APPELTANTS & DEVOLDER WOONPROJECTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : APPELTANTS & DEVOLDER WOONPROJECTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 559.960.808

Publication

01/09/2014
ÿþ~ Mad Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch ..

Staatsblad

i~c sri I L1HNK van KOOPHANUhL. te ANTWERPEN

2 1 AUG, 2014

gyete +yl~R

y~ ~MMww~.

~" '" "

Griffie

Ingen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : (? Ç 0 - ~C

Benaming

(voluit) : APPELTANTS & DEVOLDER WOONPROJECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3850 Nieuwerkerken, Opperstraat 3

(volledig adres)

Onderwerp akte

Uit een akte verleden voor notaris Christophe Nolens te Sint-Truiden, de dato 14 augustus 2014, neergelegd vôér registratie, blijkt dat:

1. De heer APPELTANTS Ronald, geboren te Sint-Truiden op zeven januari negentienhonderdzesenzeventig, en

2, Mevrouw DEVOLDER Sotie, geboren te Sint-Truiden op acht april negentienhonderdachtenzeventig, Samenwonend te 3850 Nieuwerkerken, Opperstraat 3.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbepaalde duur hebben opgericht onder.. de naam "APPELTANTS & DEVOLDER WOONPROJECTEN", met maatschappelijke zetel te 3850 Nieuwerkerken, Opperstraat 3, met als maatschappelijke doel:

- aankoop, verkoop, huur, verhuur, onroerende leasing, het verkrijgen, bekomen, toestaan of vervreemden: van zakelijke rechten (zoals bijvoorbeeld eigendomrecht, opstal, erfpacht, vruchtgebruik) of persoonlijke rechten op onroerende goederen; afbraak, renovatie, brengen onder het stelsel van mede-eigendom, verkavelen van onroerende goederen;

- ontwikkelen van woonprojecten, prospectie, de oprichting en commercialisering van vastgoed, voor eigen rekening met uitzondering van makelarij;

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen. rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of

onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan

vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

Zij mag de functies van bestuurder/zaakvoerder en vereffenaar waarnemen in andere vennootschappen of, ondernemingen.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro, volledig in geld ingeschreven en volledig volstort bij de oprichting. Het maatschappelijk kapitaal is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder vermelding van waarde, vertegenwoordigend elk éénhonderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd,

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Wat de vertegenwoordigingsbevoegheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door;

- hetzij een zaakvoerder,

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

De zaakvoerder(s) moeten zijn/hun hoedanigheid vermelden wanneer hij/zij namens de vennootschap teken(t)(en).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Werd benoemd als niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur, de heer Ronald Appeltants, voornoemd,

Werd tevens aangeduid als natuurlijke persoon-vaste vertegenwoordiger overeenkomstig artikel 14 der statuten; de heer Ronald Appeltants, voornoemd.

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar. Het eerste boekjaar begint vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid en zal eindigen op éénendertig december tweeduizend vijftien.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op 2 mei om achttien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. De eerste gewone algemene vergadering zal dus plaatsvinden in tweeduizend zestien,

Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf = procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder aile vennoten volgens het aantal van hun aandelen,

Er werd geen commissaris aangesteld,

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Christophe Nolens

!JOr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
APPELTANTS & DEVOLDER WOONPROJECTEN

Adresse
OPPERSTRAAT 3 3850 NIEUWERKERKEN(LIMB)

Code postal : 3850
Localité : NIEUWERKERKEN
Commune : NIEUWERKERKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande