ARCHITECTUURBURO DREESEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHITECTUURBURO DREESEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.785.093

Publication

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 31.07.2014 14383-0298-012
02/12/2013
ÿþmod 11.1

Preelig

kt ty ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

lavo ui~ius.0

*1318 119*

Vc

behc aar Be!! Staat

III

i

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

20-11-2013

HASSELT

Griffie

J

Ondernemingsnr : BE0885.785.093

Benaming (voluit) : Architectuurburo Dreesen

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bekstraat 25

3500 Hasselt

Onderwerp akte :BVBA: wijziging

Uit het proces-verbaal opgesteld in het jaar tweeduizend dertien, op zeventien oktober, voor Meester Marc VAN NERUM, notaris te Meeuwen-Gruitrode.

"Geregistreerd te Bree op 24 oktober 2013, boek 343 braad 24 vak 7, vier bladen, een verzending, ontvangen: vijftig euro, de ea, inspecteur, ai Bart Leyssen, getekend onleesbaar."

Blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van "ARCHITECTUURBURO DREESEN" burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vennootschap met maatschappelijke zetel te 3500 Hasselt, Bekstraat 25, BTW BE BE0885.785.093, rechtspersonenregister Hasselt BE0885.785.093, de volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste besluit : besluit tot fusie

1. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel en van de aanvullende verslagen,; hoger vermeld, waarin voorgesteld wordt dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coôrdination Vandebrouck door fusie overgenomen wordt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen.

2. De vergadering van de overnemende vennootschap besluit tot de fusie door overneming van het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coordination Vandebrouck over te gaan, zodat voormelde opschortende voorwaarde als vervuld moet worden i; beschouwd.

3, Bijgevolg gaat gans het vermogen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid i Building Coordination Vandebrouck, met alle rechten en plichten, over op de overnemende vennootschap.

De overgang geschiedt op basis van een toestand van de staat van actief en passief afgesloten op 31 december 2012. Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf voormelde datum, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap. Kapitaal, reserves, provisies, schulden jegens derden, winst en verlies van de BVBA Building Coordination Vandebrouck worden vanaf voornoemde datum opgenomen in de jaarrekening van de overnemende vennootschap.

Tweede besluit: kapitaalsverhoging van de overnemende vennootschap, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen:

I. Als gevolg van de fusie door overneming, besluit de algemene vergadering haar kapitaal te verhogen tot beloop van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coërdination Vandebrouck, namelijk met achttienduizend zeshonderd (18.600) euro om het te brengen van achttienduizend zeshonderd (18.600) euro op zevenendertigduizend tweehonderd (37.200) euro en uitgifte van drieënvijftig (53) nieuwe gewone aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

ta~ mod 77.7



i.foor-

=1<bc,t-t cn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Il. De kapitaalsverhoging die zonder opleg gebeurt, gaat gepaard met de uitgifte van drieënvijftig (53)' nieuwe gewone aandelen, zonder nominale waarde.

III. Die aandelen hebben dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen, en delen in de winst vanaf 1 januari 2013.

De aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coordination Vandebrouck worden aandeelhouders van de overnemende vennootschap, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen.

Derde besluit : Uitreiking aandelen-ruilverhouding

1. De voorzitter verklaart dat iedere aandeelhouder van de overgenomen vennootschap, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coordination Vandebrouck, voldoet aan de vereisten voor de verkrijging van de hoedanigheid van aandeelhouder in de overnemende vennootschap, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen.

2. Er worden aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid Building Coordination Vandebrouck drieënvijftig (53) aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen uitgereikt, naar verhouding van drieënvijftig (53) nieuwe aandelen voor honderd zesentachtig (186) oude aandelen, zonder opleg in geld.

3. De zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen zorgt voor de vernietiging van alle bestaande aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coordination Vandebrouck.

De zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen zal in ruil voor de vernietigde aandelen drieënvijftig (53) nieuwe aandelen overhandigen aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coordination Vandebrouck, volgens gezegde ruilverhouding.

De kosten van deze verrichting komen ten faste van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen.

Vierde besluit: aanpassing artikel 5 over kapitaal en aandelen.

De vergadering van de overnemende vennootschap, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Architectuurburo Dreesen, besluit vervolgens de eerste alinea van artikel 5 van de statuten over kapitaal en aandelen, als volgt te wijzigen:

"Het geplaatst maatschappelijk KAPITAAL bedraagt ZEVENENDERTIGDUIZEND TWEEHONDERD (37.200) EURO. Het is verdeeld in tweehonderd negenendertig (239) gelijke ondeelbare aandelen op naam zonder vermelding van waarde en die elk één/tweehonderd negenendertigste (1123958) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vii¬ de besluit: Kwijting zaakvoerder overgenomen vennootschap

Bij afzonderlijke stemming beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de statutaire zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Building Coiirdination Vandebrouck, voor de uitoefening van zijn mandaat in de periode tot en met 31 december 2012, met name de Heer Vandebrouck Marc Joseph Martin, wonende te 3500 Hasselt, Bekstraat 25 (RR 58.09.16-237.79).

Zesde besluit: Coördinatie der statuten

De vergadering geeft ondergetekende notaris opdracht om de statuten te coordineren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

WAARVAN ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Marc Van Nerum te Meeuwen-Gruitrode





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tesamen hiermee neergelegd: afschrift der akte, verslag van bedrijfsrevisor bvba Hubert Vencken te Bree dd. 26/08/2013, verslag van de zaakvoerder dd. 23/08/2013, de gecoördineerde tekst der statuten



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013
ÿþIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod Word ï7.7

Ondernemingsnr : 0885785093

Benaming

(voluit) í Architectuurburo Dreesen

(verkort)

BV O.V.V.

Rechtsvorm ; BVBA

Zetel : Bekstraat 25  350D Hasselt (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Publicatie voorstel tot fusie door overneming dd, 13 mei 2013 conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen tussen Architectuurburo Dreesen BVBA te 3500 Hasselt, Bekstraat 25 overnemende vennootschap en Building Coordination Vandebrouck BVBA te 3500 Hasselt, Bekstraat 25, over te nemen vennootschap.

DOEL VAN DE FUSIE DOOR OVERNEMING

De zaakvoerder stelt dat, uit juridisch en economisch oogpunt het wenselijk is de fusie door overneming door te voeren om volgende redenen:

Beide vennootschappen zijn actief in de onroerend goed sector en oefenen activiteiten uit die een aanvulling op elkaar zijn. Een vlottere samenwerking zal de concurrentiepositie versterken.

De administratie zal worden vereenvoudigd, wat de opvolging van betalingen en de boekhouding in het algemeen meer overzichtelijk maken.

FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, werd door de bestuursorganen van de hierna vermelde vennootschappen, in gemeenschappelijk overleg, het voorstel van fusie door overneming opge-isteld waarvan hierna de tekst volgt:

IDENTIFICATIE~ VAN DE AAN DE FUSIE DEELNEMENDE VENNOOTSCHAPPEN

BVBA ARCH1TECTUURBURO DREESEN (= overnemende vennootschap)

De vennootschap werd opgericht onder de benaming "ARCHITECTUURBURO DREESEN" ingevolge akte verleden voor notaris Anita INDEKEU, notaris te Neeroeteren op 12 december 2006, gepubliceèrd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december daaropvolgend onder nummer 199610-03 1 252.

De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzri van de cerso(o)ri t-r,}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzren van derden vert, g. !t orrdigen Verso : Naam en handtekening,

1!Ii.11111111,11111

~------------1

V

loch

aa

Bel

Sta

II

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -07- 2013

HASSELT

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft tot doel, in België als in het buitenland:

De vennootschap is een multiprofessionele architectenvennootschap

die tot doel heet het uitoefenen door de vennoten, voor rekening van de

vennootschap, van het beroep van architect evenals van alle met het

architectenberoep aanverwante en niet-onverenigbare disciplines, inzonderheid:

het uitvoeren van alle opdrachten die door de wetgever voorbehouden worden

aan personen die gemachtigd zijn het beroep van architect uit te oefenen; deze

opdrachten worden uitgevoerd in naam en voor rekening van de vennootschap,

door de vennoten die ingeschreven zijn op een tableau van de Orde van

Architecten of op een lijst van stagiairs;

Een uitgebreid overzicht van het doel is terug te vinden in het fusievoorstel

Hier vertegenwoordigd door de zaakvoerder:

" mevrouw Veerle DREESEN

wonende te Hasselt, Bekstraat 25.

BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK (= over te nemen vennootschap)

De vennootschap werd opgericht ingevolge akte verleden voor notaris Anita INDEKEU, notaris te Neeroeteren op 10 maart 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 maart daarna onder nummer 2006-03-29 / 0057334.

De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

De vennootschap heeft tot doel:

Het uitoefenen door de vennoten, voor rekening van de vennootschap, van projectontwikkeling voor woningbouw, kantoorbouw, industriële complexen en infrastructuurwerken

Het uitoefenen door de vennoten, voor rekening van de vennootschap, van toezicht op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking, enz.), bouwcoördinator en alle overige zakelijke dienstverlening

Het uitoefenen door de vennoten, voor rekening van de vennootschap, van het beroep van veiligheidscoördinator aanverwante en niet - onverenigbare disciplines, inzonderheid: het uitvoeren Een uitgebreid overzicht van het doel is terug te vinden in het fusievoorstel

Hier vertegenwoordigd door de zaakvoerder:

" de heer Marc VANDEBROUCK

wonende te Hasselt, Bekstraat 25

FUSIE

In aanmerking nemende dat de bestuursorganen van voormelde vennootschappen het initiatief hebben genomen ertoe strekkende een fusie door te voeren waarbij het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap, met toepassing van de bepalingen van de artikelen 671 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, zal overgaan op de overnemende vennootschap, verbinden de bestuursorganen van de genoemde vennootschappen zich jegens elkaar te doen wat in hun macht ligt om tussen de genoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de nagemelde voorwaarden en leggen zij bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectieve algemene vergaderingen van

de aandeelhouders van deze vennootschappen.

"

Aldus wordt voorgesteld dat de fusie zal worden doorgevoerd tussen BVBA ARCHITECTUURBURO DREESEN en BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

BVBA ARCHITECTUURBURO DREESEN, voornoemd, zal als overnemende vennootschap het gehele vermogen - zowel de rechten als de verplichtingen verkrijgen van BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK, voornoemd, die de over te nemen vennootschap is.

BOEKHOUDING

De fusie tussen beide vennootschappen zal gebeuren op basis van de balansen per 31 December 2012.

De handelingen van de over te nemen vennootschap zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

RUILVERHOUDING

Er bestaan 186 aandelen in de over te nemen vennootschap BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK die allen dienen geruild te worden.

Deze aandelen worden geruild in de verhouding van 186 aandelen van de over te nemen vennootschap BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK voor 53 aandelen van de overnemende vennootschap BVBA ARCHITECTUURBURO DREESEN.

Er zullen aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK voor deze overneming 53 nieuwe aandelen worden uitgereikt van de overnemende vennootschap.

De uit te reiken nieuwe aandelen zijn van dezelfde aard als de bestaande.

Er zal geen opleg in geld worden betaald.

WIJZE VAN UITREIKING VAN DE NIEUWE AANDELEN

De aandelen van de overnemende vennootschap die in vergoeding van de overgang van het gehele vermogen van de over te nemen vennootschap aan de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap worden toegekend, worden als volgt aan hen uitgereikt:

Binnen de 8 dagen na de publicatie van het fusiebesluit in de Bijlagen tot het Belgisch Staats-blad zal de zaakvoerder van de overnemende vennootschap de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap uitnodigen om binnen een termijn van 3 maanden na de kennisgeving, hun aandelen in te leveren op de zetel van de vennootschap of op de plaats in de kennisgeving opgegeven. Naarmate de aandeelhouders zich aanmelden, wordt hen volgens afgifte van hun aandelen of aandelenpakket in de over te nemen vennootschap - die terstond worden vernietigd door het aanbrengen van de vermelding "vernietigd" op het aandeelbewijs - het hiermee overeenstemmende aantal aandelen uitgereikt van de overnemende vennootschap.

Voor de fusie is het kapitaal vertegenwoordigd door 186 aandelen.

De 53 nieuwe aandelen zullen van dezelfde aard zijn als de bestaande aandelen. Zij zullen worden verdeeld onder de aandeelhouders van de over te nemen vennootschap a rato van 186 aandelen van de over te nemen vennootschap voor 53 aandelen van de overnemende vennootschap.

RECHTEN DER AANDEELHOUDERS EN BIJZONDERE REGELINGEN

De~nieuw diagegeven aandelen van de BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK nemen deel in het bedrijfsresultaat en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 januari 2013.

Betreffende dit recht wordt geen bijzondere regeling getroffen.

BIJZONDERE VOORDELEN

Aan de bestuurders van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere rechten toegekend.

Voor: behouden aan het Belgisch Staatsblad

1 L

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

BIJZONDERE BEZOLDIGINGEN AAN BEDRIJFSREVISOR

Aan BVE3A HUBERT VENCKEN, met maatschappelijke zetel te Bree, Millenstraat 34, vertegenwoordigd door de heer Hubert VENCKEN, bedrijfsrevisor, wordt door de overnemende en de over te nemen vennootschap opdracht verleend om het verslag op te maken waarvan sprake in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen.

De bezoldiging van deze opdracht wordt begroot op 950,00 EUR, excl. BTW.

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de ondergetekende bestuursorganen de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve aandeelhouders alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk.

De ondergetekenden verbinden zich jegens elkaar dit vertrouwelijk karakter niet te schenden. De uitgewisselde documenten worden per vennootschap genummerd en in een inventaris opgenomen. Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden zij aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt. Alle kosten verband houdende met de verrichting worden alsdan gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel.

Bij goedkeuring van de fusie worden alle kosten voortvloeiende uit de verrichting gedragen dcor de overnemende vennootschap.

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen, neergelegd in het vennootschapsdossier van elke vennootschap, uiterlijk op 30 juni 2013

Opgemaakt in vier exemplaren op 13 mei 2013

De bestuursorganen van de BVBA ARCHITECTUURBURO DREESEN en de BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK erkennen ieder twee door of namens de zaakvoerder getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er één bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectievelijke vennootschappen.

Voor BVBA BUILDING COORDINATION VANDEBROUCK

de zaakvoerder,

Marc Vandebrouck /

'

Voor BVBA ARCHITECTUURBURO DREESEN

de zaakvoerder,

Veerles Dreesen _ .. _ _ _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetze vpn de oef

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegero.voorcifgon

Verso Naam en handtekening

01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 26.07.2012 12349-0351-010
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 31.08.2011 11509-0601-010
02/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 04.06.2010, NGL 27.08.2010 10470-0493-010
05/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 05.06.2009, NGL 30.07.2009 09523-0038-010
21/08/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 06.06.2008, NGL 14.08.2008 08574-0215-010
05/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 05.06.2015, NGL 31.07.2015 15378-0060-012

Coordonnées
ARCHITECTUURBURO DREESEN

Adresse
BEKSTRAAT 25 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande