ALPHA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALPHA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.901.028

Publication

24/11/2014
ÿþ.> t MM 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

t

IlMell

Neergelegd ter griffie der reoldbank v. koophandel Antwerpen, eld, Yongean

1:3 -11Q 20111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

tirette

De nrlftier,

Ondernemingsnr : 0537901028

Benaming

(voluit) : ALPHA

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Kruindersweg 8 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : Benoeming 1 ontslagen zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering van 12111/2014 beslist om de zijn maatschappelijk zetel te verplaatsen naar Koning Albertlaan 116 , 3630 Maasmechelen en dit vanaf 1211112014.

Getekent

Yaylak zeki

13/09/2013
ÿþ Mari 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Pl Fen-., tce gAi4ia

rechtbank y. koophandel ta TONGEREN

- 4

-09- 2013

rEPr

De Hoofdgriffier,Griffie

i

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 30,4. X25

Benaming

(voluit): ALPHA

Rechtsvoren : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kruindersweg 8, 3630 Maasmechelen

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Tine Smeets te Eisden-Maasmechelen op dertig augustus tweeduizend dertien /dat:

AANWIJZING VAN DE VENNOTEN

YAYLAK Zeki, van Duitse nationaliteit, geboren te Kumru (Turkije) op zesentwintig augustus negentienhonderd vijfenzestig, Duitse identiteitskaartnummer L73MYPCRV, thans ongehuwd en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 2269 Luxemburg (Groot Hertogdom Luxemburg), Rue Jean Origer 6, heeft

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "ALPHA" opgericht,

Zetel

De zetel van de vennootschap Is gevestigd te 3630 Maasmechelen, Kruindersweg 8,

Doel

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of voor gemeenschappelijke rekening met derden:

- de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en de handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord;

- de vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden;

- aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, verdeling en levering van alle voertuigen, motoren en wisselstukken die nuttig zijn voor het gebruik van voertuigen, alsook aile producten van de machine-, metaal- of houtindustrie die ermee verband houden;

klein- of groothandel van motorvoertuigen, met inbegrip van tweedehandsvoertuigen, wissel- en hulpstukken van motorvoertuigen, brandstoffen en smeermiddelen, industriële oliën en vetproducten;

- uitbating van herstellingswerkplaatsen voor motorvoertuigen en koetswerk; pechverhelpingsdiensten; verhuring van motorvoertuigen;

- alle industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of gelijkaardige of verwante doelstellingen nastreven;

- optreden als handelstussenpersoon;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

- in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruiksalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees  en viswaren, ijs en rookwaren en alle mogelijke aanverwante artikelen.

Voor al deze activiteiten kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ).

Het is verdeeld in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van een nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

YAYLAK Zeki voornoemd, schrijft in op het kapitaal met een volstorting ten bedrage van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 ¬ ), in ruil waarvoor hij honderd (100) aandelen bekomt, met volgnummers één (1) tot en met honderd (100);

De vennootschap beschikt overeenkomstig het bankattest over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd Euro (12.400,00 ¬ ).

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd en verbonden door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, die hetzij statutair zaakvoerder zijn, hetzij aangeduid worden door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Is er meer dan één zaakvoerder, dan kan een zaakvoerder te allen tijde ontslag nemen, op voorwaarde dat hij zijn voornemen tenminste een maand op voorhand ter kennis van de andere zaakvoerders brengt.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan aile handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de hierna vermelde door bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Benoeming van niet-statutaire zaakvoerders

Werd tot niet-statutaire zaakvoerders benoemd voor onbepaalde duur:

YAYLAK Zeki voornoemd, wonende te 2269 Luxemburg (Groothertogdom Luxemburg), Rue Jean Origer 6.

Hij bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is krachtens het Koninklijk Besluit nr. 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en verklaart de opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Bestemming van de winst - Reserve.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene onkosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste een twintigste vooraf-'genomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel daarvan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag gedaan worden als op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of als gevolg van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd; dit alles zoals verder wordt uitgewerkt in artikel 320 wetboek vennootschappen.

Algemene vergaderingen.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de maatschappelijke zetel om vijftien uur (15.00 u.), op de tweede maandag van de maand juni; indien die dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering gehouden om vijftien uur (15.00 u.) op de volgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede maandag van de maand juni tweeduizend vijftien om vijftien uur (15.00 uur).

Boekjaar.

i r'

Het boekjaar van de vennootschap gaat in ap één januari en eindigt óp eenen-+dertig decembër.Eersteloekjaar

Het eerste boekjaar loopt vanaf twintig augustus tweeduizend dertien tot eenendertig december tweeduizend veertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

DE NOTARIS,

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie

w

jte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

15/09/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ALPHA

Adresse
KONING ALBERTLAAN 116 3630 MAASMECHELEN

Code postal : 3630
Localité : MAASMECHELEN
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande