APPEL RECREATIE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : APPEL RECREATIE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 428.628.647

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.06.2014, NGL 17.07.2014 14310-0057-016
08/08/2014
ÿþMod PDF 11.1

Gelti;3, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- I behouden

111111111ingelli 1111

0428.628.647 APPEL RECREATIE

Naamloze vennootschap

Zetel: KIEFHOEKSTRAAT 19, 3941 Eksel, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :zetelverplaatsing

Tekst:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/08/2014 - Annexes du Moniteur belge Op 27.03.2013 heeft de gemeente Hechtel-Eksel beslist de Kiefhoekstraat te hernumeren.

Door de hemumnnering wordt het adres van de maatschappelijke zetel Kiefhoekstraat 189 - 3941 Eksel met ingang van 01.02.2014,

Appel Hillegonda

zaakvoerder

Onclememingsnr : Benaming (voluit) :

(verkort): Rechtsvorm:

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN. afdeling HASSELT

30 MU 2014

Griffie

Op de laatste blz:Zian Luik É vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 19.07.2013 13320-0235-016
19/10/2012
ÿþI IlIll il1I 11111 II1 11111 il1 11111 Ill 1111 lll

*iao9o*

C3

'

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10-10-2012

GeiffeLT

mod 11.1



Ondernerningsnr : 0428.628.647 - RPR Hasselt

Benaming (voluit) : Appel Recreatie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge (verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap 3j

Zetel : Kiefhoekstraat 19

3941 Eksel

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Uit een akte verleden voor Meester Philippe CROLLA, geassocieerd notaris te Lommel;

Kerkplein 20-21-22 op 8 oktober 2092, geregistreerd te Beringen, eerste kantoor, blijkt dat de;;

buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "APPEL RECREATIE":!

met zetel te 3941 Eksel, Kiefhoekstraat 19, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besfissinq

De vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam, ingevolge

de beslissing van de Raad van Bestuur, gehouden op 15 december 2011.

De volgende artikelen worden aangepast aan dit besluiten luiden voortaan als volgt:

Artikel

A. Gedematerialiseerde aandelen en/of aandelen op naam.

1. De volgestorte aandelen zijn op naam of gedematerialiseerd, naar gelang de keuze van dei, aandeelhouder. De niet volgestorte aandelen zijn op naam.

2. De aandelen op naam worden ingeschreven in het registers van aandelen op naam. register wordt opgemaakt zoals is voorzien in het Wetboek van vennootschappen en vermeldt;; per aandeelhouder onder meer het aantal aandelen, met hun volgnummers, de uitgevoerde;; stortingen, de overdrachten en overgangen met hun datum en ondertekening door; overdrager en overnemer of hun gevolmachtigden en de eventuele nietigheid van de; aandelen. Het register wordt bijgehouden in de zetel van de vennootschap.

Indien het eigendomsrecht van een aandeel opgesplitst is in naakte eigendom en vruchtgebruik, dan worden de vruchtgebruiker en de naakte eigenaar afzonderlijk;; ingeschreven in het register van aandelen op naam, met vermelding van hun respectievelijkeij rechten.

3. Gedematerialiseerde aandelen worden vertegenwoordigd door een boeking op rekening op;i naam van de eigenaar of de houder bij een vereffeningsinstelling of bij een erkende:; rekeninghouder.

Het op rekening geboekte aandeel wordt overgedragen door overschrijving van rekening op rekening.

Het aantal van de op elk ogenblik in omloop zijnde gedematerialiseerde aandelen, wordt in; het register van aandelen op naam ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of; van de erkende rekeninghouder die als zodanig optreedt.

4. De aandeelhouder kan op zijn kosten aan de vennootschap omzetting vragen van de: volgestorte aandelen op naam in gedematerialiseerde aandelen. Dit verzoek geschiedt door.: middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De raad van bestuur zal de aandelen laten boeken op een rekening op naam van de aandeelhouder bij een door de aandeelhouder gekozen erkende rekeninghouder. Bij gebrek;; aan vermelding van een gekozen rekeninghouder, worden de aandelen geboekt bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder die zij daartoe aanstelt. In het;, register van aandelen op naam worden deze aandelen ingeschreven op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder.



Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

..

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

5. De aandeelhouder kan op zijn kosten omzetting vragen van de gedematerialiseerde aandelen in aandelen op naam. Dit verzoek geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief aan de vennootschap.

De raad van bestuur zal in het register van aandelen op naam de Inschrijving op naam van de vereffeningsinstelling of van de erkende rekeninghouder vervangen door een inschrijving op naam van de aandeelhouders en vervolgens bij de vereffeningsinstelling of bij de erkende rekeninghouder waar de aandelen geboekt waren, de boeking laten schrappen.

B. Overdracht en overgang van aandelen op naam en gedematerialiseerde aandelen.

1. De aandelen op naam worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overdracht, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de overdrager, de overnemer of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen worden overgedragen onder levenden volgens de bepalingen van de overeenkomst waarin de overdracht wordt overeengekomen en door de overschrijving van rekening van de overdrager op rekening van de overnemer.

2. De aandelen op naam gaan over door overlijden op de erfopvolgers volgens het moment dat zij er het bezit van bekomen. De levering geschiedt door de verklaring van overgang, ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van datum van de effectieve levering, ondertekend door de erfgenamen of legatarissen die instaan voor de levering, door de erfgerechtigde of hun lasthebbers.

Gedematerialiseerde aandelen gaan over door overlijden door de overschrijving van rekening van de erflater op rekening van de erfgerechtigde.

Artikel 27:

Oproeping

De houders van aandelen op naam, alsook de bestuurders, commissaris, de houders van obligaties en warrants op naam en de houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, warden vijftien dagen vóár de vergadering, uitgenodigd Dergelijke uitnodiging geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. De brief of het ander communicatiemiddel vermeldt de agenda.

Ter beschikking stellen van stukken

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de houders van aandelen op naam, aan de bestuurders en aan de eventuele commissarissen een afschrift toegezonden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Er wordt onverwijld een afschrift van deze stukken toegezonden aan degene, die uiterlijk zeven dagen voor de algemene vergadering, hebben voldaan aan de formaliteiten, door de statuten voorgeschreven om tot de vergadering te worden toegelaten. De personen die deze formaliteiten na dit tijdstip hebben vervuld, krijgen een afschrift van deze stukken op de algemene vergadering.

ledere aandeelhouder, obligatiehouder, warranthouder of houder van een certificaat dat met medewerking van de vennootschap werd uitgegeven, kan, tegen overlegging van zijn effect, vanaf vijftien dagen voor de algemene vergadering ter zetel van de vennootschap kosteloos een afschrift van deze stukken verkrijgen.

De personen aan wie krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter gelegenheid van enige algemene vergadering stukken dienen ter beschikking gesteld te worden, kunnen voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering, verzaken aan deze terbeschikkingstelling.

Deponering van de effecten

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsberichten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 31 :

Wanneer een of meerdere aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden.

Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan zal behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, alleen de vruchtgebruiker alle rechten uitoefenen, behalve bij stemmingen in verband met kapitaalverhogingen, verlenging van duur of in vereffeningstelling der vennootschap; in deze laatste gevallen zal de eigenaar in naakte eigendom stemgerechtigd zijn.

Tweede beslissing

De vergadering neemt kennis van het ontslag van de volgende bestuurders:

1) Mevrouw Appel Hillegonda Yvonne, geboren te Hogeveen (Nederland) op 2 december 1962, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Kiefhoekstraat 19 bus 1,

2) Mevrouw Appel-Kerssies Hilfigje, geboren te Veendam (Nederland) op 30 mei 1929, wonende te 7771 CA Hardenberg (Nederland), Kolibriestraat 15,

3) de heer Rigter Gerrit, geboren te Zwolle (Nederland) op 23 januari 1951, wonende te 7773

AJ Hardenberg (Nederland), Veldsinklaan 49,

en geeft hen décharge voor hen tot op 8 oktober 2012 gevoerd beleid.

De vergadering stelt aan als nieuwe bestuurders voor een periode van zes jaar, ingaand vanaf

8 oktober 2012:

1) Mevrouw Appel Hillegonda Yvonne, geboren te Hogeveen (Nederland) op 2 december 1962, wonende te 3940 Hechtel-Eksel, Kiefhoekstraat 19 bus 1, die aanvaardt,

2) de heer Berton Marc Maria Joseph, geboren te Sint-Truiden op 10 januari 1965, wonende te

3940 Hechtel-Eksel, Kiefhoekstraat 19 bus 1, die aanvaardt.

De vergadering beslist mevrouw Appel Hillegonda Yvonne, voormeld, te benoemen tot

gedelegeerd bestuurder voor een periode van zes jaar, ingaand vanaf 8 oktober 2012.

Het mandaat van de heer Berton Marc, voormeld, is onbezoldigd.

Derde beslissing

De vergadering machtigt de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen en

geeft opdracht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van de statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Philippe Crolla.

Werden neergelegd : 1) afschrift van de akte; 2) uittreksel van de akte en 3) coördinatie der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2015
ÿþMod POP 11.1



In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste biz. van LuTc Ê vermelden : Red() ; Nâam e i Tiàédánigheidvan de rnstrurnenterende notaris, hetzij van de perso(oînen)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11103/1121 i i

AECNTBANKvan KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

20 FEO. 205

Griffie

Ondememingsnr Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm

0428.628.647 APPEL RECREATIE

Naamloze vennootschap

Zetel : KJEFHOEKSTRAAT 189, 3941 Eksel, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :wijziging bestuur

Tekst

Op 08.01.2015 hebben de vennoten vergaderd ten maatschappelijke zetel.

Daarbij werd met eenparigheid van stemmen beslist juffrouw Lotte Berton, Kiefhoekstraat 187 - 3940 Hechtel-Eksel te benoemen tot bijkomend bestuurder voor een periode van zes jaar.

Deze wijziging gaat in op 01.04.2015

Appel Hillegonda

gedelegeerd bestuurder

01/07/2011 : HA065517
01/07/2009 : HA065517
16/07/2008 : HA065517
10/09/2007 : HA065517
28/06/2007 : HA065517
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 01.06.2015, NGL 10.07.2015 15288-0212-017
21/06/2005 : HA065517
06/07/2004 : HA065517
12/01/2004 : HA065517
09/07/2003 : HA065517
30/10/2002 : HA065517
20/09/2002 : HA065517
06/07/2001 : HA065517
10/11/2000 : HA065517
21/01/1995 : HA65517
05/02/1994 : HA65517
01/01/1989 : HA65517
14/04/1988 : HA65517
28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.06.2016, NGL 24.06.2016 16218-0203-017

Coordonnées
APPEL RECREATIE

Adresse
KIEFHOEKSTRAAT 189 3941 EKSEL

Code postal : 3941
Localité : Eksel
Commune : HECHTEL-EKSEL
Province : Limbourg
Région : Région flamande