ALFA COLOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFA COLOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.959.155

Publication

18/09/2013
ÿþK Mod Wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr. : 0879.959.155

Benaming

(voluit) : ALFA COLOR

(verkorf) :

isu

Vc behc aar Beiç Staal

*13142649*

u

r

Neergelegd ter griffie der

rechtbank v, koophandel te TONGEREN

6 -09- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen, Industrielaan 85

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE GELIJKGESTELDE OVERNEMING

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tom COLSON te Maasmechelen op 30 augustus 2013 blijkt dat een met fusie gelijkgestelde overneming heeft plaatsgevonden tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA COLOR" (overgenomen vennootschap) en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA PAINTS" (overnemende vennootschap" en werden volgende besluiten genomen:

Eerste beslissing: Kennisname van de documenten en verslagen.

1. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de vennoten van zowel de overnemende als van de overgenomen vennootschappen, voormeld, verklaren dat het sedert meer dan één maand op de maatschappelijke zetel ter beschikking is en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op 3 juni 2013 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA PAINTS" en door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA COLOR", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op 26 juni 2013 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van respectievelijke 12 juli 2013 onder nummer 13108171 en op 5 juli 2013 onder nummer 13103258. De vennoten bevestigen uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift ontvangen te hebben van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen.

De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de respectievelijke vennootschappen kennis te nemen van volgende stukken en documenten, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen:

a)de fusievoorstellen;

b)de jaarrekening over de laatste 3 boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

c)de jaarverslagen en de verslagen van de revisoren over de laatste 3 boekjaren.

3. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen

en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

Tweede beslissing Fusiebesluit -- overgang onder algemene titel van het vermogen.

1.Fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA COLOR",

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 3 juni 2013 door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA COLOR", in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen. Dit fusievoorstel werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren op 26 juni 2013 en de neerlegging werd bekendgemaakt in de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad van 5 juli 2013, onder nummer 13103258.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA PAINTS", hierna genoemd de overnemende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA COLOR", hierna genoemd de overgenomen vennootschap, bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap, en dit op basis van de balanstoestand de dato 0110412013, dewelke in het vennootschapsdossier van ondergetekende notaris bewaard zal worden,

2.Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen va de overgenomen vennootschappen worden vanaf 01/04/2013 geacht boekhoudkundig

verricht te zfjnyouorrekening vert de_ovememende vennootschap._______ -----

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschappen geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4.Bezoldiging bedrijfsrevisoren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

5. Bijzondere voordelen zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de fuserende

vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en loga's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

-alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singulis", enz...). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen;

-alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

-alle intellectuele rechten omvattende ondermeer; alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

-wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemen de vennootschap zal het bestuursorgaan van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsovergang van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap. In verband met dit laatste wordt verklaard dat de overgenomen vennootschap geen eigenaar is van onroerende goederen, noch titularis van enig onroerend zakelijk recht

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren worden vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap, tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele Inschrijvingen van het pand op de handelszaak blijven onverkort behouden. Uit het hypothecair getuigschrift, afgeleverd door het tweede hypotheekkantoor te Tongeren op 23 augustus 2013, blijkt dat er geen inschrijvingen genomen werden op de handelszaak van de overgenomen vennootschap.

7. Boekhoudkundige verwerking.

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief-passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het K.B. van 30 januari 2001) geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap,

Derde beslissing  Administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan LCA bv BVBA, Accountants en Belastingconsulenten, te 3500 Hasselt, Trekschuerenstraat 87, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen alsmede bij de Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook aile stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, en tevens aile formaliteiten te vervullen (met name ondertekening van formulieren) met betrekking tot de aansluiting bij het sociaal verzekeringsfonds zowel voor de vennootschap als de vennootschapsmandatarissen, eventueel met verzoek om vrijstelling,

{ ,

'

V r-eh en aan het Belgisch Staatsblad

De vergadering verleent machtiging aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten.

Vierde beslissing: Machtiging aan de notaris tot coördinatie van de statuten,

De vergadering machtigt ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten en tot neerlegging van deze

gecoördineerde statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel binnen de drie maanden

vanaf heden.

Voor eensluidend uittreksel



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

LUL'. f . !^ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Noetplogd ter Urlfllu der rechtbank y. koophandel t* YONQËt EN

2 6.06- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

Onciernerningsnr : 0879.959.155

Benaming (votult) ; ALFA COLOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : INDUSTRIELAAN 85, 3630 Maasmechelen, België

(volledig dres)

Onderveerefen) akte :Neerlegging fusievoorstel

Tekst :

Neerlegging van het fusievoorstel

volledig verslag:

FUSIEVOORSTEL

INZAKE DE FUSIE DOOR OVERNEMING

NA VERENIGING VAN ALLE AANDELEN

VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

BVBA Alfa Color

Industrielaan 85

3630 Maasmechelen

BTWn°: 0879.959.155

IN DE HAND VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

BVBA Alfa Paints

Industrielaan 85

3630 Maasmechelen

BTWn°: 0872.166.689

Inhoud

1. Wettelijk kader

2. Identificatie van de te fuseren vennootschappen

3. Modaliteiten van de fusie door overneming

4. Bijzondere algemene vergadering

5. Openbaarmaking fusievoorstel

1. WETTELIJK KADER

Op de laatste b!z. v%an E.liilc E3 verràëtcten : Rérrtr : tJa"srn hôé,5árii¢hslr_1 1;ar~ de lnstr&rierïtérende rseEeris. hEiá;ij van dÉ -Tje Psó(o}riier!)

bevoee rJe r3f.htspersLorl tien ïaon7Jefk Vari derden te vertegenwoordigen Verso : t" la~.tn en handtPl« ~ning.

I^tttl' - vervolg Mod PDF 11.1

Het college van zaakvoerders van de BVBA Alfa paints en de zaakvoerder van de BVBA Alfa Color hebben de eer hierbij het fusievoorstel neer te leggen, opgesteld in uitvoering van artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Artikel 676 1° van het Wetboek van Vennootschappen

Tenzij anders bij wet bepaald, wordt met fusie door overneming gelijkgesteld:

1. de rechtshandeling waarbij het gehele vermogen van één of meer vennootschappen, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening overgaat op een andere vennootschap die reeds houdster is van al hun aandelen en van de andere effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden;

Artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen

De zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen stellen bij authentieke of bij onderhandse akte een fusievoorstel op.

In het fusievoorstel worden ten minste vermeld:

1. de rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen;

2. de datum vanaf wanneer de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap;

3. de rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen;

4. ieder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen.

Het fusievoorstel moet door elke vennootschap die bij fusie betrokken is uiterlijk zes weken voor de algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel worden neergelegd

Commentaar:

Het Wetboek van Vennootschappen voorziet in een sterk vereenvoudigde fusieprocedure voor de fusie na vereniging van aile aandelen in één hand. Zo moet er geen omstandig verslag door de respectieve zaakvoerders worden opgesteld, waardoor ook de controleopdracht van de bedrijfsrevisor of accountant vervalt. Wel moet er door de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen gezamenlijk een fusievoorstel worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel (door elke vennootschap).

Bovendien is een uitdrukkelijk akkoord van beide algemene vergaderingen vereist (beraadslagend en besluitend met de meerderheden zoals voorzien voor een statutenwijziging). De notulen van deze algemene vergaderingen moeten authentiek worden opgesteld (dus met tussenkomst van een notaris).

2. IDENTIFICATIE VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN

2.1. BVBA Alfa Paints (Overnemende vennootschap)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: Alfa Paints

Opgericht bij akte van 23 februari 2005 voor meester Jean-Luc Snyers, notaris met

standplaats te Alken en gepubliceerd in het Belgisch Staatsblad van 28 februari 2005 onder nummer 0037595.

Op de laatste lil.z. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Neem en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bchoudeFn aart het Belgisch Staatsblad

r-

C

i-111i` ~ - vervolg

Zetel: Industrielaan 85, 3630 Maasmechelen

RPR Tongeren

BTW-nummer: 0872.166.689

Doel:

Mod PDF 11.1

Groothandel en kleinhandel in verfartikelen en alle toebehoren, zoals schuurpapier, afplakband, borstels, ontvettingsproducten, verfrollen en dergelijke.

Evenals de verkoop van apparatuur om verven te spuiten en of vervente mengen.

Export en import van verf, en alle toebehoren.

Groothandel en kleinhandel in auto en carrosseriebenodigdheden, spuitkabines, veiligheidsmaterialen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke onderneming, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend (25.000) euro. Het is verdeeld in vijfhonderd (500) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één/vijfhonderdste (500)-ste van het kapitaal.

2.2. BVBA Alfa Color (Overgenomen vennootschap)

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Naam: Alfa Color

Opgericht bij akte van 8 maart 2006 voor meester Jean-Luc Snyers, notaris met standplaats te Alken.

Zetel: Industrielaan 85, 3630 Maasmechelen

RPR Tongeren

BTW-nummer: 0879.959.155

Doel:

Groothandel en kleinhandel in verfartikelen en alle toebehoren, zoals schuurpapier,

afplakband, thinners, verharders, verfrollen en dergelijke.

Evenals de verkoop van apparatuur om verven te spuiten en of verven te mengen ondermeer

Op de laatsla blz. van Luik B vermelden : Recto : WFaara .:n hoodanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd rie rcentepersaon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : >Mar en Mndtel;ening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ s

Voorbehouden

aan liet Belgisch Staatsblad

~

vervolg Mod PDF 11,1

spuitpistolen, compresseurs, maskers, menginstallaties, spuitkabines en dergelijke,.. Export en import van verf, en alle toebehoren.

Groothandel en kleinhandel in auto en carrosseriebenodigdheden, spuitkabines, veiligheidsmaterialen.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als In het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten rechtstreeks of onrechtstreeks in verband met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke onderneming, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600) euro. Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, maar met een fractiewaarde van één honderste (100)-ste van het kapitaal.

3. MODALITEITEN VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

3.1. Algemeen

De zaakvoerder van de BVBA Alfa Color en het college van zaakvoerders van de BVBA Alfa Peints zullen aan hun respectieve algemene vergaderingen onderhavig fusievoorstel voorleggen, met het oog op de fusie door overneming van de BVBA Alfa Color door de BVBA Alfa Peints.

Door de fusie zal het gehele vermogen van de BVBA Alfa Color, zowel activa als passiva, inclusief alle rechten en verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, op de bestaande BVBA Alfa Peints overgaan. Er zullen geen aandelen worden uitgegeven, gezien de overnemende vennootschap eigenaar is van alle aandelen waaraan stemrecht in de algemene vergadering van de overgenomen vennootschap is verbonden.

3.2. Verdere modaliteiten inzake fusie

De verdere modaliteiten inzake de fusie worden als volgt vastgelegd:

- alle handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht in naam en voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 01 april 2013;

- er zijn geen vennoten van de gefuseerde vennootschappen die bijzondere rechten hebben, en er zijn geen houders van andere effecten danaandelen; - aan de zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen warden geen bijzondere

voordelen toegekend;

- de aandelen in BVBA Alfa Color in het bezit van BVBA Alfa Peints zullen door de

zaakvoerders van de BVBA Alfa Peints worden vernietigd;

- de diverse vermogensbestanddelen van de overgenomen vennotschap BVBA Alfa Color worden in de boekhouding van de overnemende vennootschap BVBA Alfa Peints opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen vennootschap BVBA Alfa Color die naar aanleiding van de fusie vernietigd worden.

Op de laatsle& blz. van Luik F3 vermelden : Recta ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterendo notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Lie - vervolg Mod PDF 57.7

De overnemende vennootschap zal aile kosten van de fusie dragen en zal de overgenomen vennootschap vrijwaren van elk verhaal. De BVBA Alfa Paints zal op deze wijze zuiver en

eenvoudig in de plaats gesteld zijn in alle rechten en verplichtingen van de BVBA Alfa Color.

3.3. De boekhoudkundige verwerking van de fusie

Boekhoudkundig worden de activa, de schulden en de voorzieningen van de dochtervennootschap aan boekwaarde overgenomen door de moedervennootschap. Het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap wordt gesaldeerd met de boekwaarde van de participatie in de boekhouding van de moedervennootschap.

Wanneer de boekwaarde van de participatie groter is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, wordt dit verschil zoveel mogelijk toegerekend aan de actiefbestanddelen met een grotere waarde dan het bedrag waarvoor ze in de boekhouding van de dochtervennootschap voorkomen. Voor zover dit verschil voortvloeit uit een overwaardering van schulden of uit afschrijvingen, waardeverminderingen of voorzieningen die door de dochtervennootschap in resultaat waren genomen maar die niet langer dienstig dan wel overtollig zijn, worden die bij de fusie via de resultatenrekeing teruggenomen dan wel rechtstreeks gecorrigeerd ten belope van dit overschot. Het eventuele verschil dat dan nog resteert wordt, naargelang van het geval, als goodwill geboekt (en afgeschreven) of onmiddelijk in kost opgenomen.

wanneer de boekwaarde van de participatie kleiner is dan het boekhoudkundig eigen vermogen van de dochtervennootschap, dan worden voor dit verschil, voor zover het voortvloeit uit een overwaardering van activa of een onderwaardering van passiva, op het tijdstip van de fusie, in de resultatenrekening afschrijvingen, waardeverminderingen, voorzieningen of correcties geboekt. Het eventuele verschil dat nog resteert, wordt in opbrengst genomen bij de moedervennootschap. Zij heeft immers, ingevolge de fusie, eenhoger nettoactief ontvangen dan de boekwaarde van haar participatie.

4. ALGEMENE VERGADERING

De bijzondere algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen, die over de fusie moeten beslissen, zullen worden bijeengeroepen bij de notaris, na de termijn van zes weken na de neerlegging van het fusievoorstel.

De fusie is voltrokken van zodra de betrokken vennootschappen daartoe overeenstemmende besluiten hebben genomen.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap BVBA Alfa Paints van de eerste jaarrekening die zal opgemaakt worden na de fusie, zal meteen kwijting inhouden voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht die zij vervuld hebben van 08 maart 2006 tot de verwezenlijking van de fusie.

5. OPENBAARMAKING FUSIEVOORSTEL

Onderhavig fusievoorstel wordt door elke vennootschap die bij de fusie betrokken is neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen. De neerlegging zal automatisch de bekendmaking in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad voor gevolg hebben, waardoor derden van de fusievoorbereiding op de hoogte worden gebracht.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht wordt verleend aan de heer Joseph van den Broek, wonende te Stationsstraat 140/1, 3620 Lanaken om de neerlegging, de nodige publicaties en eventuele andere verplichtingen ten uitvoering van dit fusievoorstel te volbrengen.

Maasmechelen, 03/06/2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : getto ; Maure en boa d?nigheid 4an de instrumenterende notaris, bellij van de perso(0)u(n)

bevoegd rie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en (handtekening.

{.l1F)' ~ ^ vervolg n+odPQF11.1

Voor-

behouden aan het, Belgisch Staatsblad

i "

7

BVBA Alfa Paints Joseph van den Broek Zaakvoerder

Kris van den Broek

Zaakvoerder

BVBA Alfa Color

Joseph van den Broek

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van cie instrumenterende notaels, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 01.08.2012 12380-0399-017
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11508-0533-012
23/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 12.08.2010 10416-0397-017
03/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.07.2009, NGL 28.07.2009 09498-0326-011
24/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 14.07.2008 08423-0074-012
30/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.06.2007, NGL 21.08.2007 07614-0311-011

Coordonnées
ALFA COLOR

Adresse
INDUSTRIELAAN 85 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande