AM INVESTIGATIONS

Société en commandite simple


Dénomination : AM INVESTIGATIONS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 535.871.847

Publication

02/07/2013
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 1

q,131glig 1111

Vr beha aai Bel Staa

Ondernemingsnr : ©535.3 -$ .

Benaming

(voluit) : AM investigations

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm. V

Zetel : Molenweg 27/2 te 3520 Zonhoven (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting en benoeming

Uit een onderhandse akte van 5 juni is gebleken dat de ondergetekenden:

1.De heer MIRABILE Antonio, wonende te 3520 Zonhoven, Molenweg 27/bus2,

Nationaal nummer 61.06.04-315,15, hierna genoemd oprichter één.

2.En een stille vennoot, hierna genoemd oprichter twee

verklaren bij deze akte een handelsvennootschap onder de vorm van een

Vennootschap (Comm.V) op te richten met de hierna volgende statuten.

Artikel 1 -- Naam: De naam van de vennootschap luidt: "AM Investigations". De woorden Gewone

Commanditaire Vennootschap of de afkorting Comm. V moeten in alle akten, facturen en documenten

uitgaande van de vennootschap haar naam onmiddellijk voorafgaan of volgen.

Artikel 2  Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3520 Zonhoven, Molenweg 271bus2,

Artikel 3  Doel: De vennootschap heeft tot doel:

" De uitbating van een algemeen detective-agentschap zowel van burgerlijke onderzoeken als industriële onderzoeken met inbegrip van het opsporen van verdwenen personen en verdwenen, verloren of gestolen goederen, het inwinnen van informatie omtrent burgerlijke stand, gedrag, moraliteit en vermogenstoestand van personen, het opsporen van bedrijfsspionage.

" Het verzamelen van bewijsmateriaal of het vaststellen van feiten die aanleiding geven of kunnen geven tot conflicten tussen personen, of die aangewend kunnen worden voor het beëindigen van die conflicten.

" De activiteit van forensic auditing, schade- en risico-expert.

" Schuldinvorderingen en het onderzoek naar de kredietwaardigheid van particulieren en bedrijven,

" tiet plaatsen van alarm- en beveiligings- en bewakingssystemen en automatisatie

" Het leggen, onderhouden en beheren van datanetwerken

" Het geven van advies, opleidingen en scholing met betrekking tot beveiligings-, bewakings- en alarminstallaties

" import en export, klein- en groothandel van elektrische apparatuur, beveiligingsapparatuur,

afluisterapparatuur, camera's, informatica en toebehoren

'Het optreden als commissionair en tussenpersoon in de handel.

-Het beheer van eigen onroerende goederen met inbegrip van de bouw, verbouwing, huur, verhuur en

andere zakelijke rechten.

" Elke andere activiteit bepaald bij een in Ministerraad overlegd koninklijk besluit

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van het woord. Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te verwezenlijken of uit te breiden.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk. doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of waarvan het doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag zich borg stellen of aval' verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap uitoefenen.

Artikel 4  Duur: De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur,. De venncotschap kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen volgens

de regels die voor wijziging van de statuten zijn gesteld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

geboren op 4 juni 1961,;

Gewone Commanditaire

$ijtageII blj'tcet'$etgfseit Stuats1stut_ -02/07/2U13 - Annexes dû PVTóriitëür Îiëlgë

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 5  Kapitaal: Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst en volstort is, bedraagt duizend euro (¬ 1.000,00) en is verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal vertegenwoordigt zowel de beherende als de stille vennoten. Oprichter één tekent in op negentig (90) aandelen en oprichter twee op tien (10) aandelen.

Artikel 6  Vennoten: De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap. Oprichter één is een beherende vennoot. De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in ten belope van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht. Oprichter twee is een stille vennoot.

Artikel 7  Overdracht van aandelen: Een vennoot Kan zijn aandelen in de vennootschap niet overdragen onder levenden aan een medevennoot of aan een derde, zonder het voorafgaandelijk en geschreven akkoord van alle beherende vennoten. Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

Het overlijden van een vennoot geeft geen aanleiding tot ontbinding van de vennootschap. Bij overlijden zullen de aandelen van de overleden vennoot toekomen aan zijn erfgenamen, indien aile andere vennoten hiermee hun akkoord betuigen. Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht om hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overledene in het eigen vermogen van de ' vennootschap, zoals dit voorkomt in de laatste balans.

Artikel 8 -- Bestuur van de vennootschap; De vennootschap wordt bestuurd door één (of meerdere) niet-statutaire zaakvoerder(s). De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. De bezoldiging van het mandaat van zaakvoerder wordt bepaald door de algemene vergadering.

Artikel 9 -- Controle: Iedere vennoot, zowel beherende als stille, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid.

Artikel 10  Jaarvergadering  bijzonder algemene vergaderingen: De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei om 18.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering de eerst volgende werkdag gehouden worden. Iedere zaakvoerder kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen per aangetekende brief, die ten laatste vijftien dagen voor de vergadering bij de post afgegeven moet zijn. Deze brief moet de agenda vermelden. De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, of op de plaats aangeduid in de uitnodiging. Behoudens andersluidende statutaire bepalingen worden de beslissingen van de algemene vergadering genomen met een meerderheid van twee derden van de stemmen, waarbij elk aandeel recht heeft op één stem.

Artikel 11  Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, leder jaar zal een inventaris, een balans en een resultatenrekening worden opgemaakt.

Artikel 12  Winstverdeling: De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van ' de afschrijvingen. Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. ` Artikel 13  Ontbinding -- Vereffening: In geval van ontbinding, benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid de vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die het Wetboek van Vennootschappen aan vereffenaars toekent, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist, Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

Slotbepalingen

A. Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering: Het eerste boekjaar vangt aan vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en zal afgesloten worden op 31 december 2014, Alle rechten en verplichtingen aangegaan door en voor de vennootschap vanaf 1 juni 2013 worden overgenomen. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand mei in het jaar 2015 om 18h00.

B. Benoeming zaakvoerder: Wordt tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd voor de onbepaalde duur van de vennootschap: Dhr. Mirabile Antonio, voornoemd. Hij verklaart uitdrukkelijk zijn mandaat te aanvaarden en te weten dat zijn benoeming slechts uitwerking zal hebben vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie van de Rechtbank van Koophandel. Hij verklaart bovendien niet getroffen te zijn door enige bepaling welke ertoe leidt dat de functie van zaakvoerder een onverenigbaarheid voor hem zou vormen. Het ambt van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Opgemaakt te Zonhoven 5 juni 2013,

Mirabile Antonio Stille vennoot

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: volledige geregistreerde akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AM INVESTIGATIONS

Adresse
MOLENWEG 27, BUS 2 3520 ZONHOVEN

Code postal : 3520
Localité : ZONHOVEN
Commune : ZONHOVEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande