ARLOBE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARLOBE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 831.787.272

Publication

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 26.06.2013 13222-0104-015
19/03/2013
ÿþ Mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

0 8 -03- 2013 HASeTrc

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ilu

Ondernemingsnr :0831.787.272

Benaming (voluit) :ARLOBE

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :3583 Beringen (Paal), Steenbergstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :statutenwijziging

Uit een akte opgesteld door notaris Koen Vermeulen met standplaats te Beringen-Paal op 05 maart 2013 blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARLOBE volgende besluiten met eenparigheid van stemmen heeft genomen:

Vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt na akkoordbevinding door de vergadering als juist erkend; zij stelt vast dat ze geldig is samengesteld, dat alle aandelen aanwezig zijn en dat zij bevoegd is om over de onderwerpen van de agenda te beraadslagen.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

EERSTE BESLUIT

a) Verslagen

De voorzitter overhandigt een bijzonder verslag van de zaakvoerder de dato 05 maart 2013 omtrent de voorgestelde doeluitbreiding, voorgeschreven door artikel 287 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij dit verslag wordt een staat van activa en passiva de dato 31 december 2012 gevoegd, hetzij minder dan drie maanden véôr heden vastgesteld.

Een exemplaar van dit verslag en van de staat van activa en passiva, zal tegelijk met de expeditie en het uittreksel van deze akte worden neergelegd zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het in extenso voorlezen van het verslag van de zaakvoerder bij de voorgestelde doeluitbreiding, en van de daarbijgevoegde staat van activa en passiva. Alle aanwezigen verklaren een exemplaar van de verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

b) Uitbreiding van het doel

Met eenparigheid van stemmen besluit de algemene vergadering vervolgens het doel van de

vennootschap uit de breiden met de hoger omschreven activiteiten.

c) Wijziging statuten

Vervolgens beslist de vergadering met éénparigheid van stemmen artikel vier van de statuten aan te

passen zodat het voortaan als volgt luidt:

"Artikel 4. Doel

De vennootschap heeft tot doel:

-het uitbaten van een indoor speeltuin met alle mogelijke activiteiten van indoor recreatie, zowel voor

kinderen als voor volwassenen;

-het verhuren van allerhande spelen en/of ruimtes voor feesten;

-het verkopen van kledij, speelgoed en andere aanverwante artikelen;

-het verrichten van allerlei horeca-activiteiten, zoals de verkoop aan de toog van eetwaren en dranken;

-het organiseren van evenementen, verjaardagsfeesten en andere feesten;

-het uitbaten van een crèche of dagverblijf voor de opvang van kinderen;

-het organiseren en het geven van workshops voor kinderen;

-het vormen en beheren van een onroerend en/of roerend_patrimonium bestaande uit lichamelijke of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/03/2013 - Annexes du Mc

I" J

Luik B - vervolg

roniicha-m ël ké ôrº%roërende -------------- ----------------------------- -het huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende en/of roerende goederen en onroerende leasing;

-het verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop, in België of in het buitenland.

-Tuinklusjes, hieronder begrepen: Landschapsverzorging; het snoeien van bomen en heggen en het aanleggen en onderhouden van tuinen, parken en het groene gedeelte van sportvelden.

Bouwwerkzaamheden, hieronder begrepen: De vervaardiging en de montage van metalen constructiewerken en gebinten voor de bouw; vervaardiging van geprefabriceerde gebouwen, overwegend van metaal: bouwketen, modulaire tentoonstellingselementen, telefooncellen, enzovoort; onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden; de bouw van I autowegen, straten en andere wegen en paden voor voertuigen en voetgangers (inclusief hef plaatsen van vangrails); onderneming voor het boren en aanleggen van waterputten, graven en mijnschachten; aanleg van telecommunicatielijnen en telecommunicatienetten; grondverzet: graven, ophogen, egaliseren Î en nivelleren van bouwterreinen, graven van sleuven en geulen, verwijderen van rotsen, grondverzet met I behulp van explosieven; het ruimen van bouwterreinen, proefboren en boren; onderneming voor de installatie van de bedrading voor telefooninstallaties en computersystemen; isolatiewerkzaamheden; heet aanbrengen in gebouwen en andere bouwwerken. van thermische isolatiemateriaal en isolatiemateriaal tegen geluid en trillingen; isolatiewerkzaamheden aan verwarmingsleidingen en leidingen van koelsystemen; de isolatie van koelkamers en pakhuizen; de installatie van stores en zonneschermen; onderneming voor de installatie van antennes en bliksemafleiders; het schilderen van schepen en boten door niet-gespecialiseerde eenheden; gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stroom, enzovoort; onderneming voor het uitvoeren van voegwerken; onderneming voor het bouwen van funderingen, inclusief heien; onderneming voor het monteren van niet-zelfvervaardigde metalen constructiewerken; onderneming voor het uitvoeren van hijs- en hefwerkzaamheden voor rekening van derden; onderneming voor het optrekken en afbreken van steigers en werkplatforms.

- Reinigen van gebouwen, hieronder begrepen: het reinigen van nieuwe gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden; " algemene reiniging van gebouwen; reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, werkplaatsen, allerlei commerciële gebouwen, appartementsgebouwen, enzovoort; lappen van ramen; schoorsteenvegen en het schoonmaken van vuurplaatsen, kachels, ovens, ketels van centrale verwarming, ventilatiekanalen en uitlaatsystemen; desinfecteren en het bestrijden van I ongedierte in gebouwen, schepen, treinen enzovoort.

- Detailhandel.

De vennootschap kan alle verrichtingen, zowel roerend als onroerend, uitvoeren die nodig of dienstig zijn 1 voor de verwezenlijking van haar doel, zowel in België als in het buitenland.

I Zij kan tevens de functies van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het doel kan gewijzigd worden bij een besluit van de buitengewone algemene vergadering gehouden ten I overstaan van een notaris volgens de regels die in het Wetboek van vennootschappen gesteld zijn." TWEEDE BESLUIT

Tenslotte verleent de vergadering alle machten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de huidig genomen beslissingen.

Alle machten worden verleend aan ondergetekende notaris om de statuten te coördineren.

1 VOOR ONTLEDEND UITREKSEL

Notaris Koen Vermeulen

I Tegelijk hiermee aangelegd: expeditie van de akte, staat van actief en passief, verslag van de

zaakvoerder en gecoordineerde statuten.

Voor-

behoeiden

aan het

Staatsblad

03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 26.06.2012, NGL 29.06.2012 12231-0207-016
25/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 23.06.2015, NGL 21.09.2015 15592-0562-014

Coordonnées
ARLOBE

Adresse
STEENBERGSTRAAT 28 3583 PAAL

Code postal : 3583
Localité : Paal
Commune : BERINGEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande