AMARY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMARY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.246.781

Publication

30/05/2014
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd ier gdffie der rechtbank y. koophandel Antworpon, afd, Tongoren

2 0 -05- 2014

De griffier, Griffie

1111111,11.111,18111.111111111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0636,246.781

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Benaming ANIARY

(voluit).

Rechtsvorm: beslote vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Hermesdijkstraat 60

3600 Genk

Onderwerp akte BVBA: oprichting

De attesten en verklaringen in uitvoering van artikel 219 § 3 van het Wetboek van Vennootschappen werden ter griffie neergelegd op 19 september 2013.

. .

Op de laatste blz. Van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

03/07/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13303758*

Neergelegd

29-06-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0536246781

Benaming (voluit): AMARY

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Hermesdijkstraat 60

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit de oprichtingsakte verleden in het jaar tweeduizend dertien, op zevenentwintig juni, voor Meester Ann

Berben, notaris met standplaats te Zutendaal, nog te registreren, blijkt dat:

OPRICHTER

De Heer De Cock Tom Jan, geboren te Hasselt op achtentwintig november negentienhonderd tachtig,

rijksregisternummer 80.11.28-077.64, echtgenoot van mevrouw Leen Lorent, wonende te Genk,

Hermesdijkstraat 60.

INSCHRIJVING OP HET KAPITAAL

De heer Tom De Cock, voornoemd, verklaart de hierna beschreven aandelen in natura in de vennootschap in te

brengen, te weten :

- Zesentwintig (26) aandelen genummerd 199 - 224 van de naamloze vennootschap "Katero", met zetel te 3620 Lanaken, Bremstraat 80, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0455.282.069, gerechtelijk arrondissement Tongeren.

- Honderdtachtig (180) aandelen genummerd 271 - 360 en 716 - 805 van de naamloze vennootschap "Tribù", met zetel te 3690 Zutendaal, Langendijkstraat 5A, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0416.126.337 en gekend bij de BTW-administratie onder het nummer BTW BE 0416.126.337, gerechtelijk arrondissement Tongeren, genummerd van 181 tot en met 270 en van 626 tot en met 715. VERGOEDING VOOR DE INBRENG IN NATURA

De aandelen "Katero", worden ingebracht tegen een waarde van vierhonderdachtenzestigduizend euro (¬ 468.000,00) en de aandelen "Tribù" worden ingebracht tegen een waarde van driehonderdtweeënzeventigduizend euro (¬ 372.000,00).

De ingebrachte aandelen vertegenwoordigen tesamen een globale waarde van achthonderdveertigduizend euro (¬ 840.000,00).

Als vergoeding voor de inbreng van de aandelen "Katero", worden er aan de heer Tom De Cock, voornoemd, die aanvaardt, vierhonderdachtenzestig (468) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde toegekend, genummerd van één (1) tot en met vierhonderdachtenzestig (468).

Als vergoeding voor de inbreng van de aandelen "Tribù", worden er aan de heer Tom De Cock, voornoemd, die aanvaardt, driehonderdtweeënzeventig (372) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde toegekend, genummerd van vierhonderdnegenenzestig (469) tot en met achthonderdveertig (840).

De heer Tom De Cock, voornoemd, verklaart bovendien zijn hiervoor beschreven inbrengen te doen ter wederbelegging van zijn eigen middelen, zodat de als vergoeding voor deze inbrengen verkregen aandelen tot zijn eigen vermogen behoren en onderworpen zijn aan zijn uitsluitend beheer.

RECHTSVORM EN NAAM

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam : «AMARY».

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Hermesdijkstraat 60, 3600 Genk.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

A/ Het verwerven van participaties in eender welke vorm, alsmede het betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

B/ Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

C/ Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

D/ Het waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

E/ Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

F/ Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

G/ De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

H/ Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

I/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

J/ Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende goederen,

binnen dit kader:

a) het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

b) alle roerende verrichtingen ondernemen zoals het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van roerende goederen, daarin inbegrepen geld en geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

c) overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnekn bevorderen.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

DUUR

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf heden.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achthonderdveertigduizend euro (840.000 EUR) en is verdeeld in achthonderdveertig (840) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal kan gewijzigd worden.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volstort.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De algemene vergadering mag aan de zaakvoerder(s) vaste of veranderlijke bezoldigingen of vergoedingen toekennen, op de algemene kosten te verhalen. De vaststelling van deze bezoldigingen of vergoedingen zal ieder jaar gebeuren ter gelegenheid van de jaarvergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De enige zaakvoerder of elke zaakvoerder afzonderlijk zo er meerderen zijn, heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beheer en bestuur die de vennootschap aanbelangen, te stellen en in het algemeen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn in het kader van het doel van de vennootschap.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Ingeval van tegenstrijdig belang met de vennootschap zal (zullen) de zaakvoerder(s) handelen overeenkomstig de wettelijke bepalingen dienaangaande.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder, afzonderlijk optredend, ook wanneer er meerderen zijn, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Taakverdeling tussen diverse zaakvoerders, evenmin als kwalitatieve of kwantitatieve bevoegdheidsbeperkingen die de algemene vergadering bij de benoeming zou opleggen, zijn niet tegenwerpelijk aan of door derden.

In al de akten, waarbij de aansprakelijkheid van de vennootschap betrokken is, moet de handtekening van de zaakvoerder(s) en andere aangestelden van de vennootschap onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de aanduiding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij optreden.

VOLMACHTEN

De zaakvoerders kunnen bijzondere volmachtdragers aanstellen, al dan niet vennoten, van wie de volmachten beperkt zijn tot één of meer rechtshandelingen of tot een reeks van rechtshandelingen.

ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft elk jaar plaats op de eerste vrijdag van de maand juni om 16:00 uur; indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de jaarvergadering de eerstvolgende werkdag, exclusief zaterdag, op hetzelfde uur gehouden.

STEMRECHT - VERTEGENWOORDIGING OP DE VERGADERING

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de in de wet voorziene gevallen van schorsing van stemrecht. De vennoten kunnen zich doen vertegenwoordigen door een lasthebber die zelf geen vennoot dient te zijn, of schriftelijk hun stem uitbrengen. De onbekwamen en de rechtspersonen worden geldig vertegenwoordigd door hun wettelijke lasthebber of door hun vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

VEREFFENING - VERDELING LIQUIDATIESALDO

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten. Deze verdeling dient vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel te worden goedgekeurd.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of in effecten, ten bate van de in een hogere verhouding volgestorte effecten. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, zijnde vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, om te eindigen op eenendertig december tweeduizend veertien.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in de maand juni van het jaar tweeduizend vijftien.

NIET STATUTAIRE ZAAKVOERDER

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap heeft de verschijner mij, notaris, verzocht te akteren dat benoemd wordt tot niet-statutaire zaakvoerder :

De heer DE COCK, Tom, geboren op achtentwintig november duizend negenhonderdtachtig, met woonplaats te 3600 Genk, Hermesdijkstraat 60.

De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Luik B - Vervolg

De eventuele bezoldiging van de zaakvoerder zal vastgelegd worden bij afzonderlijk besluit van de algemene vergadering.

VOLMACHTEN

De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13:

* Mejuffrouw Jolien Van Aerschot;

* Mejuffrouw Leen Petré.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL.

Notaris Ann Berben te Zutendaal

Tesamen hiermee neergelegd: uitgifte van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
AMARY

Adresse
HERMESDIJKSTRAAT 60 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande