ALFA-WOONPROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFA-WOONPROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 564.986.792

Publication

27/10/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder : Werd met ingang vanaf 23 oktober 2014 benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer KUNNEN Jacobus Matheus Maria, (NN 50.03.04-209.63), geboren te Kinrooi op 4 maart 1950, wonende te 3960 Bree, Stift 1 bus 1/2.

Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

" De bouw van individuele huizen volgens de formule  sleutel-op-de-deur

"

Renovatiewerken

" Renovatie van woningen en appartementsgebouwen

" Ruwbouwwerken en metselwerken

" Isolatiewerken

"

Alle industriële bevloeringswerken, afbraakwerken, bouwwerken, betonwerken in de ruimste zin

van het woord

" Algemeen stukadoorwerk, cementeer en dekvloeractiviteiten, chapewerken en plaatsen van tussenwanden van gipsplaten

" Alle elektriciteitswerken

"

Plaatsing van ramen en deuren

" Aan- en verkoop van bouwmaterialen, groothandel en kleinhandel

" Voegwerken, gevelreiniging door middel van zandstralen

" Afwerking van gebouwen in de ruimste zin van het woord

" Projectontwikkeling

" Klusjesdienst

" Beheer, aankoop en verkoop van eigen onroerend goed

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijze die zij best geschikt zal achten.

Zij mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borgstellen of aval verlenen, en voorschotten en kredieten toestaan. Zij mag ook alle leningen toestaan of leningen door derden aan aanverwante vennootschappen toegestaan, waarborgen. Bovendien mag zij alle (al dan niet hypothecaire) kredieten afsluiten en hiertoe haar eigen goederen in pand geven, inclusief de eigen handelszaak. Jaarvergadering  toelating  stemrecht : wordt gehouden op de zetel, op de eerste dinsdag van de maand december om twintig uur; valt deze datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Volmacht : aan Gunter Huysmans, te 3620 Lanaken, Jan Rosierlaan 8, individueel bevoegd, evenals aan zijn bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

Overneming van de verbintenissen namens de vennootschap in oprichting : Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Catherine CROES, geassocieerd notaris.

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING:

-de uitgifte van de oprichtingsakte.

Coordonnées
ALFA-WOONPROJECTEN

Adresse
LUIKERSTEENWEG 50 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande