ANGELCENTER, AFGEKORT : ACE

Association sans but lucratif


Dénomination : ANGELCENTER, AFGEKORT : ACE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 508.515.372

Publication

03/05/2013
ÿþ ti MOD 2,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1I,~ *~

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -04- 2013

HASSELT

ie

Ondernemingsnr : 0508.515.372

Benaming

(voluit) : ANGELCENTER

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Scheepvaartkaai 16A, 3500 Hasselt

Onderwerp akte : Vrijwillige Ontbinding - Bestemming van het vermogen na vereffening - Aanstelling van de vereffenaar -(desgevallend: Afsluiting van de vereffening)

De leden van de vereniging zonder winstoogmerk ANGELCENTER bijeengekomen in (bijzondere) Algemene

Vergadering op 5 maart 2013 te Hasselt en vaststellend dat het vereiste aanwezigheidsquota is bereikt, hebben

overeenkomstig artikel 20 en volgende van de wet van 27 juni 1927 en overeenkomstig artikel 15 en 21 van de

statuten, met eenparigheid van stemmen, volgende beslissing genomen:

- De vereniging wordt ontbonden met ingang van heden.

- Tot vereffenaar wordt aangsteld :

Becks, Bart, Oude Graanmarkt 11b2, 1000 Brussel

De vereffenaar Bart Becks stellen vast dat de VZW er noch activa noch passiva te verdelen zijn en dat de vereffening bijgevolg wordt afgesloten.

Bart Becks Maggy Princen Bart Becks.

Vereffenaar Secretaris Voorzitter

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het ,

Belgisch'

Staatsb lac

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging of stichting ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/12/2012
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

E(7`.1-1TRAMV, VAN KOOPHANDEL

8 -12- 202

HASS

Voor-behoude sup

aan het

Belgisct

Staatsbla

1::

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : ANGELCENTER

(verkort) : ACE

Rechtsvorm: Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel: Scheepvaartkaai 16A, 3500 Hasselt, België

Onderwerp akte: Oprichting

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge COMPARANTEN

1, De heer Bart Becks , geboren te Bilzen op 13 januari 1972, van Belgische nationaliteit, gedomicilieerd te oudegraanmarkt 11B2 1000 Brussel, nummer identiteitskaart 590-7034319-02, rijksregisternummer 72.01.13097.62.

2. Mevrouw Maggy Princen, geboren te Lanaken op 1952, van Belgische nationaliteit, gedomicilieerd te 3740 Bilzen, Gansbeekstraat 46, nummer identiteitskaart 591-2987436-35, rijksregisternummer 520924-148-93

3. Mevrouw Femke Mussels, geboren te Genk op 13 september 1975, van Belgische nationaliteit, gedomicilieerd te 1000 Brussel, Oudegraanmarkt 11 B2, nummer identiteitskaart 590-7034282-62, rijksregisternummer 750913-154-27.

HOOFDSTUK 1 - OPRICHTING - STATUTEN

De comparanten de oprichting en de statuten van de hierna genoemde vereniging zonder winstoogmerk (V.Z.VV.) vast te stellen, die zij verklaren op te richten overeenkomstig de wet van zevenentwintig juni negentienhonderd éénentwintig en gewijzigd bij de wetten van twee mei tweeduizend en twee, zestien januari tweeduizend en drie en zesentwintig juni tweeduizend en drie.

TITEL I BENAMING - ZETEL

Artikel 1

De naam van de vereniging zonder winstoogmerk luidt ANGELCENTER, afgekort ACE.

Aile akten, facturen, aankondigingen, publicaties en aile andere stukken uitgaande van de V.Z.W. moeten de meatschappelijke benaming vermelden, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de volgende leesbaar geschreven woorden: 'Vereniging zonder Winstocgmerk' of afgekort "V,Z.W," en van de aanduiding van de zetel.

Artikel 2

De zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Scheepvaartkaai 16a, in het gerechtelijk arrondissement Hasselt. Hij kan worden overgebracht naar elke andere plaats in het Nederlandstalig of tweetalig landsgedeelte van België bij beslissing door de raad van bestuur, ledere verandering van zetel moet binnen de maand worden bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Nnam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

e

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL Il DUUR

Artikel 3

De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur en kan te allen tijde ontbonden worden,

TITEL III DOEL - DOELEINDEN

Artikel 4

De vereniging heeft tot doel het promoten, stimuleren, organiseren, deelnemen aan en uitvoeren van activiteiten die ondernemerschap, en creatief ondernemerschap in het bijzonder

Hiertoe zal de vereniging een aantal activiteiten ondernemen, waarbij inbegrepen:

- de begeleiding, ondersteuning en promotie van beginnende ondernemers, starters, kunstenaars en andere creatieve talenten in al hun facetten.

- de organisatie van workshops, initiatiecursussen, congressen of masterclasses ten behoeven van zowel amateurs, beginnende professionelen, als reeds gevorderde ondernemers en creatieve ondernemers, alsook het rechtstreeks voorbereiden van een individu of een team met het oog op een een auditie, pitch, optreden, opname of lancering

- het uitwerken van allerhande partnerships ter ondersteuning van haar missie, zoals met andere organisaties, instellingen of bedrijven, die zich richten op het begeleiden, financieren en lanceren van creatief talent. Deze samenwerkingen hebben zowel een sterk lokaal als internationaal karakter. - het zoeken naar en verwerven van financiële middelen voor de verwezenlijking van al deze gestelde doeleinden.

- de realisatie en productie van comMunicatiemateriaal en werken, zoals bioscoop- en televisiefilms, de creatie van audio, print, video en interactieve concepten en realisaties, de coördinatie naar management, kunstenaarssecretariaten, platenfirma's, officiële instellingen;

, de organisatie van activiteiten waarbij jongeren in contact komen met de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cultuur en de beeldende kunst, zoals muziek en kunstenfestivals, tentoonstellingen, workshops, enz.

Om het omschreven doel in het eerste lid te bereiken, kan de vereniging alle initiatieven nemen en handelingen stellen die rechtstreeks en onrechtstreeks met het maatschappelijk doel te maken hebben en/of dit maatschappelijk doel kunnen bevorderen

De vereniging zal ook bevoegd zijn haar medewerking te verlenen aan andere verenigingen met een gelijkaardig doel, tegen terugbetaling van de gemaakte kosten. Bovenstaande opsomming is enkel beschrijvend en geenszins beperkend.

In verband met het doel, zelfs onrechtstreeks, mag de vereniging roerende en onroerende goederen bezitten, hetzij in eigendom, hetzij in vruchtgebruik, en alle sommen en waarden in ontvangst nemen, beheren en toekennen.

TITEL IV LEDEN

AFDELING 'I Toelating

Artikel 5

De vereniging is samengesteld uit effectieve en aangesloten leden. Het aantal leden van de vereniging is niet beperkt. Het minimum aantal leden wordt vastgesteld op drie.

Pe effectieve leden zijn de ondertekenaars en tevens de oprichters van de vereniging Artikel 6

Ieder die wenst lid te worden moet een schriftelijke aanvraag indienen bij de raad van bestuur. leder die wenst lid te worden moet de statuten erkennen en navolgen. Leden die zich niet houden aan de statuten of het huishoudelijk reglement van de vereniging, kunnen het voorwerp uitmaken van uitsluiting of ontslag na overleg door het bestuur

De raad van bestuur zal de kandidatuur van elk nieuw lid onderzoeken en erover beslissen. Tegen haar beslissing, die niet met redenen omkleed moet worden, is geen beroep mogelijk,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

AFDELING Il Ontslag, uitsluiting, schorsing

Artikel 7

Het ontslag, de schorsing en de uitsluiting van de leden geschieden op de wijze bepaald door de toepasselijke wet en door deze statuten.

Artikel 8

Op \roustel van de raad van bestuur kan de algemene vergadering een lid uitsluiten uit de vereniging, die (i)zich gedraagt op een manier die onverenigbaar is met de realisatie van het doel van de vereniging, (ii)zwaar tekort komt in zijn verplichtingen ten aanzien van de vereniging,

(iii)de voorwaarden zoals voorzien in zijn toelating tot de vereniging niet naleeft en/of die het doel van de vereniging niet behartigt.

Artikel 9

De raad van bestuur stelt het lid in kennis van het voorstel van uitsluiting via gewone brief.

Het lid, dat het voorwerp uitmaakt van een uitsluiting, heeft het recht om de middelen voor zijn verdediging aan te brengen voor de algemene vergadering. Dit kan gebeuren via een geschrift, vooraleer de algemene vergadering samenkomt om deze uitsluiting vast te stellen, of mondeling op de algemene vergadering zelf. De algemene vergadering beslist over de uitsluiting van een lid volgens de vormen en voorwaarden voorzien in de wet Het lid dat het voorwerp uitmaakt om uitgesloten te worden mag niet deelnemen aan de stemming met betrekking tot zijn uitsluiting en zijn aanwezigheid wordt niet in aanmerking genomen voor de berekening van het quorum. De beslissing van de algemene vergadering met betrekking tot de uitsluiting van een lid is definitief en moet niet gemotiveerd zijn. De beslissing wordt gemeld aan het lid via een aangetekende brief met een gecertifieerde kopie van de beslissing als inhoud. De uitsluiting is effectief op de datum aangeduid in de kennisgeving. Noch het uitgesloten lid zelf, noch zijn rechthebbenden of erfgenamen, hebben enig recht op de activa van de vereniging en kunnen onder geen enkel beding terugbetaling eisen van de betaalde lidgelden of van enige andere sommen betaald aan de vereniging.

Artikel 10

De raad van bestuur kan een lid schorsen voor alle redenen vermeld in Artikel 8 of voor een ander motief. De schorsing wordt beslist via een twee derden meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders. De beslissing van de raad van bestuur over de schorsing van een lid, wordt ter kennis gegeven aan het lid via een aangetekende brief met een gecertificeerde kopie van de beslissing ais inhoud. De schorsing is effectief op de datum aangeduid in de kennisgeving. Vanaf het moment dat de raad van bestuur een lid geschorst heeft, roept ze de algemene vergadering bijeen die de handhaving van de schorsing vaststelt. Het geschorste lid, heeft het recht om de middelen voor zijn verdediging aan te brengen voor de algemene vergadering. Dit kan gebeuren, via een geschrift, vooraleer de algemene vergadering samenkomt om deze schorsing vast te stellen, of mondeling op de algemene vergadering zelf. De beslissing van de algemene vergadering met betrekking tot de schorsing van een lid is definitief en moet niet gemotiveerd zijn,

De raad van bestuur kan op elk moment de schorsing opheffen, waarvan de algemene vergadering het behoud had beslist. In dit geval, roept zij de algemene vergadering samen, opdat deze de opheffing van de schorsing bevestigt, indien haar dat opportuun lijkt.

Artikel 11

Elk lid van de vereniging is vrij om op elk moment schriftelijk zijn ontslag in te dienen aan de raad van bestuur.

Dit schrijven moet ten minste één maand voor het einde van het boekjaar van de vereniging ontvangen worden. Het ontslag wordt effectief op het einde van het boekjaar. Noch het lid dat ontslag genomen heeft uit de vereniging, noch zijn rechthebbenden of erfgenamen, hebben enig recht op de activa van de vereniging en kunnen onder geen enkel beding terugbetaling eisen van de betaalde lidgelden aan de vereniging of van enige andere sommen betaald aan de vereniging. Wanneer een lid weigert om zijn lidgeld te betalen, dan heeft de raad van bestuur het recht om deze weigering als een ontslag van het lid te beschouwen.

AFDELING III Bijdrage

Artikel 12

De jaarlijkse bijdrage door de leden te betalen wordt jaarlijks door de algemene vergadering vastgesteld.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

AFDELING V Register van de leden

Artikel 13

De raad van bestuur houdt op de zetel van de vereniging een register van de leden bij. Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de leden, of ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel.

Alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van leden worden door toedoen van de raad van bestuur in dit register ingeschreven binnen de acht dagen nadat deze in kennis gesteld werd van de beslissing.

TITEL V ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14

De algemene vergadering is samengesteld uit alle leden.

Artikel 15

De algemene vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet of door de

onderhavige statuten.

Behoren inzonderheid tot haar bevoegdheid:

1) de wijzigingen van de statuten;

2) de benoeming en afzetting van de bestuurders;

3) de benoeming en de afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een bezoldiging wordt toegekend;"

4) kwijting aan de bestuurders en commissarissen;

5) de goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen;

6) de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

7) de uitsluiting van leden;

8) de omzetting van de vereniging in een vennootschap met sociaal oogmerk;

9) alle gevallen waarin de statuten dat vereisen.

Artikel 16

De algemene vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen. Op ieder ogenblik kan een buitengewone algemene vergadering van de vereniging worden bijeengeroepen door een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens één vijfde van de leden. ledere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Alle leden moeten er op worden uitgenodigd,

Artikel 17

De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij gewone brief, ondertekend door de secretaris in naam van de raad van bestuur, die minstens acht dagen voor de vergadering aan ieder lid wordt gestuurd. De agenda wordt vermeld in het oproepingsbericht Behalve in de bij de wet voorziene gevallen, kan de vergadering geldig beraadslagen over de punten die niet op de agenda vermeld zijn.

Artikel 18

Ieder lid heeft het recht de vergadering bij te wonen. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een ander lid van de vereniging, leder lid kan slechts één enkel ander lid vertegenwoordigen.

Artikel 19

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, of bij afwezigheid of ontstentenis van deze laatste door de ondervoorzitter, bij afwezigheid of ontstentenis van deze laatste door de oudste der aanwezige bestuurders.

Artikel 20

In de algemene vergadering hebben alle leden een gelijk stemrecht en ieder lid beschikt over één stem.

4

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen genomen behoudens andersluidende bepaling in de wet of in deze statuten.

Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vernield in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Bij staking van stemmen, geeft de stem van de voorzitter of van de bestuurder die hem vervangt de doorslag.

Artikel 21

De algemene vergadering kan slechts geldig beslissen over de ontbinding van de vereniging of wijziging van de statuten indien de wettelijke bepalingen ter zake worden nageleefd.

Artikel 22

De beslissingen van de algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard in de zetel, waar aile leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

De beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle leden, zelfs voor de afwezigen of zij die tegenstemden.

Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder.

Iedere wijziging van de statuten moet binnen de maand van haar dagtekening worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. Dit geldt ook voor iedere benoeming, ontslag of afzetting van een bestuurder.

TITEL VI BEHEER - DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 23

De vereniging wordt beheerd door een raad samengesteld uit ten minste drie bestuurders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet leden van de vereniging. Als evenwel maar drie personen lid zijn van de vereniging, bestaat de raad van bestuur uit slechts twee personen. Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat lid is van de vereniging De leden worden gekozen door de algemene vergadering, voor een termijn bepaald door de algemene vergadering, die steeds door haar afzetbaar zijn.. Indien geen termijn werd bepaald worden de leden geacht te zijn verkozen voor een onbepaalde duur.

Artikel 24

In geval van vacature tijdens een mandaat, wordt een voorlopig bestuurder door de raad van bestuur benoemd. Hij voltooit in dit gavai het mandaat van de bestuurder die hij vervangt. De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 25

De raad kiest onder zijn leden een voorzitter, een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris.. Een lid van de raad kan één of meer van deze functies vervullen. In geval de voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de oudste der aanwezige bestuurders.

Artikel 26

De raad wordt bijeengeroepen door de voorzitter en/of de secretaris, zo dikwijls als de belangen van de vereniging het vereisen en minstens éénmaal per jaar. De vergaderingen worden gehouden op de plaats die in

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

de oproepingsbrieven wordt vermeld. Hij kan slechts beslissen indien de meerderheid van de leden aanwezig of vertegenwoordigd is. Iedere verhinderde of afwezige bestuurder kan schriftelijk volmacht verlenen aan een endere bestuurder om hem op de vergadering te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De opdrachtgever wordt in dit geval geacht aanwezig te zijn,

Met een besluit van de raad van bestuur wordt gelijkgesteld een gedagtekend stuk dat door aile bestuurders is ondertekend en waarvan melding is gemaakt in het notulen register.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt de doorslag. Van de beslissingen worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven worden in een speciaal register. De notulen worden aan alle bestuurders toegezonden. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden door de voorzitter en de secretaris ondertekend. Ingeval van verhindering van de voorzitter, door twee leden van de raad van bestuur.

Artikel 27

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide macht voor het beheer en het bestuur van de vereniging.

De raad van bestuur legt binnen de zes maand na het afsluiten van het boekjaar de rekeningen van het voorbije boekjaar en de begroting voor het komende boekjaar voor ter goedkeuring aan de algemene vergadering.

Enkel de handelingen die krachtens de wet of deze statuten tot de exclusieve bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, zijn uit de bevoegdheid van de raad van bestuur gesloten

Artikel 28

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, opdragen aan één of meer afgevaardigd bestuurder(s) of gevolmachtigde(n) inzake het dagelijks bestuur en waarvan hij de machten en gebeurlijk het salmis of bezoldiging vaststelt. De raad van bestuur kan te allen tijde de afgevaardigd bestuurder(s) afzetten entof vervangen.

Artikel 29

De raad van bestuur treedt in rechte op in naam van de vereniging als eiser en als verweerder, op vraag van de voorzitter of van de afgevaardigd bestuurder.

De handelingen die de vereniging verbinden, andere dan deze betreffende het dagelijks bestuur, worden, behoudens bijzondere delegatie door de raad van bestuur, ondertekend door twee bestuurders die ten overstaan van derden geen staving van hun machten dienen te geven.

Artikel 30

Door de bestuurders worden geen persoonlijke verplichtingen aangegaan omwille van hun functie, hun aansprakelijkheid is beperkt tot het vervullen van de hun gegeven opdracht.

Artikel 31

De secretaris, en bij diens afwezigheid de voorzitter, is gemachtigd, ten voorlopige of definitieve titel, de vrijgevigheden te aanvaarden die aan de vereniging worden gedaan en aile nodige formaliteiten te vervullen voor de verkrijging ervan.

TITEL VII CONTROLE

Artikel 32

Overeenkomstig artikel 17 paragraaf 5 van de wet op de vereniging zonder winstoogmerk en zolang de verenging beantwoordt aan de criteria van de "kleine vereniging" zoals bepaald in voormeld artikel, dient geen commissaris aangeduid te worden.

Wanneer de vereniging echter niet meer beantwoordt aan voormelde criteria, dient de controle toevertrouwd te worden aan één of meer commissarissen, benoemd door de algemene vergadering,

TITEL VIII REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Artikel 33

MOD 2.2

\faon. Luik B - Vervolg

behouden De raad van bestuur kan aan de algemene vergadering een reglement van inwendige orde voorstellen. Dit

aan het

Belgisch reglement kan door de algemene vergadering worden gewijzigd bij gewone meerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden,

Staatsblad

TITEL IX ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 34

Het boekjaar van de vereniging loopt van 1 januari tot 31 december

Artikel 35

De rekeningen van het verlopen jaar en de begroting van het volgende jaar zullen jaarlijks onderworpen worden aan de goedkeuring van de jaarlijkse algemene vergadering.

Artikel 36

In geval van ontbinding van de vereniging benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars. Zij bepaalt hun bevoegdheid en de bestemming die aan de netto-activa van het patrimonium moet worden gegeven.

Deze bestemming moet zoveel mogelijk overeenkomen met het doel waarvoor de vereniging zonder winstoogmerk werd opgericht.

Deze beslissingen en de naam, het beroep en het adres van deze vereffenaar(s) worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Artikel 37

Alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk voorzien, werd zal worden geregeld volgens de toepasselijke wet.

HOOFDSTUK til - VOLMACHTEN

Zijn benoemd als als bestuurder in de Raad van Bestuur:

Bert Becks, Oudegraanmarkt 11 b2 1000 Brussel, Voorzitter

Maggy Princen, Gansbeekstraat 46, 3740 Bilzen, Secretaris

Fern Mussels, Oudegraanmarkt 11 b2, 1000 Brussel, Penningmeester

Gedaan op 1 juli, 2012

Getekend:

Bert Becks Maggy Princen Fem Mussels

Oprichter Oprichter Oprichter

Op de laatste blz. von Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso :13aam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
ANGELCENTER, AFGEKORT : ACE

Adresse
SCHEEPVAARTKAAI 16A 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande