ANDREAS KOUNDOURAKIS

Société en commandite simple


Dénomination : ANDREAS KOUNDOURAKIS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 538.803.920

Publication

24/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel:

- het aanbieden van diensten inzake management, advies en managementcoaching in de meest brede zin;

- het houden van aandelen in andere vennootschappen en het houden van lidmaatschapsrechten in de meest diverse organisaties;

- het beheer van onroerende goederen in de meest brede zin en voor zover de erkenning van vastgoedmakelaar niet vereist is;

- de vennootschap mag alle financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of gedeeltelijk in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, dit zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borg stellen of aval verlenen. Zij kan optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen en hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Het geplaatst kapitaal is vastgesteld op ¬ 2.500,00 (tweeduizend vijfhonderd euro). Het is verdeeld in vijfentwintig (25) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één honderdste (1/100) van het kapitaal vertegenwoordigen.

- door de heer Andreas KOUNDOURAKIS en mevrouw Claudia GALA, samenwonende in de Sparrenweg 3, 3560 Lummen

- de gewone commanditaire vennootschap: ANDREAS KOUNDOURAKIS - met maatschappelijke zetel te Sparrenweg - 3560 Lummen

De oprichters verklaren hun inbreng volledig te hebben volgestort. Als vergoeding voor de inbreng, ontvangt de eerste oprichter 24 aandelen en de tweede oprichter 1 aandeel van de vennootschap. De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in een aandelenregister.

Uit de oprichtingsakte van 19 september 2013 blijkt dat werd opgericht :

Deze opsomming is indicatief en niet beperkend.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) : ANDREAS KOUNDOURAKIS

Onderwerp akte : Oprichting

(afgekort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Sparrenweg 3

*13305399*

Luik B

0538803920

3560

België

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Lummen

Griffie

Neergelegd

20-09-2013

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod PDF 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Luik B - vervolg

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om 18 uur.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats vinden op de derde dinsdag van de maand juni 2015 om 18 uur.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31 december 2014.

Het batig saldo van de resultatenrekening vormt de netto-winst van de vennootschap. De aanwending van dit saldo wordt volledig overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de beperkingen voorzien in het Wetboek Vennootschapsrecht.

In geval het saldo van de resultatenrekening negatief is, beslist de algemene vergadering over de bestemming van het verlies. Aan de stille venno(o)t(en) kan geen verlies ten laste gelegd worden dat zijn (hun) kapitaalinbreng overtreft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De beherende vennoot kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de beherende vennoot ingeval van overdreven volmacht.

De oprichters bevestigen dat optreden als beherend vennoten, de heer Andreas KOUNDOURAKIS zoals voornoemd evenals mevrouw Elena DI MARTINO, wonend in de Tunnelstraat 14, 3970 Leopoldsburg. Gezien de aard van het mandaat, geldt het voor onbeperkte duur en neemt het aanvang van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt. De heer Andreas KOUNDOURAKIS en mevrouw Elena DI MARTINO verklaren dat het hen niet verboden is om als beherend vennoot van een gewone commanditaire vennootschap op te treden en aanvaarden het mandaat. Mevrouw Claudia GALA is stille vennoot.

Andreas KOUNDOURAKIS, geeft in zijn hoedanigheid van beherende vennoot bij deze volmacht aan Went Fiduciaire BV CVBA, erkend boekhoudkantoor (BIBF 70014091), RPR Hasselt 472.474.726, kantoorhoudend in 3500 Hasselt, Gouverneur Roppesingel 15 bus 1.1, om alle documenten te tekenen, teneinde het ondernemingsnummer, eventueel het BTW-nummer te bekomen voor de Comm. V en andere formaliteiten te vervullen, inclusief de neerlegging bij de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De enige beherend vennoot vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer beherende vennoten zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

Pro fisco geldt dat de vennootschap in de rechten en plichten treedt met betrekking tot alle transacties die de beherende vennoot heeft aangegaan namens de vennootschap in oprichting vanaf één oktober 2013.

De beherend vennoot verklaart dat dit uittreksel eensluidend is met de oprichtingsakte.

Get. Went Fiduciaire,

in opdracht en met volmacht van de heer Koundourakis ANDREAS, beherend vennoot

Tegelijk neergelegd: geregistreerde oprichtingsakte

Coordonnées
ANDREAS KOUNDOURAKIS

Adresse
SPARRENWEG 3 3560 LUMMEN

Code postal : 3560
Localité : LUMMEN
Commune : LUMMEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande