ANGEL.ME

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ANGEL.ME
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 567.933.317

Publication

28/11/2014
ÿþVoor-

behouder aan het Beigisci

Staatsbl2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mad Wort! 11.1

['a- In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 9 b G ' - 3"

Benaming

(voluit) : Angel.me

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennooschap

Zetel : (3500) Hasselt, Kempische Steenweg 311/1.02

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden door Meester Sotïe Devos, geassocieerd notaris te Brussel, op 11 november 2014, ter

registratie, blijkt dat :

1.de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TiBORED", waarvan de zetel gevestigd is te:

(1000) Brussel, Oude Graanmarkt 11 bus 2, ondernemingsnummer 0895.395.320.

2.de naamloze vennootschap "GLECHAR MUSIC VENTURES", waarvan de zetel gevestigd is te (1930)

Zaventem, Hoge Wei 37 bus E, ondernemingsnummer 0808.685.238.

onderling een naamloze vennootschap hebben opgericht, waarvan de statuten, onder andere, volgende

bepalingen bevatten :

BENAMING

pe vennootschap draagt de benaming « ANGEL.ME ».

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

pe maatschappelijke zetel is gevestigd te (3500) Hasselt, Kempische Steenweg 311/1.02.

MAATSCHAPPELIJK DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

(1) de ontwikkeling en exploitatie van een platform dat als doel heeft om crowdfunding mogelijk te maken in al zijn vormen

(2) het bedenken van concepten, en de ontwikkeling en implementering van software, hardware en andere diensten om de nodige diensten te kunnen aanbieden inzake crowdfunding en alternatieve financiering, alsook het voeren van onderzoek en ontwikkeling naar innovaties, en product- en dienstverlening, onder meer met het oog op de bevordering van ondernemerschap en innovatie;

(3) Het patrimonium van de vennootschap te beheren in de ruimste zin van het woord, en oordeelkundig uit te breiden, alle beschikbare middelen te beleggen of weder te beleggen, zowel in roerende als onroerende, goederen binnen dit kader;

- het aankopen, verhuren en verkopen van onroerende goederen;

alle roerende verrichtingen ondernemen zowel het kopen en verkopen, ruilen, beheren en valoriseren van, roerende goederen daarin begrepen gelden, geldverbeeldende waarden, welke de vennootschap in kas of portefeuille zou hebben, huren, verhuren, en leasen van roerende goederen welkdanige ook, die de vennootschap zou bezitten;

overgaan tot het aankopen, onderschrijven, beheren, verkopen, omruilen voor eigen rekening van aandelen, deelbewijzen, en/of effecten allerlei van vennootschappen en/of verenigingen eender welke, alsmede van andere roerende en/of onroerende waarden, tegoeden en/of vorderingen; het vestigen, aan- en verkopen, uitbaten van patenten, licenties en octrooien in verband met hoger genoemde activiteiten.

(4) De raadgeving en consultancy aan derden op het vlak van bedrijfsbeleid, sales en marketing, creatie, distributie, commercialisatie, fusies en acquisities en andere, in de sectoren als, maar niet gelimiteerd, tot; internet, media, communicatie, informatica, technologie, entertainment, muziek, productie, film, en, aanverwanten. Deze raadgeving en consultancy kan zowel in binnen - en buitenland, zowel op strategisch als operationeel vlak. De adviesverlening en consulting kan plaatshebben rond product -en dienstenbeheer, prijsbepaling en keuze van distributiekanalen; adviesverlening rond marketing, communicatie, merkenadvies,: opmaak persberichten, persconferenties, supporteren van nationale en internationale beurzen, website communicatie, direct mailing activiteiten, telemarketing activiteiten, interne communicatie, copywriting en: layouting van brochures en andere documentatiemateriaal, begeleiden en creëren van campagnes, speciale: evenementen, sponsoring.

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

1 9 HOV. 2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

(5) De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

(6) De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

(7) De vennootschap kan optreden ais bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect van de wettelijke bepalingen.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaande bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

DUUR

De vennootschap werd opgericht voor onbeperkte duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd dertigduizend euro (¬ 130.000,00), vertegenwoordigd door duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/duizendste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en volledig volstort door inbreng in natura en in geld.

Ondergetekende notaris bevestigt dat de deponering van het gestorte kapitaal bij de Bank ING overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen verricht werd.

Het verslag van de bedrijfsrevisor vermeldt het volgende besluit:

"Het onderzoek dat ondergetekende, de burgerlijke vennootschap "Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor"  bedrijfsrevisorenkantoor die de vorm van een BVBA heeft aangenomen, kantoor houdend te 8400 Oostende, E. Decuyperstraat 14  overeenkomstig de bepalingen van het artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen heeft uitgevoerd naar aanleiding van de voorgenomen oprichting van NV "ANGELME" via inbreng in natura, laat volgende conclusies toe:

1. de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut der Bedrijfsrevisoren. Het weze vermeld dat de inbrenger, NV "GLECHAR MUSIC VENTURES", verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

2. het softwareplatform waarvan een eeuwigdurende licentie voor crowdfunding onder de merknaam ANGEL.ME zal worden ingebracht, behoort in volle eigendom en exclusiviteit toe aan de NV "GLECHAR MUSIC VENTURES";

3. de beschrijving van de licentie, inclusief de merknaam "ANGEL.ME", dataflow website en databases met emails, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

4 .de toegepaste methoden van waardering zijn, in het geheel genomen en onder normale omstandigheden, bedrijfseconomisch verantwoord, en leiden tot een globale inbrengwaarde van 120.000,00 Euro (honderdtwintigduizend Euro). Deze inbrengwaarde stemt overeen met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De inbreng in natura is dus niet overgewaardeerd.

Dit wettelijk verslag werd opgesteld ingevolge artikel 444 van het Wetboek van vennootschappen met betrekking tot de oprichting van een Naamloze Vennootschap via inbreng in natura, en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt,

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is bestemd om, samen met de oprichtingsakte van de Naamloze Vennootschap "ANGEL.ME" en het bijzonder verslag van de oprichters, te worden neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel, op de wijze voorgeschreven bij artikel 67 van het Wetboek van vennootschappen.

Opgemaakt te Oostende,5 november 2014

(getekend)

Burg. BVBA Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor

vertegenwoordigd door de zaakvoerder, Walter HOSTEN, Bedrijfsrevisor (B196)"

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit ten minste drie leden, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hocgste zes jaar door de algemene vergadering der aandeelhouders, en die, te allen tijde, door haar kunnen worden afgezet. Nochtans zal de raad van bestuur uit slechts twee leden kunnen bestaan wanneer op een algemene vergadering is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, en dit tot op de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling, met alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders kunnen herkozen worden.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten,

zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde

voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen. Voor de benoeming en beëindiging

van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij dezeopdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De raad van bestuur beschikt over de macht om alle rechtshandelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van deze die bij de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering,

ln de akten, inbegrepen de akten waarbij een openbaar of een ministerieel ambtenaar optreedt, of in rechte, wordt de vennootschap vertegenwoordigd:

e) hetzij door twee bestuurders die samen handelen;

b) hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, door één of meer organen van dagelijks bestuur, die afzonderlijk of samen handelen naargelang de beslissing genomen bij de benoeming;

c) hetzij door bijzondere lasthebbers, binnen de perken van hun mandaat;

d) hetzij door de gedelegeerd bestuurder, die alleen kan handelen.

De raad van bestuur mag het dagelijks bestuur van de zaken van de vennootschap evenals de

vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, aan een of meerdere bestuurders, directeurs of andere agenten

opdragen, die al dan niet vennoten zijn.

In het geval van delegatie, bepaalt de raad van bestuur de bevoegdheden en de bijzondere vergoedingen

die aan deze functies verbonden zijn,

GEWONE ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering van aandeelhouders wordt elk jaar gehouden de tweede dinsdag van de

maand juni om 18 uur, op de maatschappelijke zetel of de plaats die in de oproepingsbrief vermeld wordt en

voor de eerste maal in juni 2016 Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de

vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een buitengewone vergadering mag worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door aandeelhouders die samen een/vijfde

van de aandelen vertegenwoordigen.

De raad van bestuur kan in de oproeping bepalen dat, teneinde te worden toegelaten op de algemene

vergadering, elke eigenaar van aandelen op naam de plicht heeft om ten minste vijf volle dagen vóór datum van

algemene vergadering, de raad van bestuur op de hoogte brengen van zijn intentie om deze algemene

vergadering bij te wonen en het aantal aandelen aan te geven waarmee hij wenst deel te nemen aan de

stemming..

Elke eigenaar van aandelen kan op de algemene vergadering, bij brief, telegram, telefax, telex of

ï elektronische post, door een gevolmachtigde vertegenwoordigd worden.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van hetzelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op 11 november 2014 en eindigt op 31 december 2015.

RESERVES - WINSTEN EN VEREFFENINGSSALDO

Na vorming van de wettelijke reserve, wordt de nettowinst van de vennootschap ter beschikking van de

algemene vergadering gesteld. Wat de verdeling van het vereffeningssaldo betreft, worden er geen bijzondere

voorschriften bepaald.

CONTROLE VAN DE VENNOOTSCHAP

Overeenkomstig de wettelijke voorschriften, zal er geen commissaris benoemd worden; de vennootschap

vangt met haar activiteiten aan en er blijkt uit te goeder trouw verrichte schattingen dat, met betrekking tot haar

eerste boekjaar, de vennootschap zal beantwoorden aan de wettelijke afwijkende criteria.

BENOEMINGEN

Werden door de algemene vergadering, gehouden na de oprichtingsakte, als bestuurders benoemd

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIBORED", voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger : de heer BECKS Bart, wonende te (1000) Brussel, Oude Graanmarkt 11 bus 2

- de naamloze vennootschap "GLECHAR MUSIC VENTURES", met ais vaste vertegenwoordiger Mevrouw

MUSSELS Fem Maria Jozef, wonende te (1000) Brussel, Oude Graanmarkt 11 bus 002.

Hun mandaat is onbezoldigd en zal een einde nemen na de algemene vergadering van 2020.

Werden door de raad van bestuur gehouden na de algemene vergadering benoemd

a) tot voorzitter van de raad van bestuur : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIBORED", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Bart Becks, voornoemd,

b) tot afgevaardigde-bestuurder, met de meest uitgebreide machten wat het dagelijks bestuur aangaat : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "TIBORED", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de Heer Bart Becks, voornoemd.

OVENNAME VERBINTENISSEN

De hierbij opgerichte vennootschap neemt alle verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting werden- aangegaan. Ondergetekende notaris heeft de verschijners gewezen op de verplichting voor het bestuursorgaan van de vennootschap om deze overname te bevestigen binnen de twee maanden na de neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel, vóór de registratie uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank.

(Get.) Sofie DEVOS, geassocieerd notaris

Samen neergelegd : een uitgifte, een verslag van de bedrijfsrevisor en een bijzonder verslag van de oprichters,

Op de laatste blz. van Luit vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.05.2016, NGL 25.10.2016 16665-0055-008

Coordonnées
ANGEL.ME

Adresse
KEMPISCHE STEENWEG 311 BUS 1.02 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande