AMEL

Société en commandite simple


Dénomination : AMEL
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.885.464

Publication

30/07/2013
ÿþMo-d Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

19 -07- 2013

HASSELT

Griffie

~iui~u~n~uimiuu~

*1311 7*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0809.885.464.

Benaming

(voluit) : AMEL

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 191

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OPSLORPING (geruisloze fusie)

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 3 juli 2013, geregistreerd te Genk op 9 juli 2013, boek 5/142 blad 7 vak 14, ontvangen 50,00 euro, dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de GCV AMEL, met zetel te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 191, met ondernemingsnummer 0809.885.464, rechtspersonenregister Hasselt, die de hierna volgende besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen. De vergadering werd gehouden samen met de buitengewone algemene vergadering van de NV LEMA, met ondernemingsnummer 0445.619.681:

EERSTE BESLUIT  kennisname van fusievoorstel en verslagen

De vergaderingen nemen kennis van de fusievoorstellen waarin vermeld staat dat deze geruisloze fusie wordt doorgevoerd met toepassing van de artikelen 719 tot en met 729 van het Wetboek van Vennootschappen waarbij alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap, de NV LEMA zullen overgaan op de overnemende vennootschap, de GCV AMEL en vanaf 1 januari 2013 de verrichtingen gesteld door de overgenomen vennootschap, de NV LEMA boekhoudkundig geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

De respectievelijke vergaderingen hebben deze fusievoorstellen besproken en onderzocht zodat zij kunnen, overgaan tot het tweede besluit.

TWEEDE BESLUIT: Fusieverrichting

De voormelde fusievoorstellen worden door de vergadering goedgekeurd, De vergadering stelt vast dat de bestuursorganen van beide vennootschappen er zich van vergewist hebben dat sinds de datum van het opstellen van de fusieverslagen en de datum van de huidige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken fuserende vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

In overeenstemming met de voormelde fusievoorstellen, beslissen de algemene vergaderingen van LEMA NV en AMEL GCV dat het gehele vermogen, activa en passiva en tevens de rechten en de plichten, van de NV LEMA als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaan op de GCV AMEL, die houder is van alle aandelen van de NV LEMA (op basis van de balans van 31 maart 2013);

De datum vanaf welke de handelingen en verrichtingen door de overgenomen vennootschap, de NV LEMA, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, de GCV AMEL, wordt bepaald op 1 januari 2013.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de NV LEMA gedaan komen voor rekening van de overnemende vennootschap, de GCV AMEL en de sindsdien verworden resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden, op last van deze laatste alle schulden te betalen, al haar verplichtingen en verbintenissen na te komen, al de kosten, belastingen en hoegenaamde lasten voortspruitend uit de fusie te betalen en te dragen en haar te vrijwaren van alle vorderingen.

OVERDRACHT VAN ONROERENDE GOEDEREN

De onroerende goederen eigendom van LEMA NV worden door de fusieverrichting eigendom van de GVC AMEL.

Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de overnemende vennootschap, zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 maart 2013..

DERDE BESLUIT; vaststelling

De vergaderingen stellen vast dat tengevolge van deze fusie de naamloze vennootschap LEMA, overgenomen vennootschap, vanaf heden ophoudt te bestaan.

Het aandelenregister van de NV LEMA, overgenomen vennootschap wordt vernietigd.

Volgens de vergaderingen zijn er geen vennoten bij de overgenomen vennootschap aan wie bijzondere rechten zijn toegekend (één vennoot).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4. 4 Voor-

behouden aan het » Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Volgens de vergaderingen werden aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap geen bijzondere

rechten toegekend.

De mandaten van de bestuurders van de NV LEMA houden bijgevolg op te bestaan vanaf heden.

VIERDE BESLUIT : einde mandaat zaakvoerder

De vergadering van de NV LEMA keurt de tussentijdse jaarrekening van de NV LEMA tot 31 maart 2013

goed en geeft kwijting aan de bestuurders voor het door hen uitgeoefende mandaat: de heer RUYSEN Leon, en

de GCV AMEL (gedelegeerd bestuurder), met als vaste vertegenwoordiger, de heer RUYSEN Leon.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal van 03/07/2013:

Notaris Bert Vrancken

Te As

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

d

29/05/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r wa word i i.1

e)Aan de zaakvoerder van de overnemende en de bestuurders van de overgenomen vennootschap word

_ geeR bijzender voordeel toegekend.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

II

" 130810fi8~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

17 -05- 2013

HASSELT

Ondernemingsnr : 0809.885.464

Benaming

(voluit) : Amel

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lutselusstraat 191, 3590 Diepenbeek (volledig adres)

Onderwerp akte : Geruisloze fusie

Op 6 mei 2013 is overeenkomstig artikel 719 W.Venn, door de bestuursorganen van de hierna vernielde vennootschappen, in gemeen overleg, het voorstel voor geruisloze fusie opgesteld waarvan de tekst hierna volgt:

I.De aan de voorgestelde fusie deelnemende vennootschappen zijn:

1.De naamloze vennootschap LEMA., ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Hasselt onder het ondernemingsnummer 0445.619.681, met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 191

2.0e gewone commanditaire vennootschap AMEL, ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Hasselt onder het ondememingsnummer 0809.885.464, met maatschappelijke zetel te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 191.

Ii,Voorstel van fusie

In aanmerking nemende dat de Raden van Bestuur van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een geruisloze fusie door te voeren waarbij alle activa en passiva van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 719 t.e.m. 729 Wetboek Vennootschapsrecht, zullen overgaan op de ovememende vennootschap, verbinden de Raden van Bestuur van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen.

Aldus wordt voorgesteld dat:

a)Een geruisloze fusie zal worden doorgevoerd tussen:

1.De naamloze vennootschap LEMA

2.0e gewone commanditaire vennootschap AMEL

De sub 2 genoemde vennootschap, zal als overnemende vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van de sub 1 gemelde vennootschap, die de over te nemen vennootschap is.

b)Vanaf 1 januari 2013 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

c)Het aandelenregister van de over te nemen vennootschap zal bij het fusiebesluit worden vernietigd,

d)Er zijn geen vennoten bij de over te nemen vennootschap die bijzondere rechten genieten.

.#~ oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad



Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectievelijke aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en In een inventaris opgenomen.







Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap aile origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 10 mei 2013.

indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden,

Bij goedkeuring van de verrichtingen worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap uiterlijk op 15 mei 2013.

De heer Leon Ruysen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

30/04/2012
ÿþN

bet



Be

Sta.

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

18 -04- 2012

HASSELT

Urittie

*izoeaisz

Ondernemingsnr : 0809.885.464

Benaming (voluit) :AMEL

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Lutselusstraat 191

3590 Diepenbeek

Onderwerp akte :KAPITAALVERMINDERING

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Bert VRANCKEN, Notaris te As op 2 april 2012, geregistreerd te Genk op 6 april 2012, twee blad, geen verzendingen, boek 51137, blad 75, vak 11dat er een buitengewone algemene vergadering werd gehouden van de GCV AMEL, met zetel te 3590 Diepenbeek, Lutselusstraat 191, ingeschreven in de KBO onder nummer 0809.885,464, rechtspersonenregister Hasselt. die de volgende ; besluiten heeft genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT KAPITAALVERMINDERING

De vergadering beslist gezien de vennootschap over kapitaal beschikt dat haar behoeften overtreft, het kapitaal te verminderen door een reële kapitaalvermindering voor een bedrag van ZEVENHONDERD TWINTIGDUIZEND euro'x (¬ 720.000,00) om het kapitaal te brengen van een miljoen vijfhonderd negentigduizend euro (¬ 1.590,000,00) op achthonderd zeventigduizend euro (¬ 870.000,00), zonder vernietiging van aandelen doch met verlaging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De aandeelhouder besluit deze reële kapitaalvermindering door te voeren door terugbetaling op ieder der duizend, (1.000) aandelen van werkelijk volstort kapitaal ten bedrage van zevenhonderd twintig euro (¬ 720,00) euro per';; aandeel.

Aangezien het een gewone commanditaire vennootschap betreft dient de wettelijke termijn van twee (2) maanden`: na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in het Belgisch Staatsblad niet noodzakelijk , nageleefd te worden,

Dit betreft de wettelijke termijn binnen dewelke de schuldeisers die reeds een vordering hadden van voor de beslissing, het recht hebben om, niettegenstaande enige andersluidende bepalingen, een zekerheid te eisen voor i, de vorderingen die op het tijdstip van die bekendmaking nog niet zijn vervallen.

TWEEDE BESLUIT UITBETALING KAPITAAL

. De vergadering besluit in overeenstemming met het vorige besluit aan de houder van de aandelen, een bedrag van zevenhonderd twintigduizend euro (¬ 720.000,00) terug te betalen.

Ingevolge de verwezenlijking van deze reële kapitaalvermindering stelt de vergadering vast dat het geplaatst kapitaal van de vennootschap nu achthonderd zeventigduizend euro (¬ 870.000,00) bedraagt,'' vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit artikel 6 van de statuten aan te passen aan de voormelde besluiten tot kapitaalvermindering zodat dit artikel vanaf heden als volgt luidt:

"Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt achthonderd zeventigduizend euro (¬ 870.000,00) en is verdeeld in duizend (1.000) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde;

Het kapitaal vertegenwoordigt zowel de beherende of gecommanditeerde vennoten als de stille vennoten."

VIERDE BESLUIT

Aan de notaris en de zaakvoerder wordt de opdracht gegeven de gecoördineerde statuten op te stellen en neer

te Leggen in het vennootschapsdossier op de rechtbank van Hasselt.

Verder wordt aan de zaakvoerder de opdracht gegeven om de voormelde besluiten uit te voeren.

Op de laatste blz. van Luík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(oln(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-bi'hoiideil aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vergadering besluit aan de BVBA D & P CONSÜLTING, met zetel te Geel, Pastoor Claesenstraat 1, een bijzondere volmacht te verlenen ten einde voor rekening van de GCV AMEL alle nodige formaliteiten te verrichten betreffende de wijziging, stopzetting van de vennootschap bij de diensten van het ondememingsioket. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie van het proces-verbaal houdende de statutenwijziging van 02/04/2012:

- de gecoördineerde statuten van de GCV AMEL.

Notaris Bert Vrancken te As

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste Diz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzii van de persololn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Coordonnées
AMEL

Adresse
LUTSELUSSTRAAT 191 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande