ARCHICON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHICON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.062.303

Publication

18/12/2013
ÿþ:

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



tJut+reled:ljd fur wriffl#1dor rocttlbpnit V. lerrpllw-diol lo iCil4cilÿ1li:N

0 6 -12- 20t3

De Hoofdgriffier, Griffie

Voorbehouder

aan het

Belgisel Staatsbl2

Ondernemingsnr : 0825.062.303

Benaming

(voluit) ; ARCHICON

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3840 Borgloon, Kroonstraat 31

(volledig adres)

Onderwerp akte : Omzetting - Doeiswijziging - Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op zevenentwintig november tweeduizend dertien door meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd acht bladen geen renvooien te Borgloon op -2 DEC. 2013 Boek 5145 blad 30 vak 4 Ontvangen: VIJFTIG EURO De E.a. Inspecteur adviseur, (getekend) J. VANHEER", blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARCHICON, met zetel te 3840 Borgloon, Kroonstraat 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0825.062.303, waarop volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen ondergetekende notaris te ontslaan voorlezing te geven van en verklaart kennis genomen te hebben van:

- de staat van activa en passiva dd, dertig september tweeduizend dertien overeenkomstig de artikelen 776' en 287 van het Wetboek van Vennootschappen;

- de verslagen van de zaakvoerder dd. één oktober tweeduizend dertien overeenkomstig de artikelen 778 respectievelijk 287 van het Wetboek van Vennootschappen met bijgevoegd voormelde staat van activa en, passiva en dewelke het voorstel tot omzetting toelicht respectievelijk de voorgestelde doelswijziging omstandig verantwoordt.

Voormelde staat van activa en passiva en voormelde verslagen worden met algemeenheid van stemmen goedgekeurd.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de rechtsvorm van de vennootschap te wijzigen en de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

De rechtspersoonlijkheid blijft behouden en het eigen vermogen blijft hetzelfde, zo ook alle activa en: passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, en zal de boekhouding voortzetten.

De vennootschap behoudt de inschrijving in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0825.062.303,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIEN DUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door HONDERD (100) gelijke aandelen op naam zonder nominale waarde,

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de benaming van de vennootschap te wijzigen van "ARCHICON" naar "ARCHICON ARCHITECTEN'.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen het doel van de vennootschap te wijzigen als volgt: " Artikel 4 Doel

4.1 De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met, derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitoefenen van het beroep van architect, evenals van alle met het architecten-beroep aanverwante en, niet onverenigbare disciplines, inzonderheid, maar niet beperkt tot;

" Het verwerven en het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

1 S

/ r :a ,

r\

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" Het verweren en uitvoeren van opdrachten op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieuhinder, burgerlijke bouwkunde (studies en ontwerpen in verband met stabiliteit, enz.), bijzondere uitrustingstechnieken (elektriciteit, sanitair, verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, enz.),

" Tuin- en landschapsinrichting.

" Topografen en het uitvoeren van opmetingen.

" Het uitvoeren van bouwhistorische studies en van restauratieopdrachten als bouwheer, dan wel als mandataris van de bouwheer.

" Het verrichten van materieel werk dat voortvloeit uit bouwkundige opdrachten met onder meer tekenwerk, plannen, visualisaties, planning, projectmanagement, coördinatie en de daaruit voortvloeiende lastgevingen.

" In ondergeschikte orde, de activiteiten van interieurdecorateur en decorateur-etalagist; binnenhuis- kantoor-en winkelinrichting, ontwerpen en ontwikkelen van meubilair, tentoonstellingsmateriaal, decors en decoratie, de activiteiten van industriële, grafische en gespecialiseerde designers.

" De activiteiten van preventieadviseur voor de bouw.

" Het uitvoeren van alle studies en het opstellen van alle verslaggeving met betrekking tot energie, isolatie en ventilatie.

" Het uitvoeren van risico- en schade expertises, al dan niet gerechtelijk.

" Het uitvoeren van schattingen, waardebepalingen en plaatsbeschrijvingen van onroerende goederen.

" Het beoefenen van alle andere aanverwante activiteiten, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

" De organisatie en het geven van cursussen, conferenties, seminaries en tentoonstellingen, met betrekking tot de bovenvermelde activiteiten.

" Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van organisatie, efficiëntie, enz.

" Ingenieursbureau, technische studiën en consultancy.

" Het ter beschikking stellen van alle materiële en immateriële middelen, nodig of nuttig voor de uitoefening en realisatie van de activiteiten van de vennootschap.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4,2De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3lnzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.41n de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.".

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist met asgemeenheid van stemmen de bestaande statuten integraal te vervangen door een nieuwe versie, te weten als volgt:

A. BENAMING, VORM, DUUR, ZETEL EN DOEL

Artikel 1 Benaming en vorm

1.1 De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "ARCHICON ARCHITECTEN".

Artikel 4 Doel

4.1 De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, of in deelneming met

derden, zowel in België als in het buitenland:

Het uitoefenen van het beroep van architect, evenals van alle met het architecten-beroep aanverwante en

niet onverenigbare disciplines, inzonderheid, maar niet beperkt tot:

" Het verwerven en het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

" Het verweren en uitvoeren van opdrachten op het gebied van architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, verkeerskunde, milieuhinder, burgerlijke bouwkunde (studies en ontwerpen In verband met stabiliteit, enz.), bijzondere uitrustingstechnieken (elektriciteit, sanitair, verwarming, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, enz.).

" Tuin- en landschapsinrichting.

" Topografen en het uitvoeren van opmetingen.

" Het uitvoeren van bouwhistorische studies en van restauratieopdrachten ais bouwheer, dan wel als mandataris van de bouwheer.

" Het verrichten van materieel werk dat voortvloeit uit bouwkundige opdrachten met onder meer tekenwerk, plannen, visualisaties, planning, projectmanagement, coördinatie en de daaruit voortvloeiende lastgevingen.

~ k  lb l

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.In ondergeschikte orde, de activiteiten van interieurdecorateur en decorateur-etalagist; binnenhuis- kantoor-en winkelinrichting, ontwerpen en ontwikkelen van meubilair, tentoonstellingsmateriaal, decors en decoratie, de activiteiten van industriële, grafische en gespecialiseerde designers.

" De activiteiten van preventieadviseur voor de bouw.

" Het uitvoeren van alle studies en het opstellen van alle verslaggeving met betrekking tot energie, isolatie en ventilatie.

" Het uitvoeren van risico- en schade expertises, al dan niet gerechtelijk.

-Het uitvoeren van schattingen, waardebepalingen en plaatsbeschrijvingen van onroerende goederen.

" Het beoefenen van aile andere aanverwante activiteiten, voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

" De organisatie en het geven van cursussen, conferenties, seminaries en tentoonstellingen, met betrekking tot de bovenvermelde activiteiten.

" Het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van organisatie, efficiëntie, enz.

" Ingenieursbureau, technische studiën en consultancy.

" Het ter beschikking stellen van alle materiële en immateriële middelen, nodig of nuttig voor de uitoefening en realisatie van de activiteiten van de vennootschap.

De vennootschap mag samenwerken met andere architecten of ontwerpers en met architectenvennootschappen.

De vennootschap dient zich te onthouden van iedere activiteit die onverenigbaar is met het architectenberoep en in het bijzonder van iedere commerciële activiteit.

4.2 De rechtspersoon mag geen deelnemingen bezitten in andere vennootschappen en/of rechtspersonen dan van uitsluitend professionele aard. Het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschappen mogen niet onverenigbaar zijn met de functie van architect.

4.3 inzake opdrachten dewelke architectuur betreffen en/of onder de jurisdictie van de Orde van Architecten vallen, verbindt de vennootschap zich ertoe deze alleen te laten uitvoeren door de daartoe wettelijk bevoegde personen. Deze opdrachten worden uitgevoerd, in naam van en voor rekening van de vennootschap, door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die daartoe ingeschreven zijn op een Tableau van de Orde van Architecten of op een lijst van stagiairs.

4.4 in de verwezenlijking van haar doel, zullen de vennootschap en haar zaakvoerder(s) er tevens over waken dat zij alle wettelijke en deontologische voorschriften betreffende de uitoefening van het beroep van architect respecteert.

B. KAPITAAL EN VENNOTEN

5.1 Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

D. BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11 Bestuursorgaan

11.1 De vennootschap wordt bestuurd door één of meerderen zaakvoerders, natuurlijke personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de Tabellen van de Orde van Architecten.

Deze voorwaarden gelden meer algemeen voor alle zelfstandige mandatarissen die optreden in naam en voor rekening van de vennootschap: zaakvoerders, leden van het directiecomité, lasthebbers of volmachtdragers, vereffenaars, ...

Artikel 12 Bevoegdheden

12.1 Iedere zaakvoerder is bevoegd om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap, met uitzondering van de handelingen die door de wet of deze statuten voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

12.2 Iedere zaakvoerder kan bijzondere of beperkte machten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen verlenen aan één of meerdere mandatarissen. Deze mandatarissen dienen zelf natuurlijke personen te zijn die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op één van de Tabellen van de Orde van Architecten.

12.3 Bij wijze van uitzondering kan/kunnen de zaakvoerder(s) volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op het beroep van architect.

Deze volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect,

Artikel 13 Vertegenwoordiging

13.1 Enkel de personen die ertoe gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en ingeschreven zijn op één van de Tabellen van de Orde van Architecten kunnen, in naam en voor rekening van de vennootschap, beslissingen nemen en handelingen stellen die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect.

13.2 Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moeten de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent, worden vermeld.

E. CONTROLE EN ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 Controle

14.1 Indien de vennootschap hiertoe wettelijk verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand van de , vennootschap, op de jaarrekening en op de regelmatigheid, vanuit het oogpunt van het Wetboek van Vennootschappen en van deze statuten, van de verrichtingen, weer te geven in de jaarrekening, aan één of meer commissarissen opgedragen. Zij worden benoemd door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor één hernieuwbare termijn van drie (3) jaar.

14.2 Indien de vennootschap wettelijk niet verplicht is een commissaris te benoemen, en besluit cm er geen te benoemen, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

F. BOEKJAAR, JAARREKENING, JAAR-

VERSLAG, WINSTVERDELING EN RESERVES

Artikel 16 Boekjaar

16.1 Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van

hetzelfde jaar.

Artikel 17 Winstverdeling

17,1 Jaarlijks wordt van de nettowinst vijf ten honderd (%) voorafgenomen tot vorming van het reservefonds. Deze voorafneming is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds tien ten honderd (10%) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot wordt ter beschikking gesteld van de vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder, de bestemming ervan bepaalt, mits naleving van de bepalingen terzake in het Wetboek van Vennootschappen

17.2 De uitbetaling van de dividenden heeft plaats op het tijdstip en op de plaats vastgesteld door de zaakvoerder.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen meester Catherine Delwaide, notaris met standplaats te Borgloon, te belasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap. ZEVENDE BESLISSING

De vergadering beslist met algemeenheid van stemmen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&B KMO-PARTNERS, met zetel te 3600 Genk, Jaarbeurslaan 21 bus 41, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0466.535.158, te belasten inzake de door te voeren wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, enz,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine DELWAiDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal dd. 27 november 2013;

- staat activa en passiva dd. 30 september 2013;

- verslagen zaakvoerder dd. 1 oktober 2013;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(njn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

" . " I. , I

R Voor-

t

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 14.06.2013 13180-0027-009
22/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 04.06.2012, NGL 17.08.2012 12418-0482-009

Coordonnées
ARCHICON

Adresse
KROONSTRAAT 31 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande