ARCHITECT JAN DRIESKENS

Divers


Dénomination : ARCHITECT JAN DRIESKENS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 521.751.419

Publication

03/01/2014
ÿþ Moa wort 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 0 -12- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

11

*14003347*

Ondernemingsnr : 0521.751.419

Benaming

(voluit) : Architect Jan Drieskens

(verkort): Burgerlijke vennootschap o.v.v. Rechtsvorm : Vennootschap onder Firma

Zetel : Sepuikrijnenlaan 51, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verlenging Boekjaar

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 2 september 2013 blijkt:

De aandeelhouders beslissen unaniem om het lopende huidige eerste boekjaar te verlengen tot 31/12/2014. De datum van de jaarlijkse algemene vergadering blijft ongewijzigd.

Voor éénsluitend verklaard uittreksel

Jan Drieskens s uu -r

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2013
ÿþ }

Motl WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111 11,11101111R1111111111

Ondernemingsnr : 52.2

Benaming

(voluit) : Architect Jan Drieskens

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma

Zetel : Sepulkrijnenlaan 51, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Op 28 februari 2013 hebben

1.De heer Jan Drieskens, geboren te Bree op 22 februari 1945, Rijksregistemummer: 45.02.22-267.32, gehuwd met mevrouw Godelieve Van Meer, wonende te 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 51,

2.Mevrouw Godelieve Van Meer, geboren te Brugge op 8 augustus 1946, Rijksregisternummer: 46.08.08272.25, voornoemd,

3. Mevrouw Isabelle Drieskens, geboren op 7 december 1969, rijksregistemummer: 69.12.07-238.18

4. Mevrouw Caroline Drieskens, geboren op 10 juni 1971, rijksregistemummer: 71.06,10-164.02

onder hen een Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Vennootschap Onder Firma Opgericht voor onbepaalde duur.

Naam: "Architect Jan Drieskens"

Maatschappelijke zetel: 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 51

Het maatschappelijke kapitaal van de vennootschap dat volledig in geld geplaatst en volstort is bedraagt 10.000,00 euro en is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam zonder vermelding van een nominale waarde met een fractiewaarde van éénhonderdste van het kapitaal of 100,00 euro per aandeel.

Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en eindigt op 31 december 2013.

Reserves; verdeling van de winst:

Op de nettowinst van de vennootschap wordt vijf percent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve en dit tot deze gelijk is aan één tiende van het geplaatste kapitaal.

De vergadering beslist bij gewone meerderheid over de besteding van het saldo, onder voorbehoud van de toepassing van artikel 617 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennoten delen in de winst in verhouding tot het door hen ingebrachte kapitaal.

De betaling van de dividenden geschiedt op de datum en op de manier door het bestuursorgaan vastgesteld.

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding ais deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Na de goedkeuring van de balans en resultatenrekening spreekt de vergadering zich in een bijzondere stemming uit over de decharge aan de zaakvoerders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoot (vennoten) belast met de controle.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen. Zij moeten ingeschreven zijn op één van de tabellen van de Orde van Architecten,

Deze een of meerdere zaakvoerder kunnen, individueel, in naam van de vennootschap alle handelingen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke persoon die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. Het in functie treden van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder(s) bezoldigd. Deze Dezoldiging zal jaarlijks goedgekeurd worden op de algemene vergadering bij gewone meerderheid.

Vertegenwoordiging:

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de zaakvoerder(s).

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Jaarvergadering:

De algemene vergadering wordt opgeroepen door het bestuursorgaan. Dat moet geschieden door middel van een aangetekende brief met opgave van de agenda, ten minste vijftien dagen vôôr de datum van de bijeenkomst aan de vennoten verstuurd.

De algemene vergadering moet eenmaal per jaar worden opgeroepen op de laatste vrijdag van de maand juni om 18 uur om zich onder meer uit te spreken over de balans en resultatenrekening van het voorbije boekjaar en over de kwijting aan de zaakvoerders en in voorkomend geval aan de commissaris(sen) of aan de vennoten belast met de controle. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in deze statuten, lan moet het rondschrijven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen vóór de datum van de jaarvergadering worden verstuurd,

De vergadering kan ook in buitengewone zitting worden opgeroepen. Dat moet geschieden op verzoek van vennoten met ten minste een vijfde van alle aandelen in hun bezit of in voorkomend geval van een commissaris. Ze moet dan binnen de maand na het verzoek worden bijeengeroepen.

De algemene vergaderingen komen bijeen in de zetel van de vennootschap of ln elke andere plaats in de gemeente waar de zetel van de vennootschap is gevestigd, opgegeven in het oproepingsbericht. Als de vergadering bij een notaris bijeenkomt, mag ze plaatsvinden in gelijk welke andere plaats vermeld in het oproepingsbericht voor zover ze gelegen is in het gerechtelijke arrondissement waartoe die gemeente behoort.

De algemene vergadering wordt voorgezeten door de vennoot die het langste in functie is in de vennootschap en, zo deze afwezig of verlet zijn, door de zaakvoerder of door de oudste vennoot aanwezig op de vergadering, met dien verstande evenwel dat de voorzitter een vennoot moet zijn. De voorzitter wijst de secretaris aan die weliswaar geen vennoot hoeft te zijn.

De vergadering wijst onder de aanwezige vennoten een stemopnemer aan.

( Voor-'behoudan aan het 4 Belgisch Staatsblad

Een vennoot mag zich op de vergadering door middel van een schriftelijke volmacht door een andere vennoot met stemrecht laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen mogen evenwel, ongeacht de voorgaande bepaling, worden vertegenwoordigd door hun statutaire of wettige vertegenwoordigers.

Elk aandeel heeft in principe recht op één stem.

Van de aandelen waarop de eisbare stortingen niet werden uitgevoerd, wordt het stemrecht opgeschort.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren,

Daartoe zal dcor de zaakvoerder(s), een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, bestuurders, commissarissen, obligatie- of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Bijzondere volmachten:

Bijzondere volmacht voor het vervullen van de nodige formaliteiten voor het ondememingsloket en het BTW-nummer aan VMB Accountants en Belastingconsulenten BV o.v.ve, BVBA, Het Koninklijk Entrepot, Entrepotkaai 3, 2000 Antwerpen, Vertegenwoordigd door de heer Werner Van den Broeck met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Werd benoemd tot zaakvoerder voor onbepaalde duur met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

- de heer Jan Drieskens, geboren te Bree op 22 februari 1945, Rijksregisternummer: 45.02.22-267.32,

wonende te 3500 Hasselt, Sepulkrijnenlaan 51,

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn. De bezoldiging zal jaarlijks worden goedgekeurd op de algemene

vergadering.

De zaakvoerder heeft de bevoegdheid om de vennootschap individueel te vertegenwoordigen,

Er werd geen commissaris benoemd

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Tegelijk neergelegd: exemplaar van de akte

Thomas Vandersmissen

(lasthebber)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHITECT JAN DRIESKENS

Adresse
SEPULKRIJNENLAAN 51 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande