AMBULANCECENTRUM LIMBURG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMBULANCECENTRUM LIMBURG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.897.674

Publication

25/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.09.2012, NGL 19.09.2012 12568-0524-028
28/08/2012
ÿþ Mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste Plz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

agen bij het Belgisch Staatsblad

Neergelegd ter griffie der

rechtbank V. koophandel te TONGEREN

1 7 -08- 2012

Gr

De Hoofddar.

~

11411!figell

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr :0859.697.674

Benaming (voluit) :AMBULANCECENTRUM LIMBURG

(verkort): AMBUCE LIMBURG

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :3600 Genk, Weg naar As +366

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Fusie door overneming

Tekst:

Uit een akte verleden voor ons, Meester Jacques Van Roosbroeck, notaris te Merksem op 31 juli 2012, neergelegd vóór registratie ter griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen, blijkt dat

Na onderzoek, neemt de buitengewone algemene vergadering, volgende besluiten met éénparigheid van stemmen:

§ 1. Kennisneming en bespreking fusievoorstel

Kennisneming van het gezamenlijk fusievoorstel opgemaakt op 31 mei 2012 door de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "Falck Benelux", Overnemende Vennootschap en (i) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MDV International", (ii) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ambulancecentrum Limburg" en (iii) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ambuce Rescue Team", Overgenomen Vennootschappen

De fusievoorstellen werden op de griffie van de rechtbank van koophandel te Antwerpen en Tongeren neergelegd op 8 juni 2012.

De neerlegging van het fusievoorstel werd per mededeling bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 19 juni 2012 onder nummer 0108239 voor de vennootschap Falck Benelux, onder nummer 0108237 voor de vennootschap MDV International, onder nummer 0108472 voor de vennootschap Ambulancecentrum Limburg en onder nummer 0128724 voor de vennootschap Ambuce Rescue Team.

§ 2. Besluiten tot fusie

A. De vergadering keurt het aangekondigde fusievoorstel goed. Zij besluit aldus tot de fusie waarbij op basis van de boekhoudkundige toestand per 1 januari 2012 en overeenkomstig artikel 676, 1° van het Wetboek van Vennootschappen het gehele vermogen van de

Overgenomen Vennootschap, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op de naamloze

vennootschap Falck Benelux die houdster is van alle aandelen van de Overgenomen Vennootschap. Vermits de Overnemende Vennootschap houdster is

van alle aandelen van de Overgenomen Vennootschappen, worden deze effecten vernietigd en grijpt er geen omwisseling en uitreiking plaats van haar aandelen.

B. Aan de leden van respectievelijk de raad van bestuur en het college van zaakvoerders van de te fuseren vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

C. De datum vanaf welke de handelingen van de Overgenomen Vennootschap

Voor- Luik B - vervolg

behouden boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap Ealck Benelux, wordt vastgesteld op 1 januari 2012.

aan het Alle verrichtingen sinds gemelde tijdstip door de Overgenomen Vennootschap gedaan, komen voor rekening van de Overnemende Vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de Overnemende Vennootschap geboekt worden.

Staatsblad D. Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen niet-stemgerechtigde effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

E. Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennootschappen.

E. De overgang van geheel het vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam van de Overgenomen Vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaken.

Tenslotte omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten die de Overgenomen Vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoot, gaan onverkort over op de Overnemende Vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

Het archief van de Overgenomen Vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de Overnemende Vennootschap in de zetel bewaard.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Overgenomen Vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

De Overnemende Vennootschap treedt in de rechten en plichten van de Overgenomen Vennootschap verbonden aan haar handelszaak.

G. De diverse vermogensbestanddelen van de Overgenomen Vennootschap als hiervoor omschreven worden in de boekhouding van de Overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de Overgenomen Vennootschap, die naar aanleiding van deze fusie vernietigd worden.§ 3. Oetbinding zonder vereffening van de Overgenomen Vennootschap

Ten gevolge van deze fusie houdt de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ambulancecentrum Limburg, waarvan de zetel gevestigd is te 3600 Genk, Weg naar As +366, op te bestaan.

§ 4. Volmacht

De vergadering stelt aan als bijzondere gevolmachtigden, met recht van substitutie, en elk met macht afzonderlijk te handelen: de heer Johan Lagae en mevrouw Els Bruis, beide kantoorhoudende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen ten einde inschrijving van de vennootschap, evenals van de andere aan de fusie deelnemende vennootschap in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en hun registratie als BTW-belastingplichtige te wijzigen en/of te verbeteren en/of te schrappen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

[Notaris Jacques Van Roosbroeck

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte.





19/06/2012
ÿþ ModWo"I t1.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V( beh(

aar

Bel( Staa`

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

0 8 -06- 2012

De Hoofdgrillier, Griffie

tin I II

*12108472*

Ondernemingsnr : Benaming 0859.897.674

(voluit) Ambulancecentrum Limburg

(verkort) : Ambuce Limburg

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar As +366, 3600 Genk

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging van een voorstel tot een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overeenkomstig artikel 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen

TUSSEN

l.Falck Benelux NV, een naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Bijkhoevelaan 8, 2110 Wijnegem, geregistreerd bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer BTW BE 0878.991.927 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Allen Sogaard Larsen en de heer Anders Delcomyn Larsen, bij speciale volmacht,

Hierna genoemd "Faick" of ook de "Overnemende Vennootschap";

EN

ll.Ambuce Rescue Team BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Bijkhoevelaan 8, 2110 Wijnegem, geregistreerd bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer BTW BE 0463.192.717 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Allan Sogaard Larsen en de heer Anders Delcomyn Larsen, bij speciale volmacht,

Hierna genoemd "ART";

III.MDV International BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Gijselsstraat 150, 2140 Antwerpen-Borgerhout, geregistreerd bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer BTW BE 0415.290.157 (RPR Antwerpen), vertegenwoordigd door de heer Allen Sogaard Larsen en de heer Anders Delcomyn Larsen, bij speciale volmacht

Hierna genoemd "MDV";

IV,Ambulancecentrum Limburg BVBA, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Weg naar As +366, 3600 Genk, geregistreerd bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen onder het nummer BTW BE 0859.897.674 (RPR Tongeren), vertegenwoordigd door de heer Allan Sogaard Larsen en de heer Anders Delcomyn Larsen, bij speciale volmacht

Hierna genoemd "Ambuce";

ART, MDV en Ambuce worden hierna gezamenlijk genoemd de "Over Te Nemen Vennootschappen".

De Overnemende Vennootschap en de Over Te Nemen Vennootschappen worden hierna gezamenlijk genoemd de 'Te fuseren Vennootschappen".

1 Voorafgaande uiteenzettingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam ,en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

(a) Falck, ART, MDV en Ambuce hebben de bedoeling om een fusie door overneming door te voeren per 31 juli 2012 (streefdatum), waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van zowel ART, MDV, als Ambuce zal overgaan op Falck, met toepassing van de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen ('W.Venn."). Deze fusie door overneming kadert in de beslissing tot de vereenvoudiging van de groepsstructuur.

(b) Bij toepassing van artikel 719 W.Venn, zijn de raad van bestuur van Faick en de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen samengekomen op 31 mei 2012 om in gemeenschappelijk overleg het hierna geformuleerde voorstel van fusie door overneming op te steilen.

(c) De raad van bestuur van Falck en de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen Wat in hun macht ligt om een fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van Faick en aan de enige vennoot van ART, MDV en Ambuce.

(d) De raad van bestuur van Falck en de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting dat voor iedere vennootschap die aan de fusie deelneemt, het fusievoorstel uiterlijk zes (6) weken vôdr de buitengewone algemene vergadering die dient te worden gehouden binnen elke vennootschap, en die zich over de fusie dient uit te spreken, dient te zijn neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, zijnde voor Faick, ART en MDV de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Antwerpen, en voor Ambuce de griftie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren, en te zijn bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen (artikel 719 in fine W.Venn.).

2 Identificatie van de vennootschappen die aan de fusie deelnemen

2.1 OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

-Naam: "Faick Benelux"

-Rechtsvorm: naamloze vennootschap

-Maatschappelijke zetel: Bijkhoevelaan 8, 2110 Wijnegem

-Ondememingsnummer: BTW BE 0878.991.927  RPR Antwerpen

-Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel:

1, het verlenen van verschillende noodhulp- en vervoerdiensten zoals, maar niet beperkt tot, noodhulpdiensten (behandelen van noodoproepen in ziekenhuizen en andere), dringende en niet dringende transporten in België en wereldwijde repatriëringen (van gewonden en VIP"s, onder andere in opdracht van verzekeringsmaatschappijen);

2. het verlenen van noodhulpdiensten (ziekenwagen- en/of patiëntentransport) en gezondheidszorgdiensten geintegreerd met de ziekenwagen- en/of patiëntentransport activiteiten in België, Nederland en Luxemburg, en het verlenen van brandweer diensten in België en Luxemburg;

3. het (para)medisch omkaderen en begeleiden van evenementen en/of transporten georganiseerd door de vennootschap of door derden; en

4. het organiseren van cursussen, stages en andere vormen van opleiding voor artsen, verpleegkundigen, ambulanciers en vrijwilligers met het oog op het verkrijgen en instandhouden van vereiste kennis en ervaring.

Daarenboven kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, die gelijkaardige activiteiten uitoefenen als degene die hoger werden beschreven.De vennootschap mag zulke beleggingen en participaties in dochtervennootschappen beheren, bestuursfuncties waarnemen alsook advies-, management- en andere diensten verlenen aan of in verband met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

De vennootschap mag leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur verstrekken, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, evenals alle verbintenissen van deze ondernemingen waarborgen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

e

L L 1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.2 OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAPPEN

2.2.1 Ambuce Rescue Team BVBA

-Naam: "Ambuce Rescue Team"

-Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

-Maatschappelijke zetel: Bijkhoevelaan 8, 2110 Wijnegem

-Ondernemingsnummer: BTW BE 0463.192.717 RPR Antwerpen

-Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel:

Nationale en internationale humanitaire hulpverlening aan personen.

Het ontwerpen, op punt stellen, organiseren, ontwikkelen, vervoeren en repatriëren van zieken en

gekwetsten, bejaarden, gehandicapten en derden, door middel van ziekenwagen en/of andere vervoermiddelen

zowel in binnen- en buitenland.

Het vervoer van zieken en gekwetsten in opdracht van onder andere ambulancediensten, ziekenhuizen,

geneesheren, verzekeringen, bijstandsmaatschappijen enzovoort, in de ruimste zin van het woord.

Het organiseren van medische permanenties en "Eerste Hulp Bij Ongevallen" (E.H.B.0) op sport- en andere

manifestaties.

Alle dringende en niet-dringende transporten uitvoeren, die bij het vervoer van personen of zaken

(bloedstalen, organen, couveuses) op verpleging betrekking hebben.

Onthalen en vervoeren van zieken en gekwetsten op nationale en internationale luchthavens.

Het oprichten van een ambulanciersschool en het opleiden van ambulanciers door middel van cursussen en

stages.

Toelating om werken te laten uitvoeren door derden, welke éénzelfde doel nastreven.

Het oprichten van een telefonische permanentie ten behoeve van artsen en personen in nood.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen

doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van

inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig,

analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij

mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen borg stellen of aval verlenen,

voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen."

2.2.2 MDV International BVBA

-Naam: "MDV International"

-Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

-Maatschappelijke zetel: Gijselsstraat 150, 2140 Antwerpen -13orgerhout

-Ondernemingsnummer: BTW BE 0415.290.157 RPR Antwerpen

-Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

Het vervoer van zieken, gekwetsten, bejaarden, gehandicapten en derden, door middel van ambulantie en/of andere vervoermiddelen, evenals het ombouwen, het inrichten en het verhuren of huren van gemelde vervoermiddelen.

Zelfde dienst te verzekeren bij alle organisaties van sport, feesten en manifestaties allerlei, en aile dringende transporten uitvoeren van personen of zaken die betrekking hebben op verpleging.

Huur en verhuur van pleziervaartuigen en tussenpersoon in inkoop en verkoop van pleziervaartuigen.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle burgerlijke, commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen die in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wiens doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen, Zij mag zich voor deze ondernemingen, verenigingen of vennootschappen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan of andere waarborgen verstrekken."

,

n k k

"

º%

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2.2.3 Ambulancecentrum Limburg BVBA

-Naam: "Ambulancecentrum Limburg"

-Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

-Maatschappelijke zetel: Weg naar As +366, 3600 Genk

-Ondernemingsnummer: BTW BE 0859.897.674 RPR Tongeren -Doel (artikel 3 van de statuten):

"De vennootschap heeft tot doel:

Alle activiteiten in verband met ziekenvervoer.

Alle nationale en internationale humanitaire hulpverlening aan personen.

Het vervoeren en repatriëring van zieken, gekwetsten, bejaarden, gehandicapten en derden door eigen vervoer (ziekenwagen en/of andere vervoermiddelen) en/of in opdracht van onder andere ambulancediensten, ziekenhuizen, geneesheren, verzekeringen, bijstandsmaatschappijen enzovoort, in de ruimste zin van het woord, zowel in het binnen- als in het buitenland.

Het organiseren van medische permanenties en "Eerste Hulp Bij Ongevallen" (E.H.B.0) op sport- en andere manifestaties en feesten.

Het vervoer van zieken en gewonden, overiedenen en derden door middel van ziekenwagen en helikopter of ander luchttransportmiddel.

Het organiseren van dringende transporten, zowel nationaal als internationaal van personen of zaken al dan niet met inbegrip van de volledige medische en/of paramedische omkadering.

Het organiseren van opleidingen en/of stages voor artsen, verpleegkundigen (erkend of in opleiding) en vrijwilligers met het oog op het verkrijgen of instandhouden van een speciale bekwaming, aanvullende beroepstitel, extra ervaring, specifieke licentie of vergunning.

Het opleiden van ambulanciers door middel van cursussen en stages en het inrichten van een ambulanciersschooh

Het organiseren van manifestaties en evenementen om vrijwilligers en/of geïnteresseerden in het doel te mobiliseren.

Het verwerven van fondsen om het doel te verwezenlijken.

Alle dringende en niet-dringende transporten uitvoeren, die bij het vervoer van personen of zaken (bloedstalen, organen, couveuses) op verpleging betrekking hebben.

Toelating om werken te laten uitvoeren door derden, welke eenzelfde doel nastreven.

Het oprichten van een permanente wachtdienstencentrale voor medische en/of paramedische hulp.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel in de ruimst mogelijke zin.

De vennootschap kan tot verwezenlijking van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregelen nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingsakkoorden afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan. Zij mag zich voor deze vennootschappen en verenigingen borg stellen of aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

De vennootschap kan alle commerciële, financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verband houden.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen, ongeacht welk doel deze hebben."

3 Datum vanaf welke de handelingen van de Over Te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de Over Te Nemen Vennootschappen boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de Overnemende Vennootschap.

4 De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de enige vennoot van de Over Te Nemen Vennootschappen, die bijzondere rechten heeft, of de door hem voorgestelde maatregelen

De enige vennoot heeft in de Over Te Nemen Vennootschappen geen bijzondere rechten, noch heeft hierin bepaalde maatregelen voorgesteld.

5 Bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de raad van bestuur en van de colleges van zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen

4 1 1 ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Aan de leden van respectievelijk de raad van bestuur en de colleges van zaakvoerders van de Te Fuseren Vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend.

6 Fiscaal regime van de fusie

De raad van bestuur van Falck en de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen bevestigen hierbij dat de verrichting beantwoordt aan de vereisten gesteld door de artikelen 117, §1 en 120, laatste lid van het Wetboek der Registratierechten. Tevens beantwoordt de verrichting aan de vereisten gesteld in artikel 211 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen (1992) en deze van artikel 11 en artikel 18, §3 van het BTW-Weiboek om te genieten van het neutraal regime op het vlak van vennootschapsbelasting en BTW. Met betrekking tot de vereiste dat de fusie niet tot het hoofddoel of tot één der hoofddoelen belastingfraude of belastingontwijking mag hebben, zoals opgelegd door de artikelen 183bis en 211, §1, vierde lid, 3° Wetboek van Inkomstenbelastingen (1992), wordt inzonderheid verwezen naar de motivering hieronder met betrekking tot de wenselijkheid van de fusie.

De raad van bestuur van Falck en de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen bevestigen dat de fusie wenselijk is vanuit economisch als financieel oogpunt, mede gelet op de volgende overwegingen:

-de bij de fusie betrokken vennootschappen behoren tot dezelfde groep;

-de vennootschappen hebben gelijkaardige activiteiten;

-de voorgenomen fusie zal synergieën verwezenlijken en er aldus toe leiden dat de concurrentiepositie van de vennootschap verbeterd wordt;

-de groepsstructuur zal door de voorgenomen fusie vereenvoudigd worden;

-door de fusie zullen de activiteiten gecentraliseerd worden in één vennootschap en zo op een meer efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen zullen door de fusie aanzienlijk vereenvoudigd worden.

7 Volmachten

De raad van bestuur van Falck en de colleges van zaakvoerders van ART, MDV, en Ambuce, verlenen bij deze volmacht aan Johan Lagae en Els Bruis, kantoorhoudende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, elk afzonderlijk bevoegd en met het recht op indeplaatsstelling, teneinde het nodige te doen met het oog op de neerlegging van onderhavig fusievoorstel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Antwerpen, voor Falck, ART en MDV, en op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Tongeren voor Ambuce.

8 Diverse bepalingen

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de raad van bestuur van Falck en de colleges van zaakvoerders van de Over Te Nemen Vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders en enige vennoot alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het W.Venn. en de statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de algemene vergadering van Falck en door de enige vennoot van de Over Te Nemen Vennootschappen is 31 juli 2012. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Het bovenstaande fusievoorstel zal ten laatste op 11 juni 2012 in het vennootschapsdossier van de betrokken vennootschappen bij de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel (vennootschapsakten) worden neergelegd ter naleving van de termijn voorgeschreven door artikel 719 in fine W.Venn.

Opgemaakt te Kopenhagen, in acht originele exemplaren op 31 mei 2012. De raad van bestuur van Falck en de colleges van zaakvoerders van ART, MDV en Ambuce erkennen ieder twee exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschap.

**********}*************************************************************

Er blijkt uit de notulen van de vergadering van het College van Zaakvoerders gehouden op 31 mei 2012 dat de Zaakvoerders

..

- HEBBEN BESLOTEN om een volmacht te geven aan de heer Allan Sogaard Larsen en de heer Anders Delcomyn Larsen, woonplaats kiezende te Bijkhoevelaan 8, 2110 Wijnegem, om het fusievoorstel te ondertekenen en om een mandaat te geven aan de heer Peter De Bou, Johan Lagae, en/of mevrouw Els Bruis, allen woonplaats kiezende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel en/of iedere advocaat van het advocatenkantoor Loyens & Loeff, kantoor houdende te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, ieder individueel bevoegd en met het recht van indeplaatsstelling, voor de neerlegging van het fusievoorstel op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Tongeren.

Getekend,

Johan Lagae

Bijzondere volmachtdrager

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

e.Voor-

behoùdbn aan het Belgisch Staatsblad

28/11/2011
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

Voorbehouden II~IYYVI@II IIIN III,5" IV IIIIIM" 111~0

aan het

Belgisch Staatsblad

J

i.: P arnl2 tlt."r ~

kuotslta :;;c:i t ; ïi»q:;:.<ft'i'+

De Hoofderfffier, Gritlfia

Ondernemingsnr : 0859.897.674

Benaming

(voluit) : Ambulancecentrum Limburg

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Weg naar As 366, 3600 Genk

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder - Volmacht voor formaliteiten

Er blijkt uit de besluiten van de enige vennoot genomen op 4 november 2011 dat de enige vennoot :

1. AKTE HEEFT GENOMEN van het ontslag van de vennootschap Dinamax Invest NV als zaakvoerder. Dit ontslag gaat in vanaf vandaag.

De te verlenen kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat gedurende de periode van het begin van het lopend boekjaar tot de datum van zijn ontslag, wordt aan de eerstvolgende gewone algemene vergadering voorgelegd.

2. HEEFT BESLOTEN om alle volmachten te verlenen aan Johan Lagae en Els Bruis, woonplaats gekozen te Neerveldstraat 101-103, 1200 Brussel, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, met het oog op het opstellen, ondertekenen en neerleggen van de publicatieformulieren betreffende voorgaande besluiten.

Voor eensluidend uittreksel,

Johan Lagae

Advocaat - Bijzondere volmachtdrager

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 07.09.2011 11539-0360-028
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.08.2010, NGL 31.08.2010 10505-0471-029
20/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 17.07.2009, NGL 17.07.2009 09425-0278-027
20/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.06.2008, NGL 18.08.2008 08567-0153-027
05/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.06.2007, NGL 04.07.2007 07337-0310-025
30/06/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 17.06.2005, NGL 29.06.2005 05351-3204-015
26/09/2016 : AMBTSHALVE DOORHALING KBO NR.

Coordonnées
AMBULANCECENTRUM LIMBURG

Adresse
WEG NAAR AS 366 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande