ARCAVA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCAVA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 472.893.509

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 05.09.2014, NGL 29.09.2014 14618-0043-013
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 06.09.2013, NGL 29.10.2013 13644-0034-014
31/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 07.09.2012, NGL 25.10.2012 12618-0145-014
06/04/2012
ÿþ Mod20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Iq

+12069805*

be

t3 St,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 -03- 2012

HASS6drTffie

Ondernemingsnr : 0472.893.509

Benaming

(voluit) : Arcava

Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Diestersteenweg 206 bus 21 - 3510 Hasolt (Kermt)

Onderwerp akte : Omvorming in een BVBA - ontslag en benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Samuël Van der Linden, te Diepenbeek, op éénentwintig maart tweeduizend en twaalf, eerstdaags neer te leggen ter registratie, dat op die datum de buitengewone algemene vergadering der vennoten van de vennootschap onder firma "Arcava", met zetel te 3510 Hasselt (Kermt), Diestersteenweg 206 bus 21, werd gehouden, waarbij alle vennoten verschenen of vertegenwoordigd zijn, te weten:

1) Mevrouw VANDERCAPPELLEN, Carine, geboren te Hasselt op achttien mei negentienhonderd drieënzestig, wonende te 3550 Heusden-Zolder, Heilig Hartlaan 35, en

2) de heer VANDERCAPPELLEN, Gert Jos Georges, geboren te Hasselt op tweeëntwintig mei negentienhonderd zeventig, wonende te 3570 Alken, Hameestraat 14, vertegenwoordigd door mevrouw Carine Vandercappellen voornoemd, krachtens onderhandse volmacht in datum van negentien maart tweeduizend en twaalf,

dewelke algemene vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste beslissing: verslag van de bedrijfsrevisor

De algemene vergadering onderzoekt het verslag van "ACCOLIM ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 3500 Hasselt, Breestraat 28 E, vertegenwoordigd door de heer Gery STEYLS, accountant, over de staat van activa en passiva van de vennootschap, welke minder dan drie maanden voor heden is opgesteld, namelijk op éénendertig december tweeduizend en elf,

De conclusie van dit verslag luidt als volgt:

"5. Besluit

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ACCOLIM", vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Gery Steyls, accountant, kantoor houdende te 3500 Hasselt, Breestraat 28 E, verklaart op grond van de uitgevoerde controles en de gedane vaststellingen met betrekking tot de omvorming van de V.O.F. in de BVBA "ARCAVA" dat:

In overeenstemming met de bepalingen van artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij de activa en passiva bestanddelen, afgesloten per 31 december 2011, van de Vennootschap onder Firma "ARCAVA", aan een beperkt nazicht onderworpen, en dit met het oog op de omzetting in een Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid. Onze werkzaamheden zijn er in het bijzonder op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 december 2011 die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad.

ln het raam van de voorgenomen verrichtingen verklaren wij:

dat de staat van de activa en passiva, afgesloten op 31 december 2011 volledig, getrouw en juist de toestand weergeeft van de vennootschap op die datum rekening houdend met de in onderhavig verslag beschreven aan financiële instellingen verstrekte waarborgen;

Uit onze werkzaamheden is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad. Het netto-actief volgens deze staat van ¬ 67.175,38 is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van ¬ 18.550,00

BIJLAGEN

Kopij verslag zaakvoerder met boekhoudkundige staat de dato 31 december 2011

Hasselt,

(getekend)

Gery Steyls

Accountant"

Na dit onderzoek besluit de vergadering dat geen opmerkingen dienen te worden gemaakt ten aanzien van dit verslag.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de recthtspe suon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van dit verslag zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

Tweede beslissing: verslag van de zaakvoerder

De vergadering bespreekt het verslag opgesteld door de zaakvoerder waarin het voorstel tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt toegelicht.

Bij dit verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, opgemaakt in datum van éénendertig december tweeduizend en elf.

Na dit onderzoek besluit de vergadering dat ten aanzien van dit verslag evenmin opmerkingen dienen te worden gemaakt.

Ook dit verslag zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Hasselt.

Derde beslissing: omzetting van de vennootschap

De vergadering besluit de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder verandering van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen,

De activiteit en het doel blijven ongewijzigd, het kapitaal en de eventuele reserves blijven dezelfde, zo ook alle activa en passiva, de eventuele afschrijvingen en de waardeverminderingen en  vermeerderingen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de boekhouding, die door de vennootschap onder firma werden gehouden, voortzetten.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het ondernemingsnummer van de vennootschap onder firma, zijnde het nummer 0472.893.509.

De omzetting gebeurt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf.

De vergadering stelt vast dat het maatschappelijk kapitaal inderdaad minstens achttienduizend vijfhonderd vijftig euro bedraagt en dat het volledig en onvoorwaardelijk geplaatst is. Zij verklaart en erkent tevens dat ieder aandeel waarop in natura werd ingeschreven, volledig is volgestort en dat de aandelen waarop in geld werd ingeschreven, volgestort zijn ten belope van minstens één vijfde.

Ondergetekende notaris stelt vast dat de wettelijke vereisten aangaande de inschrijving en de volstorting van het kapitaal aldus werden nageleefd.

Vierde beslissing: ontslag van de zaakvoerder

Mevrouw Carine VANDERCAPPELLEN, voornoemd, verklaart ontslag te nemen als zaakvoerder van de vennootschap,

De vergadering aanvaardt dit ontslag.

Ondergetekende notaris wijst de uittredende zaakvoerder en de vennoten wel nog op de bepaling van artikel 785 van het wetboek van vennootschappen, krachtens dewelke de vennoten onder firma en de leden van het bestuursorgaan hoofdelijk gehouden zijn tot de in dat artikel opgesomde verplichtingen, en van artikel 786 van zelfde wetboek, krachtens dewelke de vennoten onder firma ten aanzien van derden hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk blijven voor de verbintenissen van de vennootschap dewelke dagtekenen van véér het tijdstip vanaf hetwelk de omzetting aan derden kan worden tegengeworpen overeenkomst artikel 76 van zelfde wetboek.

Vijfde beslissing: goedkeuring van de nieuwe statuten

Rekening gehouden met al hetgeen voorafgaat, beslist de algemene vergadering de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt vast te stellen:

"1: VORM NAAM DUUR  DOEL

Artikel 1: Vorm -- Naam

De vennootschap werd opgericht onder de juridische vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en onder de naam "ARCAVA".

Artikel 2: Zetel

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van een zaakvoerder naar om het even welke andere plaats in België binnen het Nederlandstalig taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad overgebracht worden. De vennootschap mag administratieve zetels, bijhuizen, verkoopkantoren of agentschappen vestigen, waar ook in binnen en buitenland.

Artikel 3: Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur vanaf haar oprichtingsdatum. Zij kan slechts worden ontbonden mits naleving van de voorschriften bepaald voor statutenwijziging en onder voorbehoud van andere door de wet voorziene wijzen van ontbinding.

Artikel 4: Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere andere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

-het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van zevenentwintig maart negentienhonderd vijfennegentig betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de verkoop alsook het verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van die aard zijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen.

TITEL Il: KAPITAAL AANDELEN

Artikel 5: Bedrag

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550) en wordt vertegenwoordigd door vijftig aandelen, die ieder één/vijftigste (1/50ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Artikel 6: Volstorting

Elke inschrijver op aandelen is verbonden voor het totale bedrag van zijn aandelen, niettegenstaande elk hiermee strijdige bepaling.

Behoudens in geval van geldige vermindering van het kapitaal kan hij niet ontheven worden van zijn stortingsplicht.

De verbintenis tot volstorting van een aandeel is onvoorwaardelijk en ondeelbaar.

Indien niet volgestorte aandelen aan verscheidene personen in onverdeeldheid toebehoren, staat ieder van hen in voor de betaling van het gehele bedrag van de opgevraagde eisbare stortingen.

Elke opvraging van kapitaal op niet volgestorte aandelen zal geschieden door de zaakvoerder mits verwittiging aan de vennoten ten minste twee maanden op voorhand, per aangetekend schrijven.

De vennoot die laattijdig is met het voldoen aan deze verplichting zal een intrest, gelijk aan de wettelijke intrest, verschuldigd zijn aan de vennootschap te rekenen vanaf de inbaarheid.

De zaakvoerder mag, na een nieuwe verwittiging per aangetekend schrijven, die zonder resultaat is gebleven gedurende één maand:

ofwel de uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarvan de regelmatig gevraagde stortingen niet werden gedaan, schorsen;

ofwel de niet volgestorte aandelen verkopen aan een ander vennoot tegen een prijs die gelijk is aan het gestorte bedrag per aandeel;

ofwel het tekort en de eventuele intresten gerechtelijk opeisen.

Artikel 7: Register der aandelen

Alle aandelen zijn op naam. De aandelen worden vermeld in het register der aandelen. Dit register dient volgende vermeldingen te bevatten:

1.0e juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2.De vermelding van de gedane stortingen;

3.De overdrachten van de aandelen, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden. De overdracht van de aandelen geldt slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum van inschrijving in het register der aandelen, waarvan elke vennoot of belanghebbende inzage zal mogen nemen.

Bij de inschrijving van een vennoot in het register van aandelen wordt hem een certificaat van deze inschrijving overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der aandelen

Ten opzichte van de vennootschap is ieder aandeel ondeelbaar; mede-eigenaars van een aandeel zijn gehouden zich ten overstaan van de vennootschap te doen vertegenwoordigen door een enkele onder hen, die ten opzichte van de vennootschap als eigenaar wordt beschouwd; zolang zulke vertegenwoordiging niet werd meegedeeld aan de vennootschap, zal de vennootschap bij beslissing van een zaakvoerder de uitoefening van het aan dergelijke aandelen verbonden stemrecht kunnen schorsen.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopige bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Ingeval aandelen aan diversen toebehoren in vruchtgebruik enerzijds en in blote eigendom anderzijds, zullen de blote eigenaars door de vruchtgebruiker vertegenwoordigd worden en deze laatste zal het stemrecht uitoefenen, behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen onverminderd de regel bepaald in artikel 9 van deze statuten omtrent het voorkeurrecht bij kapitaalsverhoging.

Artikel 9: Wijziging van het kapitaal Voorkeurrecht

Het maatschappelijk kapitaal zal mogen vermeerderd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende zoals voorzien voor de wijzigingen aan de statuten.

Bij beslissing tot een kapitaalverhoging in geld hebben de bestaande vennoten een voorkeurrecht zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Tenzij de blote eigenaar en de vruchtgebruiker anders overeenkomen, komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar. De nieuwe aandelen die de blote eigenaar met eigen middelen verwerft, zijn niet hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude aandelen, tenzij de blote eigenaar en de vruchtgebruiker anders zouden zijn overeengekomen. Beslist de blote eigenaar zijn voorkeurrecht niet uit te oefenen, dan kan de vruchtgebruiker het voorkeurrecht uitoefenen. De nieuwe aandelen die de vruchtgebruiker dan verwerft horen hem in volle eigendom toe.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering zal de wijze van uitoefening en aanvaarding van he aanbod bepalen, alsnog de intekeningsvoorwaarden en de termijn binnen dewelke de vennoten stelling moeten nemen inzake de uitoefening van hun voorkeurrecht.

Indien één of meer vennoten geen gebruik maken van hun voorkeurrecht binnen de gestelde voorwaarden en termijn, gaat dit voorkeurrecht over op de andere vennoten.

Dit voorkeurrecht is niet overdraagbaar.

De niet door de vennoten onderschreven nieuwe aandelen zullen slechts aan derden toegekend kunnen worden, mits goedkeuring van de vennoten zoals voorzien voor de afstand van aandelen aan niet vennoten.

indien een effect gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zal de vruchtgebruiker uitsluitend gerechtigd zijn op de door de vennootschap uitgekeerde bedragen.

Indien een effect gescheiden is in vruchtgebruik en in blote eigendom en behoudens afwijkende overeenkomst tussen partijen, zullen de bedragen die door de vennootschap in voorkomend geval worden uitgekeerd, respectievelijk ter beschikking gesteld ten gevolge van een beslissing houdende kapitaalvermindering of vereffening van de vennootschap op een geblokkeerde termijnrekening worden geplaatst opdat de vruchtgebruiker zijn rechten over de gestorte gelden verder zou kunnen uitoefenen.

Artikel 10: Overdracht van aandelen onder levenden

A)Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, beslist deze alleen over de gehele of gedeeltelijke overdracht van zijn aandelen.

B)Zo de vennootschap meer dan één vennoot telt, gelden volgende regels:

a)De overdracht onder levenden van aandelen van een vennoot moet, op straf van nietigheid, aan de goedkeuring onderworpen worden van de helft van de vennoten, die, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht wordt voorgesteld, ten min-'ste drie/vierden van het maatschappelijk kapitaal bezitten.

b)indien de vennoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring hun bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de overdracht te verzetten.

c)Deze goedkeuring wordt zelfs vereist, als de overdracht geschiedt in voordeel van een medevennoot, van de echtgeno(o)t(e) van de overdrager of van zijn afstammelingen.

d)De weigering van goedkeuring tot overdracht van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken.

e)Bij weigering zullen de overige vennoten het recht hebben om de voor overdraoht voorgestelde aandelen te kopen, ieder in verhouding tot het aantal aandelen dat hij reeds bezit, voor zover de betreffende vennoot zijn aandelen nog steeds wenst te verkopen. De vennoten die zich niet tegen de overdracht hebben verzet, zijn echter niet verplicht van dit aankooprecht gebruik te maken. 1n ieder geval verplichten de weigerende vennoten zich wel de aandelen te kopen, voor het geval er geen andere gegadigden zouden zijn voor de aankoop van de aandelen,

f)Indien om de een of andere reden de aandelen moeten aangekocht worden zal de prijs, behoudens andersluidend akkoord tussen de partijen, overeenstemmen met de raming van de waarde der aandelen zoals die zal worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan een door elk der partijen benoemd wordt. De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige, door de twee benoemde deskundigen aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige of de eenparige beslissing van de eerste twee deskundigen staat geen rechtsmiddel open.

g)De prijs voor overname van de aandelen is, behoudens andersluidend akkoord tussen de belanghebbende partijen, betaalbaar binnen de zes maanden volgend op de datum der beslissing van overname, Tot de dag van de volledige delging van de prijs zal het verschuldigd gebleven saldo ervan in voordeel van de rechthebbenden de wettelijke intrest opbrengen, halfjaarlijks betaalbaar, na vervallen termijn, en voor het eerst de eerste dag van het semester volgend op het semester waarin de overdracht is geschied. Tot delging van de prijs zal halfjaarlijks een/tiende ervan na vervallen termijn, moeten betaald worden op dezelfde tijdstippen als de intresten. Voor de volledige betaling zullen de aldus verkregen aandelen niet mogen afgestaan worden. De overnemers zullen steeds het recht hebben om vooruit te betalen.

h)De vennootschap kan haar eigen aandelen verkrijgen maar dan slechts op grond van een besluit genomen door de algemene vergadering en onder de voorwaarden opgenomen in het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 11: Overdracht van aandelen bij overlijden

A) Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, heeft zijn overlijden niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat, zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in het Wetboek van vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing.

B)Zo de vennootschap meer dan één vennoot telt, gelden volgende regels:

a)De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de ontzetting, het faillissement of het onvermogen van een vennoot.

b)Ingevat van overlijden van een der vennoten, zullen zijn erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden binnen de vier maanden na het overlijden aan de zaakvoerder(s) nauwkeurig moeten mededelen hoe de

nalatenschap is vervallen en zullen zij de goedkeuring der overlevende vennoten voor de overgang der aandelen moeten vragen. Om geldig te zijn, zal deze goedkeuring moeten gegeven worden door de helft van de vennoten, die, na aftrek van de aandelen waarvan de overdracht ter sprake komt, tenminste drie/vierden van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

het maatschappelijk kapitaal bezitten. Indien de vennoten in gebreke blijven binnen de twee maanden te antwoorden op de hun bij aangetekend schrijven toegestuurde vraag, zullen zij geacht worden zich niet tegen de gevraagde overgang te verzetten en de aanvragers zullen van rechtswege vennoot worden.

c)Deze goedkeuring is zelfs vereist voor de medevennoten, de echtgeno(o)t(e) of afstammelingen van de overledene.

d)Zo de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden binnen de vier maanden na het overlijden, de goedkeuring niet vragen, zal een zaakvoerder hen bij aangetekend schrijven kunnen aanmanen binnen de veertien dagen stelling te nemen.

Na die termijn zullen de overlevende vennoten het vermogen hebben, hetzij de erfgenamen, legatarissen of rechthebbenden te aanvaarden, hetzij ze af te wijzen en de van de nalatenschap afhangende aandelen terug in te kopen.

Voor de aanvaarding is het eenparig akkoord van alle overlevende vennoten vereist.

Bij weigering zullen de overlevende vennoten het recht hebben om de van de nalatenschap afhangende aandelen te kopen, ieder in verhouding tot het aantal aandelen dat hij reeds bezit.

De vennoten die zich niet tegen de aanvaarding verzet hebben, zijn echter niet verplicht van dit aankooprecht gebruik te maken. In ieder geval verplichten de weigerende vennoten zich de aandelen te kopen, voor het geval er geen andere gegadigden zouden zijn voor de aankoop van de aandelen,

e)De weigering van goedkeuring tot overdracht van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken.

f)Indien, om de ene of de andere reden, de aandelen moeten aangekocht worden, zal de prijs ervan, behoudens andersluidend akkoord tussen partijen, worden vastgesteld door een raming vanwege twee deskundigen of een derde deskundige.

Terzake zal analogische toepassing worden gemaakt van wat hoger onder litterae f) en g) en van artikel 10 der statuten is bedongen, ondermeer ook inzake de wijze van schatting, de onmogelijkheid van verhaal tegen de eenparige beslissing van de twee deskundigen of deze van de derde deskundige, met als enig verschil dat bij aankoop door de overige vennoten naar aanleiding van overlijden de termijn wordt gebracht op vijf jaar. Voor het overige zijn de bepalingen sub g) met betrekking tot betaling van de prijs en verwijlintresten, het bedrag hiervan en het afstandsverbod ongewijzigd van toepassing.

Artikel 12: Vereniging van alle aandelen in één hand  Eenhoofdigheid

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Wanneer de vennootschap eenhoofdig is opgericht of nadien eenhoofdig wordt, dienen de bijzondere bepalingen ter zake opgenomen in het Wetboek van vennootschappen nageleefd te worden.

TITEL III: BESTUUR VERTEGENWOORDIGING  CONTROLE

Artikel 13: Zaakvoerders Benoeming  Ontslag

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering benoemt de niet statutaire zaakvoerders, bepaalt hun aantal en de duur van hun mandaat en kan ten alle tijde een einde stellen aan hun mandaat.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden afgezet:

-hetzij door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend zoals voor een wijziging der statuten;

-hetzij om zwaarwichtige redenen, door beslissing van de algemene vergadering beraadslagend bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten; indien de zaakvoerder recht op schadevergoeding meent te hebben, zal hij zijn gebeurlijke vordering voor de handelsrechter brengen.

Het vrijwillig aftreden van een enige zaakvoerder kan niet eerder effect sorteren dan nadat de algemene vergadering van het ontslag heeft kennis genomen en een nieuwe zaakvoerder heeft benoemd. De enige zaakvoerder is verplicht zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

Artikel 14: Bevoegdheden van de zaakvoerders Bezoldiging

leder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet de alge-mene vergadering bevoegd is.

Een zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte, als etser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen, welke door een zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat deze handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

De algemene vergadering kan steeds bij maatregel of reglement van inwendige orde bepalen voor welke handelingen haar voorafgaande goedkeuring nodig is opdat de zaakvoerder geldig de vennootschap zou kunnen verbinden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze beperkingen zullen tegen derden niet kunnen worden ingeroepen tenzij de vennootschap aantoont dat deze hiervan kennis dragen of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig konden zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

In principe is de functie van zaakvoerder onbezoldigd. Nochtans kan de algemene vergadering een bezoldiging vaststellen, waarvan zij het bedrag bepaalt.

Artikel 15: Bijzondere volmachten

Een zaakvoerder kan aan een of meer personen, al dan niet vennoten, bijzondere volmachten verlenen voor bepaalde rechtshandelingen of voor een bepaalde categorie uitdrukkelijk aan te wijzen rechtshandelingen. Artikel 16: Controle

Behoudens wanneer krachtens het Wetboek van vennootschappen de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit wettelijk standpunt aan een commissaris moet toevertrouwd worden, heeft ieder vennoot individueel een onderzoeks en controlebevoegdheid. Hij kan zich hiervoor laten vertegenwoordigen door een accountant, wiens vergoeding ten laste komt van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd. In dit geval worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

TITEL IV: ALGEMENE VERGADERING

Artikel 17: Gewone en buitengewone algemene vergadering

Een gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks worden gehouden de eerste vrijdag van de maand september om 19.00 uur.

Indien deze dag een feestdag moest zijn, zal de gewone algemene vergadering uitgesteld worden tot de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De algemene vergadering mag in buitengewone zitting bijeengeroepen worden door een zaakvoerder of commissaris indien dergelijk orgaan van de vennootschap in functie is; zij moet bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die tezamen minstens een/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Zo de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden echter niet overdragen.

Artikel 18: Wijze van vergaderen Stemrecht

De algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel, tenzij een andere plaats in de bijeenroepingen, zou zijn aangewezen.

De bijeenroepingen geschieden bij aangetekende brief, voor ontvangst getekende brief of via elektronische weg; minstens vijftien dagen op voorhand, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen; de bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke of elektronische besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 20 van deze statuten, dan zal de zaakvoerder/zaakvoerders/college van zaakvoerders, samen met haar rondschrijven waarvan sprake in voormeld artikel, aan de vennoten en aan de eventuele commissarissen, een afschrift toezenden van de stukken, die hen krachtens het Wetboek van vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld.

Over niet in de agenda begrepen punten kan slechts beraadslaagd worden in een vergadering waarin alle aandelen aanwezig of vertegenwoordigd zijn en mits daartoe met eenparigheid van stemmen wordt besloten. De vereiste instemming staat vast, indien geen verzet is aangetekend in de notulen van de vergadering,

Ieder vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. De algemene vergadering kan eveneens gehouden worden via ieder mogelijk communicatiemiddel over een afstand, bijvoorbeeld via email, conference-call, ...

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Elk aandeel heeft recht op één stem.

Behalve de uitzonderingen door de wet voorzien, worden de beslissingen genomen bij gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welke ook het getal aandelen zij dat op de algemene vergadering is vertegenwoordigd; bij staking van de stemmen wordt het voorstel aangezien als verworpen.

Elke gewone of buitengewone algemene vergadering mag tijdens de zitting met drie weken verdaagd worden door het bureau, zelfs wanneer het er niet om gaat te beraadslagen over de jaarrekening.

Deze verdaging vernietigt aile genomen beslissingen.

De notulen van de algemene vergadering worden getekend door de vennoten die het verlangen. De afschriften en uittreksels van die notulen worden getekend door een zaakvoerder.

Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

Is er een externe zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij ze zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder met aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Laatstgenoemde formaliteit moet niet vervuld

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

worden wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. In ieder gevat wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot. Artikel 19: Bijzondere meerderheden

Wanneer de algemene vergadering moet beraadslagen over wijzigingen aan de statuten, over verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal, of over de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, moeten ten minste de helft van de aandelen vertegenwoordigd zijn.

Indien deze voorwaarde niet is vervuld, zal een nieuwe bijeenroeping noodzakelijk zijn en de nieuwe algemene vergadering zal dan geldig kunnen beraadslagen, welke ook het getal vertegenwoordigde aandelen zij.

In elk geval moet de beslissing genomen worden met een meerderheid van drie/vierden van de stemmen waardoor aan de stemming wordt deelgenomen.

Artikel 20: Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van:

de beslissingen te nemen in kader van de toepassing van artikel 332 van het Wetboek van vennootschappen; en

de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden,

kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennotenlaandeelhouders en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten/de aandeelhouders de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van aile vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat weliswaar binnen termijn bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten/aandeelhouders.

De houders van obligaties alsmede de houders van certificaten op naam die met de medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven hebben recht om op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van de genomen beslissingen.

TITEL V: JAARREKENING WINSTVERDELING  RESERVES

Artikel 21: Boekjaar  Jaarrekening

Het maatschappelijk boekjaar neemt aanvang op één april om te eindigen op éénendertig maart van het daaropvolgend kalenderjaar.

Per één'endertig maart van elk jaar worden door de zaakvoerder(s) een jaarverslag en de jaarrekening opgesteld, zolang de wet het vereist.

Artikel 22: Bestemming der winst Reserves

Van de netto winst beschikbaar voor verwerking wordt vijf ten honderd afgenomen voor de wettelijke reserve. Deze afna-'me is niet meer vereist wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het geplaatst kapitaal bereikt

Het resterend bedrag beschikbaar voor verwerking is vrij ter beschikking van de vennotenvergadering, Er wordt aan de vennoten geen enkele vergoeding gewaarborgd voor het door hen belegd kapitaal.

Het deel van de netto winst dat eventueel door de algemene vergadering tot uitkering aan de vennoten zal worden bestemd, zal onder hen verdeeld worden ïn verhouding met hun respectief aantal aandelen.

TITEL VI: ONTBINDING VEREFFENING

Artikel 23: Aanduiding en bevoegdheden der vereffenaars

Ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, geschiedt de vereffening door de zorgen van de zaakvoerder (s) in functie, tenzij de algemene vergadering van de vennoten één of meer vereffenaars benoemt, met gewone meerderheid van de stemmen.

De algemene vergadering bepaalt de bevoegdheden en de bezoldiging van de vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de homologatie van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaars eventueel gesteld hebben tussen hun benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars vormen een college.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan van de verdeling van de activa on-der de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft.

Het batig saldo van de vereffening zal onder de vennoten verdeeld worden volgens het aantal van hun respectieve aandelen, zodanig dat ieder aandeel over dezelfde rechten beschikt.

" , .. _F

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

In voorkomend geval, zullen eerst alle aandelen op gelijke voet worden geplaatst aangaande hun volstorting en zullen bewijzen van deelgerechtigheid niet in aanmerking komen voor terugbetaling van hun inbreng.

TITEL VII: SLOTBEPALINGEN

Artikel 24: Algemene bepaling

Voor alle punten, niet uitdrukkelijk in deze voorzien, wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25: Woonstkeuze

Voor de uitvoering van deze statuten, zal elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of gevolmachtigde van de vennootschap, die niet in België gedomicilieerd is en geen woonstkeuze in België heeft gedaan, geacht worden woonstkeuze te hebben gedaan op het adres van de maatschappelijke zetel, waar aile mededelingen, dagvaardingen, aanmaningen en berekeningen hem geldig kunnen gericht worden.

Artikel 26: Scheidsrechterlijke clausule

Alle geschillen die betreffende de uitvoering van de onderhavige statuten of de vereffening van de ' vennootschap zouden kunnen ontstaan, zullen aan de beslissing van twee scheidsrechters (waarvan één aan te wijzen door de aanlegger(s) en één door de verweerder(s) onderworpen worden. Deze twee scheidsrechters zullen, ingeval hun meningen verdeeld zijn, een derde scheidsrechter kunnen benoemen om het geschil op te lossen. Indien zij in gebreke blijven zich te verstaan over de keus van deze scheidsrechter, alsook in geval één der partijen zou weigeren binnen de veertien dagen zijn scheidsrechter aan te stellen, zal deze "derde scheidsrechter" of andere bedoelde scheidsrechter benoemd worden door de Voorzitter van de Handelsrechtbank van het arrondissement waarin de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is en dit op verzoek van de meest gerede partij of scheidsrechter. De uitspraken van de scheidsrechters zullen onherroepelijk zijn en geen aanleiding kunnen geven tot hoger beroep."

Zesde beslissing: benoemingen

De algemene vergadering besluit het aantal zaakvoerders voorlopig vast te stellen op één.

Tot zaakvoerder wordt benoemd, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw Carine VANDERCAPPELLEN, voornoemd, dewelke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Aangezien op basis van te goeder trouw gedane inschattingen de vennootschap zal voldoen aan de uitzonderingsbepaling van artikel 141, 2° van het wetboek van vennootschappen, wordt voorlopig niet tot de benoeming van een commissaris overgegaan.

Zevende beslissing.

Voor zoveel als nodig, verleent de vergadering aan de hiervoor benoemde zaakvoerder alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste beslissing.

Voor zoveel als nodig verleent de vergadering een bijzondere machtiging aan de hiervoor benoemde zaakvoerder om de voorgaande beslissing uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Samuël Van der Linden

Notaris

TEGELIJK HIERMEE NEERGELEGD.

Expeditie van het proces-verbaal, verslag van de externe accountant, verslag van de zaakvoerder,

gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/03/2012
ÿþ Mcd 21

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- II VIII I1II IIIIVI~I~I

behouden ~1=05002"

aan het

Belgisch

Staatsbiac

ui



Rechtbank van koophandel

2 1 FEB. 2012

te HearT

Ondememingsnr : 0472.893.509

Benaming ORY KERMT & CO

(voluit) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Diestersteenweg 206 bus 21, 3510 Kermt, België

Onderwerp akte : Vaststelling van totstandkoming kapitaalverhoging

Op 6 februari 2012,

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de VOF "ORY KERMT & CO", met zetel te 3510 Kermt, Diestersteenweg 206-B-21, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Hasselt ondernummer 0472.893.509

Deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over de volgende agenda:

1. beslissing tot bekendmaking van de gerealiseerde aandelenoverdrachten;

2. beslissing van verhoging van het kapitaal met ¬ 17.300,00 om het kapitaal te brengen van ¬ 1.250,00 naar ¬ 18.550,00 door incorporatie van de beschikbare winstreserves ten belope van hetzelfde bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen waarbij louter de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd;

3. beslissing tot wijziging van het doel waarbij het doel volledig wordt geherformuleerd en aangepast voor de uitbating van een zelfstandig bankagentschap en aanverwante activiteiten;

4. wijziging van de maatschappelijke naam in "ARCAVA";

5. aanpassing van de statuten;

EERSTE BESLUIT

De vergadering besluit tot publicatie van de volgende aandelenoverdrachten:

- overdracht van 1 aandeel door de heer Johan Ory aan mevrouw Carine Vandercappellen de dato 25 oktober 2005; - overdracht van 24 aandelen door de heer Johan Ory aan mevrouw Carine Vandercappellen en overdracht van 1 aandeel door de heer Johan Ory aan de heer Gert Vandercapellen de dato 3 december 2008.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit het kapitaal van de vennootschap te verhogen met ¬ 17.300,00 om het kapitaal te brengen van ¬ 1.250,00 naar ¬ 18.550,00 door incorporatie van de beschikbare winstreserves ten belope van hetzelfde bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen waarbij louter de fractiewaarde van de bestaande aandelen wordt verhoogd.

De vergadering stelt vervolgens vast dat het kapitaal werd verhoogd zodat het kapitaal van de vennootschap thans ¬ 18.550 bedraagt vertegenwoordigd door 50 aandelen op naam.

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het doel van de vennootschap integraal te herformuleren waarbij het doel voortaan integraal zal luiden als volgt:

"De vennootschap heeft tot doel:

-

het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank-en

beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart2006betreffende de bemiddeling in bank-en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten ofiedere andere rechtsnorm die eervervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

hetverrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling

overeenkomstig de wet van 27maart 1995betreffende de verzekerings-en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of ledere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde weideze activiteiten zal reguleren."

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en vooreigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas ofspaarbanken om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, ditallesconform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van hetmaatschappelijkdoel.

De vennootschap heefttotdoel de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de verkoop alsook het verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap magzich ooktoeleggen op aileadministratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende ofonroerende verrichtingen die van die aardzijn de verwezenlijking van het maatschappelijk doel te bevorderen."

VIERDE BESLUIT

De vergadering besluit tot wijziging van de naam in "ARCAVA" met ingang van heden.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering besluit tot aanpassing van de statuten ingevolge de beslissingen hiervoor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Opgesteld te Kermt op 6 februari 2012

Voor eensluidend uittreksel

De zaakvoerder,

Carine Vandercappellen

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belde

Op de laatste blz. van Fuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2004 : HA104966
29/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 21.09.2015 15596-0038-013
11/10/2000 : HAA018056
03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 02.09.2016, NGL 25.10.2016 16663-0287-014

Coordonnées
ARCAVA

Adresse
DIESTERSTEENWEG 206, BUS 21 3510 KERMT

Code postal : 3510
Localité : Kermt
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande