ALFAPIXEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALFAPIXEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.624.001

Publication

15/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 05.05.2014 14117-0479-010
18/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 21.03.2013, NGL 15.05.2013 13120-0249-009
09/11/2011
ÿþ Wed 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0837.624.001

Benaming

(voluin : ALFAPIXEL

Rechtsvorm BVBA

Zetel : Kutsegemstraat 13, 1910 Kampenhout

;"

Onderwerp akte Adreswijziging maatschappelijke zetel

Uitreksei uit de Buitengewone Algemene Vergadering d.d. 07/09/2011

De maatschappelijke zetel van de "BVBA ALFAPIXEL" is bij beslissing van de zaakvoerder verplaatst vanaf 07/09/2011 naar de Nieuweweg 57, 3770 Zichen-Zussen-Bolder.

Alfapixel BVBA

Vertegenwoordigd door de heer David Van hee,

Zaakvoerder,

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111141!§%1!!1

2 201]

LP),

Griffie

18/07/2011
ÿþ Mdd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I 1I IIII'I~VIINIIIMINIIII VI

" 11109192+

bel a: 13c Sta

0 6 MIL. 2011

"

Griffie

Ondernemingsnr : 6,

,2

Benaming

(voluit) : ALFAPIXEL

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1910 Kampenhout, Kutsegemstraat 13

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Bram VUYLSTEKE ter standplaats Riemst (Zichen-Zussen-Bolder) op 1 juli 2011, nog te registreren, blijkt dat de vennootschap werd opgericht als volgt:

IDENTITEIT DER OPRICHTERS :

De heer VANHEE David, zelfstandige, geboren te Leuven op 11 februari 1972 en zijn echtgenote mevrouw 1VANOVA Kameliya, zelfstandige, geboren te Sofia (Bulgarije) op 22 maart 1982, samenwonende te 1910. Kampenhout, Kutsegemstraat 13; de echtgenoten verklaren gehuwd te zijn op 27 oktober 2006 te Stolichna (Sofia  Bulgarije) zonder huwelijkscontract en hieraan tot op heden toe geen enkele wijziging te hebben aangebracht.

RECHTSVORM : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

NAAM : ALFAPIXEL

Zetel : 1910 Kampenhout, Kutsegemstraat 13

DOEL :

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België, als in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, alle mogelijke handelingen van commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende aard te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

*De vennootschap mag actief zijn als publiciteitsonderneming en adviesbureau op het gebied van marketing en promotionele communicatie. In dit kader biedt de vennootschap volgende diensten aan: strategische marketingplanning, integraal communicatie-advies, marktonderzoek en doelgroepidentificatie, uitvoering van advertentie- en public-relationscampagnes, beheer van reclamebudgetten, Desk Top Publishing, promotie, allerhande drukwerken, webdesign en -ontwikkeling, grafisch ontwerp, logo en huisstijl ontwikkeling, promotie artikelen... Deze opsomming is niet beperkend, maar enkel aanwijzend;

*Het schrijven en vertalen van commerciële, journalistieke en andere teksten in het Nederlands en Engels voor uiteenlopende media;

*Het verrichten van fotoreportages in de meest ruime zin. Hieronder zijn onder andere begrepen: bedrijfs- en reisreportages, familiefeesten, productfotografie, culturele en andere manifestaties, persfotografe. Deze lijst is niet beperkend, maar aanwijzend;

*Het verlenen van adviezen en het uitvoeren van projecten met betrekking tot informaticasystemen en organisatiesystemen en het verlenen van bijstand bij het verder gebruik van deze systemen. In dit kader is het de vennootschap toegestaan om zelf software te ontwikkelen of software van derden door te verkopen, alsook het organiseren van trainingen voor het correct gebruik van de software;

*Het organiseren van cursussen, seminaries of elke andere vorm van opleiding of training van hoger vernielde materies;

*Groot- en kleinhandel in juwelen, fantasiejuwelen, textielwaren;

*De vennootschap mag bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, technische, commerciële, of administratieve aard, in de ruimste zin.

De zaakvoerder(s) zijn bevoegd om de aard en de reikwijdte van het maatschappelijk doel te interpreteren. DUUR : voor onbepaalde tijd, vanaf de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

KAPITAAL-AANDELEN : 18.600,00EUR, vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen zonder nominale waarde, waarop in geld ingeschreven en volstort te weten:

1)door de heer VANHEE ten belope van 3.100,00 euro, op 93 aandelen, 6.200,00 euro niet volstort; 2)door mevrouw IVANOVA, ten befope van 3.100,00 euro, op 93 aandelen, 6.200,00 euro niet volstort. OMVANG EN WIJZE VAN UITOEFENING VAN BESTUUR:

Artikel 12.-

Op de laatste blz. van _Luits B vermeden - Reco Naam en hoedanigheid van de instrumentr¬ nde notaris, hetzrj van de persoo)ntenl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien San Aerden te verteganwoordrgen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

.y De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, benoemd door de algemene vergadering. Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge Artikel 13.-

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel drie van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerder(s) hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid vast te stellen, alsmede hun wedde en de voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

ALGEMENE VERGADERING : op 21 maart om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende werkdag. Op elke vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De vennoten mogen zich doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, die zelf stemrecht heeft.

De zaakvoerder en de eventuele commissaris geven antwoord op de vragen die door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk maatschappelijk aandeel geeft recht op één stem, binnen de door de wet bepaalde perken.

Welke ook de op de algemene vergadering vertegenwoordigde aandelen weze, de besluiten worden genomen bij volstrekte meerderheid van stemmen behoudens toepassing der wetsbepalingen inzake wijziging van de statuten.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR : van één oktober tot dertig september van elk jaar.

WINST, RESERVERINGEN :

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt heeft.

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de dag van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dal blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het desbetreffend artikel van het wetboek van vennootschappen.

Ingeval van ontbinding zal de vereffening der vennootschap plaats hebben op de wijze door de algemene vergadering aangeduid, en rekening houdende met de desbetreffende bepalingen van het wetboek van vennootschappen. Deze zal de vereffenaar of vereffenaars aanstellen, alsmede hun vergoedingen zo nodig.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

SLOTVERKLARINGEN:

1. Het eerste boekjaar begint op datum van neerlegging ter Griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op 30 september 2012. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op 21 maart 2013.

2. Quasi-inbreng: Indien binnen twee jaar te rekenen van heden, de vennootschap overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen van een oprichter, een zaakvoerder of een vennoot, tegen een vergoeding van tenminste één/tiende gedeelte van het geplaatste kapitaal, zal rekening gehouden worden met de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Tot niet-statutaire zaakvoerder worden benoemd voor een onbeperkte duur:

1) De heer VANHEE David, geboren te Leuven op 11 februari 1972, wonende te 1910 Kampenhout, Kutsegemstraat 13.

2) Mevrouw IVANOVA Kameliya, geboren te Sofia (Bulgarije) op 22 maart 1982, wonende te 1910

Kam penhout, Kutsegemstraat 13.

De Heer VANHEE en Mevrouw IVANOVA, beisden voornoemd, die aanvaarden.

Deze mandaten zijn bezoldigd.

4. BEKRACHTIGING

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen van 1 juli 2011.

Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen. "

De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

5. VOLMACHT

Comparanten geven volmacht aan de vertegenwoordigers en aangestelden van kantoor Dedoncker & Partners te 1910 Kampenhout, Haachtsesteenweg 274, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der , Ondernemingen (KBO) te verrichten, niet inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van die inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig zijn of noodzakelijk zijn bij alle privatieve of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de btw, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, de aanvraag van vergunningen, de aanvraag registraties en erkenningen als aannemer enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

Voer-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL. Bram VUYLSTEKE, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lui_z, P serms o PectQ : Naam en hoedanigheid van da instrumenterende nctarrs. hetzi; van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vcr:egenvJoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
ALFAPIXEL

Adresse
NIEUWEWEG 57 3770 ZICHEN-ZUSSEN-BOLDER

Code postal : 3770
Localité : Zichen-Zussen-Bolder
Commune : RIEMST
Province : Limbourg
Région : Région flamande