ALGEMENE ONDERNEMINGEN ROEBBEN JAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALGEMENE ONDERNEMINGEN ROEBBEN JAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.846.088

Publication

08/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

ü tj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0419.846.088

Benaming

(voluit) : ALGEMENE ONDERNEMINGEN ROEBBEN JAN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Deense Wijersstraat 7 (l.Z. Bilzen Noord) (volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, gesloten door notaris Mia Knapen te Lanaken op vierentwintig maart tweeduizend veertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ALGEMENE ONDERNEMINGEN ROEBBEN JAN", waarvan de zetel gevestigd Is te 3740 Bilzen, Deense Wijersstraat 7 (12, Bilzen Noord), ondernemingsnummer BTW BE 0419.846.088, rechtspersonenregister Tongeren, volgende besluiten, met eenparigheid van stemmen, heeft genomen:

EERSTE BESLUIT- KAPITAALVERHOGING IN GELD ZONDER UITGIFTE NIEUWE AANDELEN

De vergadering besluit om het kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (100.000,00 EUR), om het kapitaal te brengen van vijfentachtigduizend euro (85.000,00 EUR) op honderd vijfentachtigduizend euro (185.000,00 EUR) door inbreng in geld ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen, in te schrijven door de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

Inschrijving

Op de kapitaalverhoging wordt volledig ingeschreven in geld door de vennoten, de heer ROEBBEN Jan, de echtgenoten ROEBBEN Jan-VANDEBOSCH Marie-Thérèse en de heer ROEBBEN Joris, allen voornoemd, die allen verklaren in verhouding tot hun aandelenbezit in te schrijven op de kapitaalverhoging ten belope van een totaal bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR), hetwelk volledig volstort wordt door inbreng van een totaal bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Alle inbrengers verduidelijken dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van dertig december tweeduizend dertien. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere rekening van de vennootschap.

Bewijs van deponering

De verschijners verklaren en erkennen dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer BE50 7450 1576 7118 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank NV te Brussel, zoals blijkt uit een attest, afgegeven door voornoemde instelling op veertien maart tweeduizend veertien.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan haar werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van honderdduizend euro (100.000,00 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening,

Ondergetekende notaris bevestigt dus de deponering van het gestorte kapitaal ten bedrage van honderdduizend euro (100.000,00 EUR).

Vergoeding

De kapitaalverhoging door inbreng in geld gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

TWEEDE BESLUIT VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGING

De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhoging effectief verwezenlijkt is zodat het kapitaal van de vennootschap thans honderdvijfentachtigduizend euro (185.000,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend honderd drieënveertig (1.143) aandelen.

DERDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 6. Maatschappelijk kapitaal_. _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIIIIIIIIIII1j11611111111 III

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter gel

v. koophandel Antwerpen, afd. Tongeren

2 3 -04- 201k

De grlHieGriffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De eerste zin van dit artikel wordt integraal vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd vijfentachtigduizend euro (185.000,00 EUR) en is

vertegenwoordigd door duizend honderd drieënveertig (1,143) aandelen zonder nominale waarde."

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist de mogelijkheid toe te voegen om op afstand deel te nemen aan de algemene

vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch

communicatiemiddel, alsook de mogelijkheid toe te voegen om langs elektronische weg te stemmen, evenals

toevoeging van de mogelijkheid tot schriftelijke vraagstelling.

Vervolgens toevoeging van artikel 16bis, artikel 16ter en artikel 16quater, luidend als volgt:

"Artikel 16bis. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1) De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd,

Om de veiligheid van het elektronisch communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2) Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stelten om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

De voorgaande paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de hun toegekende rechten.

Artikel 16ter. Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

1) Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

2) Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter

beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dal tenminste de volgende vermeldingen bevat:

-de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

-het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

-de vorm van de gehouden aandelen;

-de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische

handtekening in de zin van artikel 4, §4 van de wet van negen juli tweeduizend en één houdende vaststelling

van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en

certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322

van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste tien (10) werkdagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op

verzoek van elke aandeelhouder,

3) Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste op de zesde dag voor de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

4) Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen voór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

5) Het komt toe aan de bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 16quater. Schriftelijke vraagstelling

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de aandeelhouders schriftelijk vragen stellen aan de bestuurders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die aandeelhouders voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

f 1 " %

" il Vpor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag váár de dag van de algemene vergadering te ontvangen."

VIJFDE BESLUIT

De vergadering geeft de instrumenterende notaris opdracht de statuten te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel te Tongeren, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake, en verleent haar (voor zoveel als nodig) alle machten hiertoe.

ZESDE BESLUIT

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit volmacht te verlenen aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dienstcentrale", met zetel te 3720 Kortessem, Nieuwstraat 1, ondernemingsnummer 0864.352.647, RPR Tongeren, vertegenwoordigd door de heer Luc Achten, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om, met de macht om in de plaats te stellen, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor het ondernemingsloket, de kruispuntbank voor ondernemingen, de B.T.W.-, fiscale en andere administraties en openbare besturen, ingevolge onderhavige statutenwijziging.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóc r registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegt uitgifte van het proces-verbaal van 24 maart 2014 en de gecoördineerde statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/05/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.05.2013, NGL 31.10.2013 13655-0519-016
06/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.05.2012, NGL 26.07.2012 12372-0209-016
05/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.05.2011, NGL 29.07.2011 11371-0088-016
26/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.05.2010, NGL 17.08.2010 10432-0426-015
07/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.05.2009, NGL 30.07.2009 09538-0361-015
04/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.05.2008, NGL 28.08.2008 08684-0074-016
25/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 29.05.2007, NGL 16.07.2007 07417-0111-015
20/09/2006 : TG060216
01/09/2006 : TG060216
10/06/2005 : TG060216
08/10/2004 : TG060216
03/09/2004 : TG060216
04/07/2003 : TG060216
17/06/2003 : TG060216
14/08/2002 : TG060216
08/08/2002 : TG060216
01/11/2001 : TG060216
26/08/2000 : TG060216
13/10/1999 : TG060216
12/09/1990 : TG60216
01/01/1988 : TG60216
06/03/1986 : LE63874
01/01/1986 : LE63874
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 31.05.2016, NGL 30.08.2016 16566-0295-016

Coordonnées
ALGEMENE ONDERNEMINGEN ROEBBEN JAN

Adresse
DEENSE WIJERSSTRAAT 7 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande