ALL-BAKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL-BAKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.715.993

Publication

09/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

07-10-2014

Griffie

*14309175*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563715993

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ALL-BAKE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen op 6 oktober 2014, neergelegd voor registratie met het oog op de publicatie dat:

1) MASSOELS Hendrik Paul Willem, geboren te Sint-Truiden op 28 mei 1968, nationaal nummer 68.05.28 345-84, en zijn echtgenote,

2) SCHOBBEN Marie Rose Eliza Albert, geboren te Maaseik op 5 februari 1968, nationaal nummer 68.02.05 268-54, samenwonende te 3630 Maasmechelen, Ridderstraat 3.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van een huwelijkscontract, volgens hun verklaring niet gewijzigd tot op heden;

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  ALL-BAKE .

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3520 Zonhoven, Industrieweg-Zuid 1307.

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- De handel en productie van meelproducten in alle soorten en producten voor gebak;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

- het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld

Onderwerp akte :

Industrieweg-Zuid 1307 3520 Zonhoven

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderdvijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ). Het is vertegenwoordigd door vijftig (50) aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- MASSOELS Hendrik voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van twaalfduizend vijfhonderd Euro (12.500,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij vijfentwintig (25) aandelen bekomt, met volgnummers één (1) tot en met honderd (25).

- SCHOBBEN Marie Rose voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van twaalfduizend vijfhonderd Euro (12.500,00 ¬ ), in ruil waarvoor zij vijfentwintig (25) aandelen bekomt, met volgnummers vijfentwintig (25) tot en met vijftig (50);

De vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van vijfentwintigduizend euro (25.000,00 ¬ ).

Deze inbreng in geld werd, ieder voor wat zijn of haar aandeel betreft, voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening bij  BELFIUS Bank , zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 september 2014 afgeleverd bankattest.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om 18.00 uur op de volgende werkdag.

Bestuur

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerder

Werd tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur:

MASSOELS Hendrik voornoemd, wonende te 3630 Maasmechelen, Ridderstraat 3.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, afdeling Hasselt tot 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van het jaar 2016 om 18.00 uur.

Volmacht

Bijzondere volmacht wordt verleend aan  Zandecki accountants-belastingconsulenten , burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 113, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen, onder meer voor de inschrijving van de vennootschap bij het ondernemingsloket, alsmede voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, de aanvraag van BTW-nummer en andere noodzakelijke formaliteiten te verrichten nodig geacht inzake oprichting.

Voor eensluidend uittreksel.

Geassocieerd notaris Tine Smeets.

Werden gelijktijdig hiermee neergelegd: een uitgifte van de akte voor registratie met het oog op publicatie.

Coordonnées
ALL-BAKE

Adresse
INDUSTRIEWEG-ZUID 1307 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande