ALFA-ZET SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFA-ZET SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 459.019.638

Publication

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 17.07.2013 13321-0345-019
16/08/2012
ÿþMooi Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

stes,,,:, .12 14 2 2 7 0*

Ondernemingsnr : 0459.019.638

Benaming

(voluit) : ALFA-ZET SYSTEMS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Herckenrodestraat 25 te 3550 Heusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging'- ontslag en benoeming zaakvoerder

Bij akte ontvangen door Meester Christel MEURIS, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel -- Zichem op 1; augustus 2012, neergelegd vóór registratie, werd de buitengewone algemene vergadering gehouden van de; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALFA-ZET SYSTEMS" waarin met éénparigheid van, stemmen volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering bevestigt met éénparigheid van stemmen de beslissing van de zaakvoerder, bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 7 september 2009 onder nummer 09126601, om de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3550 Heusden-Zolder, Herckenrodestraat 25.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van en aanvaardt het ontslag uit haar functie als statutair zaakvoerder van de, coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DMDNET, vast vertegenwoordigd door de heer Marc Strackx, met ingang van 1 januari 2012.

De vergadering verleent haar kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

Voor zover als nodig verzoekt de vergadering aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering kwijting, te verlenen voor de uitoefening van haar mandaat.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de regeling inzake de overgang van aandelen aan te; passen als volgt:

"Overdracht van aandelen

Indien er slechts één vennoot bestaat, beslist hij alleen over de overdracht van aandelen. Wanneer de enige vennoot bij testament bepaald heeft aan wie zijn aandelen overgaan, moet bij zijn overlijden die beschikking geëerbiedigd worden en zullen de uitgesloten erfgenamen, zelfs reservataire, zich moeten vergenoegen met de tegenwaarde van hun aandelen zoals die verder bepaald wordt,

Indien er meerdere vennoten bestaan, geldt tussen hen volgende statutaire regeling:

A. Overdracht onder levenden;

Geen aandeel mag op straf van nietigheid, worden afgestaan overgedragen onder levenden, hetzij om niet, hetzij bij bezwarende overeenkomst, dan met toestemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, na aftrek van de rechten waarvan de' overdracht is voorgesteld.

Die toestemming is evenwel niet vereist voor de overdracht aan een medevennoot of aan de echtgenoot en; aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager.

indien nochtans na weigering, een vennoot toch wenst zijn aandelen over te dragen aan een niet aanvaarde persoon, zijn de weigerende vennoten verplicht, binnen de twee maanden na een schrifte-'lijk verzoek gericht aan het bestuursorgaan van de vennootschap, hetzij die aandelen zelf aan te kopen, hetzij een andere koper; aan te wijzen.

De waarde van de aandelen wordt alsdan bepaald op basis van de bedragen van de laatste jaarbalans' waarbij geen rekening wordt gehouden met de onti-'chamelijke handelswaarde, tenzij andersluidende overeenkomst tussen de vennoten.

B. Overgang bij overlijden:

Bij overlijden van een vennoot, mogen zijn aandelen insge-'lijks niet overgedragen worden dan met toe-'stemming van ten minste de helft van de vennoten, die ten minste drie/vierden van het maatschappelijke kapitaal vertegenwoordigen. Die instem-ming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgaan aan een;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennoot, aan de bloedverwanten in de rechte lijn van de overleden vennoot of aan diens echtgenoot van wie hij op de dag van zijn overlij-iden niet gescheiden leeft of die hij niet onterfd heeft bij testament.

De erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden moeten binnen de maand van het overlijden, aan de zaakvoerder van de vennootschap of aan de overblijvende vennoten, de devolutie van de nalatenschap laten kennen.

Bij weigering van de overgang van de aandelen aan erfgenamen of legatarissen van de overledene die niet in nuttige orde komen, genieten de overblij-vende vennoten van hetzelfde voorkooprecht tot overname als onder A hierboven en wordt de afkoopwaarde op dezelfde basis bepaald,

C. Voorkooprecht:

Indien de overblijvende vennoten van het voorkoop-recht dat hun verleend wordt onder A en B hierboven, wensen gebruik te maken, zullen de aandelen door hen worden overgeno-men in evenredigheid tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten, behalve bij anderslui-dende overeenkomst tussen hen.

Wordt dit voorkooprecht echter niet door al die vennoten uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen aangeboden aan de vennoten die hun voorkooprecht wel wensen uit te oefenen in eenzelfde evenredigheid.

D. Betaling van de afkoopprijs:

Bij weigering van afstand of overdracht als hierbo-ven onder A of B, zal de afkoopprijs moeten betaald worden aan de venno-gen aan wie de afstand geweigerd werd, of aan de geweigerde erfgerechtig-den naargelang het geval, binnen de zes maanden te rekenen vanaf de betekening van de weigering.

E. Verhaal bij weigering:

Bij weigering aan een niet-vennoot om toe te treden tot de vennootschap, moeten er geen redenen opgege-iven worden. Er is geen verhaal mogelijk tegen een weigering in de gevallen onder A of B hierboven, noch tegen de waardebepaling voorzien voor de afkoop van de aandelen.

De betrokken uitgesloten erfgerechtigden bij overdracht wegens overlijden, en de vennoten aan wie de afstand aan een voorgestelde overnemer geweigerd werd, zijn ertoe verplicht, binnen de maand van de beslissing tot overname van de aande-gen door medevennoten of door nieuwe toegelaten vennoten, de overdracht af te tekenen in het register van de vennoten. Bij verzuim zal het bestuursorgaan van de vennootschap, een maand na het vruchteloos verzoek daartoe aan de betrokkenen bij aangetekende brief gedaan, namens hen de overdracht in het register mogen tekenen. De termijn die toegestaan werd voor het betalen van de afkoopwaarde, kan geen aanlei-ding geven tot het uitstellen van de overdracht in het register, welke overdracht geenszins als kwijting zal mogen beschouwd worden."

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen te benoemen tot statutair zaakvoerder, met ingang van 1 januari 2012 voor de duur van de vennootschap, de gewone commanditaire vennootschap DC Consulting, met vaste vertegenwoordiger de heer Marc Strackx, geboren te Diest op 3 januari 1970, nationaal nummer 70.01.03 445-69, hier vermeld met zijn uitdrukkelijke instemming, wonende te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt), Voort 36, die bevestigt niet te zijn getroffen door een maatregel die zich tegen deze aanstelling verzet.

Het betreft een bezoldigd mandaat, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering. VIJFDE BELISS1NG

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de jaarlijkse algemene vergadering voortaan te laten plaatshebben op de laatste donderdag van de maand juni om 10.00 uur.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen de bestaande statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande beslissingen en aan te passen (inhoudelijk, terminologisch en numeriek) om ze in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen en met het Wetboek van vennootschappen en de wijzigingen daaraan gebracht bij de Corporate Govemance Wet van 2 augustus 2002 en bijgevolg volledige herwerking, herschrijving en hernummering van de statuten en aanneming van nieuwe tekst der statuten.

Na artikelsgewijze bespreking en stemming, beslist de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen de artikels van de statuten aan te passen door het opmaken van nieuwe statuten, waarvan de tekst luidt als volgt.

RECHTSVORM EN NAAM:

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprake-lijkheid.

Haar naam luidt: "ALFA-ZET SYSTEMS".

ZETEL:

De werkelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 3550 Heusden-Zolder, Herckenrodestraat 25. DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

1)het ontwikkelen, aanpassen, verbeteren, programmeren en onderhouden, alsook de aan- en verkoop en

de nazorg verzekeren van computersystemen en softwaretoepassingen in de ruimste zin van het woord;

2)het ontwikkelen, creëren, aan- en verkopen en updaten van databanken in de ruimste zin van het woord; 3)het aan- en verkopen en onderhouden, alsook de nazorg verzekeren van hardwareproducten en

hardwarecomponenten in de ruimste zin van het woord.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verhandelingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of deze activiteiten die haar zullen toelaten voordeel te halen voor haar ontwikkeling.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- -

Zij zal de leiding en het toezicht, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen

uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, vanaf de neerlegging van het uittreksel op de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vierenveertigduizend euro (¬ 144.000,00), vertegenwoordigd door vijfduizend zevenhonderd zestig (5.760) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt elk jaar gehouden op de laatste donderdag van de maand juni om 10.00 uur in de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

WINSTVERDELING:

De jaarlijkse winst wcrdt bepaald volgens de wet.

Op deze winst wordt minstens vijf ten honderd voorafge-'nomen voor de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op van zodra dit reservefonds eenitiende van het kapitaal van de vennootschap bereikt.

De jaarvergadering beslist met gewone meerderheid van stemmen over de bestemming van de winst.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto -actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen.

verdeling saldo na vereffening

Na betaling der schulden zal het batig saldo onder de venno-'ten verdeeld worden in verhouding met hun aandelen.

BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen als zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

Tot statutair zaakvoerder werd voor de duur van de vennootschap benoemd: de gewone commanditaire vennootschap DC Consulting, met maatschappelijke zetel te 3272 Scherpenheuvel-Zichem (Testelt), Voort 36, vallende onder het rechtsgebied van de rechtbank te Leuven, ingeschreven in het register van rechtspersonen met ondernemingsnummer 0473.947.542.

BEVOEGDHEID VAN DE ZAAKVOERDERS:

De zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan een mandataris.

De zaakvoerder kan de uitoefening van een deel van zijn bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht overdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van hun bevoegdheid.

ZEVENDE BESLISSING

Bijzondere volmacht wordt verleend aan de heer Eddy Plessers, kantoorhoudend te 3500 Hasselt, Oude Luikerbaan 63 a, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover alle belastingadministraties, waaronder de BTW, alsook tegenover de Kruispuntbank der Ondernemingen, teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: het uiitreksel, de expeditie.

Christel Meutis, geassocieerd notaris te Scherpenheuvel-Zichem.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 31.07.2012 12383-0416-018
22/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.06.2011, NGL 18.07.2011 11307-0590-018
06/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.06.2010, NGL 26.08.2010 10468-0101-017
07/09/2009 : HA081441
20/07/2009 : HA081441
08/10/2008 : HA081441
26/07/2007 : HA081441
19/01/2007 : HA081441
03/08/2006 : HA081441
04/07/2005 : TG081441
24/11/2004 : TG081441
06/08/2004 : TG081441
07/07/2003 : TG081441
21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 15.09.2015 15588-0307-017
05/07/2002 : TG081441
06/07/2001 : TG081441
25/07/2000 : TG101495
25/10/1996 : TGA7790

Coordonnées
ALFA-ZET SYSTEMS

Adresse
HERCKENRODESTRAAT 25 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande