ANNELEEN GERAERTS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANNELEEN GERAERTS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.544.293

Publication

05/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.07.2014 14381-0601-012
07/11/2011
ÿþ Mod 2.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

-Bijlagen bij bet BëIgisch Staatsblad' = D7/117201T - Annexes du-Moniteur bëlgë

Ondernemingsnr : O 5ÿ/j, ,2q3

Benaming

(voluit) : ANNELEEN GERAERTS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3600 Genk, Stalenstraat 127

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een nog te registreren akte verleden voor notaris Monique SERONVALLE te Genk op 20 oktober 2011, blijkt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'ANNELEEN GERAERTS' werd opgericht met volgende statutaire bepalingen en kenmerken :

- OPRICHTER: mevrouw GERAERTS Anneleen Colette Hendrik, geboren te Genk op 22 april 1975, wonende te 3600 Genk, Stalen straat 127 / 1.

- ZETEL: 3600 Genk, Stalenstraat 127.

- DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verlenen van managementadvies en bijstand in de ruime zin aan eender wie: worden onder meer bedoeld het verstrekken van adviezen van organisatorische, commerciële, technische, financiële en administratieve aard, alsmede op het vlak van het bedrijfsbeleid.

- In het algemeen het ter beschikking stellen van een gestructureerd dienstenadvies-, hulp- en bestuurdersbijstandspakket. Dit aires in de meest ruime zin.

- Het participeren onder welke vorm het ook zij, in de oprichting, ontwikkeling, omvorming en controle van' alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële of financiële, technische, industriële of andere, de: verwerving van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving, koop op vaste lening of aankoopoptie, verhandeling of op iedere andere wijze.

- Het uitoefenen van mandaten van bestuurder en/of vereffenaar in andere ondernemingen of vennootschappen.

- Holdingvennootschap.

- Onderneming in onroerende goederen voor eigen rekening, welke onder meer bevat de verwerving, vervreemding, het beheer, de uitbating, de valorisatie, de verkaveling, de huur en verhuur, het doen bouwen en verbouwen, evenals aile onroerende verhandelingen in de meest ruime zin, inbegrepen de onroerende leasing.

- Voor eigen rekening: onderneming in roerende financiële goederen in de ruime zin, zoals onder meer kopen en verkopen van aandelen, fondsen, enzovoort.

- De vennootschap mag zich borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypotheceren voor verbintenissen door derde personen of bestuurders of aandeelhouders aangegaan.

- Tussenpersoon in de handel, als makelaar in goederen, als zelfstandig handelsvertegenwoordiger, als commissionair en als consignatie.

Het adviseren, organiseren en bemiddelen in de aan- en verkoop, de invoer- en uitvoerhandel; het voeren. van algemene tradingactiviteiten, met inbegrip van de groot- en kleinhandel, de invoer- en uitvoerhandel.

- Het financieren van aan- en verkooptransacties al dan niet op termijn, van alle roerende en onroerende goederen, het verstrekken van leningen en kredieten, alsmede alle commerciële en financiële verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij dit doel aansluiten.

- De kleinhandel, het vervaardigen en herstellen van goud- en zilverwerk en juwelen, waaronder gouden en zilveren artikelen, echte parels, edelstenen, alsmede medailles, juwelen en linten voor eretekens, fantasiejuwelen, uurwerken, wekkers, horloges, lederwaren en reisartikelen, snuisterijen en fantasieartikelen,' souvenirs, folkloreartikelen en kleine religieuze voorwerpen, luxeartikelen, precisieartikelen en kunstvoorwerpen.

De vennootschap kan zowel in België ars in het buitenland, alle roerende en onroerende, handels- en' nijverheids- en financiële zake verrichten die van aard zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken, uit te breiden of te vergemakkelijken, en in rechtstreeks of onrechtstreeks verband staan met alle gelijkaardige of verband houdende doelen. Ze zal door alle middelen mogen samenwerken of deelnemen aan alle: ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde gelijkaardig doel nastreven. Deze deelneming kan op eender welke manier gebeuren.

- KAPITAAL: ¬ 18.600,00 vertegenwoordigd door 100 aandelen.

Neergelegd ter grittie der t rechtbank v . koophandel te TON

211 e10e 2051 De Hoofdgriffier, Griffie

111

" 11167291"

bet ar

BE

Sta

~

Voor" rehtden aan het Belgisch Staatsblad

Iijïagen bij het Belgisch Staatsblad - 07T11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Alle aandelen zijn door de oprichter ingeschreven a pari in speciën als volgt: mevrouw GERAERTS

Anneleen voornoemd, schrijft in op het kapitaal ten bedrage van 18.600 euro en volstort dit ten belope van

15.000 euro. In ruil voor haar inbreng ontvangt zij 100 aandelen.

- BESTUUR: niet-statutaire zaakvoerder: GERAERTS Anneleen voornoemd.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid

hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van

;} diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als

verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere

volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde

bevoegdheidsoverdrachten doen.

- ALGEMENE VERGADERING: de eerste vrijdag van de maand juni om 19 uur.

Eerste jaarvergadering in 2013.

" Vermits alle aandelen op naam zijn, kan met oproeping bij aangetekende brief, bevattende de dagorde, worden volstaan, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. Deze brieven worden, minstens vijftien dagen voor de algemene vergadering, aan de vennoten, de zaakvoerder(s) en, in voorkomend geval, de commissaris, gezonden.

- BOEKJAAR: begint op 1 januari en eindigt op 31 december; eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012. - RESERVES:

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

Geen uitkering mag echter geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van art. 320 W. Venn.

- VOLMACHT: aan Gielen Brecht of een andere gelastigde van accountantskantoor A & T Group met kantoor te Hasselt, Genkersteenweg 204, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de BTW-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL om tesamen te worden neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel tesamen met een uitgifte van gemelde oprichtingsakte en het formulier voor de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Notaris Monique SERONVALLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ANNELEEN GERAERTS

Adresse
STALENSTRAAT 127 3600 GENK

Code postal : 3600
Localité : GENK
Commune : GENK
Province : Limbourg
Région : Région flamande