ALL@KEURSLAGER DIRK

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALL@KEURSLAGER DIRK
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.799.638

Publication

14/04/2015
ÿþMod 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t`'eergelagd te ~~faffl0 drr rtlflatbtn'~t l'+. ko0phêfljcl ArrluPey: nid, fiomeran ~

0 1 ®64- 2Q15

De griflBr,iffie

Ondernemingsnr : G1q . 63.%

Benaming

(voluit) : ALL@KEURSLAGER DIRK

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 7

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor het ambt van meester Dirk VANDERSTRAETEN, notaris met standplaats te Opglabbeek, op 31 maart 2015, blijkt dat door :

- De heer MYNY Dirk Emile Louis, geboren te Hasselt op 18 februari 1961, wonende te 54290 Trier, in Duitsland, I3ruchhausenstrasse 14 a, echtgenoot van mevrouw JANSSEN Lieve Marie Lamberte, hierna genoemd.

- Mevrouw JANSSEN Lieve Marie Lamberte, geboren te Opglabbeek op 8 oktober 1973, wonende te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 7, echtgenote van de heer MYNY Dirk Emile Louis, hiervoor reeds genoemd.

een handelsvennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht werd, met ais maatschappelijke benaming "ALL@KEURSLAGER DIRK", met zetel te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 7 en waarvan het kapitaal achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Váár het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters mij notaris een financieel plan overhandigd, door hen ondertekend en waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten vennootschap, groot achttien duizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) verantwoorden.

Dit financieel plan wordt door mij, notaris, bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

* Voornoemde oprichter, de heer MYNY Dirk Emile Louis, verklaart in te schrijven op drieënnegentig (93) aandelen, tegen de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

* Voornoemde oprichter, mevrouw JANSSEN Lieve Marie Lamberte, verklaart in te schrijven op drieënnegentig (93) aandelen, tegen de prijs van honderd euro nul cent (¬ 100,00) per aandeel en doet een inbreng in geldspeciën van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300,00).

- Ais vergoeding voor zijn inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde heer MYNY Dirk Emile Louis, die verklaart te aanvaarden, drieënnegentig (93) aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, toegekend.

- Ais vergoeding voor haar inbreng in geldspeciën worden aan de oprichter, voornoemde mevrouw JANSSEN Lieve Marie Lamberte, die verklaart te aanvaarden, drieënnegentig (93) aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, toegekend.

/ De oprichter, voornoemde heer MYNY Dirk Emile Louis, verklaart dat de aandelen, waarop hij heeft ingeschreven, volledig volstort werden ten belope van ¬ 9.300,00.

/ De oprichtster, voornoemde mevrouw JANSSEN Lieve Marie Lamberte, verklaart dat de aandelen, waarop zij heeft ingeschreven, volledig volstort werden ten belope van ¬ 9.300,00.

Bijgevolg beschikt de vennootschap thans uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

Overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, werd het bedrag van het in geld volgestorte kapitaal neergelegd op een bijzondere bankrekening, geopend bij BNP PAR1BAS FORTIS.

Het "bankattest", afgeleverd door voornoemde financiële instelling op 30 maart 2015, wordt dcor de oprichters aan ondergetekende notaris overhandigd die het overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen zal bewaren.

De oprichters verklaren de statuten van de vennootschap vast te stellen zoals hierna volgt. (bij uittreksel)

-- De vennootschap heeft de rechtsvorm van een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam "ALL@KEURSLAGER DIRK".

 De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3660 Opglabbeek, Weg naar Zwartberg 7.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, door een besluit van de zaakvoerder of van de zaakvoerders overgebracht worden naar elke andere plaats in het Vlaamse Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder, of alle zaakvoerders samen, mogen ook bijhuizen, filialen, administratieve zetels, uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

 De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke andere natuurlijke of rechtspersoon, in België of in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

-detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voeding- en genotmiddelen overheersen.

-de kleinhandel in fruit- en groentenconserven

-detailhandel in vlees en vleesproducten

-detailhandel in vlees van wild en van gevogelte

-de kleinhandel in alcoholische en andere dranken

-detailhandel in zuivelproducten en eieren

-detailhandel in kruiderijen en specerijen

-de bereiding van vers vlees en gevogelte

-de bereiding van vers vlees en gevogelte in individuele porties

-de vervaardiging van producten op basis van vis en schaal en weekdieren

-de productie van verse en diepvries kant- en klaagmaaltijden die vlees vis gevogelte bevatten

-het klaarmaken, thuisbezorgen en serveren van maaltijden, barbeques en diverse schotels

-de organisatie van feesten, recepties, proeverijen en dergelijke

-de verkoop van belegde broodjes

-de in-en uitvoer 1 de aan-en verkoop van levende en geslachte dieren en tosse stukken vlees, de verwerking, de bewerking en bereiding van vlees, vleeswaren, vleesconserven, alle voedingswaren, sausen en derivaten, verschillende soorten zuivelproducten en zuivelbereidingen, bereide gerechten, wild en gevogelte dit alles in verse of diepgevroren toestand en dit in de meest uitgebreide zin alsmede het aannemen van restauratie- banket- en traiteursactiviteiten.

Bovenvermelde opsomming is niet limitatief, doch enkel exemplatief bedoeld, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap zal, zowel in België als in het buiten-land, al dan niet in onderaanneming, alle industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mogen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verwant zijn met haar maatschappelijk doel, of van die aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken of te ontwikkelen; en dit in de ruimste zin.

Bovendien kan zij, bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze zich interesseren in alle

bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een gelijkaardig of aanverwant doel of die van die aard zijn de verwezenlijking van het doel te bevorderen.

Tevens kan de vennootschap alle bestuursopdrachten, mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen. Zij mag tevens alle leningen van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur aan deze laatsten toestaan.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

-- De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

-- Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00) en is volledig geplaatst.

Het is vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde.

 De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénpang goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

 De zaakvoerder(s) is/zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Zijn er twee of meer dan twee zaakvoerders in functie dan vormen zij samen de zaakvoerdersraad. De besluiten van deze zaakvoerdersraad worden genomen met de gewone meerderheid der geldig uitgebrachte stemmen en dit ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerders.

-- ledere zaakvoerder kan de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen.

-- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste donderdag van de maand juni om 19 uur.. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Op ieder tijdstip kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Op ieder tijdstip kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats vermeld in de uitnodiging om aan de vergadering deel te nemen.

 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 01 januari van ieder jaar en eindigt op 31 december van het zelfde jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst van de vennootschap ten minste éénitwintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het kapitaal bedraagt.

De aanwending van het saldo van de nettowinst wordt volledig overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering, die zal besluiten op voostel van de zaakvoerder(s).

De oprichters verklaren

1.dat bij wijze van overgang, het eerste boekjaar begint op heden, 31 maart 2015 en eindigt op 31 de-

cember 2016;

2, dat de eerste jaarvergadering zal gehouden worden in juni 2017.

De oprichters verklaren tot niet-statutaire zaakvoerders te benoemen voor een onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden, 31 maart 2015 voornoemde heer MYNY Dirk Emile Louis, geboren te Hasselt op 18 februari 1961, en voornoemde mevrouw JANSSEN Lieve Marie Lamberte, geboren te Opglabbeek op 8 oktober 1973.

Hun mandaat zal bezoldigd uitgeoefend worden tenzij anders bepaald door de algemene vergadering.

Door de oprichters wordt een bijzondere volmacht gegeven aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fisco-Consult, met zetel te 3290 Diest, Kautershoek 21/1, vertegenwoordigd door de heer Jos Vanhoudt, met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, om namens en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel.

Tegelijk hiermee neergelegd

* uitgifte akte

Getekend, notaris Dirk Vanderstraeten

z,.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



ti









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2015
ÿþ?ri iffrAiltis-

ivad word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~rargelegd tor pr!#f!e der reohtbank v~ koophandel Antwerpen, rad, 'rangeren

2 8 "07- 2015

De grlítieCriffie

Ondernemingsnr : 0627.799.638

Benaming

(voluit) : ALL@KEURSLAGER DIRK

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar Zwartberg 7 te 3660 Opglabbeek

(volledig adres)

Onderwerp akte : QUASI INBRENG

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor , het verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel 222 van het Wetboek van Vennootschappen voor de quasi-inbreng en het verslag van de bijzondere algemene vergadering

Voor eensluitend verklaard afschrift

Opglabbeek 26.06.2015

MYNY Dirk

zaakvoerder

JANSSEN Lieve

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Staatsblad - 06/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ALL@KEURSLAGER DIRK

Adresse
WEG NAAR ZWARTBERG 7 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande