APPELTANS AGRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPELTANS AGRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.827.435

Publication

19/03/2013
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neerfelegd ter e)riNie der

rechtbank v, koephand0 te TONGEREN

-7 -03- 2313

Griffie

na Hoofdrtriffier,



"

Vc

behe

aar

Belc

Staa.









130x500





Ondernemingsnr : 5419i, 32'Î Ç3 Benaming

(voluit) : APPELTANS AGRO (verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schalkhovenstraat 2, 3732 Hoeselt (Schalkhoven)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Frank De Wilde te Gingelom op 28 februari 2013, neergelegd op de griffie ver registratie blijkt dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

11 De heer APPELTANS Manu Gerard Henriette Ghislain, geboren te Sint-Truiden op 26 december 1981, NN 81.12.26 167-62, IK 591-2046907-18, echtgenoot van mevrouw DIDDEN Karolien Marie Gerard Ghislaine, geboren te Hasselt op 11 augustus 1982, wonende te 3800 Sint-Truiden, Stapelstraat 35/101.

Gehuwd te Diepenbeek op 3 december 2011 onder het stelsel der zuivere scheiding van goederen ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Guillaume Roberti de Winghe te Leuven.

2/ De heer APPELTANS Arnold Marie Ghislain, geboren te Vliermaal op 19 februari 1952, NN 52.02.19 34101, IK 590-8355094-25, en zijn echtgenote mevrouw STRAUVEN Lizy Marie Joseph Ghislaine, geboren te Borgloon op 1 juli 1950, NN 50.07.01 210-83, IK 591-5793149-23, wonende te 3800 Sint-Truiden, Stapelstraat 35/101.

Gehuwd te Borgloon op 24 juni 1977, onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Remi Fagard destijds te Genk op 24 mei 1977, ongewijzigd tot op heden.

- met maatschappelijke benaming: APPELTANS AGRO.

- met maatschappelijke zetel te 3732 Hoeselt (Schalkhoven), Schalkhovenstraat 2.

- met als doel:

- de exploitatie van een landbouw- en fruitteeltbedrijf en dit zowel op gronden die toebehoren aan een of meerdere vennoten ofwel aan de vennootschap zelf, als op gronden welke de vennootschap pacht;

- veeteelt en het uitvoeren van land- en tuinbouwwerken;

- het kweken van bloemen, planten, bomen en struiken;

- het aanleggen en onderhouden van tuinen en perken, paden, plaatsen van omheining en afsluitingen, inc1, grondwerken en drainagewerken;

- het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, de groothandel, de kleinhandel, de import, de export, de makelaardij en de commissie van de hierna genoemde producten:

* bloemen, snijbloemen, sierplanten, binnen- en buitenplanten, haagplanten, bomen en struiken, potgrond en aanverwanten, granen, meel, veevoeders, kunststoffen, zaaizaden, zaaigranen en pootgoed, landbouw- en industriemachines, - installaties, werktuigen, gereedschappen en onderdelen;

* dieren en toebehoren voor dieren;

* alle artikelen die verband houden met de paardensport, waaronder aanhangwagens, camions, koetsen, tuigen, etc;

- de fabricage en reparatie van landbouw- en industriemachines, - installaties, werktuigen, gereedschappen en onderdelen;

- het bewerken en verwerken van alle veevoeders;

- het verzorgen opleiden, onderhouden, verhuren en fokken van dieren;

- het vervoer van dieren;

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin. De vennootschap mag tevens de bedrijvigheden coördineren die betrekking hebben op e gehele en gedeeltelijk uitvoering van voltoolingwerken door onderaannemers.

Zij mag alle roerende en onroerende, handels-, nijverheids- en financiële zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De verrichtingen kunnen geschieden voor eigen rekening of voor rekening van derden. Zij mag zich borgstellen voor ene waarborgen verlenen ten gunste van derden. De

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

.

"

Voor-i eháuden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnenland als het buitenland, op alle wijzen die zij het best geschikt zal achten;

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

- met een onbepaalde duur.

- met een kapitaal van 18.550,00 euro, dat verdeeld is in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, bij wijze van inbreng in geld door de heer APPELTANS Manu ten bedrage van 18179,00 euro waarvoor hij 98 aandelen verkreeg en waarvan 6.076,00 euro volstort werd en door de heer APPELTANS Arnold en mevrouw STRAUVEN Lizy ten bedrage van 371,00 euro waarvoor zij 2 aandelen verkregen en waarvan 124,00 euro volstort werd.

De gelden zijn overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening bij Delta Lloyd met nummer BE46 1325 4124 9836, geopend op de naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling.

Deze aandelen zijn voor meer dan 1/3 volgestort.

- met jaarlijkse algemene vergadering op 31 maart om twintig uur (20.00 uur), eerste jaarvergadering in 2015.

- met boekjaar: van 01/10 tot 30/09, eerste boekjaar tot 30/09/2014,

- bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd. Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur. Werd aangesteld als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur: De heer APPELTANS Manu, voornoemd. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is het mandaat van de zaakvoerder onbezoldigd,

Bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

- bestemming van de winst: Het batig slot dat de jaarrekening aanwijst nadat alle (asten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Over de reservering of uitkering van het saldo beslist de algemene vergadering.

- verdeling netto-actief na ontbinding: Na aanzuivering van alle kosten, lasten en schulden der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Hierbij wordt in voorkomend geval rekening gehouden met de verschillende mate van volstorting van de verschillende aandelen.

- Overname van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van het wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sinds 1 februari 2013.

Deze overname zal slechts in werking treden op het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft, namelijk op de dag van neerlegging van een uittreksel van de onderhavige akte op de griffie van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel,

- Volmacht voor administratieve handelingen na de oprichting.

De verschijners en de aldus benoemde zaakvoerder stellen, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde personen aan ais bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name W.B.A. BVBA, Hasseltsesteenweg 306, 3800 Sint-Truiden (0445.480.022) en/of aangestelde(n).

Voor gelijkvormig uittreksel, met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Notaris Frank DE WILDE

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte van voormelde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APPELTANS AGRO

Adresse
SCHALKHOVENSTRAAT 2 3732 SCHALKHOVEN

Code postal : 3732
Localité : Schalkhoven
Commune : HOESELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande