ALGEMENE KINESITHERAPIE JAN VAN HAELEN & GREET DESARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE KINESITHERAPIE JAN VAN HAELEN & GREET DESARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 501.739.527

Publication

13/12/2012
ÿþ11

I~

Mod Won' 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 -12- 2012

.e ,Ir:i "

e ~ Ille g

*12201190*

Ondernemingsnr ; 3 s `~

Benaming

(voluit) : Algemene Kinesitherapie Jan Van Haelen & Greet Desard (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetei x 3806 Sint-Truiden, Velm, Velmerlaan 241

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

-Het blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard lndekeu te Zoutleeuw op 27 november 2012, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, door de heer VAN HAELEN Jan Jaak Maria, geboren te Anderlecht op 7 februari 1965 en mevrouw DESARD Greta Marie Louis Ghislaine, geboren te Sint-Truiden op 12 mei 1966, samen wonende te 3806 Sint-Truiden, Velmerlaan 241;

- onder de naam Algemene Kinesitherapie Jan Van Haelen & Greet Desard en waarvan de statuten als volgt luiden

-de zetel van de vennootschap is gevestigd te 3806 Sint-Truiden, Velm, Velmerlaan 241.

-het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één honderd zesentachtigste (1/186ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, waarop werd ingeschreven door voornoemde heer VAN HAELEN Jan Jaak Maria voor drieënnegentig (93) aandelen en voomoemde mevrouw DESARD Greta Marie Louis Ghislaine, voor drieënnegentig (93) aandelen, Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort en gedeponeerd op een bijzondere rekening bij BELFIUS Bank & Verzekeringen zoals blijkt uit het bankattest dat werd afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 16 november 2012 dat aan de notaris werd overhandigd en in zijn dossier bewaard zal blijven.

-de vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van heden;

-het doel van de vennootschap is :

De vennootschap heeft tot doel in België, de Europese Unie en het buitenland, het beoefenen van alle

activiteiten, voor eigen rekening of voor rekening van derden, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband

houden met het uitbaten van een kinesistenpraktijk. Dit kan ondermeer omvatten :

- de uitoefening van kinesitherapie onder al haar vormen;

- de uitoefening van elektrotherapie, manuele therapie, osteopathie, krachttraining, conditietraining en alle

aanverwante werkzaamheden die verenigbaar zijn met dit beroep.

- de groot en kleinhandel, in- en uitvoer, ontwikkeling, productie, onderhoud, herstelling, commercialisering,

huur en verhuur van alle orthopedische apparaten, hulpmiddelen en ander medisch materiaal;

de groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van gezondheids- en natuurvoedingswaren, voedingssupplementen

en dieetartikelen, producten en artikelen voor persoonsverzorging en hygiëne,

Het voorgaande moet opgevat worden in de meest brede zin van de woorden.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder die nuttig of nodig zijn

voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

- De aankoop, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accomodaties,

inclusief gebouwen, kortom van een volledige materiële infrastructuur, om de activiteit uitte oefenen;

- Het scheppen van mogelijkheden om de werkende kinesisten toe te laten zich verder te bekwamen in de

kinesitherapie, dit teneinde een kwalitatief hoogstaande praktijkbeoefening mogelijk te maken.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn

rechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, doch overeenkomsten die kinesisten niet mogen afsluiten met andere beroepsbeoefenaars of derden, zullen ook niet door de vennootschap mogen afgesloten worden. De professionele aansprakelijkheid van elke kinesist-vennoot is onbeperkt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ot ~~ y

al;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Te dien einde mag zij alle financiële activiteiten en alle onroerende en roerende verrichtingen stellen welke rechtstreeks verband houden met de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, doch erover wakend dat het hoofddoel en het burgerlijk karakter van de vennootschap behouden blijft.

De vennootschap waakt erover dat de onafhankelijkheid van de vennoot in de uitoefening van zijn beroep gewaarborgd blijft en dat geen aanleiding ontstaat tot commerciële beoefening van de kinesitherapie, dot directe of indirecte collusie, dichotomie of overconsumptie,

-de jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van juni om 19 uur en indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet venncot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen

-de vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Iedere zaakvoorder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerden De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

-De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen warden benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van Vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van Vennootechappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

-Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar, Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 1 oktober 2012 en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

-Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering,

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Woor- Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

behouden aan het Belgisch Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Staatsblad Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

De oprichters hebben onmiddellijk beslist te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur : voornoemde heer Van Haelen Jan en voornoemde mevrouw Desard Greta. Hun mandaat is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De partijen verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 1 oktober 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de heer VAN CAUWENBERG Robert, accountant en belastingconsulent en aan de BVBA Robert Van Cauwenberg te 1980 Zemst, Tiendeschuurstraat 6 en de bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/12/2012 - Annexes du Moniteur belge VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

uitsluitend bestemd voor inlassing in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermede neergelegd

- expeditie oprichtingsakte;

- aanvraagformulier I in triple;

- een cheque van 237,40 euro

Notaris Bernard Indekeu

te 3440.-Zoutleeuw





Op de laatste blz, van Luik E3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van dé instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16538-0126-012

Coordonnées
ALGEMENE KINESITHERAPIE JAN VAN HAELEN & G…

Adresse
VELMERLAAN 241 3806 VELM

Code postal : 3806
Localité : Velm
Commune : SINT-TRUIDEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande