ANJO-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANJO-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.798.232

Publication

15/01/2014
ÿþ Moa ward 51.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 6 -01- 201

HAfflifp

uIII IuWwuuu

" 140152

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm : BVBA

. .",-

ANJO-iNVEST 1

Zetel : 3511 Hasselt (Kermt), Lammerweg 5

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING EN BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Michaël VAN DER LINDEN, te Hasselt op 30 december 2013, neergelegd ter registratie Hasselt, de Ontvanger K. Blondeel, dat er door :

1/ De heer RENERS Johan Ghislain, geboren te Hasselt op 22 september 1967, gehuwd met mevrouw ZABLOCKI Anna hierna genoemd, wonende te 3511 Hasselt, Waterlozestraat 29.

2/ Mevrouw ZABLOCKI Anna Urszula, geboren te Hasselt op 2 februari 1,969, gehuwd met de heer RENERS Johan voornoemd, wonende te 3511 Hasselt, Waterlozestraat 29.

De echtgenoten RENERS-ZABLOCKI zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel, bij gebrek aan een huwelijkscontract, ongewijzigd tot op heden, aldus verklaard.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam ANJO-lNVEST, met zetel te 3511 Hasselt (Kermt), Lammerweg 5.

INBRENG:

Inbreng in natura:

De inbreng in natura omvat het aandelenpakket van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RENERS JOHAN".

Het betreft zevenhonderd vijftig (750) aandelen op naam, zijnde de totaliteit van de door de vennootschap; uitgegeven aandelen, die eigendom zijn van de huwelijksgemeenschap RENERS-ZABLOCKI.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RENERS JOHAN" werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Marc Van der Linden te Hasselt op 21 februari 1997, bij uittreksel gepubliceerd in de; Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 12 maart 1997, onder nummer 164. De statuten werden sinds de; oprichting niet gewijzigd.

Ingevolge beslissing van de Bijzondere Algemene Vergadering de dato 9 november 2001, bij uittreksel: gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 25 december 2001, onder nummer 679, werd het. kapitaal van de vennootschap omgezet in euro, en werd de nominale waarde van de aandelen afgeschaft.

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "RENERS JOHAN" heeft haar zetel te 3511 Hasselt (Kermt), Lammerweg 5.

De vennootschap is ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Hasselt onder nummer 0460.138.207, en is BTW-plichtig onder nummer BE 460.138.207,

De totale netto-inbrengwaarde van deze aandelen bedraagt tweehonderd achtentachtigduizend euro; (¬ 288.000,00).

Verslag van de bedrijfsrevisor;

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte: Aansprakelijkheid "Ravert, Stevens & G°", bedrijfsrevisorenkantoor te 1860 Meise, Hendrik Van Dievoetlaan 1,' hier vertegenwoordigd door de heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, aangesteld door de voornoemde oprichters,: heeft het verslag opgesteld over de inbreng in natura, zoals voorgeschreven door artikel 219 van het Wetboek' van Vennootschappen.

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavige akte. Verslag van de oprichters:

Vervolgens hebben de oprichters aan ondergetekende notaris het bijzonder verslag overgemaakt waarin zij het belang verwoorden dat de inbreng in natura voor de vennootschap heeft.

Een exemplaar van dit bijzonder verslag wordt eveneens neergelegd op de griffie van de bevoegde; Rechtbank van Koophandel.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 1 : Naam

De vennootschap is een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam BANJO-

INVEST'.

ARTIKEL 2 : Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3511 Hasselt (Kermt), Lammerweg 5.

De zetel kan zonder statutenwijziging door beslissing van de enige zaakvoerder of van alle zaakvoerders

samen overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het nederlandstalig of tweetalig

taalgebied.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad.

De enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen mogen bijhuizen, filialen, administratieve zetels,

uitbatingen, agentschappen, kantoren en bewaarplaatsen oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3 : Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in de meest uitgebreide zint

" het uitoefenen van de leiding en controle van de al dan niet aanverwante of gelieerde vennootschappen, van de leiding of controle van de vennootschappen in haar hoedanigheid van bestuurder of vereffenaar;

" het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan aan bedrijven, éénmanszaken en VZW's, zowel voor eigen rekening als in deelneming met derden, en dit alles zonder beperking;

'alle activiteiten uitgeoefend door een holdingmaatschappij;

" het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

" alle activiteiten met betrekking tot het uitvoeren van beleggingen en investeringen in vennootschappen;

" het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

" alle verrichtingen die betrekking hebben op het aankopen en verkopen, het laten bouwen (met het oog op de verhuur of de verkoop) of verbouwen, inrichting, onderhouden, huren, verhuren, verkavelen en beheren van onroerende goederen, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

" alle dienstprestaties van economische aard, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden. Hiertoe behoren onder meer het verstrekken van advies en consulting, zowel op het gebied van administratie, organisatie, management, informatica, financiën, marketing, juridische zaken en alle aanverwante vraagstukken.

Voormelde opsomming is niet op beperkende wijze aangegeven,

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan door middel van inbreng, overdracht, fusie, intekening, het nemen van een deelname of onder elke andere vorm van investering in effecten of roerende rechten, van financiële tussenkomst of onder elke andere vorm, deelnemen in alle zaken, ondernemingen, samenwerkingen of vennootschappen van eenzelfde, analoog, gelijkaardig of samenhangend doel of met een doel dat de ontwikkeling van zijn eigen onderneming kan bevorderen, haar van grondstoffen kan voorzien of de afname van haar produkten en diensten kan vergemakkelijken.

ARTIKEL 4 : Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Behoudens gerechtelijke ontbinding kan zij slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

ARTIKEL 5 : Kapitaal

Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achtentachtigduizend euro (¬ 288.000,00) en is vertegenwoordigd door tweehonderd achtentachtig (288) aandelen, zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van één/tweehonderd achtentachtigste (1/288) elk.

ARTIKEL 13 : Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke 'of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

ARTIKEL 14 : Vertegenwoordiging

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij elk afzonderlijk de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 19 : Jaarvergadering, bijzondere en buitengewone algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal jaarlijks gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni, om 18.00 uur, in de maatschappelijke zetel. Indien die dag een wettelijke feestdag is, zal de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden worden.

ARTIKEL 21 : Boekjaar

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

} ~ Voor- ARTIKEL 26 "

behouden Voor alles wat niet opgenomen is in de statuten wordt verwezen naar de beschikkingen van het Wetboek

aan het van Vennootschappen. Dientengevolge worden de beschikkingen van dit wetboek waarvan niet uitdrukkelijk zou

Belgisch zijn afgeweken, geacht opgenomen te zijn in de huidige statuten van de vennootschap en worden de bedingen

Staatsblad die in tegenspraak zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, geacht niet geschreven te zijn.

OVERGANGSBEPALINGEN EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Eerste boekjaar:

Het eerste boekjaar vangt aan op heden, om te eindigen op 31 december 2014.

Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering zef gehouden worden in het jaar 2015.

Benoeming zaakvoerders:

De oprichters nemen, in afwachting van de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank van een

uittreksel uit de oprichtingsakte waardoor de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt, volgend besluit met

éénparigheid van stemmen:

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt aangesteld, voor de duur van de vennootschap:

..de heer RENERS Johan voornoemd;

die verklaart dit mandaat te aanvaarden, onder de bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die

zich hiertegen verzet.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.







Bijlagen brij het Belgisch-Stutsülâtt =15/0172014 _ Annëxés ilü 1VrónifeurTiélgë VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Getekend notaris Michaël VAN DER LINDEN, Toekomststraat 56 te 3500 Hasselt,

TEGELIJK HIERBIJ NEERGELEGD.

Voor eensluidend afschrift, voor ontledend uittreksel, verslag bedrijfsrevisor en en bijzonder verslag

oprichter.















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 26.08.2015, NGL 17.09.2015 15590-0564-012

Coordonnées
ANJO-INVEST

Adresse
LAMMERWEG 5 3511 KURINGEN

Code postal : 3511
Localité : Kuringen
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande