ARCHITECTENBUREAU LIBERLOO

Divers


Dénomination : ARCHITECTENBUREAU LIBERLOO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 821.482.805

Publication

23/10/2014
ÿþ Mod Mid 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK van KOOPHANDEL te ANTWERPEN, afdeSing HASSELT

lit Mg. 2014

Griffie

1114MI1141WII I 1111

Ondernemingsnr: 0821.482.805

Benaming (voluit) : Architectenbureau Liberloo (verkort) :

Rechtsvorm: burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel (volledig adres) Bergstraat 45 - 3500 Hasselt

Onderwerp(en) akte vereffening-ontbinding sluiting vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Rose Marie Vanhelmont te Hasselt op vierentwintig september tweeduizend veertien, nog te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid van stemmen volgende beslissingen genomen heeft:

1. VERVROEGDE ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

pe vergadering beslist de vennootschap vervroegd te ontbinden met ingang van vierentwintig september tweeduizend veertien.

2. VOORSTEL TOT ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184 §5 'VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN.

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184, §5 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij tot onmiddellijke sluiting der vereffening (in 1 akte) besloten wordt.

De voorzitter verklaart uitdrukkelijk:

1) alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

Aldus stelt de algemene vergadering vast en bevestigt de ondergetekende notaris, dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald.

Er dienen voor het overige geen maatregelen genomen te worden betreffende de consignatie van gelden en/of waarborgen die aan schuldeisers of de vennoten toekomen en die aan hen niet konden worden afgedragen.

De vennoten verbinden zich ertoe, voor zoveel als nodig, in te staan voor elle eventuele nog niet gekende passive, evenals alle verplichtingen die zich zouden voordoen inzake de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

architectenaansprakelijkheid

2) dat er geen vereffenaar is benoemd;

3) dat de terugname van het resterend actief gebeurt door al de vennoten zelf.

Alle activa, die de vennootschap in vereffening in de toekomst nog ZOU blijken te bezitten na de sluiting van haar vereffening (al dan niet op heden bekend), worden naar aanleiding van onderhavige sluiting van de vereffening thans toebedeeld aan de Heer LIBERLOO Roger, wonende te 3500 Hasselt Bergstraat 45 in zijn hoedanigheid van vennoot waarbij de algemene vergadering aan deze vennoot de bevoegdheid verleent deze activa indien gewenst, hetzij in te vorderen of ten gelde te maken voor rekening van de vennoten van de alsdan vereffende vennootschap, met de verplichting om de opbrengst ervan te verdelen onder de vennoten van de vennootschap in vereffening, pro rata hun aandeel in het vereffeningsdividend.

ln het bijzonder verleent de vergadering aan de Heer LIBERLOO Roger in zijn hoedanigheid van vennoot van de alsdan vereffende vennootschap, machtiging om namens de alsdan vereffende vennootschap de zelfs niet-vernoemde belastingen (directe en indirecte belastingen, van welke aard dan ook, alsmede andere heffingen of taksen in de meest ruime zin van het woord - zowel verschuldigd als terug te vorderen door de alsdan vereffende vennootschap) te innen, alle administratieve en/of gerechtelijke procedures te voeren en de terug te vorderen bedragen te innen. Daartoe zal hij alle nodige handelingen kunnen verrichten, de nodige verklaringen afleggen, de nodige vorderingen instellen en indien nodig de nodige betwistingen voeren, en alle documenten ontvangen en ondertekenen namens de alsdan vereffende vennootschap. De opbrengst ervan zal toekomen aan de vennoten in verhouding tot hun deelname in het kapitaal.

De Heer LIBERLOO Roger zal instaan voor de correcte verdeling van de ontvangen bedragen.

De voltallige vergadering beslist dan ook met eenparigheid van stemmen tot toepassing van artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen en verklaart zich uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten.

De vergadering verklaart verder afstand te doen van de termijn van één maand bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij heeft bevestigd voldoende kennis te hebben van alle rekeningen van de vereffening.

De voorzitter wijst de zaakvoerder tenslotte erop dat ingeval er geen vereffenaar(s) benoemd wordt(en) zij overeenkomstig artikel 185 van het wetboek van vennootschappen ten aanzien van derden beschouwd worden als vereffenaar(s) en bijgevolg verantwoordelijk, dus ook aansprakelijk zijn voor de aanzuivering van alle passiva voordat het ontbindingsbesluit genomen werd.

