APOTHEEK REMY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APOTHEEK REMY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 477.763.305

Publication

07/07/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

O MI3J1411M 11 II

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

26 JUN1 2014

Griffie

!i Ondernemingsnr : 0477.763.305

;i

Benaming (voluit) : APOTHEEK REMY

i

(verkort):

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

ii Zetel: Stationsstraat 4 bus '1

1

Onderwerp akte :Statutenwijziging ,

: Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden op 4 juni 2014 voor! 

!: Meester Marc Topff, geassocieerd notaris, met zetel te Neerpelt, Boseind 23, met volgende registratievermelding : "Geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Hasselt I, op 12 juni 2014, boek 810! ,

il bled 28 vak 07; ontvangen : vijftig euro (¬ 50,00) getekend De ontvanger K. Blondeel." blijkt: ,

ii Dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte! !! aansprakelijkheid "APOTHEEK REMY", met maatschappelijke zetel te 3910 Neerpelt, Stationsstraat !! 4 bus 1, volgende beslissingen genomen heeft:

i Eerste beslissing - Keitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met eenenzestigduizend !' tweehonderd euro (¬ 61.200,00), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van achttienduizend!

!! zeshonderd euro (E 18.600,00) tot negenenzeventigduizend achthonderd euro (E 79.800,00). .

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging zal verwezenlijkt worden door inbreng in geld en!

!! zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen. ,

,

1 Tweede beslissing - Inschriiving op de kapitaalverhoging en volstorting ,

; 1« Vervolgens verklaart de enige vennoot haar voorkeurrecht uit te oefenen, volledig op de hoogte te zijn! van de statuten en de financiële toestand van de vennootschap en in te schrijven op de!

!! kapitaalverhoging onder de hoger gestelde voorwaarden. .

!! 2. De voorzitter, tevens enige vennoot, verklaart en erkent dat de kapitaalverhoging bijgevolg volledig! .,

volstort werd.

,.

il 3. De enige vennoot verduidelijkt dat voornoemd ingebracht bedrag verkregen is ingevolge het! !! betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 21! ,.

met 2014. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven: !! dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen, nadat het geblokkeerd werd op een bijzondere! .:

rekening van de vennootschap. .

!! 4. De inbrengen in geld, werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een! li bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij de BNP PARIBAS FORTIS zoals blijkt uit een! !! attest afgeleverd door deze financiële instelling op 2/6/2014, dat in het dossier van ondergetekende!

i! notaris bewaard zal blijven. ,

,

Derde beslissing - Vaststelling van de kapitaalverhoging .

,

I! De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde! ..

:1 kapitaalverhoging van eenenzestigduizend tweehonderd euro (¬ 61.200,00) daadwerkelijk verwezenlijkt! .: werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op negenenzeventigduizend achthonderd!

euro (E 79.800,00), vertegenwoordigd door 186 kapitaalaandelen zonder nominale waarde. ,

, ,

!! Vierde beslissing - Wijziging van de statuten ;

i Om de statuten in overeenstemming te brengen met het voorafgaande besluit, beslist de vergadering!

artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: ,

,

i: Artikel 5 wordt vervangen door volgende tekst: .

,.

:! "Het kapitaal van de vennootschap bedraagt negenenzeventigduizend achthonderd euro (¬ 79.800,00). ' Het is verdeeld in honderd zesentachtig aandelen, zonder aanduiding van een nominale waarde; elk :.

aandeel vertegenwoordigt één honderd/zesentachtigste delen van het maatschappelijk kapitaal.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Naam : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

3910 Neerpelt

mod 11.1

De aandelen op naam mogen slechts worden overgedragen onder levenden en overgaan wegens overlijden aan apothekers die in het kader van de vennootschap hun volledige professionele activiteit uitoefenen of zullen uitoefenen en ingeschreven zijn op de lijst van de Orde der Apothekers

De aandelen zijn ondeelbaar. Splitsing van de eigendom der aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden.

Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet dit vruchtgebruik door de naakte eigenaar afgekocht worden."

Vijfde beslissing Ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder aangaande de uitbreiding van het maatschappelijk doel, alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 april 2014.

De aanwezige vennoot erkent een afschrift van dit verslag alsmede van de staat van activa en passiva afgesloten per 30 april 2014 te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het verslag van de zaakvoerder, alsmede van de staat van activa en passive worden bewaard in het dossier.

Zesde beslissing Doelwijziging

De vergadering beslist het doel van de vennootschap uit te breiden door toevoeging van de tekst vermeld in de agenda aan artikel 4 van de statuten zodat artikel 4 voortaan luidt als volgt

"De vennootschap heeft tot doel:

Uitbating van een apotheek in de meest uitgebreide betekenis, waarin begrepen zijn zowel de magistrale bereidingen als de verkopen van gebruiksklare produkten en specialiteiten.

Het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten;

De aankoop, het huren en het anderszins verwerven van aile pharmaceutische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten

De klein- en groothandel in drogisterijartikelen, bandagisterie, verven en onderhoudsprodukten, in schoonheidsprodukten en toiletartikelen, de aanmaak, aankoop  en verkoop alsook de distributie van aile pharmaceutische bereidingen,

De ontwikkeling, aan- en verkoop van cornputersoft- en hardware.

De vervanging van en voor apothekers alsook de organisatie hiervan.

Het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur aan te schaffen, die nodig of nuttig zijn voor de uitoefening van de activiteiten.

De vennootschap kan onroerende en roerende goederen aan- en verkopen en op andere manieren beheren voor zover dit kadert in het beheer als een goede huisvader, zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

De vennootschap kan voormelde goederen, zowel onroerende als roerende, zowel deze in volte eigendom, als deze in vruchtgebruik, ter beschikking stellen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag voor eigen rekening of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die haar het best lijken om rechtstreeks of onrechtstreeks haar maatschappelijk doel te realiseren of de realisatie hiervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

Zij mag onder om het even welke vorm samenwerken of samensmelten in België of in het buitenland met bestaande of nog op te richten vennootschappen waarvan het doel gelijkaardig of verwant is of van aard is haar eigen doel te bevorderen,

Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerlijke verrichtingen doen. Zij kan ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap zal zich in de uitoefening van haar activiteiten steeds richten naar de deontologische en wettelijke verplichtingen die voorgeschreven worden voor de uitoefening of voor de organisatie van haar activiteiten."

Zevende beslissing

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Marc TOPFF,

geassocieerd notaris te Neerpelt.

Tegelijk hiermee neergelegd':

- volledige uitgifte.

gecoördineerde tekst der statuten.

r

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B verrnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2014 : HA108771
03/01/2013 : HA108771
26/01/2012 : HA108771
17/12/2010 : HA108771
20/01/2010 : HA108771
05/01/2009 : HA108771
23/01/2008 : HA108771
13/02/2007 : HA108771
02/08/2006 : HA108771
20/12/2005 : HA108771
23/12/2004 : HA108771
28/01/2004 : HA108771
29/06/2002 : HAA020183

Coordonnées
APOTHEEK REMY

Adresse
STATIONSSTRAAT 4 1 3910 NEERPELT

Code postal : 3910
Localité : NEERPELT
Commune : NEERPELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande