APOTHEEK VERDONCK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APOTHEEK VERDONCK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 438.292.025

Publication

03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.05.2013, NGL 30.09.2013 13607-0495-016
09/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 30.10.2012 12629-0438-015
24/09/2012
ÿþ Mod Word 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 -19- 2012

HASSELT

le

*12158974*

V' beh.

aal

Bel Staa

Onderriemingsnr : 0438.292.025

Benaming

(voluit) : APOTHEEK VERDONCK (verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 3920 Lommel, Beemdstraat, 15. (volledig adres)

Onderwerp akte : VASTSTELLING OMZETTING AANDELEN - NIEUWE STATUTEN.

Het blijkt uit een akte buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "APOTHEEK VERDONCK", verleden voor notaris Jan Van Hemeldonck te Olen op 30 augustus 2012 en geregistreerd te Herentals, Registratie, acht bladen zonder verzendingen, de 3 september 2012, Boek 5/166, blad 48, vak 4. Ontvangen : vijfentwintig euro. De Ontvanger (getekend) V.GISTELYNCK, dat :

EERSTE BESLUIT : - De vergadering heeft vastgesteld dat de raad van bestuur van de vennootschap op 19 december 2011, op het verzoek van de aandeelhouders, is overgegaan tot omzetting van de bestaande duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen aan toonder in aandelen op naam. De raad van bestuur aansluitend is overgegaan tot de vernietiging van de bestaande aandelen aan toonder die door de aandeelhouders op de maatschappelijke zetel werden neergelegd. De raad van bestuur er zich toe verbonden heeft om ter gelegenheid van de eerstvolgende buitengewone algemene vergadering de nodige formaliteiten te vervullen voor de aanpassing van de statuten aan bovenvermelde besluiten.

- De vergadering, naar aanleiding van deze vaststelling, met algemeenheid van stemmen besloten heeft het artikel van de statuten betreffende de aard van de aandelen te wijzigen zoals zal blijken uit de hierna goedgekeurde statuten.

TWEEDE BESLUIT : De vergadering met algemeenheid van stemmen, rekening houdend onder meer met de eigen aard van de vennootschap, de nieuwe statuten van de naamloze vennootschap "APOTHEEK VERDONCK", heeft vastgesteld ais volgt om deze in overeenstemming te brengen met het Wetboek van Vennootschappen.

STATUTEN (uittreksel).

Rechtsvorm - Naam - Duur. De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap en bestaat voor onbepaalde duur.

Haar naam luidt "APOTHEEK VERDONCK".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3920 Lommel, Beemdstraat, 15.

Doel. De vennootschap heeft tot doel :

De uitbating van één of meerdere apotheken, de groothandel, de aan- en verkoop, de bereiding van alle

soorten scheikundige phytopharmaceutische producten, veeartsenijen, drogisterijproducten, specialiteiten, cosmetica en hygiënische producten, waaronder begrepen zijn : parfumerie, dieetproducten, natuurvoeding enzovoort, zonder enige beperking.

De aan- en verkoop en de handel in alle soorten materialen en voorwerpen van bandagisten en orthopedisten.

De onderzoeken en analyses in de ruimste zin van het woord.

Klinisch biologisch onderzoek.

De verwerking, automatisering, studie en programmatje op computer.

Zij mag alle burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële verrichtingen uitvoeren

die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met één of ander aspect van haar doel of die er de verwezenlijking van kunnen bevorderen of vergemakkelijken. Zij mag door middel van inbreng, fusie, onderschrijving, participatie, financiële tussenkomst of anderszins deelnemen in alle in België of in het buitenland bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen met een zelfde of gelijksoortig doel. De vennootschap kan persoonlijke of zakelijke borgen stellen in het voordeel van derden.

Kapitaal. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tweeënzestig duizend euro (¬ 62.000,00).

Het is verdeeld in duizend en duizend tweehonderdvijftig (1.250) aandelen zonder vermelding van waarde, die elk een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst. Aard van de effecten.

Op de laatste blz. van >Siik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

e, Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge " 1.De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van de aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2.De aandelen op naam worden ingeschreven in het register van aandelen op naam.

Dit register wordt opgemaakt zoals voorzien is in het Wetboek van Vennootschappen en vermeldt per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen met hun volgnummers, de gedane stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de aandelen.

Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

De raad van bestuur is bevoegd om, mits eerbiediging van de wettelijke voorschriften, het bestaande register te vervangen door een register in elektronische vorm.

Na iedere wijziging zal een nieuwe afdruk gemaakt worden. Deze afdrukken zullen bewaard blijven op de zetel van de vennootschap.

3.Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen wordt in het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt. In het register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

5.0e aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap, tenzij deze individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk heeft ingestemd om deze aanvraag via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

De raad van bestuur of zijn aangestelde zal in het register van aandelen op naam de inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder die ais zodanig optreedt vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouder en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

Benoeming en ontslag van de bestuurders. De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, ten minste bestaande uit het minimum aantal leden door de wet voorzien. De bestuurders zijn al dan niet aandeelhouders. De algemene vergadering kan te allen tijde de opdracht van iedere bestuurder herroepen. Bestuurders zijn herkiesbaar.

Bevoegdheden van de raad. De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering van de aandeelhouders bevoegd is.

Overdracht van bevoegdheden en volmachten. De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad, aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen. De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Directiecomité. Het is de raad van bestuur toegestaan zijn bestuursbevoegdheden over te dragen aan een directiecomité zonder dat deze opdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. Wanneer een directiecomité wordt ingesteld, is de raad van bestuur belast met het toezicht op dat comité. Het directiecomité bestaat uit meerdere personen die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. De overdraagbare bestuursbevoegdheid kan door een beslissing van de raad van bestuur worden beperkt. deze beperkingen en eventuele taakverdeling die de leden van het directiecomité zijn overeengekomen, kunnen niet worden tegengeworpen aan derden, zelfs niet indien zij worden bekendgemaakt.

Vertegenwoordiging van de vennootschap. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, geldig vertegenwoordigd hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd bestuurder aangewezen door de raad van bestuur. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur. Zo kan de gedelegeerd bestuurder, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur,

welomschreven deelbevoegdheden overdragen aan medewerkers in de organisatie, in relatie tot hun niveau en/of specifieke functie. De aard en de grenzen van deze overdracht worden omschreven in een delegatiebesluit, dat door de gedelegeerd bestuurder wordt opgesteld en door de raad van bestuur wordt bekrachtigd. De vennootschap is, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Jaarvergadering. De gewone algemene vergadering van aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van mei om twintig uur. indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden, behoudens zaterdag. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

De raad van bestuur kan eisen dat teneinde aan de algemene vergadering te kunnen deelnemen

a) de eigenaars van aandelen op naam, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk dienen in te lichten van hun intentie aan de vergadering deel te nemen, alsook het aantal aandelen waarmee zij aan de stemming wensen deel te nemen.

b) de eigenaars van gedematerialiseerde aandelen, ten minste vijf werkdagen vóór de datum van de algemene vergadering, op de zetel van de vennootschap of op de plaatsen die aangegeven zijn in de oproeping, een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest dienen neer te leggen, waarbij de onbeschikbaarheid van de gedematerialiseerde aandelen tot op de datum van de algemene vergadering wordt vastgesteld.

Voor de berekening van de bovenstaande termijnen wordt de zaterdag niet beschouwd als een werkdag. Boekjaar. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Bestemming van het resultaat. Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, maakt de zuivere jaarlijkse winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste vijf ten honderd voorafgenomen om het wettelijk reservefonds te vormen totdat dit één/tiende van het kapitaal van de vennootschap bedraagt. De vergadering beslist op voorstel van de raad van bestuur over de aanwending van het saldo. De raad van bestuur bepaalt het tijdstip en de wijze waarop de dividenden zullen worden uitbetaald. De uitbetaling moet geschieden binnen een jaar na de jaarvergadering waarop het bedrag is vastgesteld. Aan de raad van bestuur wordt bevoegdheid verleend om op het resultaat van het lopende boekjaar een interimdividend uit te keren mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van Vennootschappen.

Wijze van vereffening. Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de effecthouders naar verhouding van het aantal effecten dat zij bezitten en waarbij rekening wordt gehouden met de eventueel ongelijke afbetaling van effecten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de akte tot wijziging van de statuten en gecoordineerde statuten.

Jan Van Hemeldonck

Notaris

v ,, x "

~.r Voor-behoutren

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/12/2011
ÿþ Mail 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111 11111.111 I27II11I0I8" II IA

behouden

aan het

Belgisch

Staatsbiac

RECI ;; SAASi( VAN KOOPHANDEL

I 2 2 ',u11

,vWmeLri

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0438.292.025

Benaming

(voluit) : APOTHEEK VERDONCK

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Beemdstraat 15 te 3920 Lommel

Onderwerp akte : ONTSLAG & BENOEMING BESTUURDERS

Uittreksel uit de notulen van de gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op 27 mei 2011.

De algemene vergadering aanvaardt het ontslag van bestuurder mevrouw Alice Vreys. Het ontslag gaat in op 27 mei 2011.

De algemene vergadering beslist en aanvaardt de benoeming van volgende vervangende bestuurder met ingang vanaf 27 mei 2011 tot op de statutaire Algemene Vergadering gehouden in de maand mei van het jaar 2015 :

- Mevr. Caroline VERMYLEN, bestuurder, Beemdstraat 15 te 3920 Lommel

Conform Art. 18 van de statuten kan de bezoldiging van de bestuurders worden bepaald door de algemene

vergadering. De algemene vergadering beslist om aan de bestuurder VERMYLEN Caroline vanaf oktober

2011 een bezoldiging toe te kennen.

Conform Art. 17 van de statuten geldt dat de bestuurders die geen gedelegeerd bestuurder zijn,

de vennootschap slechts in rechte kunnen verbinden mits minstens twee bestuurders gezamenlijk optreden.

Voor eensluidend afschrift,

Verdonck Peter

Afgevaardigd bestuurder

"

Bijlagen bij het B-elg1se1 Staatsblad _ O5/12/2O11 Anilexes dü Moniteur ielge

21/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 16.11.2011 11610-0216-015
06/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 01.12.2010 10621-0227-015
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 16.11.2009 09854-0230-015
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 07.10.2008 08777-0361-015
17/06/2008 : HA074061
05/10/2007 : HA074061
09/11/2006 : HA074061
04/10/2005 : HA074061
12/10/2004 : HA074061
29/10/2003 : HA074061
20/10/2003 : HA074061
02/09/2002 : HA074061
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 30.09.2015 15637-0159-017
23/08/2001 : HA074061
15/03/1994 : HA74061
07/03/1992 : HA74061

Coordonnées
APOTHEEK VERDONCK

Adresse
BEEMDSTRAAT 15 3920 LOMMEL

Code postal : 3920
Localité : LOMMEL
Commune : LOMMEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande