ARNAGBEL INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : ARNAGBEL INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.161.072

Publication

24/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 29.06.2013, NGL 22.07.2013 13325-0335-010
04/07/2011
ÿþOndernemingsnr : 0 8 3 7 1 6 1 0 7 2

Benaming

(voluit) : ARNAGBEL INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3620 Lanaken, Putstraat 26

Onderwerp akte : Uittreksel uit de oprichtingsakte:

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Donne MERLO te Rekem-Lanaken, op zeventien juni tweeduizend en elf, dat door:

De heer MEIJS Arnoldus, directeur-eigenaar architectenbureau, en zijn echtgenote mevrouw TURK Agathe Jacqueline Josephine, zonder beroep, wonende te 3620 Lanaken, Putstraat 26.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met naam " ARNAGBEL INVEST' en met zetel te 3620 Lanaken, Putstraat 26;

het kapitaal bepaald wordt op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO - 18.600,00 EURO, vertegenwoordigd door honderdzesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde en hebbende elk een fractiewaarde van één) honderdzesentachtigste (1/186ste) deel van het kapitaal.

Het is bij de oprichting ten belope van ÉÉN/DERDE volstort.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel het optreden als dienstcentrum inzake administratieve, financiële, commerciële, sociale, personeels- en andere aangelegenheden ten dienste van derden en in het algemeen, tegen vergoeding, het waarnemen van het beheer van andere vennootschappen en dit in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap heeft tevens tot doel het behouden en in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium gevormd door de inbrengen en inkomsten van roerende en onroerende goederen; het nemen van deelnemingen onder om het even welke vorm in andere Belgische of buitenlandse vennootschappen en alle andere beleggingsvormen, de verwerving door aankoop, onderschrijving of elke andere wijze alsook de vervreemding door de verkoop, ruil of elke andere wijze van roerende waarden van alle aard, het beheer, de controle over en de tengeldemaking van deze participaties. Zij mag eveneens alle fabrieksmerken, octrooien en andere voortvloeiende of aanvullende rechten verwerven tengeldemaken en deelnemen aan de opbouw, de ontwikkeling en het beheer van alle vennootschappen.

De vennootschap heeft tot doel het patrimonium gevormd door de inbrengsten en grotendeels bestaande uit onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden.

De vennootschap zal er zorg voor dragen haar onroerend goederen slechts te vervreemden, wanneer deze bouwrijp geworden zijn, of wanneer gebiedende omstandigheden haar daartoe dwingen.

Binnen het kader van haar doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen al dan niet gemeubeld.

Zij kan optreden als tussenpersoon inzake handel, in de ruimste zin van het woord, waaronder verstaan makelaarsactiviteiten, commissiehandel en agentuur zowel in binnen- als buitenlandse handel.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over andere vennootschappen en mag alle leningen, via gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan derden toestaan. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen aangegaan door derden ten opzichte van financiële instellingen of andere schuldeisers. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare of van aard is de uitoefening van haar doel te benaderen. Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Zij kan het mandaat van bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffening waarnemen in andere vennootschappen.

In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsvereniging of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het

Op de laatste blz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod 2.0

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I

1

*11100168

Neergelegd ter gr

rechtbank v. koophandel te TONGEREN

21 -06- 2011 ;

,i.r

De Hoofdgriffier, Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling

van haar onderneming te bevorderen.

De algemene vergadering van de aandeelhouders, beraadslagend en stemmend in de voorwaarden vereist

voor de wijzigingen aan de statuten, kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden.

Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Voorzover een rechtspersoon benoemd wordt tot zaakvoerder van de vennootschap, dient deze

rechtspersoon te handelen naar de voorschriften van artikel 61 paragraaf twee van het Wetboek van

Vennootschappen.

De zaakvoerders hebben de meest uitgebreide macht om te handelen in naam der vennootschap, in alle

omstandigheden en om al de daden te stellen of toe te laten, die betrekking hebben op het doel der

vennootschap, zoals dit bepaald werd in artikel 3 van deze statuten.

Zij hebben allen de maatschappelijke handtekening en mogen samen of afzonderlijk optreden.

De zaakvoerders hebben het recht, onder hun persoonlijke verantwoordelijkheid, zich te doen helpen of

vertegenwoordigen door mandatarissen of afgevaardigden, hiertoe bestuurders te benoemen, hun bevoegdheid

vast te stellen, alsmede hun wedde en voorwaarden van hun indiensttreding en hun ontslag.

Algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei om achttien uur (18.00u).

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daarop volgende

werkdag.

De zaakvoerders mogen buitengewone algemene vergaderingen bijeenroepen, telkens het belang van de

vennootschap dit vereist.

Maatschappelijk jaar:

Het maatschappelijk jaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Verdeling winst:

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, maatschappelijke lasten en de

afschrijvingen, maakt de netto-winst van de vennootschap uit; op deze netto-winst wordt vijf procent

voorafgenomen ten bate van het wettelijke reservefonds.

Deze voorafname is niet meer vereist wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk "

kapitaal bereikt heeft. "

De overblijvende winst zal verdeeld worden volgens de beslissingen van de algemene vergadering.

Verdeling batig saldo vereffening:

Het batig saldo der vereffening zal tussen al de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen dat : zij onderscheidelijk zullen bezitten, met dien verstande dat ieder aandeel hetzelfde recht geniet. Nochtans, zo alle aandelen niet in gelijke verhouding afbetaald zijn, zullen de vereffenaars, alvorens tot hoger voorziene verdeling over te gaan, met de verscheidenheid van deze toestand moeten rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door geldoproepingen ten laste van de in mindere mate afbetaalde aandelen, hetzij door voorafgaande terugbetalingen van de in grotere mate afbetaalde aandelen.

Bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts een vennoot telt.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder.

Zowel de enige vennoot als een derde (niet-vennoot) kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de Algemene Vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen.

Slotverklaringen:

- Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op eenendertig december tweeduizend en elf (31/12/2011). - De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de tweede maandag van de maand mei van het jaar tweeduizend en twaalf om achttien uur (18.00u), overeenkomstig de statuten.

- Benoeming niet-statutaire zaakvoerder: De algemene vergadering beslist één niet-statutaire zaakvoerder te benoemen en kiest tot deze functie: De heer MEIJS Arnoldus, voornoemd, die verklaart het zaakvoerderschap in deze te aanvaarden. De zaakvoerder, te weten de heer MEIJS Amoldus, is aangeduid voor een onbepaalde duur, zijn mandaat is bezoldigd.

De hoogte van de bezoldiging aan de zaakvoerders, wordt jaarlijks vastgesteld door de algemene vergadering. Deze bezoldiging wordt onder de algemene onkosten geboekt.

- Volmachten: De aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel overeenkomstig artikel 68 Wetboek van Vennootschappen, als bijzondere gevolmachtigde aan:

BDO Belastingconsulenten, burgerlijke coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te Zaventem, "The Corporate Village", Da Vincilaan g  Box E.6, Elsinore Building, met het recht tot indeplaatsstelling, heeft volmacht voor het vervullen van alle huidige en toekomstige formaliteiten in verband met de KBO, de BTW en ondernemingsloketten (onder meer de inschrijving en gebeurlijke wijzigingen en/of doorhaling) en alle fiscale aangelegenheden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL, om te worden neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel, voor Registratie.

Getekend: Notaris Dorine MERLO, te Rekem-Lanaken

Tegelijk hiermee neergelegd: -expeditie oprichtingsakte; -bankattest.

Op de laatste biz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso 7 Naam en handtekening

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 11.05.2015, NGL 07.08.2015 15401-0053-010

Coordonnées
ARNAGBEL INVEST

Adresse
PUTSTRAAT 26 3620 LANAKEN

Code postal : 3620
Localité : LANAKEN
Commune : LANAKEN
Province : Limbourg
Région : Région flamande