ALMENDRA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : ALMENDRA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 558.972.002

Publication

22/08/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II I*1111,111111,1 JII II

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN

12 AIE. 2014

e'.7eeei«=!7:

Ondernemingsnr : cis-e_ 5 '9- ..2_. Benaming

(voluit) : Almendra

(verkort) :

Rechtsvorm: vennootschap onder firme

Zetel: Ranonkelstraat 5, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte oprichting

Overeenkomst van een vennootschap onder een firma

Ondergetekenden

1.Duperray Alain, wonende Ranonkelstraat 5 te 3500 Hasselt, rijksregisternum mer 68.02.25-077.33 2.Hulsmans Saskia, wonende Ranonkelstraat 5 te 3500 Hasselt, rijksregistemummer 70.10.21-086.48

3.Partijen gaan met ingang van 29/07/2014 een vennootschap onder firma aan

met als benaming "Almendra "

met als maatschappelijke zetel: Ranonkelstraat 5, 3500 Hasselt

hebbende als doel;

-Het aankopen van onroerende goederen om deze te verbouwen en vervolgens terug te verkopen en/of te verhuren; dit zowel in binnen- als buitenland.

-Het aanleggen, het uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing,de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuue, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten..

-Het op lange termijn aanhouden van aandelen, die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren

De vennootschap mag aile handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op alle manieren en modaliteiten die ze goed vine

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheidsverklaring, de professionele afzetting of schorsing van een vennoot brengt niet het einde van de vennootschap met zich mee.

Kapitaal en aandelen:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1000,00 euro, is volledig geplaatst. Het is verdeeld in 100 aandelen van 10 euro die elk 1/100ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Op deze aandelen is dcor de oprichters ingetekend als volgt

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

oprichter sub 1. Duperrey Alain 50 aandelen van 10 euro goed voor 500,00 euro oprichter sub 2, Hulsmans Saskia 50 aandelen voor 10 euro goed voor 500,00 euro

Vennoten:

Alle oprichters zijn vennoten. Nieuwe vennoten kunnen slechts met instemming van alle medevennoten toetreden. De algemene vergadering bepaalt de toetredingsvoorwaarden.

Bestuur:

De vennootschap wordt beheerd door één of meer al dan niet statutaire zaakvoerder(s), benoemd door de algemene vergadering der vennoten. ledere zaakvoerder die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma bezit de meest uitgebreide bevoegdheden en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte als eiser of verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

Algemene vergadering:

De algemene vergadering moet ieder jaar gehouden worden op de vierde vrijdag van juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen.

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Boekjaar:

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op enendertig december van ieder jaar.

Ontbinding :

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaam heidverklaring, de professionele afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derden van de aanwezige stemmen,

Overgangsbepalingen:

Het eerste boekjaar zal aanvangen op datum van de oprichting en eindigen op 31 december 2015. Bijgevolg zal de eerste normale algemene vergadering plaatshebben de 4e vrijdag van juni 2016 om 20u.

Buitengewone algemene vergadering:

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien volgende besluiten genomen doch alles onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank:

a) de algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheld van stemmen om twee zaakvoerders te

benoemen en om in deze functie aan te duiden:

- voornoemde heer Duperray Alain

- voornoemde mevrouw Huismans Saskia

die verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

b) Het mandaat van zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

c) Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Overneming van verbintenissen:

De comparanten verklaren dat de vennootschap overeenkomstig artikels 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens

*

.,

i onderworpen aan artikels 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht;

Bijzondere volmacht wordt verleend aan "Tuymans" BVBA te Oostmalle, Hoogstraatsebaan 192 bus 3 met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechtspersonenregister en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen; voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen, en voor de inschrijving in de KBO, daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

Jan Tuymans

Lasthebber

Gelijktijdig neergelegd: oprichtingsakte (met volmacht)

Op de laatste blz. van I. t_ije vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
ALMENDRA

Adresse
RANONKELSTRAAT 5 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande