ARCHONIA CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARCHONIA CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.897.595

Publication

18/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 11.12.2013 13683-0233-010
06/07/2012
ÿþi

V beh aa Be; Staz V

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VIIIINIU ~~IV~IIIIIII~ iw

*12119331*

uu f

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

2 7 -06- 2012

HASSELT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : % y G Ç...5

Benaming

(voluit) : Archonia Customer Relationship Management

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wetenschapspark 4 /8 - 3590 Diepenbeek

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Rose-Marie Vanhelmont te Hasselt op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, nog te registreren, blijkt dat:

1° de Naamloze vennootschap Archonia, met zetel te 3590 Diepenbeek,

Wetenschapspark 4 bus 3.

BTW BE 0445.638.586, RPR Hasselt.

2° De Heer Flerackers Johan Jean Marie Paul, geboren te Hasselt op vijf januari negentienhonderd negenenzeventig, ongehuwd, wonende te 3500 Hasselt, Rapertingenstraat 32.

Nagemelde vennootschap hebben opgericht:

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam Archonia Customer Relationship Management, afgekort Archonia CRM.

De volledige en afgekorte benaming kunnen samen of afzonderlijk worden gebruikt.

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3590 Diepenbeek,

Wetenschapspark 4 bus 8.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, het beheer, de aan- en verkoop zowel in klein- als in groothandel, de in- en uitvoer, de commercialisatie, de productie, het huren of verhuren, het in leasing geven of nemen, het toekennen of verwerven van alle mogelijke rechten van gebruik en/of genot, het verlenen van diensten, alsmede alle tussenkomsten welke betrekking hebben op:

Op de laatste blz. van t.uLK BB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

{- - Nieuwe of bestaande producten welke verband houden met

media en multimedia in de meest ruime zin, zoals boeken, films, geluidsopnamen, spellen (games)_ alsook alle goederen die hiermede verband houden (merchandise) zoals figuren, modellen, sleutelhangers, t-shirts...

-- Alle mogelijke goederen die via het internet kunnen

worden verkocht, zoals elektronische toestellen, fotoapparatuur, GSM's, PDA's, computerapparatuur, software, kledij, doe-het-zelf materiaal, hobby materiaal...

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids- of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te bevorderen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en in stand houden van eigen onroerende goederen, ondermeer door verhuring en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot.

De vennootschap mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten nemen en afstaan, verlenen en verwerven van vruchtgebruik, van rechten van opstal en erfpacht en alle andere bestaande zakelijke rechten.

Met het oog op de verwezenlijking van haar doel, kan de vennootschap van alle mogelijke communicatiemiddelen met inbegrip van het internet, gebruik maken.

Zij kan haar diensten zowel aan particulieren als aan professionelen aanbieden.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend weze.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op achttienduizendzeshonderd (18.600,00 ¬ ) euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig volgestort door storting in speciën op een bijzondere rekening geopend namens de vennootschap in oprichting bij ING Hasselt-Centrum.

De comparanten overhandigen aan de notaris een door de voornoemde instelling afgeleverd attest de dato negentien juni tweeduizend en twaalf teneinde het in haar dossier te bewaren.

Bestuur - vertegenwoordiging

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren. Indien de vennootschap door twee zaakvoerders wordt bestuurd, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden

en in rechte als eiser of als verweerder.

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Indien de vennootschap wordt bestuurd door meer dan twee zaakvoerders wordt er een college van zaakvoerders gevormd, waarbij de interne besluitvorming

a. Bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat

b. Bij gewone meerderheidsbeslissing indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

Jaarvergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van de maand december om veertien uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op

dertig juni van het daaropvolgende jaar.

Bestemming van de winst - reserves

k

1. .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend. Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie

van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni

tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in tweeduizend dertien.

Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op één.

Wordt tot zaakvoerder benoemd : de Heer Flerackers Johan,

voornoemd, die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

zijn mandaat is onbezoldigd.

Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

Overneming oprichting

Alle verbintenissen alle verplichtingen die en alle activiteiten ondernomen door de comparanten

rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

Volmachten

De Deyne Verhoeye Accountants & Belastingenconsulenten BV opgericht onder de vorm van een BVBA, gevestigd te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door de Heer Jan Verhoeye en/of de Heer Sven Dewit, beiden kantoorhoudend te 9920 Lovendegem, Kort

van de verbintenissen namens de vennootschap in

en

eruit voortvloeien, in naam en voor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-beh+eden

aan het Belgisch Staatsblad

Eindepen 25 of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL bestemd voor publicatie in de

bijlagen tot het Belgisch Staatsblad

Wordt tegelijk neergelegd : expeditie akte

(get.) notaris Vanhelmont

Op de laatste blz. van Luit B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
ARCHONIA CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT

Adresse
WETENSCHAPSPARK 4, BUS 8 3590 DIEPENBEEK

Code postal : 3590
Localité : DIEPENBEEK
Commune : DIEPENBEEK
Province : Limbourg
Région : Région flamande