ANNAINVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNAINVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.905.090

Publication

01/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 30.06.2014 14229-0123-011
07/11/2012
ÿþ~

Voorbehouden aan het 13efg1sch Staatsblad

MadZi

In de bijlagen. bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r,anrLafflgo ter ydtite wr rechtbnr,l: ix, tç4npllandai lh TnitGF.1;I:.«N

, . 2 q. -10.- 2012

De Hootdgriffier; Griffie .

Ondernemingsnr : . 0$ 4 9 4 9" Q s U 9 0

Benaming

(voluit) Annainves

Rechtsvorm : Besloten vennoótsçhap reet beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3630 Maasmechelen (Leut), Steenakkerstraat 43

Onderwerp akte ; Oprichting

Er blijkt uit een akte Verleden door Meester Filip JUNIUS, notaris te Hasselt (Kievit), op 23 oktober 2012, te registreren, dat:.-

11 mevrouw VONK lnès, geboren te Gouda (Nederland) op 17 mei 1971, wonende te 3630 Maasmechelen (Leut), Steenakkerstraat 43, en haar echtgenoot

21 de heer NEVEN Peter Johan Victor, geboren te Herk-de-Stad op 17 januarl 1967, wonende te 3630 Measniechelen (4eut), Steenakkerstraat 43

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht voor onbepaalde duur als volgt:

Ë Naam:Annainvest

Maatschappelijke zetel : 3630 Maasmechelen (Leut), Steen akkerstraat 43

DoeI:'

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of voor gezamenlijke rekening met derden :

 het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

 alre studiën en operaties met betrekking totalle onroerende goederen én rechten en tot alle roerende

goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop en, in het algemeen, aile operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van aile bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

 de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer e.n de valorisatievan alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van elle roerende goederen en rechten;

 het stimuleren, de planning en coôrdinafie van de ontwikkeling van de vennoot-schappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

iA II III RHIN IN IIII II II I~Ni

*iaisiesa*

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriele of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van aile intellectuele rechten en industrile of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag aile roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk

Op de laatste blz. van t.uik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij vande perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in aile bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Geplaatst Kapitaal: Het geplaatste kapitaal bedraagt één miljoen zeshonderdduizend euro (1.600.000,00 E), vertegenwoordigd door duizend zeshonderd aandelen, zonder vermelding van waarde, die elk één/duizendzeshonderdste (1/1.600ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, in geld onderschreven door de oprichters elk voor 800 aandelen.

Elk aandeel is volstort. De vennootschap heeft aldus 1.600.000 Euro tot haar beschikking. De volstorting overeenkomstig artikel 224 van het wetboek van vennootschappen op een bijzondere rekening werd aan de instrumenterende notaris aangetoond door de Fortis Bank (agentschap Eisden te Maasmechelen) zoals blijkt uit het bewijs van deponering, verstrekt door de voormelde bank op 19 oktober 2012

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari van elk jaar en eindigt op eenendertig december, het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2013

Reserves; verdeling van de winst:

Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd voorafgenomen tot vorming van het wettelijk reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de toepasselijke bepalingen in de vennootschappenwet.

De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder. Saldo na vereffening:

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening, worden de netto-activa onder de vennoten verdeeld, in verhouding met het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door opvragingen van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld of effekten ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden volgestort.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Jaarvergadering: Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei, om achttien uur (voor het eerst in 2014)

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Wanneer de vennootschap slechts een vennoot telt, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

Wanneer de vennootschap meerdere vennoten telt, kan elke vennoot zijn stem uitbrengen, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber, al dan niet vennoot en drager van een schriftelijk volmacht. De volmachten moeten worden voorgelegd aan de algemene vergadering, om aangehecht te worden aan de notulen van de vergadering.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de agenda de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze brief wordt aangetekend aan de vennootschap toegezonden en moet ten laatste vôôr de vergadering op de zetel besteld zijn.

Bestuur:

i

"

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor de door haar te bepalen duur en steeds door de algemene vergadering afzetbaar.

Indien een rechtspersoon benoemd wordt als zaakvoerder dient deze overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aan te duiden, belast met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Vertegenwoordiging

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, met inachtname van de wettelijke regeling inzake het tegenstrijdig belang.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zullen zij hetzij alleen hetzij gezamenlijk of ais college optreden, zoals bepaald door de algemene vergadering.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen, Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geooroofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

* Werd benoemd tot zaakvoerder voor een onbepaalde duur : de heer Peter Neven voornoemd.

* Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

notaris F. Junius

tegelijk neergelegd : de expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

'Voorbehouden aan het , Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

31/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 31.07.2015, NGL 28.08.2015 15488-0119-013
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.10.2016, NGL 28.10.2016 16664-0381-013

Coordonnées
ANNAINVEST

Adresse
STEENAKKERSTRAAT 43 3630 LEUT

Code postal : 3630
Localité : Leut
Commune : MAASMECHELEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande