ALPHAR EKSEL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ALPHAR EKSEL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 809.085.215

Publication

23/05/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 15.05.2013, NGL 16.05.2013 13124-0159-013
10/04/2013
ÿþ Mod Word 11,1

= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

maso

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL'

2 9 -03- 2013

HASSELT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: 0809.085.215

Benaming

(voluit) : ALPHAR EKSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAM LOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOFDSTRAAT 14; 3941 EKSEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Verwijzend naar het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van ALPHAR EKSEL NV zal het mandaat van de heer VANDERHAEGEN PASCAL als bestuuder een einde nemen op 31107/2011.

KEVERS - REYNDERS BVBA

BESTUURDER/®. BESTUURDER

vertegenwoordigd door

STEVEN KEVERS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 16.05.2012, NGL 09.08.2012 12398-0525-013
22/06/2012
ÿþ ~-+~iS, ~ Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -Û6- 2012

L I LT

III IIIlLU(ll 11111 ILl( lt LllI II1

" iaiiosaa=

V beha

aa

Bot Staa

Ondememingsnr : 0809.085.215

Benaming

(voluit) : ALPHAR EKSEL

(verkort): Q'CODD

Rechtsvorm : NAAMALOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : HOOFDSTRAAT 14; 3941 EKSEL

(volledig adres)

Onderwerp ante : VASTE VERTEGENWOORDIGER

Verwijzend naar het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering van ALPHAR PARTNERS SA zal vanaf 31/07/2011 de heer CAMBOUNET JEAN-MICHEL optreden als vaste vertegenwoordiger van ALPHAR PARTNERS SA en dit ter vervanging van de heer VANDERHAEGEN PASCAL wie zijn mandaat een einde

neemt op 01/08/2011.

KEVERS REYNDERS BVBA

BESTUURDER door

vertegenwoordigd KEVERS

STEVEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2015
ÿþ  ,N Mo 1 Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111UWIlj,1781 lIi

RECHTRANKvan KOOPHANGEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

05 FEB, 2015

Griffie

Ondernemingsnr : 0809.085.215

Benaming

(voluit) : ALPHAR EKSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Hoofdstraat 14 - 3940 Hechtel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling - Neerlegging van een fusievoorstel

De bestuurders van de Naamloze Vennootschap ALPHAR EKSEL (hierna "ALPHAR EKSEL" of "de: overgenomen vennootschap" genoemd) en de zaakvoerders van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid KEVERS-REYNDERS, (hierna "KEVERS-REYNDERS" of "de overnemende vennootschap" genoemd) zijn na onderling overleg overeengekomen een voorstel tot een met fusie gelijkgestelde verrichting op te stellen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuurders en zaakvoerders van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe om alles te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen, overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de verplichtingen, alle activa en passiva niets uitgezonderd, van de over te nemen vennootschap ALPHAR EKSEL tengevolge van ontbinding zonder vereffening zal overgaan op KEVERS-REYNDERS, die reeds houder is van alle aandelen van ALPHAR EKSEL, tegen de hierna vermelde voorwaarden.

In uitvoering van de vereenvoudigde procedure zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen zal KEVERS-REYNDERS, als overnemende vennootschap, geen enkel aandeel uitgeven als gevolg van deze fusie en zal bijgevolg de aandeelhoudersstructuur van KEVERS-REYNDERS niet veranderen. Er is evenmin aanleiding om een ruilverhouding te bepalen, noch een eventuele opleg, noch de wijze van uitreiking van de aandelen, noch de datum vanaf wanneer de nieuw uitgegeven aandelen recht geven te delen in de winst van de overnemende vennootschap.

Zodra het fusievoorstel op geldige wijze is goedgekeurd door de beide buitengewone algemene, vergaderingen van de te fuseren vennootschappen zal ALPHAR EKSEL louter door deze beslissingen van rechtswege ophouden te bestaan en zal het vermogen van ALPHAR EKSEL, zowel de activa ais passiva, overgaan naar KEVERS-REYNDERS.

Dit fusievoorstel zal ter goedkeuring worden voorgelegd aan de respectievelijke buitengewone algemene vergaderingen van de betrokken vennootschappen en zal minstens zes weken voor de datum van deze vergaderingen, door elk van de betrokken vennootschappen afzonderlijk neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de artikelen 676,1° en 719 van het Wetboek van vennootschappen.

De bestuursorganen van ALPHAR EKSEL en KEVERS-REYNDERS stellen daarom het volgende voor:

Il. - IDENTIFICATIE VAN DE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

A. - De overgenomen vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De Naamloze Vennootschap naar Belgisch recht "ALPHAR EKSEL", met maatschappelijke zetel te 3940 Hechtel, Hoofdstraat 14 (O.N. 0809.085.215 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt).

Het statutair doel van ALPHAR EKSEL luidt letterlijk als volgt:

De vennootschap heeft tot doel: de aan- en verkoop van alle roerende waarden, en meer in het bijzonder van aandelen, obligaties of andere titels van welke aard ook, al dan niet beursgenoteerd, het nemen van financiële deelnemingen in vennootschappen naar Belgisch of naar buitenlands recht. Deze activiteit zal enkel voor eigen rekening van de vennootschap worden uitgeoefend, en niet ten behoeve van derden.

De vennootschap heeft tevens tot doel om voor eigen rekening over te gaan tot de aankoop, verkoop, bouw, renovatie en verbouwing, verhuring en beheer van alle gebouwde onroerende goederen, zowel als de aankoop en verkoop, de valorisatie, het verkavelen, de exploitatie, de verhuur en de verpachting van alle onbebouwde onroerende goederen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

" De vennootschap heeft tevens tot doel de uitbating van apotheken en van analyselaboratoria, evenals handel in zijn ruimste betekenis van:

-alle producten van chemische, farmaceutische, dieetkundige, fytofarmaceutische, homeopathische, diergeneeskundige of plantgeneeskundige aard;

-alle producten van drogisterij, parfumerie, cosmetica, hygiëne en schoonheid, alle apparaten, instrumenten en chirurgische accessoires, alle hoorapparaten, akoestische, visuele of orthopedische hulpmiddelen, evenals bandages;

-alle andere producten en voorwerpen die op enigerlei wijze behulpzaam zouden kunnen zijn bij voorgaande opgesomde artikelen;

-alle boeken, dragers van informatie op enigerlei wijze die in de ruimste zin van het woord te maken hebben met zijn maatschappelijk doel,

en dit zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, of in participatie, zowel in België als in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel de creatie, de overname, de commerciële en industriële uitbating, de verkoop en het uitbaten van elk handelsfonds dat aansluit bij voornoemd doel.

De vennootschap kan ook aile handelingen van burgerlijke of van handelsaard stellen, zowel roerende als onroerende, industriële en financiële handelingen die direct of indirect, geheel of deels, in overeenstemming zijn met haar doel, of die van aard zijn om het doel te ontwikkelen of te vergemakkelijken.

Zij kan haar activiteiten ontplooien in België en in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij via tussenpersonen.

Zij kan zich borg stellen en alle zekerheden stellen ten voordele van ieder natuurlijk of rechtspersoon, zowel verbonden als niet verbonden.

Zij kan zich binden via associatie, inbreng, inschrijving, overdracht, deelneming, fusie, financiële tussenkomst of via andere middelen, met alle vennootschappen, associaties en ondernemingen waarvan het doel gelijkaardig of aanvullend is met het eigen doel, of waarvan het doel van dien aard is dat hierdoor de eigen vooruitgang kan worden vergemakkelijkt, of dat een bron van afzetmogelijkheden kan uitmaken.

De vennootschap kan bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar zijn van andere vennootschappen.

B. - De overnemende vennootschap

Rechtsvorm - naam - doel - zetel

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid naar Belgisch recht "KEVERS-REYNDERS", met maatschappelijke zetel te 3940 Hechtel, Hoofdstraat 14, (O.N, 0899.302.242 - Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt)

Het statutair doel van KEVERS-REYNDERS luidt letterlijk ais volgt:

De vennootschap heeft tot doel:

.het verlenen van advies en prestaties aan apotheken, verenigingen, universiteiten en verwante

organisaties of instellingen;

.het verlenen van advies en bijstand op het gebied van bedrijfsvoering en -beheer;

.het nemen van participaties in andere ondernemingen;

" uitoefenen van bestuursmandaten in andere vennootschappen;

" verstrekken van managementadviezen;

.organisatie van trainingen inzake voormelde activiteiten;

" beheer van roerende en onroerende goederen;

" haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin

van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard

zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende

goederen zou uitmaken;

'haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, in pand stellen en

aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen, en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als

voor derden;

" verstrekken van leningen en financieringen aan ondernemingen;

'verstrekken van waarborgen;

"het verwerven en beheren van handelszaken;

.deelnemen of samenwerken met bestaande of nog op te richten ondernemingen die een gelijkaardig of

complementair doel hebben.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als

onrechtstreeks.

Zij mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel

kan bijdragen en van aard is de opbrengst van haar goederen te bevorderen.

!I!. - BOEKHOUDKUNDIGE PEILDATUM

De handelingen van de overgenomen vennootschap zullen boekhoudkundig gezien retroactief terugwerken

en worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2015.

1V.  AANDELEN MET BIJZONDERE RECHTEN  ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN

De overgenomen vennootschap heeft geen aandeelhouders die bijzondere rechten bezitten.

De overgenomen vennootschap heeft geen andere effecten dan kapitaalaandelen uitgegeven of

bevoorrechte aandelen.

Bijgevolg dienen desbetreffend geen bijzondere maatregelen te worden getroffen.

V. - BIJZONDERE VOORDELEN ZAAKVOERDERS

Aan de bestuurders en de zaakvoerders van de bij de fusie betrokken vennootschappen worden geen

bijzondere voordelen toegekend.

VI, - ONROERENDE GOEDEREN

De overgenomen vennootschap heeft geen onroerende goederen in eigendom, noch andere zakelijke

rechten met betrekking tot onroerende goederen.

VII. - JURIDISCHE UITWERKING

De fusie door overneming van ALPHAR EKSEL zal juridisch uitwerking hebben tussen partijen vanaf de datum waarop de buitengewone algemene vergaderingen van de bij de fusie betrokken vennootschappen overeenstemmende fusiebesluiten zullen genomen hebben, met dien verstande dat de fusie pas tegenstelbaar zal zijn aan derden vanaf de publicatie van het fusiebesluit in het Belgisch Staatsblad.

VIII. - FISCALE UITWERKING

De bestuurders en zaakvoerders van de beide bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren dat het de

bedoeling is om de hierbij geplande fusie belastingneutraal te laten plaatsvinden. Derhalve zal de geplande

fusie gerealiseerd worden bij toepassing van:

- de artikelen 117 en 120 van het Wetboek der Registratierechten;

- artikel 211 van het Wetboek op de Inkomstenbelastingen (1992);

- artikel 11 en 18 §3 W.BTW.

IX. - KOSTEN

De kosten verbonden aan de fusie zullen gedragen worden door de overnemende vennootschap.

In het geval het fusievoorstel niet door de desbetreffende buitengewone algemene vergaderingen zou

goedgekeurd worden zullen de kosten verbonden aan de voorbereidende werkzaamheden door de

overnemende vennootschap gedragen worden.

X. - INFORMATIEUITWISSELING EN CONFIDENTIALITEIT

Teneinde de geplande fusie te realiseren in overeenstemming met de wettelijke en statutaire bepalingen zullen de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen elkaar informeren en aan hun aandeelhouders alle nuttige informatie verstrekken op de manier voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

De tussen de bij de fusie betrokken vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich ertoe dit vertrouwelijk karakter niet te schenden.

XI.  VOLMACHT

De bestuurders van ALPHAR EKSEL en de zaakvoerders van KEVERS-REYNDERS verlenen volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Accounting & Tax Partners, met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Industrieweg 4 bus 5, teneinde al het nodige te doen met het oog op de neerlegging van het fusievoorstel bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Hasselt en de publicatie van de neerlegging in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en om daartoe alle administratieve formaliteiten te vervullen en de Vennootschap onder meer te vertegenwoordigen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, een ondernemingsloket naar keuze van de lasthebber, en bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel en dien einde alles te doen wat noodzakelijk is.

Accounting & Tax Partners BVBA

Vertegenwoordigd door Gunther Eerdekens

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

b houdeip

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 04.08.2011 11382-0455-014
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 09.06.2010, NGL 26.08.2010 10457-0156-012
08/06/2015
ÿþOndernemingsnr : 0809.085.215

Benaming

(voluit) : ALPHAR EKSEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zeter : Hoofdstraat 14 te 3940 Hechtel-Eksel

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTINGEN

Uit een verslagschrift opgesteld op 20 mei 2015 door notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX te Hechtel-,

Eksel, met standplaats te Eksel, thans ter registratie aangeboden

BLIJKT

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Aphar'

Eksel", volgende besluiten heeft genomen;

EERSTE BESLUIT Vaststelling ontslag bestuurder en benoeming nieuwe bestuurder - kwijting

Vaststelling van het ontslag van de bestuurde, nv Alphar Partners en bevestiging benoeming van mevrouw.

Annemie Reynders als nieuwe bestuurder met ingang op 1 januari 2015. Verlening kwijting nv Alphar Partners,

voor het door haar gevoerde beleid.

TWEEDE BESLUIT  Bekrachtiging rechtshandelingen gesteld na ambtstermijn en bevestiging

herbenoeming bestuurder

Vaststelling dat het mandaat van de bvba Kevers-Reynders verstreken is sedert 14 januari 2015.

Bekrachtiging van alle handelingen gesteld door deze bestuurder na het verstrijken van haar ambtstermijn,

uitdrukkelijk en zonder enig voorbehoud, Verlening kwijting voor het door haar gevoerde beleid.

Bevestiging van de (her)benoeming van de bvba Kevers-Reynders tot bestuurder met ingang op 1 januari

2015.

DERDE EN VIERDE BESLUIT - FUSIE

1. Onderzoek en bespreking fusievoorstel.

2. Goedkeuring fusievoorstel. Besluit dat aldus het gehele vermogen van de naamloze vennootschap "ALPHAR EKSEL", zowel de rechten als de verplichtingen, alle activa en passiva niets uitgezonderd, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEVERS-REYNDERS", die reeds houdster is van alle aandelen van de naamloze vennootschap "ALPHAR EKSEL".

Verwezenlijking van deze overgang zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap de bvba "KEVERS-REYNDERS" en zonder omwisseling van aandelen op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2014. Vaststelling dat alle verrichtingen en handelingen gesteld door de nv "ALPHAR EKSEL", vanaf 1 januari 2015 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie boekhoudkundig worden geacht te zijn gevoerd voor rekening van de bvba "KEVERS-REYNDERS". De schulden van de nv "ALPHAR EKSEL" gaan over op de bvba "KEVERS-REYNDERS".

3. Vaststelling dat er in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten zijn waaraan bijzondere rechten werden toegekend

4. Vaststelling dat aan de bestuursorganen van de overnemende en overgenomen vennootschappen geen bijzondere voordelen worden toegekend.

5. Vaststelling dat de overgenomen vennootschap geen onroerende goederen in eigendom heeft, noch

andere zakelijke rechten met betrekking tot onroerende goederen. Verklaring dat naar aanleiding van de fusie

geen overdracht geschiedt van onroerend goed noch van intellectuele en industriële eigendom.

Besluit genomen met eenparigheid van stemmen,

VIJFDE BESLUIT  Verwezenlijking fusie en ontbinding

Vaststelling dat de fusie door overneming van de naamloze vennootschap "ALPHAR EKSEL" door de

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEVERS-REYNDERS" werd verwezenlijkt en dat de

naamloze vennootschap "ALPHAR EKSEL", definitief opgehouden heeft te bestaan.

Goedkeuring van deze vaststellingen, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid vande Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F; ri  >.,K van KOOPHANDEL

(e ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 8 MEI 2015

Griffie

(4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

4d

Voor-ghouden aan het Belgisch

r Staatsblad

\/

Vaststelling dat geen tussentijdse staat dient te worden opgemaakt overeenkomstig artikel 720 §2, 4° Wetboek Vennootschappen aangezien de laatste jaarrekening betrekking heeft op een boekjaar dat minder dan zes maanden voor het fusievoorstel is afgesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris Godelieve BOURGEOIS-HENDRIX

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van fusie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de ,aatsts blz " .ani ;uk 8 vertrel en Recto Nam en hoedanigheid van d= " nstrurnenterende notaris hetzij van de parse(Oln, tan I bevoegd de rechtspersoon ten aanvan van derden te verte.gen,." ,cordigen

Verso . Naam en handtekening

25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.05.2015, NGL 21.08.2015 15447-0206-012

Coordonnées
ALPHAR EKSEL

Adresse
HOOFDSTRAAT 14 3940 HECHTEL

Code postal : 3940
Localité : Hechtel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande