ANTRASIET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ANTRASIET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 884.200.629

Publication

01/10/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Md 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

R BELG ' Noorübldijior grlifiiTer reetimk

- 2014 TAATSKIkr :, v. koopharkie.1 Antweirpen, ald. Tomme'

_" _   ........

1 2 SEP. 2-lig

" grleMffie

Ondernemingsnr : 0884.200.629

Benaming

(voluit) : ANTRASIET

Rechtsvorm Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Hermisweg 39/A-1, 3660 Opglabbeek

Onderwerp akte Benoeming, ontslag zaakvoerder en overdracht van aandelen

In de overeenkomst afgesloten op 02 mei 2014 tussen de aandeelhouders en tevens zaakvoerders,

dhr. Creemers Sven en dhr Creemers Bjeirn werd overeengekomen:

- Dat dhr. Creemers Bjbm zijn mandaat als zaakvoerder bij Antrasiet BVBA beincligd op 02 mei 2014.

- Overdracht van zijn 49 aandelen aan dhr. Creemers Sven op 02 mei 2014.

Overname van de rekening-courant zaakvoerder/ vennoot van dhr. Creemers BjEern door dhr. Creem ers

Sven op 02 mei 2014.

Er wordt dhr. Creemers Bel« volledige kwijting gegeven voor de gestelde daden van beheer als zaakvoerder van deze vennootschap:

Benoeming van nieuwe zaakvoerder.

Wordt als nieuwe zaakvoerder benoemd vanaf 02 mei 2014, dhr. Creemers Sven , wonende te 3660

Opglabbeek, Hermisweg 39.

Opgemaakt te Opglabbeek, 09 september 2014.

(getekend)

Creemers feu) Creemers Sven

*14178842*

24 -0

BELGISCH

MONITE

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso -Naam en handtekening,

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 19.08.2013 13438-0283-009
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 22.06.2012 12208-0440-009
28/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 22.06.2012 12208-0210-009
20/04/2012
ÿþ Mod 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

Neergelegd ter griffie der rechtbank y. koophandel te TONGEREN

10 -04- 2012

De HoofdgriffierPariffie

15111(eRtel

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Ofldernemingsnr : 0884.200.629

Benaming

(voluit) : IL CAPPUCCINO

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 OPGLABBEEK, Hermisweg 39/A-1

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Ivo VRANCKEN te Genk op 30 maart 2012, dragende de melding : "Geregistreerd drie bladen geen verzending te Genk op 3 april 2012. Boek 5/137 blad 71 vak 08. Ontvangen ; vijfentwintig euro. De e.a. inspecteur a.L (getekend) Luc DRIESEN, houdende buitengewone, algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid IL CAPPUCCINO, waarvan dat met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen werden genomen :

EERSTE BESLUIT : De vergadering stelt vast dat bij beslissing van de algemene vergadering van 1 maart' 2012 de zetel van de vennootschap werd verplaatst naar 3660 Opglabbeek, Hermisweg 39/A-1 (Bijlagen Belgisch Staatsblad van 27 maart 2012, nummer 12063438).

TWEEDE BESLUIT : De vergadering besluit de naam van de vennootschap te wijzigen van "IL CAPPUCCINO", naar "ANTRASIET'.

DERDE BESLUIT : De vergadering besluit de statuten aan te passen en te herwerken zodat deze statuten in overeenstemming kunnen gebracht worden met het Wetboek van vennootschappen en in het bijzonder met de hervormingen die aan dit Wetboek werden doorgevoerd (ontbinding en vereffening; elektronische algemene vergadering).

VIERDE BESLUIT : Als gevolg van de voorgaande besluiten, besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt

- Artikel 1 luidt voortaan als volgt:

" De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met als benaming, "ANTRASIET". Zij is opgericht voor onbepaalde duur."

- Artikel 2, eerste zin luidt voortaan als volgt:

" De vennootschap heeft haar zetel te 3660 Opglabbeek, Hermisweg 39/A-1,"

- Inlassing van een nieuw artikel 12 (na het huidige artikel 11):

" Artikel 12.  Elektronische algemene vergadering

Uitoefening van het recht schriftelijke vragen te stellen langs elektronische, weg vóór de algemene vergadering

Vanaf de mededeling van de oproeping kunnen de vennoten schriftelijk vragen stellen aan de zaakvoerders en aan de commissarissen, die tijdens de vergadering zullen worden beantwoord, voor zover die vennoten. voldoen aan de formaliteiten die vervuld moeten worden om tot de vergadering te worden toegelaten. Die vragen kunnen langs elektronische weg tot de vennootschap worden gericht via het in de oproeping tot de vergadering vermelde adres.

De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de dag van de algemene vergadering te ontvangen.

Uitoefening van het stemrecht langs elektronische weg vóór de algemene vergadering

Iedere vennoot heeft de mogelijkheid langs elektronische weg op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, op de volgende wijze:

bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

-de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

-het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

-de agenda van de vergadering;

-de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen;

-de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval, met een geavanceerde elektronische handtekening. in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vôôr de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige leden te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen. Deelneming aan de algemene vergadering op afstand langs elektronische weg

§ 1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel, Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden. De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg ais aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn ' bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deel-neemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uitte oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand. " - Hernummering van de volgende artikelen

- Artikel 16 (nieuw artikel 17) luidt voortaan als volgt:

De algemene vergadering die uitspraak dient te doen over de ontbinding van de vennootschap, dient zich te schikken naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen en dient alle voorafgaande formaliteiten te vervullen.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering daartoe één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en bezoldigingen vaststelt. De vereffenaars treden pas in functie nadat de ' rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de : algemene vergadering. Zo de rechtbank weigert over te gaan tot bevestiging van hun benoeming, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel heeft gesteld tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan door de rechtbank van koophandel. Zij kan deze handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Indien bewijzen van deelgerechtigheid bestaan komen deze in aanmerking voor hun deel in de te verdelen massa samen met de aandelen doch slechts nadat deze laatste hun inbreng kregen terugbetaald.

De vereffenaar(s) moet(en) in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening overzenden aan de griffie van de rechtbank van Koophandel. Vanaf het tweede vereffeningsjaar moet deze omstandige staat nog slechts jaarlijks aan de griffie worden 'overgezonden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars of de vereffenaar het plan van verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de bevoegde rechtbank van koophandel"

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering;

-gecodrdineerde statuten.

Notaris Ivo VRANCKEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Cr

z

27/03/2012
ÿþ Copie à publier aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe Mo0 WORD 11.1

Fzi

M( " iaossaae*

N° d'entreprise : 0884.200.629_ Dénomination

(en entier) : 1L CAPPUCCINO

15 13- 2(..i2

Greffe

(en abrégé) :

Forme juridique : Société privée à responsabilté limité

Siège : 6150 ANDERLUES - RUE LACHEREZ 25/6

(adresse complète)

Oblet(s) de l'acte :Rapport de l'assemblée générale extraordinaire

Rapport de l'assemblée générale extraordinaire tenue le : 01-03-2012,

Le président ouvre l'assemblée générale extraordinaire et notes que tous les actions sont présentes. L'assemblée générale extraordinaire approuve les changements suivants

- On accepte à partir d'aujourd'hui, la démission de Monsieur PSZCZOLA MARC - NNR. 631113-033.07 comme gérant et on lui donne décharge pour son mandat.

- On décide de nommer comme gérant non rémunéré et ce pour une durée indéterminée depuis ce jour Monsieur CREEMERS BJORN né le 22-05-1981 et habitant à 3680 Maaseik - Diestersteenweg 21, qui déclare d'accepter cette fonction.

- A compter d'aujourd'hui le siège sociale s'installe à : 3660 OPGLABBEEK - HERMISWEG 39/A-1

Apres la prise de ces décisions l'assemblée générale extraordinaire a été levée.

Gérant:

CREEMERS BJORN.

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

24/05/2011
ÿþOndernemingsnr : 0884.200.629.

Benaming

(voluit) :.IL CAPPUCCINO

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3660 OPGLABBEEK - HERMISWEG 39/A

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder - Verplaatsing maatschappelijke zetel Bijzondere algemene vergadering:

Op een bijzondere algemene vergadering gehouden op 01-04-2011 op de maatschappelijke zetel zijn in de aanwezigheid van de zaakvoerder en aandeelhouders de volgende beslissingen genomen:

VANHORENBEEK JEAN NNR° 780808-211.79 neemt per direct ontslag als zaakvoerder,

Met eenparigheid van stemmen wordt voor onbepaalde tijd als zaakvoerder benoemd: Dhr. PSZCZOLA MARC - RRN° 631113-033.07 en wonende te FR- 59100 Roubaix - Rue de Rourcoing 29 bt 3 die dit mandaat aanvaardt.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt vanaf heden verplaatst naar: 6150 ANDERLUES - RUE LACHEREZ 25/6

Na het nemen van deze beslissingen werd de vergadering opgeheven.

Getekend door:

PSZCZOLA MARC

ZAAKVOERDER

Motl 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

M

nu ui i ii in i lu t11

*11078046'

b

S.

Neergelegd ter grihie der rechtbank v. koophandel te TONGEREN

12=4 = 2011

De Hovld9riffiet, Griffi: . 41111

{

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Annexes dü"Moniteur Iiélgé

Bijlagen bij hëtBeïgisch-StaatsbI dÿÿ 24/051201T

05/12/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 19.06.2008, NGL 02.12.2008 08834-0037-009

Coordonnées
ANTRASIET

Adresse
HERMISWEG 39/A-1 3660 OPGLABBEEK

Code postal : 3660
Localité : OPGLABBEEK
Commune : OPGLABBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande