ALPAU & CO

Divers


Dénomination : ALPAU & CO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 436.742.795

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 19.08.2014 14440-0274-008
24/03/2014
ÿþ madWord ti.i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondememingsnr : 0436.742.795.

Benaming

tvotuit) ; ALPAU & C°

(verkori)

IAECHTBANK VAN KOOPHANDEL

t 1 -03- 201h 41-meLT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bus 1)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging van de statuten - bestuurders

Er blijkt uit een akte verleden voor Filip JUNIU3, notaris te Hasselt (Kiewit), op 6 februari 2014, te registreren,

dat de buitengewone aandeelhoudersvergadering van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "ALPAU & C"", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bus 1) (ingeschreven in het register van rechtspersonen onder het nummer 436.742.795,) besloten heeft

1) na kennisname en goedkeuring van het verslag van de raad van bestuur opgesteld bij toepassing van artikel 560 van het Wetboek van Vennootschappen de drie bestaande aandetencategoriën één te maken door afschaffing van de categorie A, B en C. Aldus zullen de bestaande honderd veertig aandelen allen dezelfde rechten en voordelen bieden.

2) de statuten van de vennootschap te wijzigen als volgt om ze in overeenstemming te brengen met de besluiten die voorafgaan, een vroeger besluit tot zetelverplaatsing, de nieuwe bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en de voorheen doorgevoerde omzetting op verzoek van de aandeelhouders van de aandelen aan toonder in aandelen op naam:

* Artikel 1 : de eerste zin vervangen door "De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze venootschap en draagt de naam "Alpau & CO";

* Artikel 2 : de woorden "Tildonk, Groenstraat 1" vervangen door "te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bus 1)". * Artikel 4 : de eerste zin vervangen door "De vennootschap heeft een onbepaalde duur,"

* Artikel 5 : vervangen door volgende tekst: -

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd zevenenvijftigduizend vijftig euro drieënnegentig cent (¬ 157,050,93) en is verdeeld in honderd veertig (140) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder één honderd veertigste (11140ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

* Artikel 7: vervangen door volgende tekst:

" De aandelen zijn op naam.

Elke overdracht van aandelen op naam geschiedt door een verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, gedag- en genaamtekend door de overidrager en de overnemer of door hun lasthebber, of op elke andere manier die door de wet wordt toegelaten."

* Artikel 9bis: schrappen"

* Artikel 10: lid 1 tot 5 vervangen door volgende tekst

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

"De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit het aantal leden vastgesteld door de algemene vergadering met als minimum het aantal voorgeschreven door de vennootschappenwet; de bestuurders zijn al dan niet aandeelhou-'ders van de vennootschap; zij worden benoemd voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen, Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen"

* Artikel 12; de tweede zin van het eerste lid schrappen;

* Artikel 15: het vijfde lid (Besluiten In verband met de aankoop en/of vervreemding van, de vestiging en/of het aangaan van zakelijke rechten met betrekking tot vastgoed kunnen enkel genomen worden met de goedkeuring van de bestuurder(s), voorgedragen door de houders van de aandelen categorie C) schrappen;

* Artikel 18: laatste zin van het eerste lid schrappen;

*Artikel 19: het tweede lid schrappen;

* Artikel 23: de tweede zin schrappen en de laatste zin vervangen door volgende tekst "De raad van bestuur kan eisen dat de aandeelhouders, om tot de vergadering te worden toegelaten , ten minste vijf dagen ver de algemene vergadering per gewone brief kennis geven aan de vennootschap van hun voornemen de vergadering bij te wonen. Indien de raad van bestuur dit recht toepast, moet dit in de oproeping worden gemeld."

* Artikel 27; in het derde lid de woorden "houders aan aandelen op naam" door "de aandeelhouders" en de laatste twee leden schrappen;

* Artikel 28: volgende tekst in fine toevoegen:

"Schriftelijke besluitvorming

De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

* Artikel 29 : het woord "maatschappelijk" schrappen

* Artikel 30: de woorden ", waarbij steeds de goedkeuring vereist is van de houders van aandelen van categorie C" schrappen;

* Artikel 31 : aan de eerste zin volgende tekst toevoegen : " een en ander onder voorbehoud van bevestiging van de benoeming en desgevallend de homologatie door de bevoegde rechtbank van koophandel."

* In heel de tekst de woorden "vennoot" en "vennoten" vervangen door "aandeelhouder" en "aandeelhouders" * hemummering van de artikelen.

3) de besluiten van de bijzondere aandeelhoudersvergadering de dato 24 september 2013 te bevestigen waarbij ;

-ontslag werd verleend uit de funcie van bestuurder aan de heer Erik Pauwels;

-de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ZENZONE", met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bus 1) ; vallende onder het rechtsgebied van Hasselt, Ingeschreven in het rechtspersonen register onder nummer 0837.375.264, werd benoemd tot bestuurder;

De vergadering nam verder kennis van het besluit van de raad van bestuur waarbij de heer Hans Pauwels, wonende te 3500 Hasselt, Luikersteenweg 18 (bus 1) bevestigd werd in zijn functie van voorzitter en gedelegeerd bestuurder.

De vennootschap Zenzone, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer Hans Pauwels, duidde aan ais vaste vertegenwoordiger voor de uitvoering van de bestuursopdracht de heer Hans Pauwels voornoemd

Voor ontledend uittreksel

'e



Voor-

behouden

aan het

BeIgIsch

Staatsblad

notaris F. Junius

GELIJKTIJDIGE NEERLEGGING :

- de expeditie van de notulen

- gecoördineerde tekst van de statuten









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pere(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2013
ÿþ Motl Wart 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0436.742.795

Benaming

(voluit) Alpau & Co

(verkort)

IV

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

13 34967<

Rechtbank van koophandel

21 AU6, 2013

teetefrLT

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 3500 Hasselt, Luikersesteenweg 18 bus 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontstag en benoeming bestuurders - benoeming gedelegeerd bestuurder

Uit het verslag van de algemene vergadering van 31 mei 2013 wordt het ontslag als bestuurder aanvaard: van Jeanne De Cock en dit per 31/05/2013. Haar wordt volledige ontlasting gegeven voor haar mandaat ais; bestuurder.

Als bestuurders worden benoemd en herbenoemd de heren Hans Pauwels en Erik Pauwels en dit vanaf 31 mei 2013 voor een periode van zes jaar. De raad van bestuur bestaat derhalve uit 2 bestuurders.

De raad van bestuur bijeengekomen op 31 mei 2013 kiest onder hen als gedelegeerd bestuurder de heren Hans Pauwels en Erik Pauwels en dit vanaf 31/05/2013. Zij aanvaarden hun mandaat.

Getekend,

Hans Pauwels

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 31.05.2012, NGL 24.08.2012 12438-0406-007
23/02/2015
ÿþMad 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Totaal

140 stuks

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*15029308*

RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

11 FEB. 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0436.742.795

Benaming

(voluit) : ALPAU & C°

Rechtsvorm : Burgelijke Vennootschap onder de vorm van een Naamloze Vennootschap

Zetel : Luikersteenweg 18 bus 1 te Hasselt 3 r.=,c%

Onderwerp akte : ontslag en benoeming

Op een bijzondere algemene vergadering dd. 20.11.2014, werden met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen goedgekeurd :

Ontslag alsbestuurder van BVBA ZENZONE, Luikersteenweg 1811 te Hasselt

Benoeming tot bijkomende bestuurders

Deborah PAUWELS, Luikersteenweg 18 bus 1 te Hasselt Axel PAUWELS, Luikersteenweg 18 bus 1 te Hasselt

Per 20.11.2014 zijn de aandelen als volgt verdeeld :

PAUWELS Hans : 130 stuks

PAUWELS Deborah : 5 stuks

PAUWELS Axel : 5 stuks

Deze wijzigingen gaan in vanaf 20,11.2014

Getekend,

Hans PAUWELS,

Bestuurder. Ged" bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

24/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.05.2011, NGL 23.08.2011 11418-0507-008
09/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.05.2010, NGL 01.06.2010 10151-0027-013
15/04/2010 : LET000522
07/07/2009 : LET000522
25/07/2008 : LET000522
30/08/2007 : LET000522
04/07/2007 : LET000522
30/06/2006 : LET000522
22/07/2005 : LET000522
28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.05.2015, NGL 22.07.2015 15332-0220-008
05/07/2004 : LET000522
07/07/2003 : LET000522
15/08/2002 : LET000522
21/06/2000 : LET000522
16/06/1995 : LET522
01/01/1993 : LE77105
01/01/1992 : LEA4930
10/03/1989 : LEA4930

Coordonnées
ALPAU & CO

Adresse
LUIKERSESTEENWEG 18, BUS 1 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande