ARCOMET BEHEER

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : ARCOMET BEHEER
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 451.453.143

Publication

25/09/2014
ÿþ rlie Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

16 SEP. 2014

Griffie

1111p111111

Ondernemingsnr : 0451.453.143

Benaming

(voluit) : Arconnet Beheer

(verkort) :

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel Industrieweg 139, 3583 Beringen, België

(volledig adres)

Onderwerp akte: Wijziging samenstelling directiecomité

Uit de notulen van de raad van bestuur van de Vennootschap van 1 september 2014 blijkt het volgende:,

"De raad van bestuur neemt kennis van het vrijwillige ontslag van Boekweit Invest BVBA, met vaste vertegenwoordiger de heer Dirk Theyskens, met ingang vanaf 21 augustus 2014.

[...)

De raad van bestuur beslist om Ph.C. Consulting, een "Société à responsabilité limitée à associé unique" naar Frans recht, met zetel te 5 Chemin de la Poncetière, 69110 Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrijk ingeschreven onder het Franse handelsregister onder het nummer 802 162 388 (R.C.S. Lyon), te benoemen als lid van het directiecomité, met ingang vanaf 22 augustus 2014.

Ph.C. Consulting SARL à associé unique heeft meegedeeld de heer Philippe Collet, met woonplaats te 5 Chemin de la Poncetière, 69110 Sainte-Foy-Les-Lyon, Frankrijk aan te duiden als haar vaste vertegenwoordigen

Ph.C. Consulting SARL à associé unique heeft de functie van commercieel directeur van de Vennootschap.

Gelet op de voorgaande besluiten is het directiecomité van de Vennootschap vanaf 22 augusts 2014 als volgt samengesteld:

1.Liftec BVBA, vast vertegenwoordigd door de heer Jacques (Jack) Hansoul

2.Ph.C. Consulting SARL à associé unique, vast vertegenwoordigd door de heer Philippe Cohet

Op grond van artikel 18 van de statuten wordt de vennootschap rechtsgeldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders, hetzij door twee leden van het directiecomité, hetzij voor wat het dagelijks bestuur door personen belast met het dagelijks bestuur, hetzij binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.

1.-1

De raad van bestuur beslist om volmacht te verlenen aan Joris De Wolf, Thomas Donnez, Ji5rg Heirman en Noélie Robert (advocaten, met kantoor te 1050 Brussel, Louizalaan 99) en de bestuurders van de Vennootschap, elk van hen alleen handelend en met recht van indeplaatsstelling, om aile handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de uitvoering van de door de raad van bestuur genomen besluiten en voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neeriegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen."

Thomas Donnez

Lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd: notulen raad van bestuur (volmacht)

Op de laatste blz. van LB vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

nt, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

12 -07- 2013

HASSELT 1

Griffie

II 1j11111 111

1 1145

Vt bek

aar

Belt Staal

Ondernemingsar : 0451.463.143

Benaming

(voluit) : ARCOMET BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : INDUSTRIEWEG 139

3583 PAAL-BERINGEN

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING DIRECT1ECOMITE

De raad van bestuur van de Vennootschap besliste op 5 juli 2013 om met toepassing van artikel 524bis van het Wetboek van vennootschappen en artikel 17 van de statuten van de Vennootschap een directiecomité op te richten.

De raad van bestuur van de Vennootschap besliste op 5 juli 2013 tevens om de volgende personen te benoemen als lid van het directiecomité:

1. Boekweit Invest BVBA, met maatschappelijke te zetel Industrieweg 139, 3583 Beringen (België) en met ondernemingsnummer 0872,962.485. Boekweit Invest BVBA deelt mee dat de heer Dirk Theyskens (geboren te Turnhout (België) op 20 december 1960 met woonplaats te Boekweitbaan 10/A, 2460 Kasterlee (België)) als haar vaste vertegenwoordiger zal optreden.

2, Liftec BVBA, met maatschappelijke zetel te Kleersnijderslaan 30, 2500 Hasselt (België) met ondernemingsnummer 0502.767.232. Liftec BVBA deelt mee dat de heer Jacques (Jack) Hansoul (geboren te Hasselt (België) op 27 januari 1970 met woonplaats te Kleersnijderslaan 30, 2500 Hasselt (België)) als haar vaste vertegenwoordiger zal optreden.

De bevoegdheden van het directiecomité omvatten aile bestuursbevoegdheden behalve het algemeen; beleid van de Vennootschap en de bevoegdheden die op grond van de wet of de statuten aan de raad van: bestuur zijn voorbehouden.

Het directiecomité kan de Vennootschap vertegenwoordigen jegens derden en in rechte als eiser of ais: verweerder.

Overeenkomstig artikel 18 van de statuten van de Vennootschap wordt de Vennootschap jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd door twee leden van het directiecomité die samen optreden.

Het directiecomité mag bepaalde bijzondere machten delegeren aan één of meer van zijn leden, of zelfs aan derden.

Boekweit Invest BVBA (lid directiecomité) (vast vertegenwoordigd door Dirk Theyskens) Liftec BVBA (lid directiecomité) (vast vertegenwoordigd door Jacques (Jack) Hartsau])

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 27.06.2013, NGL 18.07.2013 13323-0070-031
19/07/2013
ÿþ4

r -

Y' i^-.--'"'..:,>"'-'--'-'1 te«...: ...

!

E

rnod 11 I

Luik B ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

!III 111111111 AI

*13112554*

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 0 -07- 2013

HASSELT

Ghffte

Ondememingsnr :0451.453.143

Benaming (voluit) : ARCOMET BEHEER

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg, 139

3583 Paal

Onderwerp akte :WIJZIGING VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op een juli tweeduizend dertien, door Meester Eric SPRUYT, geassocieerd notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "ARCOMET BEHEER",

waarvan de zetel gevestigd is te 3583 Paal, Industrieweg 139, volgende beslissingen genomen heeft :

1° De vergadering besliste dat de vennootschap jegens derden vanaf 1 juli 2013 zal vertegenwoordigd worden ofwel door twee bestuurders, ofwel door twee leden van het directiecomité en besliste artikel 18 van de statuten te wijzigen en integraal te vervangen door de volgende tekst.:

"De vennootschap wordt jegens derden én in rechte als eiser en als verweerder geldig vertegenwoordigd: hetzij door twee bestuurders;

hetzij door twee leden van het directiecomité;

- hetzij, wat het dagelijks bestuur betreft, door de eventueel daarmee door het bevoegde orgaan op grond van artikel 525 W. Venn. en artikel 17.2 van deze statuten belaste personen;

- hetzij, binnen de perken van hun volmacht, door de bijzondere gevolmachtigden.".

2° De vergadering besliste artikel 30 van de statuten integraal te wijzigen en te vervangen door de volgende tekst, ten einde het in overeenstemming te brengen met het Wetboek van vennootschappen:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over aile machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.".

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Advocatenkantoor Eubelius, met haar kantoren te 1050 Brussel, Louizalaan, 99, evenals aan haar medewerkers, bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, een volmacht, de

gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Eric SPRUYT

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaiszozz" 19

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

1 6 -11- 2012

HASSELT

ri le

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.453.143

Benaming

(voluit) : ARCOMET BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Paal-Beringen, Industrieweg 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 12 NOVEMBER 2012:

De vergadering besluit over te gaan tot de aanstelling van een commissaris en benoemt met eenparigheid van stemmen tot die functie de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young BEDRIJFSREVISOREN, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder het nummer 0446.334.711 en gekend bij de B.T.W.-administratie onder nummer BE 0446.334.711, vertegenwoordigd door de heer Stefan Olivier, kantoorhoudende te 3500 Hasselt, Herckenrodesingel 4A bus 1, voor een periode van drie boekjaren, te weten 2012, 2013 en 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering die over de jaarrekening van het derde boekjaar beraadslaagt en besluit.

De omvang van de vergoeding voor deze opdracht, die bestaat in een vast bedrag geïndexeerd in functie van de schommelingen van het indexcijfer der consumptieprijzen, is vastgesteld bij afzonderlijke overeenkomst bepaald in akkoord met de Raad van Bestuur en die bekrachtigd wordt door huidige vergadering en die niet kan worden gewijzigd dan met instemming van beide partijen.

Tot slot verleent de vergadering met eenparigheid van stemmen volmacht aan Paul Wijnants (met woonplaats te Dokter Loriersstraat 34, B-3600 Genk), met recht van indeplaatsstelling, om alle handelingen te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de vervulling van de formaliteiten (met inbegrip van, maar niet beperkt tot, de opstelling en ondertekening van alle nodige documenten en formulieren) met het oog op (i) de neerlegging van deze akte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, (ii) de publicatie ervan in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, en (iii) desgevallend, de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De heer Paul Wijnants

Gevolmachtigde

Tegelijk hienese neerge1egl : Kopie verslag

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/09/2012
ÿþi Mad Word 11.1

[1.4» r In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

HECHTBANK VAN KOOPHANGEL

0 -09- 2012

HA

i alii iii iiiiuiu i

*izis~oaa"

ui

i

Ondernemingsnr ,: 0454.453.143

Benaming

(voluit) : Arcomet Beheer

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139 - 3583 Paal

(volledig adres)

Onderwerp akte : wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 5 juli 2012 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neerge1egct: volmacht

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 10.07.2012, NGL 30.07.2012 12362-0066-031
01/08/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

REC{FBANK VAN KOOPHANDEL

2 3 -07- 2012

UfiipT

1111*ia

"

Vo. beho

aan

Belg Staat(

ui

Ondernemingsnr : 0451.453.143

Benaming (voluit) : ARCOMET BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139

3583 PAAL

Onderwerp akte :STATUTENWIJZIGING - ONTSLAG - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op elf juli tweeduizend en twaalf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondememingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "ARCOMET BEHEER", waarvan de zetel gevestigd is te 3583 Paal, Industrieweg 139,

volgende beslissingen genomen heeft:

1' Wijziging van artikel 14 van de statuten van de vennootschap door invoeging van een lijst van besluiten:, van de raad van bestuur van de vennootschap die de voorafgaande goedkeuring behoeven van de raad van; bestuur van Global Lifting Partners, een naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel te Industrieweg 139, 3583 Paal, zolang deze de rechtstreekse of onrechtstreekse; controle over de vennootschap heeft.

Vervanging van het artikel 14 van de statuten door de volgende tekst

"ARTIKEL VEERTIEN

De raad van bestuur wordt voorgezeten door de voorzitter of, bij diens afwezigheid, door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

De raad van bestuur kan slechts beraadslagen en besluiten, wanneer tenminste de meerderheid van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

Indien deze aanwezigheidsvoorwaarde niet is vervuld, kan een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de agenda van de vergadering voorkwamen, indien alsdan tenminste twee bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. De uitnodiging tot deze tweede vergadering zal minstens drie volle dagen voor de vergadering worden verstuurd. Deze tweede:, vergadering dient gehouden te worden ten vroegste de zevende dag en ten laatste de veertiende dag na de',

eerste vergadering. "

Zijn besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen; evenwel kunnen de hiernavolgende,; besluiten enkel worden genomen mits de voorafgaande goedkeuring van de raad van bestuur van Global Liftind; Partners, een naamloze vennootschap opgericht naar Belgisch recht, met maatschappelijke zetel Industrieweg 139, 3583 Paal, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder'' ondememingsnummer 0898.553.164, RPR Hasselt, zolang deze de rechtstreekse of onrechtstreekse controle:, over de vennootschap heeft :

* goedkeuring of wijziging van het business plan en het budget (inclusief investeringsbudgetten en ermee verband houdende financieringsplannen);

* elke investering of verwerving of desinvestering van enig aandeel in de vennootschap, een lid van de;: groep van vennootschappen waar zij deel van uitmaakt of enige van haar dochtervennootschappen voor een': bedrag van meer dan 1.000.000 EUR;

* elke investering of verwerving of desinvestering van activa van de vennootschap, een lid van de groep;, van vennootschappen waar zij deel van uitmaakt of een van haar dochtervennootschappen (i) (a) voor een;; bedrag van meer dan 2.000.000 EUR op individuele basis, en (b) voor een bedrag dat het totale budget, samen.: met elke andere investering, verwerving of desinvestering van zulke activa die onder hetzelfde budget vallen,'é overschrijdt en/of (ii) iedere dergelijke handeling die onderhevig is aan de goedkeuring door financiële.: instellingen onder de bankfinanciering ("senior bank financing") aangegaan door de vennootschap of een lid van;'. de groep van vennootschappen waar zij deel van uitmaakt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

4,Voorik behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

elke overdracht of verpanding of elke zekerheidsstelling met betrekking tot enig aandeel in een lid van de groep van vennootschappen waarvan de vennootschap deel uitmaakt of een van haar dochtervennootschappen, voor een bedrag van meer dan 1.000.000 EUR;

* elke ovendracht of verpanding of elke zekerheidsstelling met betrekking tot activa van een lid de groep van vennootschappen waarvan de vennootschap deel uitmaakt of een van haar dochtervennootschappen, (í) (a) voor een bedrag van meer dan 2.000.000 EUR op individuele basis, en (b) voor een bedrag dat het totale budget, samen met elke andere investering, verwerving of desinvestering van zulke activa die onder hetzelfde budget vallen, overschrijdt of (il) iedere dergelijke handeling die onderhevig is aan de goedkeuring door financiële instellingen onder de zogenaamde senior bank financing aangegaan door de vennootschap of enig lid van de groep van vennootschappen waar zij deel van uitmaakt;

* het aangaan van elke overeenkomst die leidt tot investeringsuitgaven die het goedgekeurde budget overstijgen of individueel een bedrag van 500.000 EUR overstijgen;

* het aangaan van iedere individuele overeenkomst die leidt tot operationele uitgaven die over de levensduur van die overeenkomst meer bedragen dan 500.000,00 EUR (waarbij dergelijke operationele uitgaven alle kosten omvatten die de vennootschap oploopt, of het nu om rechtstreekse of onrechtstreekse kosten gaat);

* het overschrijden van het totale bedrag voor rechtstreekse operationele uitgaven zoals bepaald in de vorige goedgekeurde begroting, tenzij deze hoger dan begrote operationele uitgaven worden gecompenseerd door hoger dan begrote operationele inkomsten en slechts in die mate waarin dergelijke bijkomende operationele inkomsten en bijkomende rechtstreekse operationele uitgaven een brutomarge opleveren dat gelijk is of hoger dan het bruto winstverhouding vande vorige goedgekeurde begroting.

* het toestaan van leningen (tenzij in het kader van de normale bedrijfsuitoefening);

* het aangaan van financieringsdocumentatie, het wijzigen van de schuldstructuur of -documentatie (inbegrepen nieuwe leningen of vervroegde terugbetalingen) of besluiten die een vervroegde terugbetaling of een inbreuk ("event of default') tot gevolg kunnen hebben;

* het benoemen, ontslaan of de herroeping en elke wijziging in de voorwaarden van de arbeidsovereenkomst of in de verbintenissen met betrekking tot het mandaat van (i) een werknemer of kaderlid van de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort waarvan de bruto jaarvergoeding (uitgezonderd voordelen in natura) 75.000 EUR overschrijdt en (ir) leden van het directiecomité;

* de beëindiging of wijziging van de managementovereenkomst aangegaan met Boekweit Invest;

* elke wijziging van of uitvoering van een transactie met een met Madinvest NV (zolang Dhr Dirk Theyskens de exclusieve controle over Madinvest heeft), Boekweit Invest BVBA en/of Dhr Dirk Theyskens verbonden partij;

* het aangaan van enige belangrijke of strategische overeenkomst inbegrepen maar niet beperkt tot de oprichting van een joint venture, consortium of partnership met derde partijen of enige overeenkomst met derrie partijen die een materiële impact hebben op de activiteiten, financiering, strategie of cijfers van de vennootschap of de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort;

* het uitoefenen van stemrecht verbonden aan elk aandeel of effect gehouden door de vennootschap of een lid van de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort met betrekking tot een beslissing die toebehoort aan de vennootschap of een lid van de groep van vennootschappen waartoe de vennootschap behoort als aandeelhouder;

* elke dading omtrent een geschil of het aanvatten of het voeren van een geding met een inzet van meer dan 500.000 EUR; en

* elke verklaring om één van de bovenstaande handelingen te stellen of een optie toe te kennen of elke

andere overeenkomst die de vennootschap of een lid van de groep van vennootschappen waartoe de

vennootschap behoort ertoe kan dwingen om één van de bovenstaande handelingen te stellen.

De voorafgaande goedkeuring zal in deze gevallen aan de desbetreffende notulen van de raad van bestuur

worden gehecht.

Bij staking van stemmen heeft de bestuurder die de vergadering voorzit, beslissende stem.

ledere bestuurder die verhinderd is, kan per brief of door middel van ieder ander communicatiemiddel

waarbij de volmacht in een document wordt vastgesteld en die binnen de achtenveertig uur schriftelijk bevestigd

moet worden, één van zijn collega's machtigen om hem op een bepaalde vergadering te vertegenwoordigen en

in zijn plaats te stemmen.

Nochtans kan een bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen."

2° Aanvaarding van het ontslag van aile thans in functie zijnde bestuurders.

Werden benoemd als nieuwe bestuurders in de vennootschap;

a) de vennootschap naar Frans recht LFP1 Gestion SAS met zetel te 24-26 rue Ballu 75009 Parijs (Frankrijk) met vaste vertegenwoordiger de heer Fabien BISMUTH, wonende te 141, rue de Longchamp 75116 Parijs (Frankrijk) .

b) de naamloze vennootschap Sofindev NV met zetel te 1040 Brussel, Nijverheidstraat 29, met vaste vertegenwoordiger de heer Victor CASIER, wonende te 1170 Watermaal-Bosvoorde, Konijnenwarandestraat, 84.

Hun mandaat neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers, die voor de doeleinden van deze volmacht woonplaats kiest bij Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268a, 1150 Brussel met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

mod 11.1

 Noor , behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst

van de Statuten),

Dit uittreksel werd afgeleverd váár registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.







Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

















"



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/02/2015
ÿþ Mod Word 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

jCII10216V1II 611I

RECHTBANK van KOOPHANDEL

te ANTWERPEN, afdeling HASSELT

2 6 JAN. 2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0451.453.143

Benaming

(voluit) : Arcomet Beheer

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139, 3583 Beringen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Algemene vergadering (art. 556 W.Venn.)

De notulen van de bijzondere algemene vergadering van de vennootschap van 16 december 2014 waarop artikel 556 Wetboek van vennootschappen van toepassing is, zijn neergelegd in het vennootschapsdossier.

Thomas Donnez

Bijzondere lasthebber

Tegelijk hierbij neergelegd: kopie van de notulen van de bijzondere algemene vergadering d.d. 16 december 2014

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/02/2012
ÿþVoor-

behouden

aan hot

Belgisch

Staatsbiad

Mod Word 11.1

le=< i_ i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL.

0 3 -02- 2012

H@StELT

1811H111111111IM 111

*12039618*

Ondernenningsnr : 0451.453.143

Benaming

(voluit) ARCOMET BEHEER

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Paal, Industrieweg 139

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurders - kennisname aanduiding vaste vertegenwoordigers

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 23 JANUAR 2012, GEHOUDEN OP DE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vergadering stelt het ontslag vast als bestuurder met ingang van heden van:

- De heer Luc Theyskens, wcnende te 34980 Saint Gilly du Fesc (Frankrijk), Traverse De Bellevue 36.

De vergadering dankt de bestuurder voor de diensten die hij ten behoeve van de vennootschap heeft bewezen.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van zijn mandaat.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op heden te benoemen tot nieuwe bestuurders:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Werner Koninckx", met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 125, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0467.065.688, gekend bij de B.T.W.-administratie onder nummer BE 0467.065.688, gerechtelijk arrondissement Brussel, vertegenwoordigd door de heer Werner Koninckx, wonende te 1860 Meise, Brusselsesteenweg 125.

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAB Management", met zetel te 3500 Hasselt, Armand Hertzstraat 66, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0811.829.622, gekend bij de B.T.W.-administratie onder nummer BE 0811.829.622, gerechtelijk arrondissement Hasselt, vertegenwoordigd door de heer Dirk Boogmans, wonende te 3500 Hasselt, Armand Hertzstraat 66.

Teneinde het mandaat van de hiervoor benoemde bestuurders te laten samenlopen met dit van de overige bestuurder, zal hun mandaat eindigen onmiddellijk na de jaarvergadering van 2015.

Het mandaat van de bestuurders is onbezoldigd.

De hier vertegenwoordigde bestuurder zet uiteen dat zij kennis heeft gekregen van de beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Werner Koninckx', voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar bestuurdersmandaat in onze vennootschap met ingang vanaf heden uitgevoerd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Werner Koninckx, voornoemd.

De hier vertegenwoordigde bestuurder zet uiteen dat zij tevens kennis heeft gekregen van de beslissing van het bestuursorgaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DAB Management", voornoemd, vaststellende dat, in overeenstemming met artikel 61 § 2 Wetboek van vennootschappen, haar bestuurdersmandaat In onze vennootschap met ingang vanaf heden uitgevoerd zal worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Boogmans, voornoemd

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vergadering neemt kennis van de voornoemde beslissingen van de bestuursorganen van de besloten vennootschappen met beperkte aansprakelijkheid "Werner Koninckx' en "DAB Management", beiden voornoemd.



Voor eensluidend uittreksel

Boekweit Invest BVBA

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger

De heer Dirk Theyskens

Gedelegeerd bestuurder













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.06.2011, NGL 08.07.2011 11280-0135-034
11/01/2011
ÿþJ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

3 1 -12- 2010

HASUM

I I111 0111111011111 111l 1I 1M 1M III 11

*11005906

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr 0451.453.143

Benaming

(voluit) : Arcomet Beheer

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Industrieweg 139 - 3583 Paal

° Onderwerp akte : Wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de enige aandeelhouder dd. 28 december 2010', houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 van het Wetboek van Vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 26.03.2010, NGL 31.03.2010 10085-0476-028
10/02/2010 : HA104551
21/08/2009 : HA104551
21/04/2009 : HA104551
19/11/2008 : HA104551
29/08/2008 : HA104551
14/08/2008 : HA104551
01/08/2008 : HA104551
17/07/2008 : HA104551
17/07/2008 : HA104551
30/04/2008 : HA104551
30/04/2008 : HA104551
30/04/2008 : HA104551
30/04/2008 : HA104551
07/02/2008 : HA104551
28/01/2008 : HA104551
21/01/2008 : HA104551
02/04/2007 : HA104551
21/03/2006 : HA104551
21/03/2006 : HA104551
20/06/2005 : HA104551
10/05/2005 : HA104551
09/12/2004 : HA104551
06/04/2004 : HA104551
06/04/2004 : HA104551
04/07/2003 : HA104551
07/04/2003 : HA104551
07/04/2003 : HA104551
28/11/2002 : HA104551
29/03/2002 : AN335347
29/03/2002 : AN335347
08/02/2001 : HA104551
07/09/2000 : AN335347
10/04/1999 : BG079051
17/03/1999 : BG079051
01/01/1997 : BG79051
25/10/1996 : BG79051
15/12/1993 : BGA11767

Coordonnées
ARCOMET BEHEER

Adresse
INDUSTRIEWEG 139 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande