ARCHITECT BETTINA LUYTEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECT BETTINA LUYTEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.306.869

Publication

07/07/2011
ÿþl Mal 2.0

~ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I1Ii~uiu~iw~

iuu~~uwu~u~ui

*11102908*





Ondernemingsar : Benaming . -z3C~ç-3

(voluit) : Architect Bettina Luyten

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Schoolstraat 21 - 3500 Hasselt

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uü een akte verleden voor Notaris Bart Drieskens met standplaats te Houthalen op tweeëntwintig juni tweeduizend en elf, blijkt dat de hiemavermelde natuurlijke personen voor zijn ambt een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Oprichter(s):

Mevrouw LUYTEN Bettina, geboren te Neusden op twee juni negentienhonderd vijfenzeventig, echtgenote van de heer MOENS Guy Elle Peter, geboren te Hasselt op achtentwintig april negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3500 Hasselt, Schoolstraat 21.

Rechtsvorm - Naam: De vennootschap is een burgerlijke vennootschap, met de handelsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De naam luidt: "Architect Bettina Luyten".

Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Schoolstraat 21.

Doel: De vennootschap heeft tot doel het verlenen van activiteiten die behoren tot het uitoefenen van het beroep van architect, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden. De vennootschap verleent diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect, evenals diensten of handelingen die niet onverenigbaar zijn met de uitoefening van het beroep van architect.

De diensten omvatten opdrachten op het gebied van architectuur, ruimtelijke ordening, landschaps- en tuinarchitectuur, verkeerskunde, milieubeheer, burgerlijke bouwkunde, bijzondere uitrustingstechnieken, verluchting, akoestiek, wegeniswerken, veiligheidscoördinatie, EPB-verslaggeving, bouwcoërdinatie, veiligheidsstudies, interieurinrichting, meubelontwerp, decoratie, onderwijs, metingen, topografie, expertises, opmaken van staten van bevinding en schattingen.

Behoudens wettelijke of deontologische beperkingen mag de vennootschap alle onroerende of roerende verrichtingen nastreven die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

Elke deelneming aan een andere vennootschap is mogelijk, op voorwaarde dat deze vennootschap van uitsluitend professionele aard is en het maatschappelijk doel en de activiteiten van deze vennootschap niet onverenigbaar zijn met de functie van architect. Zij kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland alle roerende, onroerende, financiële, of burgerlijke verrichtingen doen. Wie de vennootschap de bevoegdheid wenst te geven om `financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten', dient daaraan dan ook een aantal voorwaarden te verbinden die daarbij steeds zullen worden nageleefd:

-het gebeurt op een niet commerciële wijze;

-volgens het beheer van een goed huisvader;

-de verrichtingen moeten het doel van de vennootschap, zijnde het verlenen van diensten behorende tot de uitoefening van het beroep van architect, dienen en hieraan ondergeschikt en bijkomstig zijn.

Kapitaal: . Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro

(18.600,00 EUR). Hei maatschappelijk kapitaal is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen zonder vermelding waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste (1118651e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volgestort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR).

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek ` van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 735-0287740-26 bij de KBC zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op tweeëntwintig juni tweeduizendenelf afgeleverd bankattest. Bestuur: . Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer natuurlijke personen, die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Vee'

'behou~en

aan het

Belgisch

Staatsblad

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, of zij al dan niet als college handelen. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn . De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding. Externe Vertegenwoordigingsmacht: Ars er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden : van de zaakvoerder aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Elke zaakvoerder kan de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, hetzij als eiser, hetzij als verweerder.

Jaarvergadering: Jaarlijks wordt op de zetel of enige andere locatie aangeduid in de oproepingen, een gewone algemene vergadering gehouden, de derde woensdag van de maand mei, om 20 uur. Indien deze dag een zondag of een feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. Bestemming van de winst: Op de netto winst, zal er jaarlijks ten minste vijf percent worden afgenomen met het oog op het aanleggen van een wettelijk reservefonds; deze afname is echter niet meer verplicht wanneer dit fonds ééntiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet worden hernomen, zodra, om eender welke reden, aan het reservefonds wordt geraakt.

De aanwending van het saldo wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder, waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Benoemingen: Wordt benoemd tot statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

Mevrouw LUYTEN Bettina, geboren te Heusden op twee juni negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3500 Hasselt, Schoolstraat 21.

Bezoldiging: Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van de neerlegging van een uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat het alle verrichtingen zal omvatten die sedert een april tweeduizend en elf namens de vennootschap in oprichting zijn aangegaan bij toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen en dit onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid.

Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend

Notaris Bart Drieskens

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2011- Annexes du Moniteur belge

27/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.05.2016, NGL 22.06.2016 16207-0520-009

Coordonnées
ARCHITECT BETTINA LUYTEN

Adresse
SCHOOLSTRAAT 21 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande