ARMADI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARMADI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 891.880.455

Publication

25/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.02.2014, NGL 21.02.2014 14042-0453-015
20/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13301750*

Neergelegd

18-03-2013



Griffie

Ondernemingsnr : 0891.880.455

Benaming (voluit): ARMADI

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1367 Ramillies, Rue du Chemin Vert 27

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Op achtien maart tweeduizend dertien

Te Jodoigne, op kantoor

voor Meester Gaëtan Delvaux, notaris te Jodoigne,

WERD GEHOUDEN

de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ARMADI", waarvan de zetel gevestigd is te 1367 Ramillies, rue du Chemin Vert 27, hierna "de vennootschap" genoemd.

IDENTIFICATIE VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden door Meester Paul Stoefs, te Jodoigne, op 27 augustus 2007, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 14 september daarna onder nummer 2007-09-14/0134577, met ondernemingsnummer 0891.880.455., waarvan de statuten voor de laatste keer gewijzigd werden ingevolge akte verleden door ondergetekende notaris, op 14 maart 2011, gepubliceerd in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 25 maart daarna onder nummer 2011-03-25 / 0302042.

EERSTE BESLISSING.

De vergadering beslist de zetel te verplaatsen naar : 3500 Hasselt  Hassaluthdreef 6B en artikel 2 van de

statuten bijgevolg aan te passen.

TWEE BESLISSING.

De vergadering beslist de statuten als volgt aan te passen :

Artikel 1.- De vennootschap bekleedt de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt: "ARMADI". De vennootschap mag deze benamingen gebruiken, volledig of afgekort, samen of afzonderlijk.

In alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap moet deze naam vermeld worden, en onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of de afkorting "B.V.B.A.", door de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, door het woord "handelsregister" of de afkorting "H.R." gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welker rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft en het inschrijvingsnummer.

Artikel 2.- De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3500 Hasselt, Hassaluthdreef 6B en mag overal worden overgebracht in België in hetzelfde taalgebied of het tweetalig gebied Brussel, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), die, voor zover als nodig, alle machten krijgt om de daaruit voortvloeiende statutenwijziging te doen vaststellen. In ieder geval dient de wijziging gepubliceerd te worden in de bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, administratieve zetels, agentschappen, werkplaatsen, opslagplaatsen en bijkantoren, zowel in België als in het buitenland, vestigen. Artikel 3.- De vennootschap heeft tot doel :

- De groot-of detailhandel van meubilair, met inbegrip van kantoormeubilair, kantoorartikelen en verlichtingsproducten.

- Groothandel in houten handwerk producten.

- De plaatsing van vloeren en wanden en houten vloerbedekkingen en de plaatsing en installatie van meubels en kasten en gebouwd afzonderlijk.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- Timmer-en houtwerk voor gebouwen

- Groothandel in producten ambachtelijk keramiek, glas en de bouw ambachten, glaswerk, porselein, aardewerk, aardewerk en kunststof decoratie en meubels.

- Marktonderzoek-en adviesbureau nationale en intra-gemeenschap in het algemeen.

Zij mag haar maatschappelijk doel persoonlijk of bij wijze van onderaanneming verwezenlijken, voor eigen rekening of voor rekening van derden, waar, op alle manieren en volgens de modaliteiten die haar het meest geschikt lijken.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, en in het algemeen, alle commerciële of burgerlijke, roerende of onroerende, industriële en financiële handelingen verrichten die op welke wijze ook, rechtstreeks of onrechtstreeks, verband houden met haar maatschappelijk doel of die de verwezenlijking ervan vergemakkelijken. Zij kan alle roerende beleggingen doen en belang nemen bij wijze van vereniging, inbreng of fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en zich voor eender wat borg stellen voor rekening van derden.

Artikel 4.- De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan. Zij kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering genomen zoals bij statutenwijziging.

Zij mag verbintenissen aangaan voor een termijn die de datum van haar eventuele ontbinding overtreft.

Artikel 5.- Het maatschappelijk kapitaal werd vastgesteld bij de oprichting op dertigduizend euro (30.000,00 ¬ ) en verdeeld in driehonderd (300) gelijke aandelen zonder vermelding van waarde vertegenwoordigend elk één/driehonderdste van het maatschappelijk kapitaal, waarop volledig in geld ingeschreven werd en volledig volstort werd bij deze oprichting.

Artikel 6.- Het maatschappelijk kapitaal kan eenmaal of verschillende keren verhoogd of verminderd worden bij besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging van de statuten.

De vennootschap kan, noch rechtstreeks, noch via personen die handelen in eigen naam maar voor rekening van de vennootschap of een filiaal, op haar eigen aandelen inschrijven, ze aankopen of ze in pand nemen dan binnen beperkingen opgelegd door de wetten van toepassing op handelsvennootschappen.

Artikel 7.- De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn bepaald door de algemene vergadering, doch met een minimum van tenminste vijftien dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving. De uitgifte en de termijn worden aangekondigd in een bericht dat per aangetekende brief ter kennis wordt gebracht van de vennoten, tenminste acht dagen voor de inschrijvingsperiode.

Artikel 8.- Tot inschrijving van storting wordt soeverein door de zaakvoerders besloten.

Stortingen worden op de totaliteit van de aandelen aangerekend waarop de vennoot heeft ingeschreven.

De vennoot die na een bij aangetekende brief betekende aanmaning nalaat de uitgeschreven storting te verrichten, dient aan de vennootschap een rente te betalen gelijk aan de wettelijke interest in handelszaken vanaf de eisbaarheid van de storting.

Indien een tweede aanmaning van de zaakvoerders bij aangetekend schrijven gedurende een maand zonder gevolg is gebleven, zal het de zaakvoerders vrij staan de aandelen van de in gebreke zijnde vennoot te laten overnemen door een andere vennoot of door een derde persoon, na eventuele aanvaarding van deze laatste overeenkomstig de statuten.

De netto opbrengst van deze verkoop wordt aangerekend op het aandeel verschuldigd door de in gebreke gebleven vennoot; hij blijft gehouden tot het nadelig verschil terwijl het eventueel overschot hem toekomt.

Indien de in gebreke zijnde vennoot de overdracht van zijn aandelen weigert te ondertekenen in het register van de vennoten, zullen de zaakvoerders hem bij aangetekend schrijven aanmaning doen om deze formaliteit te vervullen binnen de acht dagen. Blijft deze aanmaning zonder gevolg, dan zullen de zaakvoerders, na afloop van de gestelde termijn, mogen ondertekenen in de plaats van de in gebreke zijnde vennoot.

Artikel 9.- De aandelen zijn op naam.

Zij zijn ingeschreven in het register van aandelen, in de zetel van de vennootschap gehouden. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van effecten.

Het bestuursorgaan kan beslissen tot splitsing van een register in twee delen, waarvan het ene zal berusten in de zetel van de vennootschap en het ander buiten de zetel, in België of in het buitenland. In dat geval zal van elk deel een kopie bewaard worden op de plaats waar het andere deel berust. Deze kopie dient bijgewerkt te worden. Het bestuursorgaan dient de plaats waar het tweede deel berust bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Artikel 10.- De overdrachten of overgangen van aandelen worden in het register van vennoten ingeschreven. De inschrijvingen worden gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer of door hun mandatarissen ingeval van een overdracht onder levenden, door een zaakvoerder en de rechtverkrijgende of zijn mandataris ingeval van overgang wegens overlijden. De overdrachten en overgangen gelden slechts jegens de vennootschap en derden vanaf hun inschrijving in het register van vennoten.

De aandelen van een vennoot, mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen, onder bezwarende of kosteloze titel, onder levenden en ook niet overgaan wegens overlijden en ook niet wanneer de afstand zou geschieden krachtens een gerechtelijke beslissing of een openbare toewijs, dan met instemming van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

Bij afwijking van het voorgaande, is die instemming evenwel niet vereist wanneer de aandelen overgedragen worden onder levenden of overgaan wegens overlijden, tussen vennoten, tussen een vennoot en (zijn) (haar) niet juridisch of feitelijk gescheiden echtgeno(o)t(e), of nog tussen een vennoot en (zijn) (haar) afstammelingen in nederdalende lijn.

Overdracht onder levenden (ten bezwarende of ten kosteloze titel)

1) Telt de vennootschap slecht één vennoot, dan kan deze vrij beslissen over de overdracht van alle of een deel van zijn aandelen, mits in voorkomend geval de regels na te leven van zijn huwelijksvermogensstelsel.

2) Telt de vennootschap twee leden, en bij gebreke aan een andersluidende overeenkomst tussen de vennoten, dan moet diegene onder hen, die één of meerdere aandelen wil afstaan, zijn voornemen laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan afstand wordt voorgesteld, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van deze brief, moet de medevennoot aan de overdragende vennoot een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing kenbaar maakt. Hij is niet verplicht zijn beslissing te motiveren. Indien zijn antwoord binnen de hierboven vastgestelde termijn en op de hierboven voorgeschreven wijze niet is verstuurd, wordt zijn beslissing als bevestigend beschouwd.

3) Telt de vennootschap meer dan twee leden, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt door de vennoten, dan zullen de volgende regels toegepast worden:

De vennoot die één of meerdere aandelen wil afstaan, moet zijn voornemen dienaangaande aan de zaakvoerder(s) laten kennen bij aangetekende brief bevattende de inlichtingen zoals hierboven onder 2) vermeld.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder bij aangetekend schrijven, elke vennoot inlichten omtrent de geplande afstand, met aanduiding van de identiteit van de voorgestelde overnemer(s), het aantal aandelen en de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot vragen of hij de afstand toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele overlater.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van dit schrijven, moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekend schrijven sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen zonder dit te moeten motiveren. Bij gebreke van het versturen van zijn antwoord in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt hij geacht in te stemmen met de geplande afstand.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten aan de eventuele overdrager betekenen, bij aangetekende brief, binnen de drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

(Geldend voor 2 en 3) Indien geen instemming wordt verleend voor de afstand, kunnen de belanghebbenden verhaal hebben bij de Rechtbank van Koophandel van de maatschappelijke zetel, zetelend in kortgeding, na dagvaar-ding van de weigerende vennoten.

Oordeelt de rechtbank de weigering als willekeurig, dan hebben de weigerende vennoten drie maanden te rekenen vanaf het bevelschrift om kopers te vinden of om zelf de aandelen, overeenkomstig hun aandelenbezit, te kopen tegen de prijs en voorwaarden overeengekomen tussen partijen of bij, gebreke hiervan, zoals hierna bepaald.

Is de afkoop niet geschied binnen de gestelde termijn van drie maanden, dan kan de overdrager de ontbinding van de vennootschap vorderen. Dit recht kan slechts uitgeoefend worden binnen de veertig dagen volgend op het verstrijken van de termijn van drie maanden.

Voorkooprecht

Niettegenstaande voorgaande bepalingen wordt, bij gewenste overdracht onder levenden aan derden en voor zover volgens voorgaande bepalingen de instemming vereist is, aan de medevennoten de voorkeur tot aankoop gegeven naar verhouding van hun aandelenbezit.

Binnen de vijftien dagen na ontvangst van het bericht van de vooropgestelde overdracht dienen de medevennoten te laten weten volgens de procedure hierboven vermeld sub 2) respectievelijk sub 3) of zij hun voorkooprecht uitoefenen.

Indien bepaalde medevennoten hun recht van voorkoop niet uitoefenen zal dezelfde procedure gevolgd worden voor de resterende aandelen.

Indien ten gevolge van deze proportionele verdeling een aantal aandelen niet kunnen worden toegewezen, dan worden deze aandelen geloot door het bestuur onder de medevennoten die hun voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Ingeval van splitsing van één of meerdere aandelen in naakte eigendom en vruchtgebruik, komt het voorkeurrecht, bij ontstentenis van akkoord tussen hen, toe aan de naakte eigenaar. De aandelen alzo verworven volgen hetzelfde statuut als de bestaande aandelen (naakte-eigendom  vruchtgebruik). Bij stilzitten van de naakte eigenaar kan de vruchtgebruiker het voorkooprecht uitoefenen. De aandelen alzo bekomen, komen hem toe in volle eigendom, zonder vergoeding aan de naakte eigenaar.

Bij gebreke van overeenkomst tussen partijen wordt de prijs bepaald zoals hierna vermeld.

Overdracht wegens overlijden

1) Wanneer de enige vennoot overlijdt zullen de rechten met betrekking tot zijn aandelen worden uitgeoefend door de erfgenamen en de rechtstreekse of in bezit gestelde legatarissen, verhoudingsgewijze met hun

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

rechten in de nalatenschap, tot op het ogenblik van verdeling van voormelde aandelen of tot de afgifte van legaat met betrekking tot deze aandelen.

2) Zijn er verschillende vennoten, dan zijn de erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot er toe gehouden, binnen de twee maanden na overlijden van de betrokken vennoot aan de andere vennoot of, indien er meer dan twee vennoten zijn, aan de zaakvoerder(s) hun identiteit en erfrechten te doen blijken door regelmatige akten, en eventueel deze erfgenaam aan te duiden die hen als gemeenschappelijke lasthebber zal vertegenwoordigen zoals voorzien in artikel 12 der statuten.

Zolang de rechtverkrijgenden van de overledene hun rechten zoals hierboven bepaald, niet hebben doen blijken zullen zij tegenover de overlevende vennoten geen recht mogen uitoefenen dat aan de overledene toebehoorde.

De erfgenamen en legatarissen van een vennoot die niet van rechtswege vennoten zouden worden, moeten overeenkomstig de regels bepaald voor de overdracht tussen levenden, de toestemming van de medevennoten vragen binnen de twee maanden na datum van overlijden van deze vennoot.

De erfgenamen en legatarissen die geen vennoten kunnen worden omdat zij niet als dusdanig aangenomen werden, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij aangetekend schrijven aan de zaakvoerder(s) waarvan onmiddellijk door de zaakvoerder(s) aan de verschillende vennoten afschrift wordt gezonden bij aangetekende brief.

Bij gebreke van overeenkomst onder belanghebbenden worden de voorwaarden van afkoop geregeld zoals hierna bepaald.

De gekochte aandelen zijn onoverdraagbaar tot de volledige betaling van de prijs.

Zo de afkoop niet is geschied binnen de drie maanden na ontvangst van de aangetekende brief waarin tot de afkoop wordt verzocht, zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen.

De afkoop gebeurt tussen de medevennoten volgens hun aandelenbezit tenzij andersluidende beschikkingen tussen hen.

Anderzijds kunnen de betrokken aandelen ambtshalve afgekocht worden indien de rechtsverkrijgende de toestemming niet vordert binnen de vormen en de termijn van twee maanden, zoals hierboven bepaald, of indien na de verwerping van zijn aanvraag tot instemming, hij een termijn van drie maanden laat voorbijgaan zonder de inkoop te vorderen.

Waardebepaling

Bij gebreke van akkoord tussen de partijen binnen de twee weken na ontvangst van de aanvraag tot afkoop, wordt de waarde van de betrokken aandelen, bepaald door deskundigen, aangesteld door elke partij met opdracht de afkoopprijs van elk aandeel te bepalen.

Bij gebreke van aanduiding door één van de partijen van zijn deskundige of bij gebreke van overeenstemming omtrent de keuze van experten, zal hun aanstelling gedaan worden door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van het ambtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, en dit op verzoek van de meeste gerede partij.

Bij onenigheid tussen de experten, wordt een derde deskundige benoemd door de Voorzitter van de Rechtbank, met opdracht op te treden als scheidsrechter.

Artikel 11.- De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van een vennoot, kunnen onder geen enkel voorwendsel de verzegeling van de boeken, goederen en koopwaren of waarden van de vennootschap uitlokken, tegen deze laatsten verzet aantekenen, de verdeling of de veiling van het maatschappelijk vermogen aanvragen of zich op enigerwijze inlaten met haar bestuur; zij moeten zich neerleggen, wat de uitoefening van hun rechten betreft, bij de inventarissen en jaarrekeningen en bij de beraadslagingen van de algemene vergadering.

Artikel 12.- De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap als eigenaar van het aandeel is aangewezen onder voorbehoud van de rechten van artikel 237 van het wetboek van vennootschappen toekomend aan degene die het vruchtgebruik heeft. Hetzelfde geldt in geval van splitsing van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel.

Artikel 13.- Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer mandatarissen, vennoten of niet, "zaakvoerder(s)" genoemd.

Zij zijn statutair of niet, en in dat laatste geval, worden zij benoemd voor een onbepaalde duur, aan dewelke door een beslissing van de algemene vergadering te allen tijde een einde kan worden gesteld.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Artikel 14. - Onverminderd artikel 18, wanneer de venootschap aangesteld wordt als zaakvoerder, bestuurder of lid van een directiecomité, is deze verplicht onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap. Deze wordt benoemd door de zaakvoerder of het college van zaakvoeders tenzij anders bepaald door de wet. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. De vennootschap mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaaan zonder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste

vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Artikel 15.- Het bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meer zaakvoerders al dan niet vennoot, en bepaalde bijzondere machten aan elke lasthebber opdragen.

Artikel 16.- Indien een of de zaakvoerder(s) een belang heeft (hebben) waarvan sprake in artikels 259, 260, 261 van het wetboek van vennootschappen zullen de bepalingen van deze artikels dienen nageleefd te worden.

Artikel 17.- Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen, tenzij deze die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn, evenwel onverminderd de bepalingen hierna.

Artikel 18.- Wat de vertegenwoordigingsbevoegheid betreft, worden alle rechtsvorderingen in naam van de vennootschap en alle handelingen die de vennootschap verbinden, inbegrepen deze waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent, alsook alle machten en volmachten moeten, om geldig en tegenstelbaar aan de vennootschap te zijn, getekend door:

- hetzij zaakvoerder,

- hetzij door elk ander persoon handelend krachtens en binnen de perken van de aan hem geldig toegekende machtsafvaardiging, met opgave van de hoedanigheid waarin zij handelen.

De zaakvoerder(s) moeten zijn/hun hoedanigheid vermelden wanneer hij/zij namens de vennootschap tekenen.

Artikel 19.- Het mandaat van zaakvoerder zal kosteloos uitgeoefend worden tenzij de algemene vergadering er anders over beslist. De algemene vergadering van vennoten bepaalt bij eenvoudige meerderheid van stemmen het bedrag van de vaste of proportionele vergoedingen die aan de zaakvoerders toegekend worden aangerekend op de algemene kosten.

Er kunnen aan zaakvoerders winstaandelen, die het kapitaal vertegenwoordigen, uitgekeerd worden, berekend op de netto-winsten.

Het mandaat van zaakvoerder kan gecumuleerd worden met specifieke taken in het kader van een werknemerscontract en deze functies kunnen apart vergoed worden.

Artikel 20.- Voor zover de vennootschap er door de wet toe gehouden is, wordt het toezicht op de vennootschap opgedragen aan één of meer commissarissen-revisoren, benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar.

Indien de vennootschap er niet toe gehouden is, heeft elke vennoot, individueel, alle machten voor onderzoek en controle van de commissarissen. Hij mag zich laten vertegenwoordigen door een accountant wiens bezoldiging ten laste zal vallen van de vennootschap indien hij werd aangeduid met haar akkoord. De opmerkingen van de accountant worden medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 21.- De vennoten komen in algemene vergadering bijeen om te beraadslagen over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan die niet overdragen.

De beslissingen van deze enige vennoot die in de plaats van de algemene vergadering handelt, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op een andere plaats aangeduid in de oproepingsbrief op de laatste maandag van maart.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

Een zaakvoerder mag de algemene vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist. De zaakvoerders moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen. De buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de plaats aangewezen in de oproepingsberichten.

De gewone algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen, als er zijn, en behandelt de balans.

In 't bijzonder, antwoordt het bestuur op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld betreffende hun jaarverslag of de punten op de agenda, voor zover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokken aan de vennootschap, de vennoten of het personeel.

De commissarissen, indien er zijn, antwoorden insgelijks op de vragen die hun worden gesteld betreffende hun verslag.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten, éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door het bestuursorgaan een rondschrijven, per brief, fax, e-mail of andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, zaakvoerders,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

commissarissen obligatie-of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enig andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen deze periode de goedkeuring van alle vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

Artikel 22.- De oproepingen tot een algemene vergadering vermelden de agenda; zij worden gedaan door middel van ter post aangetekende brieven of enig communicatiemiddel, gericht tot de vennoten, de zaakvoerder(s), de commissariss(en) en obligatie- en/of certificaathouders (voor wat deze laatste drie betreft: indien er zijn) ten minste vijftien volle dagen voor de vergadering.

Indien geopteerd wordt voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals in vorig artikel uiteengezet, dan moet het rondschrijven waarvan sprake in vorig artikel minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering verstuurd worden.

Samen met oproepingsbrief wordt een afschrift aan de zaakvoerders, vennoten en commissarissen (indien er zijn) verzonden van de stukken die hen krachtens het wetboek van vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook kosteloos verzonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Artikel 23.- Zijn er verscheidene vennoten, brengt ieder vennoot zijn stem uit in persoon of bij gemachtigde.

De zaakvoerders mogen het model van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hen aangeduide plaats worden gedeponeerd vijf volle dagen voor de algemene vergadering.

Op de vergadering beslist het Bureau souverein of de volmachten overgemaakt bij telecopie en alzo door de aangestelde mandatarissen aanvaard, geldige mandaten uitmaken.

De aanwezige of vertegenwoordigde vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie-en certificaathouders op de vergadering worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsformaliteiten.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of de volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst met aanduiding van de naam, voornamen en woonplaats of de maatschappelijke benaming en de zetel van de vennootschap en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen te ondertekenen.

Elk aandeel geeft recht op een stem.

Artikel 24.- De processen-verbaal van de algemene vergaderingen worden door al de aanwezige vennoten ondertekend.

De afschriften of uittreksels voor te leggen in en buiten rechte worden door een zaakvoerder ondertekend.

Artikel 25.- Het maatschappelijk boekjaar begint op eerste oktober en eindigt op dertig september. Elk jaar maken de zaakvoerders een inventaris op alsmede de jaarrekening. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

Voor zover zij hiertoe gehouden zijn, stellen de zaakvoerders bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

Ten minste één maand voor de jaarvergadering overhandigen de zaakvoerders de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, indien er zijn, die hun verslag moeten opstellen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders op de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 26.- Op het resultaat bepaald overeenkomstig de boekhoudkundige bepalingen wordt eerst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald, of tengevolge van de uitkering zal dalen, beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Artikel 27.- De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering.

Het overlijden, zelfs van de enige vennoot, heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Wanneer deze een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerders verantwoorden hun voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien de zaakvoerders voorstellen de activiteit voort te zetten, geven zij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen die zij overwegen te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift ervan wordt, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het wetboek van vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 28.- Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig artikelen 184 en volgende van het wetboek van vennootschappen.

Artikel 29.- Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto-activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Artikel 30.- De vennoten, de zaakvoerders, commissarissen, de directeurs en vereffenaars die in het buitenland wonen, doen voor de uitvoering van de huidige statuten keuze van woonplaats in de maatschappelijke zetel waar hen geldig alle kennisgevingen, aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Artikel 31.- Voor al hetgeen in huidige statuten niet voorzien wordt, wordt er verwezen naar de het wetboek van vennootschappen.

De statutaire bepalingen die een letterlijke weergave zijn van de wettelijke bepalingen van wetboek van vennootschappen worden enkel vermeld ter inlichting en verwerven hierdoor niet het karakter van statutaire bepaling.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

20/03/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2012, APP 15.02.2013, DPT 18.03.2013 13065-0286-014
04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 15.02.2012, NGL 27.03.2012 12074-0368-014
24/06/2011
ÿþ Mod 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l'acte au greffe



Réservé

au

Moniteur

belge

TRIBUNAL DE COMMERCE

1 0 -06- 2011

_ NIVELLES

Greffe

~

*11094539"

lll

N° d'entreprise : 0891.880.455

Dénomination

(en entier) : Armadi

Forme juridique ; Société privée à responsabilité limitée

Siège : Rue du Chemin Vert 27 1367 Ramillies

Objet de l'acte Démission d'un gérant

Texte

Extrait du PV de l'assemblée générale extraordinaire du 27/02/2011

L'assemblée a décidé que monsieur DE MAESSCHALCK Dirk, domicilié John Van Eyckpark 36 à 9250 Waasmunster, est démissionné en tant que gérant à partir du 27/02/2011.

Brainplus sprl, rep. par Patrick Smeyers

gérant

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l'égard des tiers

Au verso : Nom et signature

25/03/2011
ÿþ Mod 2.0

Volet B Copie qui sera publiée aux annexes du Moniteur belge après dépôt de l acte au greffe



Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

Déposé

23-03-2011

Greffe

Réservé

au

Moniteur

belge

*11302042*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Après exposé du Président sur les raisons justifiant les points de l'ordre du jour, les résolutions suivantes sont prises à l'unanimité par l'assemblée :

«ARTICLE 1 - FORME - DENOMINATION

La société revêt la forme d'une société privée à responsabilité limitée. Elle est dénommée « ARMADI ».

La dénomination doit dans tous les actes, factures, annonces, publications, lettres, notes de commande et autres documents émanant de la société, être précédée ou suivie immédiatement de la mention "société privée à responsabilité limitée" ou des initiales "S.P.R.L.", reproduites lisiblement. Elle doit en outre, être accompagnée de l'indication précise du siège social de la société, des mots "Registre des personnes morales" ou de l'abréviation "RPM" suivis du numéro d'entreprise et de l'indication du ou des sièges du tribunal de commerce dans le ressort duquel la société a son siège social et des sièges d'exploitation. »

L'AN DEUX MILLE ONZE,

Le quatorze mars.

Devant Maître Gaëtan DELVAUX, notaire associé résidant à Jodoigne.

S'est réunie l'assemblée générale extraordinaire des associés de la société privée à responsabilité limitée « Kast-Idee Hasselt », constituée suivant acte reçu le 27 août 2007 par le notaire Paul Stoefs, à Jodoigne, publié à l Annexe au Moniteur Belge du 14 septembre suivant, sous le numéro 2007-09-14/0134577, dont le siège social est situé à 1367 Ramillies, rue du Chemin Vert 27, inscrite à la T.V.A. sous le numéro BE 0891.880.455. et au Registre des personnes morales sous le numéro 891.880.455., et dont les statuts n ont pas été modifiés depuis lors.

La séance est ouverte à 10 heures 20 sous la présidence de Monsieur Patrick SMEYERS, domicilié à 1367 Ramillies, rue du Chemin Vert 27, représentant permanent de la société « Brain + », gérante nommée à cette fonction aux termes de l acte mentionné ci-dessus.

RÉSOLUTION UNIQUE

La dénomination est modifiée en « Armadi ».

L assemblée requiert le notaire instrumentant d acter que l article 1 des statuts sera

dorénavant libellé comme suit:

N° d entreprise : 0891.880.455.

Dénomination

(en entier) : KAST-IDEE HASSELT

Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée

Siège: 1367 Ramillies, Rue du Chemin Vert 27

Objet de l acte : modification statuts

Elle a pour ordre du jour : Modification de la dénomination

FORMALITES - MANDAT

Réservé

au

Moniteur

belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volet B - Suite

Le gérant ainsi nommé, déclare constituer pour mandataire spécial de la société, Monsieur Ghislain CRETEN, gérant de la société privée à responsabilité limitée  MARGIS , avec pouvoir de substitution, aux fins de procéder à l'inscription de la présente société au à la Banque Carrefour des Entreprises, à son immatriculation à la Taxe sur la Valeur Ajoutée ainsi que pour la représenter auprès de toutes Administrations, de La Poste et de tous organismes publics ou privés en vue d'effectuer les formalités relatives à la constitution, affiliation à une caisse d assurance sociale, ainsi qu'aux fins de prendre connaissance auprès de l'Administration des Finances du dossier fiscal et T.V.A. de la société, d'y obtenir tous renseignements souhaités, de signer tous documents fiscaux de la société et de conclure avec l'Administration les accords que le mandataire estime nécessaires.

POUR EXTRAIT ANALYTIQUE CONFORME Gaëtan Delvaux, Notaire

Mentionner sur la dernière page du Volet B : Au recto : Nom et qualité du notaire instrumentant ou de la personne ou des personnes

ayant pouvoir de représenter la personne morale à l égard des tiers

Au verso : Nom et signature

23/02/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 30.09.2010, APP 15.02.2011, DPT 16.02.2011 11039-0035-015
26/03/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 24.03.2010 10072-0214-015
24/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 15.03.2009, NGL 23.03.2009 09081-0324-011

Coordonnées
ARMADI

Adresse
HASSALUTHDREEF 6B 3500 HASSELT

Code postal : 3500
Localité : HASSELT
Commune : HASSELT
Province : Limbourg
Région : Région flamande