ALTEMBROUCK ESTATE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ALTEMBROUCK ESTATE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.959.851

Publication

28/03/2013
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

13 -03- 2013

De Hoofdgriffier, Griffie

!URI

QI

Ondernemingsnr : 62 3 . 5i. S ~4

Benaming : ALTEMBROUCK ESTATE

Rechtsvoren : besloten vennootschap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3798 Voeren, Altenbroek 4

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Emmanuël Boes, geassocieerd notaris te Lanaken, op veertien maart tweeduizend en dertien, dat;

De heer CLAESSEN Wilhelmus Carolus Hubertus, geboren te Sittard (Nederland) op negentien augustus negentienhonderd drieënvijftig, echtgenoot van Mevrouw KLASEN Petronella Rempkje, wonende te 3798 's Gravenvoeren, Altenbroek 4, verzocht heeft de statuten authentiek vast te stellen van de besloten vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid die hij verklaart op te richten onder de naam: ALTEMBROUCK ESTATE.

KAPITAAL -- ONDERSCHRIJVING - VOLSTORTING

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00), vertegenwoordigd door honderd zevenentachtig (187) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk éénithonderdzevenentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de aandelen wordt door de oprichter ingeschreven a pari in speciën als volgt

- De heer CLAESSEN Wilhelmus schrijft in op honderd zevenentachtig (187) aandelen tegen een bedrag van achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00);

Totaal onderschreven: honderd zevenentachtig (187) aandelen tegen achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00). De oprichter verklaart en erkent dat elk der aandelen volledig volgestort zijn. De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00).

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

II. STATUTEN (UITTREKSEL)

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt Altembrouck Estate.

Artikel twee - ZETEL De zetel is gevestigd te 3798 's Gravenvoeren, Altenbroek 4.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel - Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop É van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende ! en onroerende goederen. r- Het aan leugen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend Latrimonium,. alle

Op de laatste blz, van Luik e vermelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 r b Voorbehouden Luik B - vervolg

aan het verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verworven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

éigiscF" Staatsblad - Het verwerven van participaties in eender welke vorm in aile bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de cot5rdinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt, - Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

- Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

- Het waarnemen van aile bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in `t kort tussenpersoon in de handel.

- Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, I nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of i financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

Artikel vier- DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. Artikel vijf -- KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zevenhonderd euro (¬ 18.700,00),

Het is vertegenwoordigd door honderd zevenentachtig (187) aandelen zonder aanduiding van een nominale waarde, die elk één/ honderd zevenentachtigste van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die lbelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

Best!ursbevoeodheden

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. °

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

l De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere I volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Niet statutaire zaakvoerder De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der 1 uitgebrachte stemmen.Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge





r ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

Verten - nwoordigingsbevoegdheid

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in recht als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Beëindininq mandaat zaakvoerder

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de Ontbinding van de vennootschap niet teweeg. Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van een van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder. Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om achttien uur.

Artikel dertien - AANTAL STEMMEN

indien er meerdere vennoten zijn, kan ieder vennoot zelf of bij volmachtdrager, die al dan niet vennoot

is, stemmen.

Een stem kan tevens schriftelijk uitgebracht worden, Elk aandeel geeft recht op één stem. De

aandeelhouder die meerdere aandelen heeft, beschikt over hetzelfde aantal stemmen als zijn aantal

1 aandelen.

Artikel zestien - BOEKJAAR

i Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Artikel zeventien - VERDELING

! De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

I Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Artikel achttien - ONTBINDING

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaar(s), een advocaat, een notaris dan 1 wel eert bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij verzoekschrift het plan voor de verdeling I van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van

j koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

I Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

! Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van de laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

l 111.OVERGANGSBEPALINGEN

I

'i. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op éénendertig december tweeduizend en dertien,

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend

i veertien, overeenkomstig de statuten,

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

I a. het santal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

- De heer CLAESSEN Wilhelmus Carolus Hubertus voornoemd.

Die verklaart het zaakvoerdersmandaat te aanvaarden en te bevestigen niet getroffen te zijn door een

besluit dat zich daartegen verzet.

I c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d, het mandaat van de zaakvoerder te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de

I algemene vergadering.

;VOLMACHT.

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling,

I RSM InterFiduciaire te 2600 Antwerpen, Posthofbrug 10 bus 4, aan wie de macht verleend wordt om

de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-

~ .

+ Veor-behouden aan het Luik B - vervolg



1 Belgisch administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket, alsmede bij de Staatsblad ; Administratie voor de Belastingen over de Toegevoegde Waarde. I VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(get, Notaris Emmanuël Boes)

_ _ ; Samen hiermee neergelegd: afschrift van de op1chtingsakte w ____ ____w _ _ _ ~_~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

25/06/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
25/06/2018 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
ALTEMBROUCK ESTATE

Adresse
ALTENBROEK 4 3798 'S GRAVENVOEREN

Code postal : 3798
Localité : Fouron-Le-Comte
Commune : FOURONS
Province : Limbourg
Région : Région flamande