De hierna vermelde lopende contracten van de vennootschap zullen verder gezet worden op persoonlijke naam van de Heer LIBERLOO Roger:

# Universiteit Antwerpen - Universiteitsplein 1 bus B - 2610 Wilrijk;

# BVBA Timmermans, Tiensestraat 56, 3320 Hoegaarden;

* BVBA Immolim, Sterrenwacht 143, 3550 Heusden Zolder;

# Vlaams Woningfonds, De Meeûssquare 26-27, 1000 Brussel: dossier Aldenhoveweide Kuringen, dossier Koning Boudewijnlaan 44 Genk, dossier Kleine Hostartstraat 22, Genk en dossier Bilzersteenweg 244 en 264, Tongeren, dossier Grote Baan 70 te Kuringen.

3. GOEDKEURING VAN DE REKENINGEN EN VAN DE VERRICHTINGEN VAN HET LOPENDE BOEKJAAR TOT HEDEN

De vergadering keurt de rekeningen en de verrichtingen van het lopende boekjaar welke een aanvang heeft genomen op 1 januari 2014 tot op 24 september 2014, datum van de algemene onderhavige algemene vergadering, goed.

4. VASTSTELLING VAN DE BEËINDIGING VAN HET MANDAAT VAN DE ZAAKVOERDER - KWIJTING

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap het mandaat van de zaakvoerder van rechtswege beëindigd is. Zij geeft zonder enig voorbehoud volledige kwijting aan de Heer LIBERLOO Roger, voornoemd voor zijn bestuur sedert de afsluiting van het vorige boekjaar en 24 september 2014.

5.SLUITING VAN DE VEREFFENING

Aangezien de voorwaarden van artikel 184 § 5 van het wetboek van vennootschappen vervuld zijn verklaart de vergadering dat de vereffening is gesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan, onder voorbehoud van het passief voortbestaan van de vennootschap gedurende vijf jaar.

Luik B - Vervaln

-"

Voor- k behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

6. BESLISSING OM DE BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP WE BEWAREN GEDURENDE DE VOOR DE WET VOORZIENE TERMIJN

De boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn bewaard worden door de Heer LIBERLOO Roger, wonende te 3500 Hasselt, Bergstraat 45.

7.VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de Heer LIBERLOO Roger, voornoemd, om de hiervoor genomen besluiten uit te voeren.

De vergadering verleent eveneens bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een CVBA Alaska Hasselt met zetel te 3500 Hasselt, Oude linikerbaan 63 A, vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurder, de Heer Mesotten Serge, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten tengevolge van de vereffening en ontbinding te vervullen, met inbegrip van, maar zonder beperkend te willen zijn, de schrapping van de inschrijving van de vennootschap bij de BTW, de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntenbank van Ondernemingen bij het Ondernemingsloket, sociale verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Wordt tegelijk neergelegd: expeditie akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

28/02/2012
ÿþ Mud 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch 5taatsbiad

11111111111111111111 Rechtbank van koophandel

*12046760*

15 FEB. 2012



te E-iASS,!I:ig

Ondernemingsar : 0821.482.805

Benaming

(voluit) :Architectenbureau Liberloo

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma Zetel : Bergstraat

Onderwerpakte : Statutenwijziging Tekst

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 30 maart 2011

. Deze vergadering werd bijeengeroepen om te besluiten over volgende agenda:

Aanpassen en aanvullen van al de artikelnummers van de oprichtingsstatuten volgens de

i . richtlijnen opgelegd door de Orde van Architecten.

Rekening houdend niet de door de Orde van Architecten opgelegde wijzigingen , zullen de statuten

voortaan als volgt luiden:

VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA (V.O,F.)

Oprichtingsakte

Art. 1  Rechtsvorm -- Naam

De vennootschap is een burgerlijk vennootschap die de rechtsvorm van een Vennootschap onder

Firma V.O.F. aangenomen heeft.

De vennootschap heeft als naam, "Architectenbureau Liberloo V,O.F.".

Zij is een multiprofessionele architectenvennootschap.

Bij de benaming en op alle stukken die van de vennootschap uitgaan worden de namen en de

juiste titels van alle vennoten vermeld. De vennoten die bij de Orde van Architecten zijn

ingeschreven, worden ais dusdanig aangeduid."

Zij wordt opgericht door de ondertekenaars, de heer Roger Henri D. Liberloo, geboren te Beverco op 06/11/1946, van Belgische nationaliteit, architect ingeschreven bij de Provinciale Raad van Limburg, gehuwd, wonend te Hasselt, Bergstraat 45, (60% aandelen) en

mevrouw Marie-Rose, Louise, E. Mees, geboren te Kermt op 12/04/1948, gepensioneerd van Belgische nationaliteit, gehuwd, wonend te Hasselt, Bergstraat 45 (40% aandelen).

Art.2  Zetel

De zetel is gevestigd te Hasselt, Bergstraat nr. 45

" Aile vennotenarchitecten moeten ingeschreven zijn bij de Raad van de Orde van Architecten van de provincie waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

De zetel mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders overgebracht worden naar een ander adres. Deze wijziging wordt zowel kenbaar gemaakt aan de Raad van de Orde van architecten waar de maatschappelijke zetel gevestigd was als waar de nieuwe maatschappelijke zetel zal gevestigd worden en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Art. 3 -- Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- Het verfenen van diensten die behoren tot de uitoefening van het beroep van architect en het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uitte oefenen; deze opdrachten warden uitgevoerd voor rekening van de vennootschap. Ze warden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

45 3500 Hasselt

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i,,.rr i l : - vervolg

rekening van de vennootschap. Ze worden uitgevoerd door de vennoten die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen en die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een Lijst van stagiairs,

- het beoefenen van alle aanverwante disciplines voor zover deze niet onverenigbaar zijn met het beroep van architect.

- het verrichten van alle handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap is bevoegd om op een niet commerciële wijze alle financiële, roerende en onroerende handelingen te verrichten welke haar doel dienen en daaraan ondergeschikt of bijkomstig zijn, dit volgens het"beheer van een goed huisvader.

(Handelsverrichtingen onder welke vorm ook, mogen geen deel uitmaken van het doel van de vennootschap. Aankopen en verkopen mogen slechts gedaan worden in functie van het doei.)

Art. 4  Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur die een aanvang neemt op 1 januari 2010. Zij

neemt een einde op de door de wet voorzien wijze.

Het eerste boekjaar loopt tot 31.12.2010.

De volgende boekjaren nemen een aanvang op 1 januari van het betrokken boekjaar om te

eindigen op 31 december van datzelfde boekjaar.

! Art. 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van der vennootschap bedraagt 1000,00 euro (duizend euro)

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen van 10 euro.

Alle aandelen werden van bij de ondertekening volledig volstort op rekening van de vennootschap.

Art. 6  Aandelen

De aandelen moeten noodzakelijk op naam zijn en mogen niet vrij overgedragen of verkocht worden.

' De verdeling van deze aandelen bij de intekening geschiedt als volgt: zestig aandelen van elk 10 euro aan de heer Roger Liberloo, hierboven vernoemd en veertig aandelen van elk 10 euro aan mevrouw Marie-Rose Mees, hierboven vernoemd.

Zij worden ingeschreven in het vennootschapsregister gehouden in de zetel.

De vennootschap is ertoe verplicht op eenvoudig verzoek van een Raad van de Orde van architecten het aandelenregister ter inzage voor te leggen.

Elke voorgenomen overdracht van aandelen moet vooraf ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van architecten.

Het batig saldo van de winst wordt uitgekeerd aan de vennoten in verhouding tot hun aandelen, met uitzondering van het gedeelte dat volgens wettelijke bepalingen of een beslissing van de algemene vergadering dient gereserveerd te worden.

Art. 7  Overdracht van aandelen

Aandelen zijn slechts overdraagbaar onder levenden of kunnen maar overgaan bij overlijden ofwel . aan een vennoot ofwel aan een persoon die overeenkomstig artikel 8 bis van de statuten vennoot s kan worden en dit mits unanieme goedkeuring van alle vennoten.

! Elke voorgenomen overdracht van aandelen wordt vooraf ter goedkeuring voorgelegd aan de bevoegde Raad van de Orde van architecten.

Art, 8  Opsplitsing van aandelen

Elk aandeel is ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, worden de rechten verbonden aan dit aandeel geschorst tot een gemeenschappelijke vertegenwoordiger wordt aangeduid mits inachtname van de in art. 8 bis opgenomen bepalingen.

Art. 8 bis  Vennoten

Enkel personen die door de uitoefening van hun beroep meewerken aan de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, zijn toegelaten.

De vennootschap kan nooit haar eigen aandelen verwerven.

Minstens één vennoot zal architect zijn. Elke architect-vennoot zal ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van architecten of op een lijst van stagiairs. Indien de enige architect-vennoot overlijdt, zullen de andere vennoten, eventuele erfgenamen, er voor zorgen dat de lopende opdrachten door een ander architect opgevolgd worden.

° De vennootschap en de vennoten, ook zij die niet rechtstreeks onderworpen zijn aan het gezag van de Orde van architecten, zullen zich onthouden van handelingen die onverenigbaar zijn met het

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotans, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L uif.. I - vervolg

beroep van architect of die strijdig zijn met het Reglement van Beroepsplichten, Zij zullen steeds de I

aanbevelingen van de Orde van árchitecten naleven. Vennoten die een beroep zouden gaan

uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect of met de deontologie dienen ontslag te

nemen als vennoot.

Indien door erfopvolging of door boedelscheiding van aandelen nieuwe vennoten ontstaan, zullen

zij met adres en beroep aan de Orde van architecten bekendgemaakt worden. Zij zullen in

afwachting van hun aanvaarding door de Raad van de Orde van architecten geen stemrecht

hebben en geerr bestuursdaden mogen stellen; zij hebben enkel het recht op deelname in de winst

en/of de waarde van de aandelen.

Indien één van de vennoten geschorst wordt als architect, zal hij zich moeten onthouden van de

uitoefening van zijn rechten als vennoot voor de duur van de schorsing. Indien een vennoot

geschrapt wordt als architect, mag hij niet langer vennoot zijn. Indien de geschrapte architect de

enige vennoot is, dient de vennootschap ontbonden te worden.

Ingeval van terugtreding, ontslag, overlijden, afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid

van een architect-vennoot, zal (zullen) de andere venno(o)t(en), eventueel de erfgenamen ervoor

zorgen dat de lopende opdrachten worden opgevolgd door een andere architect-vennoot of

eventueel een andere architect indien de weggevallen vennoot de enige architect-vennoot was. Dit

gebeurt met inachtname van de regels van de deontologie. In elk van deze gevallen zal de Orde

van architecten onmiddellijk op de hoogte gebracht worden.

Nieuwe vennoten kunnen slechts worden aanvaard bij unaniem akkoord van alle vennoten.

Elke voorgenomen toetreding van nieuwe vennoten moet vooraf ter goedkeuring worden

voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van architecten met opgave van naam,

adres en beroep van de kandidaat-vennoot,

Art. 9  Bestuur en vertegenwoordiging

Als zaakvoerder wordt benoemd de heer Roger Liberloo, architect, voorkomend op de tableau van de orde van architecten van de provincie Limburg. Zijn mandaat is bezoldigd.

Hij zal de vennootschap in rechte en in feite kunnen vertegenwoordigen en verbinden voor alle akten en handelingen die de vennootschap ten goede komen met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

De venootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders die vennoot moeten zijn. De architecten ingeschreven op de tabel van de Orde van architecten, beschikken over een

meerderheid in de beheers- en bestuursorganen. Wanneerer slechts één beheerder of zaakvoerder is, moet hij architect zijn,

Uitsluitend architecten zullen beslissingen nemen en handelingen stellen in verband met alles wat tot de uitoefening van het beroep van architect behoort.

De zaakvoerder(s) kan/kunnen volmachten verlenen aan een derde om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden inzake welomschreven opdrachten en formaliteiten die geen betrekking hebben op de architectuur.

De volmachtdragers mogen geen beroep uitoefenen dat onverenigbaar is met dat van architect en zij zullen zich ten overstaan van de vennootschappen gedragen volgens de regels van de Orde van architecten.

Bij de handtekening onder ieder stuk dat de vennootschap verbindt, moet de naam en de hoedanigheid van degene die ondertekent worden vermeld.

Elke architect-vennoot kan, overeenkomstig de wet, een algemene vergadering bijeenroepen waarvan hij zelf de agenda samenstelt.

Elke architectuurovereenkomst vermeldt de identiteit van de architect-vennoot belast met de architectuuropdracht.

De bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten zal onmiddellijk op de hoogte worden gebracht van elke wijziging in het bestuur van de vennootschap.

Art. '10  Tegenstrijdig belang

Indien een zaakvoerder voor een tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst dienen de bepalingen

van artikel 133 der vennootschapswetten te worden nageleefd.

Art. 11  Jaarvergadering

De jaarlijkse algemene vergadering komt samen op de laatste dinsdag van de maand juni volgend

op het afsluiten van het boekjaar, om 19u.

De eerste algemene vergadering zal plaats hebben in 2011,

Op de laatste blz. van Lurk S vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

belioudon

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijiagen-bij-het-Belgiseh-St-aatsbled--2W421-a,042 --Anne-xes-de Maniteur-belge

Voor- L tkU z - vervolg

be ouden aan het Belgisch Staatsblad

Art. 12 - Bijeenroeping van de algemene vergaderingen

Elke algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder(s) met inachtname van de

bepalingen terzake van de vennootschapswet.

De zaakvoerder is verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen telkens een

architect-vennoot hem daartoe verzoekt. De architect-vennoot bepaalt de gewenste agendapunten

voor deze algemene vergadering,

Er wordt gestemd bij gewone meerderheid, tenzij de wet dit anders voorschrijft.

Mod 2 0

Art. 13  Vertegenwoordiging op de algemene vergaderingen

Elke vennoot kan zich op de algemene vergaderingen, gewcne, buitengewone en bijzondere vergaderingen slechts laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager die zelf stemgerechtigd vennoot is.

Art 14  Wijziging van de statuten

Wijziging van de statuten mag slechts gebeuren nadat de voorgenomen wijzigingen door de

bevoegde Raad van de Orde van architecten goedgekeurd zijn.

Art. 15  Verzekering

Elke architect-vennoot is verplicht om zijn burgerlijk en beroepsaansprakelijkheid te laten

verzekeren.

Art. 16 - Vrijwaring van de belangen van de cliënten

"De vennootschap zat in het bijzonder waken over de stipte naleving van de door de Nationale Raad van de Orde van Architecten en de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten vastgelegde regels terzake:

" de nodige schikkingen die getroffen dienen te worden teneinde bij ontbinding/vereffening van de vennootschap en mede gelet op de noodzaak van continuïteit voor de cliënt, de belangen van de cliënten te vrijwaren o.a. inzake de voortzetting van de contracten en van de architectuuropdrachten in uitvoering door fysische of rechtspersonen die gerechtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen.

De schikkingen desbetreffend zullen voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten worden overgemaakt,

" de vermeldingen met betrekking tot de identiteit van de architectvennoot die belast is met de architectenopdrachten met dien verstande dat de overeenkomsten met cliënten in ieder geval steeds de identiteit van de architectvennoot belast met de architectenopdracht dienen te vermelden . " de nodige schikkingen die vereist zijn ingeval van terugtreding, ontslag, uitsluiting, overlijden,

" afwezigheid, onbekwaamheid of onbeschikbaarheid van een vennoot, teneinde, en dit mede gelet op de noodzaak van continuïteit voor de cliënt, het verderzetten van de opdracht te verzekeren; deze schikkingen dienen voorafgaandelijk ter goedkeuring aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten te worden overgemaakt,

" de te volgen procedure voor de lopende contracten ingeval de vennootschap ophoudt te bestaan met dien verstande dat de schikkingen terzake de continuïteit t.a.v. de cliënt dienen te verzekeren en voorafgaandelijk ter goedkeuring aan bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Architecten worden overgemaakt.

" de verzekeringsverplichtingen van de architecten met dien verstande dat in ieder geval steeds de burgerlijke en beroepsaansprakelijkheid van de architectvennoot op afdoende wijze verzekerd is,

Art, 17

- Alle in deze overeenkomst niet geregeld punten worden geregeld volgens de geldende Belgische

wetgeving, de rechtspraak of de gebruiken.

Aldus gedaan te Hasselt in drie exemplaren waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebbenen waarvan het derde bestemd is voor administratieve doeleinden.

Tegelijk neergelegd: origineel PV dd 30 maart 2011

Roger Liberloo

zaakvoerder

Op de laatste blz van Lulk B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hofzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso , Naam en handtekening

Bipagerr-bij het Belgiseh Staatsblad --281.02/2012--Annexes-du Moniteur belge

Coordonnées
ARCHITECTENBUREAU LIBERLOO

Adresse
Zetel (volledig adres) Bergstraat 45 - 3500 Hasselt

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande