APOTEEK J. DRAULANS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTEEK J. DRAULANS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 420.545.874

Publication

21/05/2014
ÿþ IL ir ~.M ~'~ ~Mf~~, ~ - Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

á 1IIIIIug~i1111iyiNw1w RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

09 MEI 201k

Griffie





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : BE 0420.545.874

Benaming : APOTEEK J. DRAULANS BVBA

(voluit): (verkort) : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid 3550 Heusden-Zolder (Neusden), Guido Gezellelaan 39

Rechtsvorm

Zetel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een buitengewone algemene vergadering, gehouden voor mij, Fabienne Hendrickx, notaris te Beringen, op 31 maart 2014, blijkt hetgeen volgt :

BERSTE BESLISSING - KENNISNAME VAN BESLISSING TOT UITKERING VAN TUSSENTIJDS 121VIDEND

De Voorzitter deelt mee dat op 7 maart 2014 alle vennoten op een bijzondere algemene vergadering hebben beslist om, na de vaststelling van de belaste reserves van de Vennootschap zoals die ten laatste op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd, een tussentijds dividend uit te keren ten bedrage van TWEEHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (£ 240.000,00).

Elk van de vennoten heeft alsdan benadrukt dit tussentijds dividend, afkomstig van de belaste reserves, overeenkomstig artikel 537 Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB) onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de Vennootschap na inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) door de vennootschap.

TWEEDE BESLISSING  VERSLAGEN INZAKE KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA De voorzitter legt het bijzonder verslag voor van de zaakvoerder de dato 20 maart 2014 inzake de kapitaalverhoging door inbreng in natura.

Tevens legt hij het verslag voor opgemaakt door de heer Hubert Vencken, bedrijfsrevisor, optredend voor de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "HUBERT VENCKEN", kantoor houdende te 3960 Bree, Milieustraat 34, omtrent de kapitaalverhoging door inbreng in natura. Het verslag is opgemaakt op 28 maart 2014 en de conclusies luiden als volgt:

`BESLUIT

(fit mijn onderzoek, met betrekking tot de geplande kapitaalverhoging in APOTEEK J DRAULANS BVBA bestaande uit de omzetting van de schuldvordering welke ontstaan is uit de uitkering van een netto dividend, voor een totaal bedrag van E 216.000,00, is gebleken dat naar mijn mening en onder voorbehoud van de continuïteit van de vennootschap:

1, de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrjsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van de waarde van de verhoging van de bestaande aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10 94;

2 onder voorbehoud van de niet-naleving van de vormvoorschriften inzake de bijeenroeping van de

algemene vergadering:

de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

Luik B- vervolg

de door de partijen toegepaste waarderingswijze in het geheel genomen en onder normale omstandigheden bedr~fseconomisch verantwoord is en leidt tot een inbrengwaarde van E 216.000, 00, de waardering is gebaseerd op de nominale waarde van de in te brengen schuldvordering, na de uitkering van het netto dividend;

3. de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaat uit de verhoging van de fractiewaarde van de 150 reeds bestaande aandelen van APOTEEK J. DRAULANS BVBA, elk met een bedrag van 6' 1.440,00; het eigen vermogen van de vennootschap zal verminderen met een bedrag van E 24,000,00;

4. deze kapitaalverhoging volledig kadert in de programmawet van 28 juni 2013, artikel 537 WIB92;

5. deze kapitaalverhoging zal gerealiseerd worden zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Gezien alle aandelen in handen zijn van de inbrenger, is deze werkwijze evenwel verantwoord.

Mijn opdracht bestaat er echter niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Gedaan te Bree, 28 maart 2014

Getekend

Hubert VENCKEN

Bedrsrevisor

HUBERT VENCKENBVBA"

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van deze verslagen en ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan. De vergadering verklaart zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van deze verslagen en met de erin opgenomen conclusies.

DERDE BESLISSING: KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

De algemene vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WLB, het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap, thans bepaald op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 18.600,00), te verhogen met TWEEHONDERDZESTIENDUIZEND EURO (£ 216.000,00) om het aldus te brengen op TWEEHONDERDVIERENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 234.600,00) door de hierna beschreven inbreng in natura, zonder de creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde der aandelen,

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de huidige vennoten 1/ mevrouw LOUETTE Ann Nicole Elisabeth, geboren te Heusden op 7 februari 1968, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 39/0001, 2/ mevrouw DRAULANS Juliana Francisca Maria, geboren te Dessel op 31 januari 1939, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 43/1 en 3/ de heer LOUETTE Lodewijk Jan Maria Antoon, geboren te Zolder op 12 januari 1936, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 43/1, van een zekere, vaststaande en opeisbare vordering die zij hebben ten laste van de Vennootschap, zijnde een vordering ingevolge uitkering van een tussentijds dividend na inhouding van een roerende voorheffing van tien procent (10%), welke uitvoerig staat beschreven in het verslag van de Bedrijfsrevisor.

VIERDE BESLISSING: ONDERSCHRIJVING EN VOLSTORTING

De kapitaalverhoging wordt volledig onderschreven en volstort door de volgende inbreng in natura:

Beschrijving van de inbreng in natura:

De vennoten, 1/ mevrouw LOUETTE Ann, 2/ mevrouw DRAULANS Juliana en 3/ de heer LOUETTE Lodewijk, allen voornoemd, verklaren op de hoogte te zijn van de fmanciële toestand en van de statuten van de Vennootschap en zetten uiteen dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare vordering hebben ten laste van de Vennootschap die uitvoerig beschreven staat in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor,

Voornoemde vennoten verklaren voormelde vordering ten bedrage van negentig procent (90%) van het tussentijds dividend van TWEEHONDERDVEERTIGDUIZEND EURO (E 240.000,00), zijnde een netto vordering ten bedrage van TWEEHONDERDZESTIENDUIZEND EURO (E 216.000,00) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort door de vennootschap.

Meer in het bijzonder wordt ingebracht:

- door mevrouw LOUETTE Ann, voornoemd sub 1., een vordering geboekt op de creditzijde van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van HONDERDVIERENVEERTIGDUIZEND EURO (E 144.000,00);

- door mevrouw DRAULANS Juliana, voornoemd sub 2., een vordering geboekt op de creditzijde van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van ZESENDERTIGDUIZEND

Voor-

behouden aan het Belgisch I Staatsblad

À

Voor= Luik B - vervolg

behouden aan het Belgisch

Staatsblad EURO (¬ 36.000,00);

door de heer LOUETTE Lodewijk, voornoemd sub 3., een vordering geboekt op de creditzijde van haar lopende rekening in de boekhouding van de vennootschap voor een bedrag van ZESENDERTIGDUIZEND EURO (¬ 36.000,00).

TOTAAL INBRENG: TWEEHONDERDZESTIENDUIZEND EURO (E 216.000,00).

De inbrengers stellen voor de inbreng te waarderen tegen het nominale bedrag van de vordering.

Tegenwaarde

De inbrengers ontvangen voor hun respectievelijke inbreng in natura geen nieuwe aandelen. Zij worden op indirecte wijze vergoed voor hun inbreng, met name door een toename van de waarde van hun bestaande aandelen in de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De inbrengers verklaren kennis te hebben genomen van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor, en verklaren zonder voorbehoud in te stemmen met de inhoud van het verslag en met de erin opgenoemd conclusies. Als vennoot en inbrenger verzaken zij uitdrukkelijk aan alle vorderingen die zij zouden kunnen laten gelden wegens waardeverschillen of vermogensverschuivingen ten gevolge van de kapitaalverhoging.

De inbrengers verklaren de tegenwaarde voor hun inbreng te aanvaarden.

Aangezien de inbrengers inschrijven op de kapitaalverhoging in verhouding tot hun huidig aandelenbezit en er geen nieuwe aandelen gecreëerd worden, wordt de aandeelhoudersstructuur door de transactie niet gewijzigd en zullen de inbrengers als gevolg van hun inbreng in natura geen nadeel lijden.

VIJFDE BESLISSING: VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING.

Alle aanwezigen erkennen en verzoeken ondergetekende notaris te notuleren dat de kapitaalverhoging werd verwezenlijkt en dat het kapitaal thans TWEEHONDERDVIERENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 234.600,00) bedraagt zonder de creatie van nieuwe aandelen, doch mits verhoging van de fractiewaarde der aandelen.

ZESDE BESLISSING  AANPASSING VAN ARTIKEL 5 DER STATUTEN

Als gevolg van deze kapitaalverhoging beslist de algemene vergadering om artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

"Artikel 5. Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op TWEEHONDERDVIERENDERTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (E 23.4.600, 00) en is vertegenwoordigd door honderdvijftig (150) aandelen op naam zonder nominale waarde."

ZEVENDE BESLISSING  AANPASSING ARTIKEL 2 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel 2 van de statuten aan te passen aan de aan de publicatie van de zaakvoerster in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 3 februari 2009 onder nummer 2009-02-03/017600 dat het huisnummer van de maatschappelijke zetel foutief is en dat de maatschappelijke zetel van de vennootschap al sedert de oprichting gelegen is in Heusden-Zolder, Guido Gezellelaan 39, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Art.2. De maatschappelijke zetel is gevestigd te Heusden, Guida Gezellelaan 39.

Hij mag in elk ander gedeelte van deze gemeente of elders in België worden overgebracht door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die eveneens gerechtigd is bihuizen, kantoren, stapelplaatsen of werkplaatsen op te richten overal waar dit nuttig zal blijken, zelfs in het buitenland«"

ACHTSTE BESLISSING  AANPASSING ARTIKEL 8 VAN DE STATUTEN

De algemene vergadering beslist artikel 8 van de statuten aan te passen aan het ontslag, genomen door mevrouw DRAÜLANS Juliana, voornoemd, als statutair zaakvoerster van de vennootschap met ingang van 25 oktober 1998, zoals gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 31 augustus daarna onder nummer 199808-31/259, zodat dit artikel voortaan luidt als volgt:

"Art. 8. De vennootschap wordt beheerd door één deelhebbende of niet-deelhebbende zaakvoerder, Aan deze persoon alleen wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd

Het aantal der zaakvoerders zal vermeerderd kunnen worden bij beslissing van de algemene vergadering der vennoten, zonder de vormen voor de wijzigingen aan de statuten te moeten in acht nemen.

De zaakvoerder wordt benoemd door de algemene vergadering die eveneens hun aantal en hun eventuele vergoeding vaststelt. De duur van hun ambt is niet beperkt.

Indien een rechtspersoon tot zaakvoerder benoemd wordt, moet deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger benoemen, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon."

NEGENDE BESLISSING  SCHRAPPING VAN DE TWEEDE ALINEA VAN ARTIKEL 12 VAN DE STATUTEN



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge





4

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

De algemene vergadering beslist de tweede alinea van artikel 12 van de statuten te schrappen zodat dit artikel

voortaan luidt als,volgt:

"Art._12. Hei mdatschappel jk jaar begint de eerste juli en eindigt de dertigste juni."

TIENDE BESLISSING SCHRAPPING VAN ARTIIKEL 15 EN 16 VAN DE STATUTEN

D algemene, vergadermg beslist artikel 15 en 16 van de huidige statuten integraal te schrappen wegens een

gebrek aan actueel belang.

ELF" E BESLISSING - VOLMACHT COORDINATIE

De algemene vergadering geeft machtiging aan de ondergetekende notaris voor het opmaken van de

gecoirdineerde tekst van de statuten.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

notaris Fabienne Hendrickx

Tegelijkertijd neergelegd:

- expeditie van de akte

coordinatie van de statuten

- verslag van de zaakvoerder dd. 20/03/2014

- verslag van de bedrijfsrevisor dd. 28/03/2014

28/01/2014 : HA055518
13/01/2015 : HA055518
07/02/2013 : HA055518
13/01/2012 : HA055518
27/12/2010 : HA055518
27/11/2009 : HA055518
03/02/2009 : HA055518
29/12/2008 : HA055518
03/12/2007 : HA055518
01/12/2006 : HA055518
07/12/2005 : HA055518
22/12/2004 : HA055518
25/02/2004 : HA055518
12/01/2004 : HA055518
31/01/2003 : HA055518
26/01/2002 : HA055518
11/01/2001 : HA055518
13/01/2000 : HA055518
01/01/1997 : HA55518
01/01/1996 : HA55518
01/01/1995 : HA55518
01/01/1993 : HA55518
01/01/1992 : HA55518
04/09/1990 : HA55518
01/01/1990 : HA55518
01/01/1988 : HA55518

Coordonnées
APOTEEK J. DRAULANS

Adresse
G. GEZELLELAAN 39 3550 HEUSDEN

Code postal : 3550
Localité : Heusden
Commune : HEUSDEN-ZOLDER
Province : Limbourg
Région : Région flamande