ALM INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALM INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 563.396.289

Publication

01/10/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

29-09-2014

Griffie

*14308707*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0563396289

Ondernemingsnummer :

Benaming

(voluit) :

ALM Invest

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte opgesteld door notaris Godelieve BOUR­GEOIS-HENDRIX te Hechtel-Eksel, met standplaats te Eksel, op 25 september 2014, thans eerstdaags ter registratie aan te bieden op het derde registratiekantoor Hasselt I, blijkt dat de hierna vermelde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht.

OPGAVE VAN DE OPRICHTERS:

1.De heer GEUNS Mike Karel Francine, adviseur, wonende te Hechtel-Eksel, Hoksentstraat 35. 2.Mevrouw VANDERHOYDONKS Linda Fernanda, huisvrouw, wonende te Hechtel-Eksel, Hoksentstraat 35.

Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap. Zij neemt de vorm aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Haar naam luidt "ALM Invest".

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen van de datum van neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Zetel

De vennootschap is gevestigd te 3940 Hechtel-Eksel, met als eerste adres, Hoksentstraat 35. Doel:

De vennootschap, die een handelsvennootschap is, heeft tot doel:

De verwerving, de vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, het huren en verhuren, de verkaveling van onroerende goederen, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen; De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen;

De controle op hun beheer of het participeren hierin door opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen;

De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille;

Alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties op het vlak van algemeen bedrijfsbeheer, organisatie en planning, prijsbepaling, personeelsaangelegenheden, budgettaire, boekhoudkundige en financiële aangelegenheden, commerciële en promotionele activiteiten, en marketing;

Consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voornoemde gebieden;

Het geven van advies en het verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon; Algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen en onder kap brengen alsmede de coördinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken van gebouwen; restauratiewerken van gebouwen en monumenten; slopingswerken en reinigen van gevels; het bouwen van niet-metalen kunstwerken; het optrekken van niet-metalen uiteenneembare paviljoenen en barakken; waterdicht maken en bedekken van

Onderwerp akte :

Hoksentstraat 35 3940 Hechtel-Eksel

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

gebouwen met asfalt en teer; droogmaken van gebouwen anders dan met asfalt en teer; leggen van tegelvloeren en mozaïek; warmte en geluidsisolering, plafoneer-, cementeer- en alle andere pleisterwerken; plaatsen van chapes; leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekledingen, timmer- en schrijnwerk voor gebouwen; vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken; plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof, grond- en rioleringswerken; aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; aanplantingswerken.

Onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met warm water en stoom; installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van waterverzachters; onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal, onderneming voor het bedekken van gebouwen, metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van gebouwen; steen- en marmerwerken voor gebouwen.

Handeldrijven in koeltechnische en elektrische installaties en onderdelen; aankoop, verkoop, advies bij airconditioning apparatuur, koeltechnische installaties en elektrische installaties; onderhoud, herstelling en installatie van deze apparatuur; handel en herstelling en onderhoud van luchtreinigingsinstallaties; de uitvoering van voormelde werken eveneens in onderaanneming. Kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten.

Onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheiningen, en vangrails en veiligheidsinrichtingen; leggen van kabels en diverse leidingen; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekleding voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelaccommodatie.

Het coördineren van werven op gebied van veiligheid.

Het plaatsen van industrievloeren; kunststofvloeren, epoxivloeren, alsook renoveren en herstellen hiervan.

Onderneming voor het bouwen van individuele huizen en individuele appartementen, formule sleutel op de deur.

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële, roerende en onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die zij goed vindt. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan bovendien alle werkzaamheden en rechtshandelingen verrichten die van aard zijn rechtstreeks of onrechtstreeks de verwezenlijking van haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

Voorgaande verrichtingen betreffen evenwel niet handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van de vastgoedmakelaar zoals bepaald in het Koninklijk Besluit van 6 september 1993 tot bescherming van de beroepstitel en van de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar.

Bedrag en samenstelling van het kapitaal

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in 186 gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het kapitaal is volledig gestort. Het geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder, die alleen kan optreden, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte. De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde

rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de

perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerders in

geval van overdreven volmacht.

Bestemming van de winst - reserve

Het batig slot dat de balans aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen

totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt aangewend volgens het besluit van de algemene vergadering op voorstel van de

zaakvoerders.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na delging van de schulden en de lasten van de vennootschap zal het saldo van het maatschappelijk

vermogen verdeeld worden tussen de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij

bezitten.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar

worden bijeengeroepen de laatste vrijdag van de maand juni om 18.00 uur. Indien deze dag een

feestdag is, wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de

zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer aandelen en effecten in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de

uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe

schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in op de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2015.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op vrijdag 24 juni 2016 om 18.00 uur op de

maatschappelijke zetel.

Benoeming

De heer Mike Karel Francine Geuns, voormeld, wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Godelieve Bourgeois-Hendrix te Eksel.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0021-012

Coordonnées
ALM INVEST

Adresse
HOKSENTSTRAAT 35 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande