AMBUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AMBUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.828.769

Publication

27/06/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 24.06.2014 14209-0248-011
24/10/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Uit een akte verleden voor Meester Phil Vanhaeren, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap me beperkte aansprakelijkheid, "Karl Smeets & Phil Vanhaeren, geassocieerde notarissen", met zetel te Hasselt, op 22 september 2014, geregistreerd vier bladen zonder verzendingen op het eerste kantoor registratie Hasselt I op 29 september 2014, register 5 boek 810 blad 75 vak 15, ontvangen vijftig euro, getekend de ontvanger K. Biondeel, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen

EERSTE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN EN VERRICHTINGEN

De vergadering besluit de rekeningen en de verrichtingen van de vennootschap van he lopende boekjaar tot op 22/09/2014, zoals blijkt uit de voorgelegde stukken tot staving, goed te keuren.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME STUKKEN

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudende een voorstel van verdelingsplan, en van het verslag opgemaakt door bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", met zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss Half Daghmael 11 bus 1, RPR Leuven, BTW BE 0867.710.728, vertegenwoordigd door de hee Frank Bloemen, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3020 Herent, Half Daghmael 11 bus 1 overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per twee september tweeduizend veertien.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passive, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen.

Besluiten versIaq revisor

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB&B BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden als

"Uit de controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen met betrekking tot de staat van activa en passive afgesloten per 2 septembe 2014, opgesteld door het bestuursorgaan in het kader van de procedure tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `AMBUS", verklaart ondergetekende, de heer Frank BLOEMEN, bedriffsrevisor, optredend als permanent vertegenwoordiger van het bedrierevisorenkantoor "BB&B Bedresrevisoren", met maatschappelijke zetel te 3020 Herent, Residentie Edelweiss, Half Daghmael 11 bus 1, dat:

- de staat van activa en passive per 02 september 2014, op basis waarvan de ontbinding word voorgesteld, en die een balanstotaal opgeeft van 296.864,78 EUR en afsluit met een eigen vermogen van 295.387,14 EUR de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft, dit in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan gerealiseerd zullen worden door he bestuursorgaan of een vereffenaar.

- op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van

de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij

  ,,,,, ..... ..... ...... ......... ..... ......... ..... ....... _ ........

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ReCtO : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

*14195442*

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

15 OKT. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0893.828.769

Benaming (voluit) : Ambus

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) Zeilstraat 15 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte Ontbinding en sluiting vereffening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 27.683,71 EUR, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, niet geconsigneerd werd.

- in deze staat geen rekening wordt gehouden met de latente verplichtingen inzake fiscale en sociale wetgeving (eventuele navorderingen ingevolge controle BTW, RSZ, vennootschapsbelasting, e. d.). Bijgevolg dienen wij voor deze elementen een voorbehoud te maken.

- deze staat is opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van de wet van 17 juli 1975 met betrekking tot de boekhouding en de jaarrekening van de onderneming, inzonderheid wat betreft het niet verder zetten van de activiteit van de onderneming, zoals verder omschreven in artikel 28 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen, onder voorbehoud van wat hierboven werd gesteld.

Dit verslag werd opgesteld door ondergetekende bednjfsrevisor en is bestemd voor de Buitengewone Algemene Vergadering van de BVBA "AMBUS" en kan enkel gebruikt worden voor de doeleinden van de geplande vereffening die het voorwerp uitmaakt van dit verslag.

Opgemaakt ter goeder trouw,

Herent, 18 september 2014",

DERDE BESLUIT  ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering beslist vervolgens, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van vijfentwintig april tweeduizend veertien, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel laat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan:

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. aile schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

3. alle vennoten zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

4, indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, een bedrijfsrevisor of een externe accountant overeenkomstig artikel 181, § 1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt dit verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

5, de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Verslag bestuursorgaan

Uit het voornoemde bestuursverslag blijkt dat de vennootschap op datum van de toestand van actief en passief nog de volgende schulden aan derden had:

- Leveranciers ten bedrage van duizend negenentachtig euro (1.089,00 EUR.), zijnde de erelonen van de revisor;

- Geraamde belastingen ten bedrage van driehonderd achtentachtig euro vierenzestig cent (388,64 EUR.).

De hier aanwezige zaakvoerders bevestigen dat alle voornoemde schulden op heden reeds vereffend werden voor de datum van onderhavige akte. Ook werden de erelonen van de notaris, alsmede de aktekosten van de notaris vereffend. De betalingsbewijzen dienaangaande werden voorgelegd. De aanwezige zaakvoerders bevestigen dat de vennootschap geen andere schulden aan derden heeft.

Ontbinding

Na vastgesteld te hebben dat er geen schulden ten aanzien van derden meer zijn luidens voormelde verklaringen van de zaakvoerders, beslist de vergadering met éénparigheld van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke invereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar. De zaakvoerders verklaren op de hoogte te zijn dat zij in toepassing van artikel 186 van het Wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd worden als vereffenaars.

VIERDE BESLUIT  GOEDKEURING VAN DE VERDELING VAN HET NETTO

VERDELINGSSALDO EN TOEBEDELING VAN HET RESTEREND ACTIEF

De vergadering sluit zich aan bij het voorstel van het verdelingsplan zoals opgenomen in het bestuursverlag en beslist dat het resterend netto-actief van de venncotschap zoals bepaald in het bestuursverslag dcor de vennoten pro rata hun aandelenbezit zal worden teruggenomen.

De vennoten verklaren de hen toegekende activa te aanvaarden en verklaren dat zij in voorkomend geval alle toekomstige activa en alle rechten van de vennootschap zullen overnemen,

"

Luik B - Vervoln

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

VIJFDE BESLUIT  ONMIDDELLIJKE SLUITING VEREFFENING - EINDE MANDATEN EN KVVIJTING

De vergadering beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten. Vervolgens stelt de vergadering vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan en dat de mandaten van nagenoemde zaakvoerders op heden beëindigd zijn:

1/ de heer AMERICA Roger, nationaal nummer 61.03.25-065.02, wonende te 3500 Hasselt, Sint-Truidersteenweg 119 bus 2.03;

2/ mevrouw BUYSE Hilde, nationaal nummer 66.03.21-158.37, wonende te 3500 Hasselt, Zeilstraat

15.

De vergadering verleent kwijting aan voornoemde zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het lopende boekjaar tot op 22/09/2014.

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op het volgende adres: 3500 Hasselt, Zeilstraat 15.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan vennoten en die hen niet konden worden afgegeven.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekening(en) van de vennootschap aan de heer AMERICA Roger, voornoemd, teneinde het vereffeningssaldo, na afhouding en doorstorting van de verschuldigde liquidatieheffing, uit te keren aan de vennoten.

ZESDE BESLUIT  VOLMACHTEN

De vergadering stelt de hierna genoemde personen aan tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13;

- Mejuffrouw Leen Petré;

- Mejuffrouw Julie Schaerlaken.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, staat van activa en passiva, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Meester Phil Vanhaeren, geassocieerd Notaris.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.06.2013, NGL 25.06.2013 13215-0418-011
06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.06.2011, NGL 30.06.2011 11245-0038-011
05/01/2011
ÿþ Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0893.828.769

Benaming

(voluit): Ambus

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Zeilstraat 15 - 3500 Hasselt

Voorwerp akte : KAPITAALVERMINDERING

Uit een akte verleden voor Notaris Karl Smeets te Hasselt op éénentwintig december tweeduizend en tien, geregistreerd drie bladen zonder verzendingen te Hasselt de éénentwntig december tweeduizend en tien, boek 780 blad 29 vak 15 ontvangen vijfentwintig euro, getekend de e.a. inspecteur Mia Coenen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen :

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERMINDERING

De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vierhonderdenzesduizend vierhonderdvijftig euro (¬ 406.450,00) om het kapitaal te brengen van vierhonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 425.000,00) op achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00), en dit door terugbetaling van een gelijk bedrag per aandeel, aan te rekenen op het werkelijk volstort kapitaal. De terugbetaling zal als volgt gebeuren:

Aan de heer Roger AMERICA, voornoemd, wordt een bedrag van tweehonderddrieëntwintigduizend zevenhonderdzesentachtig euro negenenvijftig cent (¬ 223.786,59) terugbetaald.

Aan mevrouw Hilde BUYSE wordt een bedrag van honderdtweeëntachtigduizend zeshonderddrieënzestig euro eenenveertig cent (¬ 182.663,41) terugbetaald.

De terugbetaling mag slechts plaats hebben mits inachtname van de termijnen gesteld in artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen.

De kapitaalvermindering zal plaatshebben zonder vermindering van aandelen, doch met evenredige vermindering van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De vergadering verleent vervolgens machtiging aan de zaakvoerders om dit besluit te concretiseren.

De zaakvoerders worden inzonderheid gelast de uitbetaling te doen of te laten doen, zodra dit door de wet toegelaten is en voor zoveel als nodig het aandelenregister aan te passen.

TWEEDE BESLUIT  (HER)FORMULERING MODALITEITEN

De vergadering besluit de modaliteiten van: duur van de vennootschap, benoeming van zaakvoerder(s) en ontbinding en vereffening te (her)formuleren en dit zoals bepaald in het derde besluit hierna.

DERDE BESLUIT  AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt:

Artikel 4, tweede zin wordt geschrapt.

Artikel 5. eerste zin wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (f 18.550,00) en is verdeeld in vierhonderdvijfentwintig (425) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen."

Artikel 10, vierde zin wordt aangepast als volgt:

Tussen de woorden "bestuurders" en "of werknemers" worden de woorden ", leden van de directieraad' ingevoegd.

Artikel 23, zevende zin wordt aangepast als volgt:

Het zinsdeel "welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.' wordt geschrapt.

VIERDE BESLUIT

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten. De hier aanwezige zaakvoerders stellen de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondememingsioket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen; en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers; van Deloitte die woonstkeuze doen op het kantoor te 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 13: il Marion DREESEN;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11!"poltqhm IA

MONITEUR~

DrRECTION

2 g -12-

Er ~ I:..~ Cf-4 STAATSBL !_:i-S rv;,p

ANK VAN KOOPHM EL

3 _12- 2919 Hf.sSEf3xffie

be

a

Bq st~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - VP.rvnin

2/ Zeno THOELEN;

3/ Sofie LAMBEENS.

Voor ontledend uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte, gecoördineerde statuten.

Meester Karl Smeets, Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 18.06.2010, NGL 18.06.2010 10196-0597-011
26/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.06.2009, NGL 22.06.2009 09272-0352-011

Coordonnées
AMBUS

Adresse
ZEILSTRAAT 15 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande