APOTHEEK CHRISTEL WOUTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK CHRISTEL WOUTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.746.285

Publication

30/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 25.09.2013 13595-0076-015
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.06.2012, NGL 24.10.2012 12615-0518-013
25/03/2011
ÿþLuik B

A

Mcd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111110111111111111101111

*11046114*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

15 p03- 2011

HASSELT

e

Ondernemingsnr : 0832.746.285

Benaming

(voluit) : APOTHEEK CHRISTEL WOUTERS

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Balendijk 78 te 3920 Lommel

Onderwerp akte : Neerlegging quasi-inbreng

Neerlegging van het verslag van de bedrijfsrevisor en het verslag van de zaakvoerder overeenkomstig artikel 222 van het wetboek van vennootschappen voor de quasi-inbreng van mevrouw Wouters Christel.

Voor eensluidend afschrift,

Lommel, 05 februari 2011

Wouters Christel

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd:

- verslag zaakvoerder

- verslag revisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011- Annexes du Moniteur belge

17/01/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11300348*

Neergelegd

13-01-2011

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Apotheek Christel Wouters

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3920 Lommel, Balendijk 78

Onderwerp akte: Oprichting

Blijkens akte verleden voor Jean FLEMINGS, notaris te Lommel, op 12 januari 2011, werd een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht door:

Mevrouw WOUTERS Christel Elisa Marie Antoinette, apotheker, geboren te Lommel op 27 april 1962, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend naar zij verklaart, wonende te 3920 Lommel, Balendijk 78

- onder de naam  Apotheek Christel Wouters , afgekort  Apotheek C. Wouters , met maatschappelijke zetel te 3920 Lommel, Balendijk 78, en met een onbeperkte duur. Zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

- waarvan het geplaatste en volledig in geld volgestorte kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op het kapitaal wordt volledig ingeschreven in geld als volgt: Mevrouw Christel Wouters voormeld schrijft in op honderd zesentachtig (186) aandelen, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), dewelke zij volledig volstort door inbreng van een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

De verschijners verklaren en erkennen dat tot volledige volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) werd gestort.

Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan hem werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening. Ondergetekende notaris bevestigt bijgevolg de deponering van het aldus gestorte kapitaal.

De aldus onderschreven aandelen worden toegekend: aan mevrouw Christel Wouters voormeld, die aanvaardt : honderd zesentachtig (186) aandelen.

De oprichters stellen vast dat, ingevolge hetgeen voorafgaat, het kapitaal van de vennootschap volledig geplaatst is.

- met jaarvergadering op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping op de de vierde maandag van juni om twintig uur, of - als dit geen werkdag is - op de eerstvolgende werkdag (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2012);

- met boekjaar lopend van één januari tot en met eenendertig december (het eerste boekjaar loopt vanaf de datum dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkreeg tot en met eenendertig december tweeduizend elf);

- Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer dit fonds één/tiende van het kapitaal bereikt heeft. De algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerder over de bestemming van het resultaat. Onder geen beding mag er winstuitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, of indien dit hoger is het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- met als gemachtigden tot besturen 1 zaakvoerder, (tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur werd aangesteld: Mevrouw Christel WOUTERS, voornoemd. De zaakvoerder, afzonderlijk optredend, is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd.)

- met als doel:

1. voor eigen rekening, voor rekening van derden, in deelneming met derden, of als op commissie, zowel in België als in het buitenland :

- De uitbating van een of meerdere apotheken, de klein en groothandel, de aan- en verkoop, de bereiding van alle soorten scheikundige, farmaceutische, parafarmaceutische, phytopharmaceutische producten, veeartsenijen, drogisterijproducten, kruiden, specialiteiten, cosmetica en hygiënische producten, waaronder

0832746285

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

begrepen zijn : parfumerie, dieet-, toiletartikelen, bandagisterie en verbandstoffen, orthopedische artikelen, dieetvoeding, natuur- en babyvoeding enzovoort, zonder enige beperking.

- De aan- en verkoop en de handel in alle soorten materialen en voorwerpen van bandagisten, orthopedisten en optiekers.

- Het uitvoeren van onderzoeken en analyses in de ruimste zin van het woord, evenals de verwerking, automatisering, studie en programmatie ervan op computer.

2 voor eigen rekening:

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een ONROEREND vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op de gehele en gedeeltelijke uitvoering van voltooiingwerken door onderaannemers, en alle verrichtingen die betrekking hebben op het beheer of productief maken van onroerende goederen.

- het aanleggen, oordeelkundig uitbouwen en beheren van een ROEREND vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbonsof andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen;

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zich zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag in het algemeen alle handelingen verrichten van industriële, commerciële , financiële, burgerlijke , roerende of onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen en vennootschappen met eenzelfde, gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen, haar grondstoffen aan te brengen, de verkoop van haar producten of diensten te vergemakkelijken of haar klantenbestand uit te breiden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(get.) Jean FLEMINGS, notaris.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voornoemde akte van oprichting, uitgereikt uitsluitend voor neerlegging op de griffie van de

rechtbank van koophandel voor registratie;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.06.2015, NGL 29.09.2015 15615-0001-015

Coordonnées
APOTHEEK CHRISTEL WOUTERS

Adresse
BALENDIJK 78 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande