ARJOCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARJOCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.045.509

Publication

26/01/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12300699*

Neergelegd

24-01-2012



Griffie

0843045509

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3740 Bilzen, Hartenberg 1

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Xavier Voets te Bilzen op drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf, blijkt dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt:

1. OPRICHTERS:

1. De heer COLLA Jos Jean Marie, geboren te Genk op vijftien mei negentienhonderd drieënzestig, ongehuwd, wonende te 3740 Bilzen, Stationlaan 19 bus 22.

2. "ARMICO" Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, gevestigd te 3740 Bilzen, Meershoven 15 bus 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder het nummer BTW BE 0453.561.013, opgericht bij akte verleden voor notaris Odulphe Voets te Bilzen op twaalf oktober negentienhonderd vierennegentig,

3. Mevrouw MOUREAU Brigitte Maria Augusta, geboren te Herk-de-Stad op drieëntwintig mei negentienhonderd tweeënzestig, uit de echt gescheiden, wonende te 3740 Bilzen, Hasseltsestraat 33 bus1.

2. RECHTSVORM EN BENAMING: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam  ARJOCO .

3. ZETEL: 3740 Bilzen, Hartenberg 1.

4. DOEL: De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

1. de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, snackbars, sandwich-bars, frietkramen, tavernes, privé-clubs, bars, bodegas, dancings, tearooms, ijssalons, cafetaria's, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, en dit in zoverre de hiervoor gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen.

2. het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis. De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): ARJOCO

(verkort):

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

5. DUUR: onbepaalde duur.

6. GEPLAATST KAPITAAL  GEDEELTELIJKE VOLSTORTING: ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van nominale waarde. Het kapitaal is bij de oprichting volstort tot beloop van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) door inbreng in geld.

7. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING: één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, door de vennoten benoemd en gekozen uit hun midden of daarbuiten.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd en geldig verbonden door een zaakvoerder, die individueel optreedt. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

8. NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd voor de duur van de vennootschap:

- de heer COLLA Jos Jean Marie, voornoemd,

- mevrouw MOUREAU Brigitte Maria Augusta voornoemd,

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARMICO, voornoemd, met als vaste

vertegenwoordiger voor de uitoefening van het mandaat: de heer COLLA Jos, voornoemd.

Die allen hun mandaat aanvaard hebben.

9. JAARVERGADERING  STEMRECHT : jaarlijks op de laatste donderdag van de maand juni om zeventien uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is wordt de jaarvergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren, dan kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens verzet van de blote eigenaar.

10. BOEKJAAR : Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar

11. RESERVES - VERDELING VAN DE WINST EN VAN HET NA VEREFFENING OVERBLIJVEND SALDO : het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds. De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in minder mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

12. OVERGANGSBEPALINGEN : Het eerste boekjaar begint op drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf en eindigt op éénendertig december tweeduizend en twaalf, met dien verstande dat elke verrichting vanaf één januari tweeduizend en twaalf geacht wordt voor rekening van de vennootschap in oprichting te zijn gebeurd. De eerste jaarvergadering wordt gehouden op laatste

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

donderdag van de maand juni om zeventien uur van het jaar tweeduizend dertien. Er werd geen commissaris benoemd.

13. VOLMACHT:

Volmacht werd verleend, met macht van indeplaatsstelling, aan de NV Fiducial Accountancy, te 3290 Diest, Leuvensesteenweg, 10, evenals haar vertegenwoordigers, werknemers en aangestelden, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL, afgeleverd vóór registratie met als enig doel te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Tegelijk hiermede neergelegd: uitgifte van de akte van drieëntwintig januari tweeduizend en twaalf. (get. Notaris X. VOETS)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 25.06.2015, NGL 31.08.2015 15503-0292-015
06/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
06/07/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
ARJOCO

Adresse
HARTENBERG 1 3740 BILZEN

Code postal : 3740
Localité : BILZEN
Commune : BILZEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande