ALFA HOLDING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFA HOLDING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.071.054

Publication

12/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.07.2014, NGL 06.08.2014 14401-0223-010
09/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.07.2013, NGL 06.08.2013 13401-0515-010
28/12/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11307675*

Neergelegd

23-12-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): ALFA HOLDING

0842071054

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor Notaris Bram VUYLSTEKE ter standplaats Riemst (Gemeente Zichen-Zussen-Bolder) op 21 december 2011, nog te registreren, blijkt dat een vennootschap werd opgericht als volgt: IDENTITEIT DER OPRICHTERS:

1)De heer RUITERS Filip, Maria, Hendrik, Ghislenus, zaakvoerder, geboren te Tongeren op 4 april 1960, ongehuwd, wonende te 3511 Hasselt, Kuringersteenweg 325.

2)De heer RUITERS Frank, Maria, Jozef, Gisleen, bestuurder van vennootschap, geboren te Tongeren op 18 oktober 1965 en zijn echtgenote, mevrouw HANSEN Anne-Marie, Josephine, Philomène, geboren te Tongeren op 15 januari 1966, wonende te 3700 Tongeren, Kielenstraat 1 bus 1 ; gehuwd onder het stelsel van scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract; zij verklaren hieraan tot op heden toe geen enkele wijziging te hebben aangebracht. Mevrouw HANSEN Anne-Marie, voormeld, vertegenwoordigd door de heer RUITERS Frank, voornoemd, krachtens een onderhandse volmacht, de dato 1 oktober 2011, die aan onderhavige akte zal gehecht blijven.

RECHTSVORM : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

NAAM: ALFA HOLDING

ZETEL: 3700 Tongeren, Maastrichterstraat 31

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, of als tussenpersoon en dit zowel in België als in het buitenland:

1. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn;

-het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3700 Tongeren, Maastrichterstraat 31

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

operaties verrichten behalve deze die wettelijke voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat hij er zelf belang bij heeft.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende goederen te bevorderen.

6. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico s in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico, enzovoort.

7. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap mag alle bewerkingen doen van industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband hebben met dat doel.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen, met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. DUUR : voor onbepaalde tijd, vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

KAPITAAL  AANDELEN: 2.800.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 2.800 gelijke aandelen zonder nominale waarde, waarop in natura ingeschreven en volledig volstort door:

-de heer RUITERS Filip, voornoemd : op 2.410 aandelen ;

-de heer RUITERS Frank, voornoemd : op 17 aandelen ;

-de heer en mevrouw RUITERS-HANSEN, beiden voornoemd, op 373 aandelen.

Besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor:

« 9. BESLUIT.

Ondergetekende, Jackers Bedrijfsrevisor bvbvba, vertegenwoordigd door de heer Jackers Jurgen, Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te Hasselt, Kempische Kaai 69 bus 2, verklaart op grond van de uitgevoerde controles en de gedane vaststellingen in verband met de oprichting door inbreng in natura van de vennootschap Alfa Holding BVBA dat:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake een inbreng in natura en dat de oprichters van de BVBA  Alfa Holding verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. de inbreng expliciet beperkt is tot de in het verslag vermelde elementen;

3. de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn;

5. dat de waardebepalingen waartoe de methoden van waardering leiden niet materieel afwijken van het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

6. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.800 aandelen van de BVBA  Alfa Holding zonder

vermelding van nominale waarde maar met een fractiewaarde van 1/2.800ste van het maatschappelijk kapitaal

en uit een vergoeding in rekening-courant aan de inbrengende partijen van de aandelen van de NV  Alfa en de

VOF  Ruiters Filip & Co . Inbrengende partijen hebben zich akkoord verklaard met de tegen de inbreng

toegekende tegenprestatie.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de

rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. ... »

OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

Artikel 12.-

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de

algemene vergadering. Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig

de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger

aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Tot statutaire zaakvoerders worden benoemd:

-De heer RUITERS Frank, die aanvaardt;

-De heer RUITERS Filip, die aanvaardt;

Deze mandaten zijn onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Artikel 13.-

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle

omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der

vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en dienen samen op te treden.

De zaakvoerder(s) hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en de voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

In afwijking van het voorgaande behoren rechtshandelingen, die bestaan in het vervreemden of verwerven van aandelen van de naamloze vennootschap ALFA, met maatschappelijke zetel te Tongeren, Maastrichterstraat 31, gekend onder het ondernemingsnummer 0400.926.338 in naam en voor rekening van de vennootschap, onder welke titel dan ook, hetzij ten bezwarende titel, hetzij ten kosteloze titel, evenals het in pand geven van deze aandelen, eigendom van de vennootschap, tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, hierover beslissend met unanimiteit, met uitsluiting van de bevoegdheid van de zaakvoerders, met dien verstande dat, éénmaal omtrent dergelijke aangelegenheid een beslissing wordt genomen door de algemene vergadering, de vennootschap bij de voorgenomen rechtshandeling wel wordt vertegenwoordigd door de zaakvoerders, gezamenlijk handelend, zoals hiervoor bepaald en conform de beslissing van de algemene vergadering terzake. Daarenboven, in afwijking van het voorgaande behoren rechtshandelingen, die bestaan in het vervreemden of verwerven van aandelen van de vennootschap onder firma  RUITERS Filip en C° , met maatschappelijke zetel te Tongeren, Maastrichterstraat 31, gekend onder het ondernemingsnummer 0441.125.514 in naam en voor rekening van de vennootschap, onder welke titel dan ook, hetzij ten bezwarende titel, hetzij ten kosteloze titel, evenals het in pand geven van deze aandelen, eigendom van de vennootschap, tot de bevoegdheid van de algemene vergadering, hierover beslissend met gewone meerderheid, met uitsluiting van de bevoegdheid van de zaakvoerders, met dien verstande dat, éénmaal omtrent dergelijke aangelegenheid een beslissing wordt genomen door de algemene vergadering, de vennootschap bij de voorgenomen rechtshandeling wel wordt vertegenwoordigd door één enkele zaakvoerder, conform de beslissing van de algemene vergadering terzake. ALGEMENE VERGADERING: de derde maandag van de maand juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen weze, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging van de statuten.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR: van één januari tot éénendertig december van hetzelfde jaar.

WINST, RESERVERINGEN:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de dag van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het desbetreffend artikel van het wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid, en rekening houdende met de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

SLOTVERKLARINGEN

1. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging ter Griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op eenendertig december tweeduizend twaalf. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de derde maandag van juni 2013.

2. Quasi-inbreng: Indien binnen twee jaar te rekenen van heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen een vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3. BEKRACHTIGING

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 januari 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/12/2011 - Annexes du Moniteur belge

4. VOLMACHT

Comparant geeft volmacht aan de vertegenwoordigers en aangestelden van het Kantoor Duchateau te Hasselt, Anne Frankplein 13, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig zijn of noodzakelijk zijn bij alle privatieve of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL. Bram VUYLSTEKE, notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 07.07.2015, NGL 10.07.2015 15296-0286-010

Coordonnées
ALFA HOLDING

Adresse
MAASTRICHTERSTRAAT 31 3700 TONGEREN

Code postal : 3700
Localité : TONGEREN
Commune : TONGEREN
Province : Limbourg
Région : Région flamande