ARESI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARESI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.244.016

Publication

18/04/2014
ÿþ Mod Word 11.1

L`f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Ondernemingsnr : 0460.244.016

Benaming

(voluit): MODRI LEDERWAREN

(verkort) :

Rechtsvorm BVBA

Zetel: 3840 Borgloon, Stationsstraat 38a

(volledig adres)

Onderwerp akte: Kapitaalsverhoging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op achtentwintig maait tweeduizend veertien door meester Catherine DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd drie bladen geen renvooien te Borgloon op 31 MAART 2014 Boek 6/46 bled 10 vak 20 Ontvangen: vijftig euro (60,-) De E.a., Inspecteur De Adviseur (getekend) J. VANHEER", blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MODRI LEDERWAREN, met zetel te 3840 Borglaan, Stationsstraat 38a, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0460.244.016, waarop volgende beslissingen werden genomen:

Eerste besluit

De voorzitter, de heer SCHOUBBEN Jos, voornoemd, overhandigt ondergetekende notaris een afschrift van het besluit van de bijzondere algemene vergadering dd. zestien december tweeduizend dertien, welk afschrift aan huidige akte gehecht blijft, tot uitkering van een tussentijds dividend ten bedrage van EENENNEGENTIG DUIZEND ZESHONDERD ZESENZESTIG EURO ZEVENENZESTIG CENT (¬ 91.666,67) met de bedoeling om het bedrag van het netto-dividend ten bedrage van TWEEËNTACHTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO 82.500,00) bij wijze van kapitaalsverhoging op te nemen in het kapitaal van de vennootschap, overeenkomstig

" artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992.

" De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing de vennoten een schuldvordering hebben op de vennootschap ten belope van dit tussentijds dividend als volgt

- de heer SCHOUBBEN Jos, voornoemd, ten bedrage van VIJFENVEERTIG DUIZEND NEGENHONDERD VIJFENVIJFTIG EURO ZESENVIJFTIG CENT (¬ 45.955,56);

- mevrouw VANDECAN Mireille, voornoemd, ten bedrage van VIJFENVEERTIG DUIZEND ZEVENHONDERD EN ELF EURO ELF CENT (¬ 45.711,11).

De vennoten verklaren deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen 1992 onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap, mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijds dividend.

Tweede besluit

De vergadering neemt kennis van:

- het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JO FRANÇOIS BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-Truiden, Hasseltsesteenweg 331, vertegenwoordigd door de heer FRANÇOIS Jo, bedrijfsrevisor, dd. zeventien februari tweeduizend veertien, welk verslag inzonderheid betrekking heeft op de beschrijving van elke inbreng in natura en op de toegepaste waarderingsmethoden, daarenboven geeft het aan of het resultaat van deze methode ten minste' overeenkomt met het aantal en de nominale waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen en vermeldt het welke werkelijke vergoeding als tegenprestatie wordt verstrekt;

- het verslag van de zaakvoerder dd. zestien december tweeduizend dertien, waarin wordt uiteengezet waarom zowel de inbreng ais de voorgestelde kapitaalsverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel ook waarom afgeweken wordt van de conclusie van het verslag van de bedrijfsrevisor.

De besluiten van het verslag opgemaakt door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid JO FRANÇOIS BEDRIJFSREVISOR, met zetel te 3800 Sint-. Truiden, Hasseltsesteenweg 331, vertegenwoordigd door de heer FRANÇOIS Jo, bedrijfsrevisor, dd. zeventien februari tweeduizend veertien, luiden letterlijk ais volgt:

"VIL BESLUITEN

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, ben ik van oordeel, dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Noorgolgelor utillp der

reqhtbnnk y. koophnrido é TONGEREN

0 8 -04- 2014

Griffie

Voor- 1

behouden aan het Belgisch

Staatsblar



*14084740*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedtijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordefijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in nature;

2.de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de nominale waarde eveneens de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in nature bestaat uit 1.633 aandelen voor de Heer SCHOUBBEN Jos en 1.624 aandelen voor Mevrouw VANDECAN Mireille, of in totaal 3.257 aandelen met een nominale waarde eveneens de fractiewaarde van ongeveer E 25,33 van de vennootschap BVBA MODRI LEDERWAREN.

Ik wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Sint-Truiden, 17 februari 2014

(getekend)

Jo François

Bedrilfsrevisor .

Derde besluit

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap te verhogen met TWEEËNTACHTIG DUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 82.500,00) om het van NEGENT1EN DUIZEND EURO (E 19.000,00) te brengen op HONDERD EN ÉÉN DUIZEND VIJFHONDERD EURO (¬ 101.500,00) door inbreng in natura met uitgifte van DRIEDUIZEND TWEEHONDERD ZEVENENVIJFTIG (3.257) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de uitgifte.

" Vierde besluit

De vergadering beslist de voormelde inbreng in nature te aanvaarden en stelt vast dat ieder aandeel dat overeenstemt met de inbreng in natura volgestort is en dat de inbreng in nature bestaat uit vermogensaandelen die naar economische maatstaven kunnen worden gewaardeerd.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan de vennoten de DRIEDUIZEND TWEEHONDERD ZEVENENVIJFTIG (3.257) nieuwe aandelen toegekend als volgt:

- aan de heer SCHOUBBEN Jos, voornoemd, DUIZEND ZESHONDERD DRIEËNDERTIG (1.633) nieuwe aandelen;

- aan mevrouw VANDECAN Mireille, voornoemd, DUIZEND ZESHONDERD VIERENTWINTIG (1.624) nieuwe aandelen.

Vijfde besluit

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging van TWEEËNTACHTIG DUiZEND VIJFHONDERD EURO (E 82.500,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op HONDERD EN ÉÉN DUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 101.500,00) vertegenwoordigd door VIERDUIZEND EN ZEVEN (4.007) gelijke aandelen met een nominale waarde van VIJFENTWINTIG EURO DRIEËNDERTIG CENT (¬ 25,33) Cc.

Zesde besluit

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"ART1KEL 5 KAPITAAL

Het geplaatste kapitaal is vastgesteld op HONDERD EN ÉÉN DUIZEND VIJFHONDERD EURO (E 101.500,00). Het is verdeeld in VIERDUIZEND EN ZEVEN (4.007) gelijke aandelen met een nominale waarde van VIJFENTWINTIG EURO DRIEËNDERT1G CENT (E 25,33) elk.".

Zevende besluit

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Achtste besluit

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap REBA CONSULTING, met zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5, ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0449.527.296, alsmede aan haar vertegenwoordigers en aangestelden, om de nodige inschrijvingen in de Kruispuntbank der Ondernemingen (KBO) te verrichten, met inbegrip van eventuele verbeteringen, wijzigingen en/of schrappingen van de inschrijving alsmede alle formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen, onder meer met betrekking tot de B.T.W., de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, enzovoort, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande.

AI de besluiten die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van stemmen.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

a

à

Getekend door meester Catherine bÉLWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd;

- expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 28 maart 2014;

- afschrift besluit bijzondere algemene vergadering (K 16 december 2013;

- verslag bedrijfsrevisor dd. 17 februari 2014;

- verslag zaakvoerder dd. 16 december 2013;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-'behouden

aan het

Belgisch Staatsblgd

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 13.06.2014, NGL 29.07.2014 14358-0310-012
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 14.06.2013, NGL 29.07.2013 13367-0510-012
01/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 08.06.2012, NGL 27.07.2012 12352-0054-012
25/06/2012
ÿþ Mat Wort! 11 .1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



° Ondernemingsnr : 0460.244.016

Benaming

(voluit) : MIRADOR

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3840 Borgloon, Graeth 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

DEZE TEKST VERVANGT DE TEKST GEPUBLICEERD IN DE BIJLAGEN BIJ HET BELGISCH STAATSBLAD DD. 7 JUNI 2012 ONDER NUMMER 12102095

Uit een proces-verbaal opgemaakt op veertien mei tweeduizend en twaalf door meester Catherine

DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, "Geregistreerd twee bladen renvooien te Borgloon op 22 MEI

2012 Boek 5/40 blad 69 vak 14 Ontvangen; VIJFENTWINTIG EURO De E.a. Inspecteur, getekend J. BELLIS

2012/300108651N", blijkt dat:

15 BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten ven-nootschap met

beperkte aansprakelijkheid MIRADOR, met zetel te 3840 Borgloon, Graeth 5, ingeschreven in het

rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0460.244.016, waarop volgende beslissingen werden

genomen:

Eerste beslissing: Wijziging van de benaming van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de naam van de vennootschap te wijzigen in "MODRI

LEDERWAREN".

Tweede beslissing: Verplaatsing van de zetel van de vennootschap

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3840

Borgloon, Stationsstraat 38a.

Derde beslissing: Wijziging van artikel 13 van de statuten

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist aan artikel 13 van de statuten volgende alinea toe te voegen:

"Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van

VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee

zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroe-'pen tegen

derden.".

Vierde beslissing; Ontslag van de huidige zaakvoerder

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de huidige zaakvoerder, de heer SCHOUBBEN Jos,

voornoemd, te ontslaan als zaakvoerder en hem kwijting en décharge te geven van zijn beleid.

Vijfde beslissing: Benoeming van twee nieuwe zaakvoerders

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist te benoemen tot zaakvoerders voor een onbe-'paalde duur

vanaf heden, veertien mei tweeduizend en twaalf:

- de heer SCHOUBBEN Joeri Luc Francis, wonende te 3830 Wellen, Russelt 130, die aanvaardt;

- de heer SCHOUBBEN Dries Valère Ghislain, wonende te 3830 Wellen, Overbroekstraat 45 Bus B, die

aanvaardt.

Zesde beslissing: Aanpassing van de statuten conform de genomen beslissingen

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist de artikelen 1, 2 en 13 van de statuten te wijzigen conform de

genomen beslissingen:

"ARTIKEL 1 RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "MODRI LEDERWAREN".

ARTIKEL 2  ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3840 Borgloon, Stationsstraat 38a.

De zetel kan, zonder statutenwijziging, bij besluit van enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen,

verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied

Op de laatste bb, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1Ii I'i1 '1i I11 '1i 11 111 1 11 1iI

" 12111764*

be

a

B~ st~

Neergelegd ter griffie der

rechtbank y. koophandel te TONGEREN

i it -06- 2012

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

"

Brussel Hoofdstad. Elke zetelverplaatsing zal bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De vennootschap kan, bij besluit van de enige zaakvoerder of alle zaakvoerders samen, zowel in België als in het buitenland, bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantore en bijkantoren oprichten.

ARTIKEL 13  INTERN BESTUUR

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen, ook niet nadat zij openbaar is gemaakt.

Met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van VIJFDUIZEND EURO (¬ 5.000,00) overschrijdt, is evenwel de gezamenlijke handtekening van twee zaakvoerders vereist. Deze beperking van bevoegdheid kan in beginsel niet worden ingeroepen tegen derden.".

Zevende beslissing: Machtiging tot coördinatie van de statuten

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist meester Catherine Delwaide, notaris met standplaats te Borgloon, te belasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door meester Catherine DELWA1DE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd. 14 mei 2012;

- gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Wour--behoudert aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

07/06/2012 : TG082006
18/08/2011 : TG082006
18/08/2010 : TG082006
22/07/2008 : TG082006
07/09/2006 : TG082006
05/01/2006 : TG082006
04/10/2005 : TG082006
08/12/2004 : TG082006
07/08/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd tar griffie der rechtbank y. koophandel Antwerpen, afd, Tongeren

2 9 -07- 2015

De griffierpriffie

ll

*15114547*

Ondernemingsnr : 0460.244.016

Benaming

(voluit) : MODRI LEDERWAREN

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 3840 Borgloon, Stationsstraat 38a

(volledig adres)

Onderwerp akte : Naamswijziging

Uit een proces-verbaal opgemaakt op achtentwintig juli tweeduizend vijftien voor meester Catherine

DELWAIDE, notaris met standplaats te Borgloon, nog niet geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid MODRI LEDERWAREN, met zetel te 3840 Borgloon, Stationsstraat 38a,

ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0460.244.016, waarop volgende,

beslissingen werden genomen:

Eerste besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de huidige zaakvoerders:

- de heer SCHOUBBEN Joeri Luc Francis, geboren te Tongeren op zesentwintig oktober negentienhonderd

drieëntachtig, rijksregistemummer 83.10.26 135-25, wonende te 3830 Wellen, Russelt 130;

- de heer SCHOUBBEN Dries Valère Ghislain, geboren te Tongeren op negen december negentienhonderd

zesentachtig, rijksregistemummer 86.12.26135-25, wonende te 3830 Wellen, Overbroekstraat 45 bus B;

te ontslaan als zaakvoerders en hen kwijting te geven van hun beleid.

Tweede besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen te benoemen tot zaakvoerders voor een onbepaalde

duur vanaf heden, achtentwintig juli tweeduizend vijftien:

- de heer SCHOUBBEN Jos Jean Léon, geboren te Tongeren op acht oktober negentienhonderd

negenenvijftig, rijksregistemumrner 59.10.08 295-95, wonende te 8620 Nieuwpoort, Paul Orbanpromenade

3/020, die aanvaardt;

mevrouw VANDECAN Mireille Octavie Ghislaine, geboren te Rukkelingen-Loon op zesentwintig juni

negentienhonderd achtenvijftig, rijksregistemummer 58.06.26 230-56, wonende te 8620 Nieuwpoort, Paul

Orbanpromenade 3/020, die aanvaardt.

Derde besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de naam van de vennootschap te wijzigen in

"ARESI".

Vierde besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen artikel 1 van de statuten te wijzigen conform de

genomen beslissingen:

"ARTIKEL 1  RECHTSVORM  NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

draagt de naam "ARESI".".

Vijfde besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen meester Catherine Delwaide, notaris met standplaats

te Borgloon, te belasten met het opstellen van de gecoördineerde statuten van de vennootschap.

Zesde besluit

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

naamloze vennootschap REBA CONSULTING, met zetel te 3840 Borgloon, Koningin Astridlaan 5,

ingeschreven in het rechtspersonenregister Tongeren onder nummer 0449.527.296, alsmede haar

vertegenwoordigers en aangestelden, te belasten inzake de door te voeren wijzigingen bij de Kruispuntbank

voor Ondernemingen, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande, alsmede alle

formaliteiten te vervullen die zouden nuttig of noodzakelijk zijn bij alle private of publiekrechtelijke instellingen,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

!=

onder meer met betrekking tot de BTW, de sociale kas, de formaliteiten inzake douane en accijnzen, enzoverder, met inbegrip van alle latere mogelijke wijzigingen dienaangaande,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Uittreksel afgeleverd zonder registratierelaas overeenkomstig

de geldende tolerantie artikel 173, 1 °bis van het Wetboek der Registratierechten

en artikel 3.12.3.0.5. §2, 2° Vlaamse Codex Fiscaliteit

met als enig doel neergelegd te worden op de griffie van

de bevoegde Rechtbank van Koophandel

Getekend door meester Catherine DELWAIDE,

notaris met standplaats te Borgloon

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd. 28 juli 2015;

-gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

17/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 12.06.2015, NGL 12.08.2015 15413-0443-013
25/09/2003 : TG082006
11/10/2002 : TG082006

Coordonnées
ARESI

Adresse
STATIONSSTRAAT 38A 3840 BORGLOON

Code postal : 3840
Localité : BORGLOON
Commune : BORGLOON
Province : Limbourg
Région : Région flamande