AMAJ

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMAJ
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 870.071.984

Publication

12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 05.08.2013 13403-0392-016
04/04/2013
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 '30101§1111111



hlorgult;pt9 idr wiilld dar reoht0Ak v. k~o .h>ál3clb! t r~cum

2 5 =03- 20I3

De Hoofdgriftler, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr ; 0870.071.984

Benaming

(voluit) : AMAJ

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Maasstraat 84

Onderwerp akte : Fusie door overneming met vereenvoudigde procedure

Uit een akte verleden voor ANITA INDEKEU, notaris met standplaats Neeroeteren (Maaseik), op 15 maart 2013, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AMAJ", met zetel te 3640 Kinrooi, Maasstraat 84, volgende beslissingen genomen heeft met éénparigheld van stemmen:

1. AFSTAND VAN DE FORMALITEITEN TOT BIJEENROEPING

De vennoten-zaakvoerders deden ieder afzonderlijk afstand van de formaliteiten tot bijeenroeping.

2. GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL

De vergadering keurde het fusievoorstel goed zoals het werd neergelegd ter griffie van de Rechtbank van

Koophandel.

3. (GERUISLOZE) FUSIE DOOR OVERNEMING

De vergadering besloot tot fusie tussen voornoemde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AMAJ", ovememende vennootschap, en de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CUYP", ondernemingsnummer BTW BE 0817.810.661 - RPR Tongeren, met zetel te 3680 Maaseik, Venlosesteenweg 5, over te nemen vennootschap, volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden als bepaald in gemeld fusievoorstel, zodat de opschortende voorwaarde waarvan sprake in het proces-verbaal van algemene vergadering van de overgenomen vennootschap, als vervuld moet beschouwd worden.

Bijgevolg ging heel het vermogen van voomoemde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CUYP", met aile rechten en plichten, over op voornoemde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AMAJ". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en twaalf werden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

4. VERLENING KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER

De vergadering besloot algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder van voornoemde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "CUYP", met name de heer FRANSSEN Jozef, voor de uitoefening van zijn mandaat. Ingevolge de doorgevoerde fusie is zijn mandaat komen te vervallen.

5. AANPASSING VAN ARTIKELS 27 EN 28 VAN DE STATUTEN

De vergadering besloot artikel 27 (Ontbinding) en artikel 28 (Vereffening) der statuten aan te passen aan het Wetboek van vennootschappen, zodat deze artikels voortaan luiden als volgt:

"Artikel 27. Ontbinding

Wanneer ten gevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen. De zaakvoer(d)(st)er(s) verantwoord(t)(en) zijn (haar) (hun) voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering ter beschikking van de vennoten wordt gesteld op de zetel van de vennootschap.

Wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan een vierde van het maatschappelijk kapitaal, kan de ontbinding van de vennootschap uitgesproken worden wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ingeval van ontbinding bij beslissing van een buitengewone algemene vergadering, worden er één of meer vereffenaars benoemd. Is daaromtrent niets beslist, dan word(t)(en) de zaakvoer(d)(st)er(s) van rechtswege als vereffenaar(s) beschouwd. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid' van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan. De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Artikel 28. Vereffening

De vereffenaar(s) is (zijn) bevoegd tot alle verrichtingen door het wetboek van vennootschappen voorzien, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts eens per jaar aan de griffie te worden overgemaakt.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leg(t)(gen) de vereffenaar(s) het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel." 6. MACHTEN AAN DE RAAD VAN BESTUUR EN MACHTIGING TOT COORDINATIE

De vergadering gaf aan de zaakvoerders alle machten om de genomen beslissingen uit te voeren en machtigde ondergetekende notaris om tot coördinatie van de statuten over te gaan.



Voor ontledend uittreksel:

(Get.) Anita Indekeu, notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/04/2013 - Annexes du Moniteur belge Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift der akte - gecoördineerde statuten



Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/11/2012
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 12190797"

~

t,i ,rf ;r lier Griffie

Ondernemingsnr : 0870.071.484

Benaming

(voluit) : AMAJ

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3640 Kinrooi, Maasstraat 84

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

IN) Uit het voorstel tot fusie door overname door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AMAJ, ondememingsnummer BTW BE 0870.071.984 - RPR Tongeren, en met zetel te 3640 Kinrooi, Maasstraat 84 (overnemende vennootschap) van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

e CUYP, ondernemingsnummer BTW BE 0817.810.661 - RPR Tongeren, en met zetel te 3680 Maaseik,

C) Venlosesteenweg 5 (over te nemen vennootschap), blijkt het volgende:

IDENTIFICATIE VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

1.BVBA AMAJ (= overnemende vennootschap)

Deze vennootschap werd opgericht blijkens akte verleden voor notaris Anita INDEKEU te Neeroeteren op 15 november 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 december daaropvolgend onder nummer 2004-12-01/0164844.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft tot doel:

bVoor eigen rekening, voor rekening van anderen of bij deelneming, op gelijk welke wijze, zowel in binnen-als in buitenland, de groot- en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de consignatiehandel, het kopen en verkopen, het huren en verhuren, de leasing en de verhandeling in de breedste zin van.

-het uitbaten van een hotel;

-het uitbaten van een bar, café, herberg, taverne, het schenken van dranken, zowel alcoholische als niet-alcoholische, de verkoop van tabak, sigaren, sigaretten, zichtkaarten en suikergoedwaren,

-het uitbaten van een restaurant, met levering van spijzen en dranken en het inrichten van banketten en feesten,

-het uitbaten van een tearoom, snackbar, cafetaria, houdende levering van lichte maaltijden,

ta versnaperingen, gebak, wafels, pannenkoeken, roomijs, consumptie-ijs en belegde broodjes;

r!'1 -het uitbaten van een drankgelegenheid, met organisatie van degustaties van wijnen en andere dranken,

.Cl ontspanningsgelegenheid, roepzaal en verhuring van divers materieel.

g Zij mag tevens in België of in het buitenland alle financiële, nijverheids-, handels-, roerende en onroerende

handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op andere wijze, in elke vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, verwante of aanvullende bedrijvigheid, en, in het algemeen, alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen.

Zij mag aile leningen en kredieten aangaan, zowel ten hare behoeve als ten behoeve van derden, zo ook leningen, voorschotten en kredietopeningen toestaan aan vennootschappen en/of particulieren onder om het ÿeven welke vorm, hypotheek verlenen en toestaan, zich borg stellen (ondersneer voor de goede afloop van

er verbintenissen door derde personen aangaan), solidariteit, ondeelbaarheid en dadelijke uitwinning bedingen,

alsmede alle andere waarborgen geven en nemen.

PP De vennootschap kan ook de functie van bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap

uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 50,000,00EUR en wordt vertegenwoordigd

door 50 gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde die elk 1/50e van

het kapitaal vertegenwoordigen.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kinrooi, Maasstraat 84.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De vennootschap is ingeschreven in de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer

-l7187-0.07-1.9114

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerders:

" de heer Jozef FRANSSEN

" mevrouw Johanna HENKENS

samenwonende te Kinrooi, Maasstraat 84

2, BVBA CUYP (= over te nemen vennootschap)

De vennootschap werd destijds opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Charles Van CAUWELAERT

te Maaseik op 12 augustus 2009, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 augustus

daaropvolgend onder nummer 2009-08-25/0121694.

De statuten werden sindsdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft tot doel:

-verschaffen van logies voor kortstondig verblijf, al dan niet in combinatie met het verschaffen van

maaltijden, in: hotels, motels en pensions (met hotel-service);

-restaurants van het traditionele type;

-restaurants gespecialiseerd in de organisatie van gastronomische weekends, exotische eethuizen enzoverder;

-café-restaurants (tavernen);

-verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatste, eventueel in combinatie met enigerlei

vorm van amusement door: cafés, bars, bierhallen enzovoorts;

-exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van

dranken, ook indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties.

-handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen,

grond;

-verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen;

-verhuur van appartementen in hotels;

-verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes

enzovoort;

-verhuur van handelszaken (in stelsel van vrije garanten).

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen, nijverheidsverrichtingen, financiële en

onroerende verrichtingen, zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de

verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen, dit zowel in België als in het

buitenland.

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, of die van aard zijn grondstoffen te

verschaffen of de afzet van haar product te vergemakkelijken.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, splitsing of op welke wijze

ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt 780.000,00 EUR en wordt vertegenwoordigd door

780 aandelen zonder vermelding van een nominale waarde, met ieder een fractiewaarde van 11780ste van het

maatschappelijk kapitaal,

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Maaseik, Venlosesteenweg 5.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

De vennootschap is ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder het nummer

0817.810.661,

Vertegenwoordigd door haar zaakvoerder:

" de heer Jozef FRANSSEN

wonende te Kinrooi, Maasstraat 84.

FUSIE

ln aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de ovememende vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat de fusie zal worden doorgevoerd tussen de BVBA AMAJ en de BVBA CUYP,

De BVBA AMAJ, voornoemd, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen - verkrijgen van de BVBA CUYP, voornoemd en die de over te nemen vennootschap is, en dit zonder uitreiking van nieuwe aandelen.

BOEKHOUDING

De fusie tussen beide vennootschappen zal gebeuren op basis van de balansen per 30 september 2012. De" balansen van BVBA AMAJ en BVBA CUYP betreffen een tussentijdse staat.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht warden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2012.

RUILVERHOUDING

Niet van toepassing.

WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN

Niet van toepassing gezien de overnemende vennootschap BVBA AMAJ reeds eigenaar is van al de

aandelen van de over te nemen vennootschap BVBA CUYP.

DATUM VAN RECHT OP WINSTUITKERING

Niet van toepassing.

RECHTEN DER AANDEELHOUDERS EN BIJZONDERE REGELINGEN

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

BIJZONDERE VOORDELEN

Aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap

worden geen bijzondere rechten toegekend.

BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN AAN BEDRIJFSREVISOR

Niet van toepassing,

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

Bij goedkeuring van de fusie worden alle kosten voortvloeiende uit de verrichting gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuursorgaan van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap, uiterlijk op

Opgemaakt in vier exemplaren op 1/10/2012.

Voor eensluidend uittreksel

Getekend,

De zaakvoerders,

Jozef FRANSSEN Johanna HENKENS

Gelijk hiermee neergelegd: gemeenschappelijk fusievoorstel

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/09/2012 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 28.08.2012 12474-0137-016
26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 21.06.2012 12196-0535-016
02/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 06.06.2011, NGL 28.07.2011 11351-0049-016
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 07.06.2010, NGL 27.07.2010 10362-0164-016
17/02/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 01.06.2009, NGL 08.02.2010 10039-0137-014
27/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 02.06.2008, NGL 20.08.2008 08592-0263-014
02/08/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 04.06.2007, NGL 26.07.2007 07491-0364-013
18/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 06.06.2006, NGL 14.07.2006 06472-2790-015
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 17.08.2015 15443-0396-015

Coordonnées
AMAJ

Adresse
MAASSTRAAT 84 3640 KINROOI

Code postal : 3640
Localité : KINROOI
Commune : KINROOI
Province : Limbourg
Région : Région flamande