ALGEMEN INTERCULTURELE FEDERATIE +, AFGEKORT : AIF +

Association sans but lucratif


Dénomination : ALGEMEN INTERCULTURELE FEDERATIE +, AFGEKORT : AIF +
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 461.711.882

Publication

15/05/2014
ÿþ MOD2.2

I kit CD In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



LC, 7:Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

30 -04- 2014

De griffier, Griffie

*14100095*

Ondernemingsnr 461311.882

Benaming

(voluit) : vzw Actieve interculturele Federatie +

(verkort) vzw AlE+

Rechtsvorm vzw

Zetel: Vennestraat 98, 3600 Genk

Onderwerp akte: Wijziging statuten

Deze statuten vervangen alle vorige gepubliceerde statuten van vzw AlF+, De Algemene Vergadering, beraadslagend en beslissend op 10 maart 2013, heeft de volgende statutenwijzigingen eenparig goedgekeurd:

TITEL I - BENAMING, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, MAATSCHAPPELIJK DOEL, DUUR

Artikel 1

De verenging wordt genoemd "vzw Algemene interculturele Federatie +" afgekort "vzw AIR-" en heeft haar maatschappelijke zetel in de Vennestraat 98 te 3600 Genk. Vzw AlF+ ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Artikel 2

De vereniging heeft tot doel:

a) De organisaties van personen met een andere etnisch-culturele achtergrond te helpen en te ondersteunen in hun integratieproces in de Vlaamse samenleving door de bevordering van de emancipatie van jongeren en volwassenen op sociaal, economisch, cultureel, moreel en politiek vlak:

b) De contacten tussen personen met een andere etnisch-culturele achtergrond en Belgen te verbeteren;

c) Permanente vorming en Informatie te bieden die de vereniging aanbetangen;

d) De positie van de persoon met een andere etnisch-culturele achtergrond in de Vlaamse samenleving te verbeteren;

e) De rechten van de mens te verdedigen en rassendiscriminatie en vreemdelingenhaat te bestrijden. De vereniging garandeert al haar leden het recht op vrije meningsuiting wat betreft het innemen van standpunten, respect voor hun politieke overtuiging, evenals voor hun religieuze of ideologische overtuigingen;

f) Activiteiten te organiseren die gericht zijn op begeleiding of bemiddeling naar werk.. Deze activiteiten worden kosteloos aangeboden aan werkzoekenden.

Vzw AlF+ wil deze doelstellingen bereiken door samen met de organisaties te werken aan de vier functies van het sociaal-cultureel volwassenenwerk: de culturele functie, de maatschappelijke activeringsfunctie, de educatieve functie en de gemeenschapsvormende functie.

Het werkingsgebied van vzw AlF+ zijn de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest

Artikel 3

De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de Algemene

Vergadering.

TITEL II- DE LEDEN

Artikel 4

Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van 10. Nieuwe leden worden aanvaard door de Algemene

Vergadering op voordracht van de Stuurgroepen.,

Artikel 5

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD22

Kunnen lid zijn van vzw AlF+;

a) Feitelijke verenigingen of verenigingen met een rechtspersoonlijkheid;

b) Natuurlijke personen vanuit een specifieke expertise of representativiteit die de doelstellingen van de vereniging onderschrijven.

Voor hun toetreding richten de nieuwe leden een schriftelijk verzoek tot de Stuurgroep van de eigen provincie. Bij weigering van onderschrijving van de doelstellingen van de vereniging weigert de Raad van Bestuur de toetreding.

De Raad van Bestuur kan leden coöpteren wegens hun deskundigheid en betrokkenheid. Zij hebben geen stemrecht.

Voor een overzicht van de leden van de Raad van Bestuur verkozen op de Algemene Vergadering van 10 maart 2013: zie formulier 2.

Artikel 6

De leden zijn val zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door voor 31 december via brief of mail hun ontslag te geven aan de Raad van Bestuur, Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende vergadering na 31 december van de Raad van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met 2/3de van de stemmen worden uitgesproken.

Artikel 7

Uittredende of uitgesloten leden hebben geen deel in het vermogen van de vereniging.

TITEL Ill  DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 8

De Algemene Vergadering bestaat uit alle leden, samengeroepen om te beraadslagen over de belangen

van de verenigingen en om te beslissen over de verwezenlijking van haar doelstellingen. Zij is het soevereine

orgaan van de vereniging.

Zij alleen is bevoegd inzake:

a) Benoeming en afzetting van de bestuurders;

b) Benoeming en afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

c) De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

d) Goedkeuring van de begroting en de rekeningen; "

e) Goedkeuring van het beheer gevoerd door de Raad van Bestuur;

f) Wijzigingen van de statuten;

g) De uitsluiting van een

h) De ontbinding van de vereniging;

i) Het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

j) Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 9

De Raad van Bestuur roept de Algemene Vergadering samen, minstens eenmaal per jaar en als het doel of het belang van de vereniging het vereisen. Tevens moet de Algemene Vergadering door de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden wanneer een vijfde van de leden erom verzoekt, en in de gevallen bepaald bij wet.

De uitnodigingen vermelden de dagorde en worden tenminste acht dagen voor de vergadering verstuurd. Een punt dat aan de agenda wordt toegevoegd, moet door ten minste 1/20ste van de leden ondertekend worden.

De wijze van oproepen kan via schriftelijke brief of digitale mail gebeuren.

Artikel 10

Ieder lid mag zich tijdens de zittingen van de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid dat houder is van een schriftelijke voimacht, Een lid van de Algemene Vergadering kan slechts houder zijn van één volmacht.

Artikel 11

Aile leden van de Algemene Vergadering hebben stemrecht. De gecoöpteerde leden hebben enkel

adviesrecht. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van de aanwezige en

vertegenwoordigde stemmen, behalve in de gevallen waarin de wet het anders bepaalt. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem of haar vervangt, doorslaggevend.

Over een statutenwijziging kan pas geldig beraadslaagd en besloten worden als deze expliciet op de agenda is ingeschreven van de Algemene Vergadering. Een beslissing kan pas genomen worden als 2/3de van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is en een 2/3de meerderheid van de stemmen wordt behaald. Als het aanwezigheidsquorum niet wordt gehaald, is een 2de Algemene Vergadering mogelijk, die geldig beslist, ongeacht het aantal aanwezigen/vertegenwoordigden. Een 2/3de meerderheid van de stemmen blijft wel vereist Ook moet tussen de 1 ste en de 2de Algemene Vergadering minstens 15 dagen liggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

M002.2

Artikel 12

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genotuleerd in een verslag dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris. De verslagen worden op de maatschappelijke zetel bewaard. Daar kunnen alle leden en gezaghebbende derden er inzage van nemen.

TITEL IV DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 13

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 10 leden.

De Raad van Bestuur is benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van 3 jaar en is herverkiesbaar. Afzetting kan door de Algemene Vergadering bij aanwezigheid van 2/3de van de leden en mits 213de meerderheid van de stemmen.

Elk lid van de Raad van Bestuur kan op ieder ogenblik haar ontslag als bestuurslid vrijwillig aanbieden door voor 31 december via brief of mail zijn ontslag te geven aan het Dagelijks Bestuur. Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende Algemene Vergadering na 31 december.

Artikel 14

De Raad van Bestuur is bevoegd veer aile daden van bestuur en beschikking, doch met uitsluiting van de bevoegdheden die door de wet of door de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn overgedragen,

Tegen derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de handtekeningen van twee bestuurders. De Raad van Bestuur kent voor de dagelijkse werking van de vereniging een volmacht toe aan het Dagelijks Bestuur.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de personeelsleden en bepaalt hun bezoldigingen.

Artikel 15

De Raad van Bestuur duidt een voorzitter, een ondervoorzitter per regio (3 in totaal), een secretaris en een penningmeester aan en elke eventueel andere voor de vereniging nuttige functie, die samen het Dagelijks Bestuur vormen. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de ondervoorzitter of een door de voorzitter aangeduide plaatsvervanger.

Artikel 18

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van drie bestuurders, Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, maar niemand mag meer dan één volmacht hebben.

De Raad van Bestuur beslist als een college, waarbij de meerderheid van de bestuurders aanwezig (of vertegenwoordigd) moet zijn en daarvan moet een gewone meerderheid akkoord gaan.

Bij gelijkheld van de stemmen is de stem van de voorzitter of de door hem of haar aangeduide plaatsvervanger doorslaggevend.

Artikel 17

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

TITEL V - HET DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 18

Het Dagelijks Bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de vereniging en de voorbereiding en de opvolging van de vergaderingen van de Raad van Bestuur.

De precieze bevoegdheden van het Dagelijks Bestuur ten opzichte van de statutaire organen worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement. Tegen derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders.

Artikel 19

Het Dagelijks Bestuur verkrijgt haar volmacht van de Raad van Bestuur voor een periode van 3 jaar en is herverkiesbaar. De Raad van Bestuur kan een lid van het Dagelijks Bestuur ook afzetten bij aanwezigheid van 2/3de van de bestuursleden en mits een 2/3de van de stemmen.

Elk lid van het Dagelijks Bestuur kan op ieder ogenblik haar ontslag als bestuurslid vrijwillig aanbieden door kennisgeving via mail of brief aan de Directeur. Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief na bekrachtiging op de eerstvolgende Raad van Bestuur.

Artikel 20

Het Dagelijks Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee leden van het Dagelijks Bestuur. Een lid van het Dagelijks Bestuur kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid door middel van een volmacht. Een lid van het Dagelijks Bestuur mag slechts houder zijn van één volmacht.

Het Dagelijks Bestuur vergadert slechts geldig ais ten minste de helft van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij de staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de door hem of haar aangeduide plaatsvervanger.

I r 1

MOD 2,2

Luik B - Vervolg

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

TITEL VI - BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 21

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december, De Raad van Bestuur bereidt de

rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

TITEL VII ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 22

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging zal de Algemene Vergadering twee vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheden bepalen. In elle gevallen van ontbinding, vrijwillige of gerechtelijke, op welk ogenblik en om welke reden ze zich ook mocht voordoen, wordt het maatschappelijk kapitaal dat netto overblijft na vereffening besteed aan een vereniging die de integratie en emancipatie van de personen met een andere etnisch-culturele achtergrond nastreeft en die door de Algemene Vergadering is aangeduid.

TITEL VlIl SLOTBEPALING

Artikel 23

Voor alles wat niet door deze statuten wordt geregeld, is de wet van 27 Juni 1921 en de wijziging bij wet van 2 mei 2002 van toepassing, waarbij aan de vereniging zonder winstgevend doel en instellingen van openbaar nut rechtspersoonlijkheid wordt verleend (BS 1 jul11921 ).

Opgemaakt te Genk op 10 maart 2013 in 3 exemplaren.

Secretaris vzw Josse Kelchte ans

Handtekeningen van de leden van de Raad van estuur, verkozen op de Algemene Vergadering te Genk op

10 maart 2013: zie definitieve statuten. Actieve

Interculturele

es-1 Federatie

Ven nestraat 98

3600 Genk

089-62 15 77 /78

fax 089-56 36 31

www.vzwait be

Voorzitter vzw AlF+ Lucien° Corei

Voorbehouden

aan het ,Belgisch Staatsblad

1311Ingen birlïéfitétiséliStaatiblad - 15/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/12/2014
ÿþMOD 2.2

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

Ondememingsnr : 461/11.882

Benaming

(voluit) : vzw Actieve Interculturele Federatie +

(verkort) : vzw AIF+

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vennestraat 98, 3600 Genk

Onderwerp akte : Toevoeging doelstelling aan de statuten

Deze statuten vervangen aile vorige gepubliceerde statuten van vzw AIF+.

TITEL I - BENAMING, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, MAATSCHAPPELIJK DOEL, DUUR

Artikel 1

De verenging wordt genoemd "vzw Algemene Interculturele Federatie +" afgekort "vzw AIF+" en heeft haar maatschappelijke zetel in de Vennestraat 98 te 3600 Genk. Vzw AIF+ ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Artikel 2

De vereniging heeft tot doel:

a) De organisaties van personen met een andere etnisch-culturele achtergrond te helpen en te ondersteunen in hun integratieproces in de Vlaamse samenleving door de bevordering van de emancipatie van jongeren en volwassenen op sociaal, economisch, cultureel, moreel en politiek vlak;

b) De contacten tussen personen met een andere etnisch-culturele achtergrond en Belgen te verbeteren;

c) Permanente vorming en Informatie te bieden die de vereniging aan belangen;

d) De positie van de persoon met een andere etnisch-culturele achtergrond in de Vlaamse samenleving te verbeteren;

e) Kansengroepen, waaronder personen met een etnisch-culturele achtergrond, tewerk te stellen en te begeleiden;

f) De rechten van de mens te verdedigen en rassendiscriminatie en vreemdelingenhaat te bestrijden. De vereniging garandeert al haar leden het recht op vrije meningsuiting wat betreft het innemen van standpunten, respect voor hun politieke overtuiging , evenals voor hun religieuze of ideologische overtuigingen;

g) Activiteiten te organiseren die gericht zijn op begeleiding of bemiddeling naar werk. Deze activiteiten worden kosteloos aangeboden aan werkzoekenden.

Vzw AIF+ wil deze doelstellingen bereiken door samen met de organisaties te werken aan de vier functies van het sociaal-cultureel volwassenenwerk: de culturele functie, de maatschappelijke activeringsfunctie, de educatieve functie en de gemeenschapsvormende functie.

Het werkingsgebied van vzw AIF+ zijn de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Artikel 3

De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de Algemene

Vergadering.

TITEL Il - DE LEDEN

Artikel 4

Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van 10. Nieuwe leden worden aanvaard door de Algemene

Vergadering op voordracht van de Stuurgroepen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

I

Neergelegd ter gn ie " er

v. koophandel Antwerpen, aid. Tongeren

18 12~ 2A1it

9rlfi1riffie



dijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 5

Kunnen lid zijn van vzw AIF+:

a) Feitelijke verenigingen of verenigingen met een rechtspersoonlijkheid;

b) Natuurlijke personen vanuit een specifieke expertise of representativiteit die de doelstellingen van de vereniging onderschrijven.

Voor hun toetreding richten de nieuwe leden een schriftelijk verzoek tot de Stuurgroep van de eigen provincie. Bij weigering van onderschrijving van de doelstellingen van de vereniging weigert de Raad van Bestuur de toetreding.

De Raad van Bestuur kan leden coöpteren wegens hun deskundigheid en betrokkenheid. Zij hebben geen stemrecht.

Voor een overzicht van de leden van de Raad van Bestuur verkozen op de Algemene Vergadering van 10 maart 2013: zie formulier 2.

Artikel 6

De leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door voor 31 december via brief of mail hun ontslag te geven aan de Raad van Bestuur. Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende vergadering na 31 december van de Raad van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met 2/3de van de stemmen worden uitgesproken.

Artikel 7

Uittredende of uitgesloten leden hebben geen deel in het vermogen van de vereniging.

TITEL III  DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 8

De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden, samengeroepen om te beraadslagen over de belangen

van de verenigingen en om te beslissen over de verwezenlijking van haar doelstellingen. Zij is het soevereine

orgaan van de vereniging.

Zij alleen is bevoegd inzake;

a) Benoeming en afzetting van de bestuurders;

b) Benoeming en afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

c) De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

d) Goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

e) Goedkeuring van het beheer gevoerd door de Raad van Bestuur;

f) Wijzigingen van de statuten;

g) De uitsluiting van een lid;

h) De ontbinding van de vereniging;

i) Het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

j) Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 9

De Raad van Bestuur roept de Algemene Vergadering samen, minstens eenmaal per jaar en ais het doel of het belang van de vereniging het vereisen. Tevens moet de Algemene Vergadering door de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden wanneer een vijfde van de leden erom verzoekt, en in de gevallen bepaald bij wet.

De uitnodigingen vermelden de dagorde en worden tenminste acht dagen voor de vergadering verstuurd. Een punt dat aan de agenda wordt toegevoegd, moet door ten minste 1120ste van de leden ondertekend worden.

De wijze van oproepen kan via schriftelijke brief of digitale mail gebeuren.

Artikel 10

Ieder lid mag zich tijdens de zittingen van de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid dat houder is van een schriftelijke volmacht. Een lid van de Algemene Vergadering kan slechts houder zijn van één volmacht.

Artikel 11

Alle leden van de Algemene Vergadering hebben stemrecht. De gecoöpteerde leden hebben enkel

adviesrecht. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van de aanwezige en

vertegenwoordigde stemmen, behalve in de gevallen waarin de wet het anders bepaalt. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem of haar vervangt, doorslaggevend.

Over een statutenwijziging kan pas geldig beraadslaagd en besloten worden als deze expliciet op de agenda is ingeschreven van de Algemene Vergadering. Een beslissing kan pas genomen worden als 2/3de van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is en een 2/3de meerderheid van de stemmen wordt behaald. Ais het aanwezigheidsquorum niet wordt gehaald, is een 2de Algemene Vergadering mogelijk, die geldig beslist, ongeacht het aantal aanwezigen/vertegenwoordigden. Een 213de meerderheid van de stemmen blijft wel vereist. Ook moet tussen de 1ste en de 2de Algemene Vergadering minstens 15 dagen liggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

i4ioD 2.2

Artikel 12

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genotuleerd in een verslag dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris. De verslagen worden op de maatschappelijke zetel bewaard. Daar kunnen alle leden en gezaghebbende derden er inzage van nemen.

TITEL IV DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 13

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 10 leden.

De Raad van Bestuur is benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van 3 jaar en is herverkiesbaar. Afzetting kan door de Algemene Vergadering bij aanwezigheid van 213de van de leden en mits 2/3de meerderheid van de stemmen.

Elk lid van de Raad van Bestuur kan op ieder ogenblik haar ontslag ais bestuurslid vrijwillig aanbieden door voor 31 december via brief of mail zijn ontslag te geven aan het Dagelijks Bestuur. Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende Algemene Vergadering na 31 december.

Artikel 14

De Raad van Bestuur is bevoegd voor alle daden van bestuur en beschikking, doch met uitsluiting van de bevoegdheden die door de wet of door de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn overgedragen.

Tegen derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de handtekeningen van twee bestuurders. De Raad van Bestuur kent voor de dagelijkse werking van de vereniging een volmacht toe aan het Dagelijks Bestuur.

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de personeelsleden en bepaalt hun bezoldigingen.

Artikel 15

De Raad van Bestuur duidt een voorzitter, een ondervoorzitter per regio (3 in totaal), een secretaris en een penningmeester aan en elke eventueel andere voor de vereniging nuttige functie, die samen het Dagelijks Bestuur vormen. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de ondervoorzitter of een door de voorzitter aangeduide plaatsvervanger.

Artikel 16

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van drie bestuurders. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, maar niemand mag meer dan één volmacht hebben.

De Raad van Bestuur beslist als een college, waarbij de meerderheid van de bestuurders aanwezig (of vertegenwoordigd) moet zijn en daarvan moet een gewone meerderheid akkoord gaan.

Bij gelijkheid van de stemmen is de stem van de voorzitter of de door hem of haar aangeduide plaatsvervanger doorslaggevend.

Artikel 17

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit.

TITEL V - HET DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 18

Het Dagelijks Bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de vereniging en de voorbereiding en de opvolging van de vergaderingen van de Raad van Bestuur.

De precieze bevoegdheden van het Dagelijks Bestuur ten opzichte van de statutaire organen worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement. Tegen derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders.

Artikel 19

Het Dagelijks Bestuur verkrijgt haar volmacht van de Raad van Bestuur voor een periode van 3 jaar en is herverkiesbaar. De Raad van Bestuur kan een lid van het Dagelijks Bestuur ook afzetten bij aanwezigheid van 2/3de van de bestuursleden en mits een 213de van de stemmen.

Elk lid van het Dagelijks Bestuur kan op ieder ogenblik haar ontslag als bestuurslid vrijwillig aanbieden door kennisgeving via mail of brief aan de Directeur. Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief na bekrachtiging op de eerstvolgende Raad van Bestuur.

Artikel 20

Het Dagelijks Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee leden van het Dagelijks Bestuur. Een lid van het Dagelijks Bestuur kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid door middel van een volmacht. Een lid van het Dagelijks Bestuur mag slechts houder zijn van één volmacht.

M0D 2.2

Luik B - Vervolg

Het Dagelijks Bestuur vergadert slechts geldig als ten minste de helft van de leden aanwezig of' vertegenwoordigd is. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen, Bij de staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de door hem of haar aangeduide plaatsvervanger.

TITEL VI - BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 21

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december, De Raad van Bestuur bereidt de

rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering,

TITEL VII Y- ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 22

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging zal de Algemene Vergadering twee vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheden bepalen. In alle gevallen van ontbinding, vrijwillige of gerechtelijke, op welk ogenblik en om welke reden ze zich ook mocht voordoen, wordt het maatschappelijk kapitaal dat netto overblijft na vereffening besteed aan een vereniging die de integratie en emancipatie van de personen met een andere etnisch-culturele achtergrond nastreeft en die door de Algemene Vergadering is aangeduid.

TITEL VIII - SLOTBEPALING

Artikel 23

Voor alles wat niet door deze statuten wordt geregeld, is de wet van 27 Juni 1921 en de wijziging bij wet van 2 mei 2002 van toepassing, waarbij aan de vereniging zonder winstgevend doel en instellingen van openbaar nut rechtspersoonlijkheid wordt verleend (BS 1 jul11921 ).

Opgemaakt te Genk op 16 december 2014 in 3 exemplaren.

Voorzitter vzwAIF+ Secretaris vzw AIF+

Luciano Corsini Josse Kelchtermans

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2013
ÿþ~ ~

MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

neen1et !sir elle der

:N

rqchtbenk v, IceLlrid,3119 fi4NLIeC

15 ptfi- 2013

De Hoofdgriffier,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 461.711.882

Benaming

(voluit) : vzw Associazioni International' Federate

(verkort) : vzw AIF

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Vennestraat 98, 3600 Genk

Onderwerp akte : a) Wijziging naam vzw

b) Wijziging statuten

Wijziging naam:

Vzw Actieve Interculturele Federatie +

Vzw AIF+

Benaming

(voluit) Vzw Actieve Interculturele Federatie +

Rechtsvorm vzw

Zetel Vennestraat 98, 3600 Genk

Ondernemingsnr 461.711.882

Voorwerp akte Deze statuten vervangen alle vorige gepubliceerde statuten van vzw AIF.

De Algemene Vergadering, beraadslagend en beslissend op 10 maart 2013, heeft de volgende

statutenwijzigingen eenparig goedgekeurd:

TITEL I -BENAMING, MAATSCHAPPELIJKE ZETEL, MAATSCHAPPELIJK DOEL, DUUR

Artikel 1 wordt vervangen door de volgende bepaling:

De verenging wordt genoemd "vzw Actieve Interculturele Federatie +" afgekort "vzw AIF+" en heeft haar maatschappelijke zetel in de Vennestraat 98 te 3600 Genk. Vzw AIF+ ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Tongeren.

Artikel 2 wordt vervangen door de volgende bepaling:

De vereniging heeft tot doel:

a) De organisaties van personen met een andere etnisch-culturele achtergrond te helpen en te ondersteunen in hun integratieproces in de Vlaamse samenleving door de bevordering van de emancipatie van jongeren en volwassenen op sociaal, economisch, cultureel, moreel en politiek vlak;

b) De contacten tussen personen met een andere etnisch-culturele achtergrond en Belgen te verbeteren;

c) Permanente vorming en Informatie te bieden die de vereniging aanbelangen;

d) De positie van personen met een andere etnisch-culturele achtergrond in de Vlaamse samenleving te verbeteren;

e) De rechten van de mens te verdedigen en rassendiscriminatie en vreemdelingenhaat te bestrijden. De vereniging garandeert al haar leden het recht op vrije meningsuiting voor wat betreft het innemen van standpunten, respect voor hun politieke overtuiging , evenals voor hun religieuze of ideologische overtuigingen;

f) Activiteiten te organiseren die gericht zijn op begeleiding of bemiddeling naar werk. Deze activiteiten worden kosteloos aangeboden aan werkzoekenden.

Vzw AIF+ wil deze doelstellingen bereiken door samen met de organisaties te werken aan de vier functies van het sociaal-cultureel volwassenenwerk: de culturele functie, de maatschappelijke activeringsfunctie, de educatieve functie en de gemeenschapsvormende functie.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2,2

Het werkingsgebied van vzw AIF+ zijn de provincies Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant en het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Artikel 3

De vereniging is van onbepaalde duur. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de Algemene

Vergadering.

TITEL II - DE LEDEN

Artikel 4 wordt vervangen door de volgende bepaling:

Het aantal leden is onbeperkt, met een minimum van 10. Nieuwe leden worden aanvaard door de Algemene

Vergadering op voordracht van de Stuurgroepen,

Artikel 5 wordt vervangen door de volgende bepaling:

Kunnen lid zijn van vzw AIF-+:

a) Feitelijke verenigingen of verenigingen met een rechtspersoonlijkheid;

b) Natuurlijke personen vanuit een specifieke expertise of representativiteit die de doelstellingen van de vereniging onderschrijven.

Voor hun toetreding richten de nieuwe leden een schriftelijk verzoek tot de Stuurgroep van de eigen provincie. Bij weigering van onderschrijving van de doelstellingen van de vereniging weigert de desbetreffende Stuurgroep de toetreding.

De Raad van Bestuur kan leden co5pteren wegens hun deskundigheid en betrokkenheid. Zij hebben geen stemrecht,

Voor een overzicht van de leden van de Raad van Bestuur verkozen op de Algemene Vergadering van 10 maart 2013: zie bijlage.

Artikel 6 wordt geschrapt,

Artikel 7 wordt artikel 6

De leden zijn vrij zich op ieder ogenblik uit de vereniging terug te trekken door voor 31 december via brief of mail hun ontslag te geven aan de Raad van Bestuur, Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende vergadering na 31 december van de Raad van Bestuur. De uitsluiting van een lid kan slechts door de Algemene Vergadering en met 213de van de stemmen worden uitgesproken.

Artikel 8 wordt artikel 7

Uittredende of uitgesloten leden hebben geen deel in het vermogen van de vereniging,

TITEL Hl  DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 9 wordt artikel 8 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

De Algemene Vergadering bestaat uit aile leden, samengeroepen om te beraadslagen over de belangen van de verenigingen en om te beslissen over de verwezenlijking van haar doelstellingen, Zij is het soevereine orgaan van de vereniging.

Zij alleen is bevoegd inzake:

a) Benoeming en afzetting van de bestuurders;

b) Benoeming en afzetting van de commissarissen en de bepaling van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;

c) De kwijting aan de bestuurders en de commissarissen;

d) Goedkeuring van de begroting en de rekeningen;

e) Goedkeuring van het beheer gevoerd door de Raad van Bestuur;

f) Wijzigingen van de statuten;

g) De uitsluiting van een lid;

h) De ontbinding van de vereniging;

i) Het omzetten van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

j) Alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 10 wordt artikel 9 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

De Raad van Bestuur roept de Algemene Vergadering samen, minstens eenmaal per jaar en als het doel of het belang van de vereniging het vereisen. Tevens moet de Algemene Vergadering door de Raad van Bestuur bijeengeroepen worden wanneer een vijfde van de leden erom verzoekt, en in de gevallen bepaald bij wet.

De uitnodigingen vermelden de dagorde en worden tenminste acht dagen voor de vergadering verstuurd. Een punt dat aan de agenda wordt toegevoegd, moet door ten minste 1/20ste van de leden ondertekend worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

, MOD 2,2

Z

De wijze van oproepen kan via schriftelijke brief of digitale mail gebeuren.

Artikel 11 wordt artikel 10

Ieder lid mag zich tijdens de zittingen van de Algemene Vergadering laten vertegenwoordigen door een ander lid dat houder is van een schriftelijke volmacht. Een lid van de Algemene Vergadering kan slechts houder zijn van één volmacht.

Artikel 12 wordt artikel '11 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

Alle leden van de Algemene Vergadering hebben stemrecht. De gecoópteerde leden hebben enkel

adviesrecht. De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen, behalve in de gevallen waarin de wet het anders bepaalt. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem of haar vervangt, doorslaggevend.

Over een statutenwijziging kan pas geldig beraadslaagd en besloten worden als deze expliciet op de agenda is ingeschreven van de Algemene Vergadering, Een beslissing kan pas genomen worden als 2/3de van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd is en een 2/3de meerderheid van de stemmen wordt behaald. Als het aanwezigheidsquorum niet wordt gehaald, is een 2de Algemene Vergadering mogelijk, die geldig beslist, ongeacht het aantal aanwezigenlvertegenwoordigden, Een 213de meerderheid van de stemmen blijft wel vereist. Ook moet tussen de lste en de 2de Algemene Vergadering minstens 15 dagen liggen.

Artikel '13 wordt artikel 12 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

De beslissingen van de Algemene Vergadering worden genotuleerd in een verslag dat ondertekend wordt door de voorzitter en de secretaris. De verslagen worden op de maatschappelijke zetel bewaard. Daar kunnen aile leden en gezaghebbende derden er inzage van nemen.

TITEL IV DE RAAD VAN BESTUUR

Artikel 14 wordt artikel 13 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

De vereniging wordt bestuurd door een Raad van Bestuur van ten minste 10 leden,

De Raad van Bestuur is benoemd door de Algemene Vergadering voor een periode van 3 jaar en is herverkiesbaar. Afzetting kan door de Algemene Vergadering bij aanwezigheid van 2/3de van de leden en mits 2/3de meerderheid van de stemmen.

Elk lid van de Raad van Bestuur kan op ieder ogenblik haar ontslag als bestuurslid vrijwillig aanbieden door voor 31 december via brief of mail zijn ontslag te geven aan het Dagelijks Bestuur. Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief op de eerstvolgende Algemene Vergadering na 31 december.

Artikel 15 wordt artikel 14 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

De Raad van Bestuur is bevoegd voor aile daden van bestuur en beschikking, doch met uitsluiting van de bevoegdheden die door de wet of door de statuten uitdrukkelijk aan de Algemene Vergadering zijn overgedragen.

Tegen derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de handtekeningen van twee bestuurders. De Raad van Bestuur kent voor de dagelijkse werking van de vereniging een volmacht toe aan het Dagelijks Bestuur,

De Raad van Bestuur benoemt en ontslaat de personeelsleden en bepaalt hun bezoldigingen.

Artikel 16 wordt artikel 15

De Raad van Bestuur duidt een voorzitter, een ondervoorzitter per regio (3 in totaal), een secretaris en een penningmeester aan en elke eventueel andere voor de vereniging nuttige functie, die samen het Dagelijks Bestuur vormen. Bij afwezigheid van de voorzitter wordt zijn functie waargenomen door de ondervoorzitter of een door de voorzitter aangeduide plaatsvervanger.

Artikel 17 wordt artikel 16 en wordt vervangen door de volgende bepaling

De Raad van Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van drie bestuurders. Een bestuurder kan zich door een andere bestuurder laten vertegenwoordigen, maar niemand mag meer dan één volmacht hebben.

De Raad van Bestuur beslist als een college, waarbij de meerderheid van de bestuurders aanwezig (of vertegenwoordigd) moet zijn en daarvan moet een gewone meerderheid akkoord gaan.

Bij gelijkheid van de stemmen is de stem van de voorzitter of de door hem of haar aangeduide " plaatsvervanger doorslaggevend.

t9.

MOD 2.2

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

De bestuurders oefenen hun mandaat onbezoldigd uit. TITEL V - HET DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 19 wordt artikel 18 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

Het Dagelijks Bestuur is verantwoordelijk voor de dagelijkse werking van de vereniging en de voorbereiding en de opvolging van de vergaderingen van de Raad van Bestuur,

De precieze bevoegdheden van het Dagelijks Bestuur ten opzichte van de statutaire organen worden vastgelegd in het huishoudelijk reglement. Tegen derden volstaan, opdat de vereniging geldig vertegenwoordigd zou zijn, de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders.

Artikel 20 wordt artikel 19 en wordt vervangen door de volgende bepaling:

Het Dagelijks Bestuur verkrijgt haar volmacht van de Raad van Bestuur voor een periode van 3 jaar en is herverkiesbaar, De Raad van Bestuur kan een lid van het Dagelijks Bestuur ook afzetten bij aanwezigheid van 2/3de van de bestuursleden en mits een 213de van de stemmen.

Elk lid van het Dagelijks Bestuur kan op ieder ogenblik haar ontslag als bestuurslid vrijwillig aanbieden door kennisgeving via mail of brief aan de directeur. Tenzij anders bepaald, wordt de uittreding effectief na bekrachtiging op de eerstvolgende Raad van Bestuur.

Artikel 21 wordt artikel 20

Het Dagelijks Bestuur vergadert op bijeenroeping van de voorzitter of van twee leden van het Dagelijks Bestuur, Een lid van het Dagelijks Bestuur kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid door middel van een volmacht. Een lid van het Dagelijks Bestuur mag slechts houder zijn van één volmacht.

Het Dagelijks Bestuur vergadert slechts geldig als ten minste de helft van de 'eden aanwezig of vertegenwoordigd is. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij de staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter of de door hem of haar aangeduide plaatsvervanger.

TITEL VI - BEGROTINGEN EN REKENINGEN

Artikel 22 wordt artikel 21

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december. De Raad van Bestuur bereidt de

rekeningen en begrotingen voor en legt ze ter goedkeuring voor aan de Algemene Vergadering.

TITEL V11 ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 23 wordt artikel 22

Bij vrijwillige ontbinding van de vereniging zal de Algemene Vergadering twee vereffenaars aanduiden en hun bevoegdheden bepalen. In alle gevallen van ontbinding, vrijwillige of gerechtelijke, op welk ogenblik en om welke reden ze zich ook mocht voordoen, wordt het maatschappelijk kapitaal dat netto overblijft na vereffening besteed aan een vereniging die de integratie en emancipatie van de personen met een andere etnisch-culturele achtergrond nastreeft en die door de Algemene Vergadering is aangeduid.

TITEL VIII- SLOTBEPALING

Artikel 24 wordt artikel 23

Voor alles wat niet door deze statuten wordt geregeld, is de wet van 27 Juni 1921 en de wijziging bij wet van 2 mei 2002 van toepassing, waarbij aan de vereniging zonder winstgevend doet en instellingen van openbaar nut rechtspersoonlijkheid wordt verleend (BS 1 jul11921 ).

Opgemaakt te Genk op 10 maart 2013 in 3 exemplaren.

Voorzitter vzw Secretaris w AIF+

Handtekeningen van de leden van de Raad van Bestuur, verkozen op de Algemene Vergadering te Genk op 10 maart 2013: zie definitieve statuten.

Artikel 18 wordt artikel 17

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/05/2012
ÿþ Moo2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



rechtbank y. koophandel te TONGEREN

21 -O5- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie



" saoseasa*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 461.711.882

Benaming

(voluit) : Associazioni lnternazionali Federate

(verkort) : vzw AIF

Rechtsvorm : Vzw

Zetel : Vennestraat 98, 3600 Genk

Onderwerp akte : Wijziging Dagelijks bestuur en raad van bestuur vzw AtF

Op de Algemene Vergadering van 18 maart 2012 van vzw AIF te Genk, werd het volgend nieuw lid van het

Dagelijks Bestuur verkozen:

- Gust Haverbeke, Turfstraat 19, 3590 Diepenbeek, geboren op 13/02/1949 te Neerpelt (België)

Op de Algemene Vergadering van 18 maart 2012 van vzw AIF te Genk, werd het ontslag aanvaard van volgend lid van het Dagelijks Bestuur:

- Zangarï, Maria Angela, Doomstraat 7, 3600 Genk, geboren op 13/02/1946 te St. Giorgio Morgeto (Italië), ondervoorzitter;

Vanaf 18 maart 2012 is het Dagelijks Bestuur van vzw AIF aldus als volgt samengesteld:

- Corsini, Luciano, 14 Septemberlaan 71, 3600 Genk, geboren op 31/03/1953 te Genk, voorzitter;

-Josse Keichtermans, Koolmijnlaan 38 ,3530 Houthalen, geboren op 7/06/1951 te Hasselt

secretaris;

- Gust Haverbeke, Turfstraat 19, 3590 Diepenbeek, geboren op 13/02/1949 te Neerpelt, bestuurslid;

- Monachesi, Gianmario, Vredestraat 36, 3600. Genk, geboren op 05/08/1952 te Genk, bestuurslid;

- Jozef Koniuszenko, Zonhoverweg 19, 3600 Genk, geboren op 11-06-1945 te Siegen (Duitsland),

bestuurslid.

Op dezelfde Algemene Vergadering van 18 maart 2012 te Genk, werd het ontslag aanvaard van de

volgende leden van de Raad van Bestuur:

-iris Truyers, Het genaderen 24, 3530 Houthalen, geboren op 10-04-1967 te Siegen (Duitsland)

-Lieve Klimas, Oostlaan 20,3665 As,geboren op 10-11-1956 te Genk (België)

- Deniz Aies Hoolvenstraat 140 3530 Houthalen-Helchteren, geboren op 19-08-1962 te Antalya (Turkije)

-Ali Ekinci Steepkenstraat 2 3600 Genk geboren op 4-10-1970 te Genk

-Rebecca Mfutu Brusselsesteenweg 563 1731 tellik geboren op 04-09-1963 te Klembe (Congo)

-Giuseppina Amorosi Venkellaan 8 3600 Genk, geboren op 7-12-1959 te Genk (België)

-Zangari, Maria Angela, Doornstraat 7, 3600 Genk, geboren op 13/02/1946 te St. Giorgio Morgeto (Italië),

ondervoorzitter;

-Migliore, Antonio Pietro, Grensstraat 7, 3600 Genk, geboren op 03/04/1953 te Ans,;

-Barberio, Saveria, Nieuwe Kempen 13 / 22, 3600 Genk, geboren op 28/05/1953 te Genk;

-Cavatorti, Roberto, Molenweg 6, 3520 Zonhoven, geboren op 22/11/1955 te Genk;

-Maruca, Lina Rosa, Sintelstraat 16, 3600 Genk, geboren op 23.07.1955 te Gizzeria (Italië); -Morini, Sandro, Mahoniestraat 28, 3530 Houthalen-Helchteren, geboren op 29/04/1960 te Genk; -Muto, Antonio Vennarino, Sintelstraat 16, 3600 Genk, geboren op 15/11/1946 te Lago (Italië); -Paglia, Walter, Oost Molengeest 8, 2040 Antwerpen, geboren op 08/02/1945 te Toano (Italië); -Roncada, Jolanda, Vennestraat 379, 3600 Genk, geboren op 2610211933 te Genk;

-Santoro, Luigi, Stalenstraat 213 / 12, 3600 Genk, geboren op 11/06/1953 te Cariati (Italië); -Uten, Patrick, Boslaan 2, 3600 Genk, geboren op 30/06/1963 te Houthalen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

MOd 2.2

Luik B - Vervolg

De volgende leden van de Raad van Bestuur werden op de Algemene Vergadering van 18 maart-2012 te Genk (her)verkozen voor de periode van 1 jaar. Vanaf 18 maart 2012 is de Raad van Bestuur van vzw AIF aldus als volgt samengesteld:

Corsini, Luciano, 14 Septemberlaan 71, 3600 Genk, geboren op 31/03/1953 te Genk, voorzitter;

Kelchtermans, Josse, Koolmijnlaan 38, 3530 Houthalen, geboren op 7/06/1951 te Hasselt, secretaris;

Haverbeke, Gust, Turfstraat 19, 3590 Diepenbeek, geboren op 1310211949 te Neerpelt;

Monachesi, Gianmario, Vredestraat 36, 3600 Genk, geboren op 05/08/1952 te Genk;

Koniuszenko, Jozef, Zonhoverweg 19 3600 Genk, geboren op 11-06-1945 te Siegen (Duitsland);

Komisarska, Izabela Monika, Narcissenstraat 8, 2250 Olen, geboren op 25/05-1968 te KRAKAU (Polen);

Debbath, Marco-James, Elsum 126/4 2440 Geel, geboren op 02/09/1982 te Bertoua (Kameroen);

Nduwumwami, Jean-Pierre Claver, Cecilianenstraat 7, 2040 ANTWERPEN geboren op 1211211956 te

Mukoni (Afrika);

Kong Bing THE, Bisschopstraat 59, geboren op 20/11/1955 te Semarang (indonesië);

Handunneththi, Disna, Merode center 19/ B 223, geboren op 20/12/1961 te Balapitiya (Sri Lanka);

Chikri, Latifa, 13isschoplaan 84 2340 Beerse, geboren op 18/10/1964 te Oujda (Marokko);

Badi, Najoua, Den Brand 207 2300 Turnhout, geboren op 09/0811976 te Al Hoceina (Marokko);

Badi, Fatiha, Den Brand 207 2300 Turnhout, geboren op 14/03/1981 te Turnhout.

Aldus beslist met eenparigheid van stemmen op de Algemene Vergadering van vzw AIF op 18 maart 2012 te Genk.

Corsini, Luciano Josse Kelchtermans,

voorzitter secretaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiad

Coordonnées
ALGEMEN INTERCULTURELE FEDERATIE +, AFGEKORT…

Adresse
VENNESTRAAT 98 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande