ANSOMA BP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANSOMA BP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.041.738

Publication

31/10/2013 : ME. - JAARREKENING 28.02.2013, GGK 05.08.2013, NGL 28.10.2013 13640-0363-012
13/03/2012
ÿþ Mod Word 11.1

t_ it 13 ! ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111,141/11,16111(11,111,11111111

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 9 -02- 2012

rfflELT ,

Ondernemingsnr : ,c-z, -8104

Benaming

(voluit) : Artsoma BP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Koolmijnlaan 26 te 3550 Neusden-Zolder

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID - BENOEMINGEN.

Uit een akte, verleden voor Leen Van Breedam, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Marij Hendrickx' & Leen Van Breedam, geassocieerde notarissen", met zetel te Heusden-Zolder (Zolder), Koeltorenlaan 11, op 27 februari 2012, blijkt onder meer wat volgt:

1) Er is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "Ansoma BP" opgericht voor onbepaalde duur, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 26.

2) Als oprichters zijn opgetreden:

a) Mevrouw BONGAERTS Marleentje Gertrude Maria, geboren te Heusden op 28 september 1962, uit de echt gescheiden, wonende te 3550 Heusden-Zolder, De Hoeven 22.

b) Mevrouw POELMANS Sofie, geboren te Heusden-Zolder op 31 oktober 1983, ongehuwd, wonende te 3550 Neusden-Zolder, Koolmijnlaan 26 bus 11.

c) De heer POELMANS Marijn, geboren te Heusden-Zolder op 19 april 1985, ongehuwd, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 26 bus 12.

d) De heer POELMANS Andries, geboren te Heusden-Zolder op 5 augustus 1991, ongehuwd, wonende te 3550 Neusden-Zolder, De Hoeven 22.

3) De vennootschap heeft tot doel:

" groot- en kleinhandel in papierartikelen, boeken en albums, bureelartikelen in de ruimste zin van het woord, lederwaren en bureaumachines;

" groot- en kleinhandel in non-food artikelen; met andere woorden de distributie van alle mogelijke producten en materialen rechtstreeks of onrechtstreeks bestemd voor de vrijetijds-sector zoals gadgets, hobby-, sport-, school-, kerst-, baby-, speelgoed-, auto-, geschenk-, camping- en tuinartikelen en aile producten en materialen nodig voor decoratie en interieur-inrichting zoals behang, verf, vloer- en wandbekleding, verlichting, huisraad en meubelen.

" het uitvoeren van aile activiteiten in verband met opsporing, selectie, aanwerving en terbeschikkingstelling van personeel, kaderleden, bestuurders, vennoten, zakelijke partners, head-hunting en aanverwante diensten.

" het verwerven van participaties in eerder welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

" managementactiviteiten van holdings, met name het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementactiviteiten.

" het verlenen van technisch, administratieve en financiële bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, planning, organisatie, efficiëntie, toezicht, marketing, productie, en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

" het optreden als tussenpersoon in het kader van een zelfstandige handelsagentuur overeenkomst, franchise overeenkomst of enige andere vorm van commissionair of handelsbemiddeling in de ruimste zin van het woord voor de hierboven vernielde goederen

" voor eigen rekening zowel in België als in het buitenland:

A. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering-van onroerende goederenaan, derden,_ het aankopen, _verkopen,. ruilen,_ bouwen,_ verbouwen, Op de laatste blz. van Luikg vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - Vervolg

onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan en' verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, evenals alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

B. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een roerend patrimonium; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kas-bons of andere roerende waarden, van welke aard ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handeisfinanciële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het opnemen van bestuursmandaten in, en het optreden als adviseur bij aile mogelijke ondernemingen en vennootschappen en verder alle verrichtingen die behoren tot de activiteit van een zogenaamde houdstermaatschappij en dit alles in binnen- en buitenland Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

" de vennootschap mag daarbij in België of in het buitenland alle onroerende en roerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

4) Het geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro, afbetaald tot beloop van zesduizend tweehonderd euro met geldelijke inbrengen, als volgt;

- door mevrouw Bongaerts Maneentje, oprichter voornoemd sub a), tot beloop van achttienduizend tweeënveertig euro (¬ 18.042,00), waarvan voorafgaandelijk zesduizend veertien euro (¬ 6.014,00) afbetaald;

- door mevrouw Poelmans Sofie, oprichter voornoemd sub b), tot beloop van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvan voorafgaandelijk tweeënzestig euro (¬ 62,00) afbetaald;

- door de heer Poelmans Marijn, oprichter voornoemd sub c),tot beloop van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvan voorafgaandelijk tweeënzestig euro (¬ 62,00) afbetaald;

- door de heer Poelmans Andries, oprichter voornoemd sub d), tot beloop van honderd zesentachtig euro (¬ 186,00), waarvan voorafgaandelijk tweeënzestig euro (¬ 62,00) afbetaald.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen zonder vermelding van waarde, met elk een fractiewaarde van één/honderdste van het geplaatst kapitaal.

5) De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten; zij worden benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van beheer en beschikking te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

6) Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 maart van elk jaar en eindigt op 28/29 februari van het daaropvolgende jaar. Het eerste maatschappelijk boekjaar eindigt op 28 februari 2013.

7) De jaarvergadering heeft plaats op de eerste maandag der maand augustus om negentien uur en voor de eerste maal op maandag 5 augustus 2013, in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het Vlaams of Brussels gewest waar de vennootschap gevestigd is, aangeduid in de oproeping.

8) Het batig overschot der resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten, dat de winst of een dee! ervan, zal worden gereserveerd.

9) Er werden drie zaakvoerders aangesteld voor de duur van de vennootschap, te weten:

Mevrouw BONGAERTS Marleentje Gertrude Maria, geboren te Heusden op 28 september 1962, uit de echt gescheiden, wonende te 3550 Heusden-Zolder, De Hoeven 22;

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "SoPo Management", met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 26 bus 11, ondernemingsnummer 0840.725.526, rechtsgebied Hasselt, belasting over de toegevoegde waarde-plichtige; waarvoor als vaste vertegenwoordiger zal optreden in het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen mevrouw Poelmans Sotie, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 26 bus 11;

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M.R.N. Management", met maatschappelijke zetel te 3550 Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 26 bus 12, ondernemingsnummer 0840.728.692, rechtsgebied Hasselt, belasting over de toegevoegde waarde-plichtige; waarvoor als vaste vertegenwoordiger zal optreden in

. ~ Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Staatsblad =131Ü3 2012 = Annëxés eu Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

_ V

het kader van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen de heer Poelmans Marijn, wonende te 3550'

Heusden-Zolder, Koolmijnlaan 26 bus 12; die allen aanvaard hebben.

Het mandaat van de zaakvoerders is niet bezoldigd.

10) Er werd geen commissaris benoemd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, afgeleverd vôôr registratie, om in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-fotografisch afschrift van de oprichtingsakte.

Getekend door geassocieerd notaris Leen Van Breedam te Zolder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/10/2015 : ME. - JAARREKENING 28.02.2015, GGK 03.08.2015, NGL 29.10.2015 15657-0083-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 29.02.2016, GGK 01.08.2016, NGL 30.08.2016 16530-0462-012

Coordonnées
ANSOMA BP

Adresse
KOOLMIJNLAAN 26 3550 HEUSDEN-ZOLDER

Code postal : 3550
Localité : HEUSDEN-ZOLDER
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande